Kodi Goodfellas 2.0 addon: трябва ли да го инсталирате, безопасно ли е, какви са алтернативите?

goodfellas 2.0

Искате да използвате добавката Kodi Goodfellas 2.0? Това ръководство разгледа добавката на Goodfellas 2.0, разгражда какво ще намерите вътре и изследва някои забележителни алтернативи на Goodfellas.

Kodi е безплатен медиен софтуер, който можете да използвате, за да настроите вашата собствена система за домашно кино. Той има множество функции, които позволяват максимално наслаждение на вашите медии. Той може да възпроизвежда локални медии, както и медии, получени от онлайн източници чрез различни добавки.

Може би един от най-добрите атрибути на Kodi е неговата кръстосана платформа. Независимо дали имате iOS устройство, Android TV Box, Raspberry Pi или Amazon Fire Stick / Fire TV, ще можете да се насладите на любимите си медии чрез Kodi. Има много повече поддържани устройства.

Едно от най-често срещаните приложения на Kodi е да участва в телевизионни предавания и филми. Има няколко добавки, които позволяват това, включително Goodfellas 2.0.

Последната стабилна версия на Kodi е Kodi v17.4 “Krypton”.

Comparitech не оправдава и не насърчава нарушения на ограниченията на авторските права, включително незаконно стрийминг през Kodi. Kodi може да се използва за много отлични, легални онлайн поточни цели. Моля, помислете за закона, жертвите и рисковете от пиратството, преди да изтеглите или стриймирате материали, защитени с авторски права, без разрешение.

Важна забележка: Използване на Kodi безопасно и частно

Kodi може да е чудесно приложение, но потребителите трябва да са наясно с рисковете, свързани с Kodi, и да предприемат стъпки за защита на тяхната поверителност и сигурност. Най-лесният начин да направите това е с виртуална частна мрежа (VPN). Въпреки че VPN често се свързват с потребители на Kodi, които искат да имат достъп до пиратски материали, без да знаят техния интернет доставчик, има много основателни причини всички потребители на Kodi да използват такъв.

Без VPN вашият интернет доставчик може лесно да вижда и проследява вашите онлайн дейности; далеч не е идеален от гледна точка на поверителност. Някои доставчици на интернет услуги са обвинени, че прекъсват връзката на потребители, които редовно предават много онлайн видеоклипове. Това забавя цялата ви онлайн активност. Ако имате проблеми с буферирането на Kodi, VPN може да помогне.

Освен това VPN ви позволяват да получите достъп до съдържание, което обикновено може да бъде блокирано за вас поради вашето местоположение. Това е възможно, защото VPN може да пренасочи вашата интернет връзка чрез сървър в друга държава, като отвори, което обикновено е изключително за тази страна. Ако пътувате в чужбина, това прави VPN идеално софтуерно решение.

Изборът на правилния VPN е важен или може да се окажете разочарован и дори с по-голям риск от преди. Всички VPN забавят връзката ви, някои толкова много, че Kodi да стане неизползваем. Препоръчваме IPVanish, който е проектиран предвид Kodi. Той е сред най-бързите налични VPN и е лесен за инсталиране на всички популярни устройства, включително Fire Stick. За разлика от много VPN мрежи, IPVanish не поддържа дневници на вашата активност, така че печели най-добрите оценки за поверителност.

Сделка за четене: Нашите читатели могат да спестят до 60% от планове IPVanish тук, това включва 7-дневна гаранция за връщане на парите, ако не сте доволни от услугата.

Goodfellas 2.0

kodi goodfellas 2.0

Какво е? Goodfellas 2.0 е точка на топене както при поискване, така и на живо съдържание. В Goodfellas ще намерите над 20 категории съдържание, от които да избирате с потоци на живо, присъстващи под много от категориите съдържание. Goodfellas 2.0 осигурява достъп до всичко - от новини на живо и спортни събития, до филми и телевизионни предавания. Можете дори да намерите съдържание от Боливуд чрез Goodfellas 2.0, ако сте фен.

Защо трябва да го избягвате За съжаление Goodfellas 2.0 използва предимно незаконни потоци, за да предостави съдържание на потребителите и може да ви кацне в гореща вода с вашия интернет доставчик. Моля, помислете дали да използвате официален добавка за гледане на съдържание. Поради широкото използване на пиратски потоци не препоръчваме да използвате Goodfellas 2.0.

Алтернативи на Goodfellas 2.0

Вместо да се обърнете към добавката Kodi Goodfellas 2.0, следващите опции ще предлагат отличен потенциал за стрийминг.

YouTube

kodi goodfellas 2.0 алтерматив

Вечно надеждният YouTube всъщност е чудесна алтернатива. Можете да получите достъп до цялото съдържание в YouTube чрез добавката Kodi. Тези дни можете да намерите много пълнометражни телевизионни предавания и дори филми в YouTube, много от които са безплатни. Наличен е и огромен брой по-къси клипове, както бихте очаквали.

Някои телевизионни предавания дори разполагат със завъртане, само за уеб съдържание на своя YouTube канал. Класически пример за това е Крис Харис Драйвс съдържание, намерено в официалния канал на Top Gear YouTube.

Можете да намерите добавката на YouTube Kodi в официалното хранилище Kodi.

Препоръчваме YouTube, тъй като той предоставя достъп до съдържание законно. Странното появяване на незаконно съдържание обикновено се изтрива бързо.

FilmOn TV

filmon

FilmOn TV предоставя на потребителите достъп до няколко различни категории видео съдържание. Използването на добавката FIlmOn Kodi ви дава достъп до тази обширна библиотека. Спорт, новини или дори музика могат да бъдат намерени на FilmOn. Въпреки че ще имате повече избор с абонамент за FilmOn TV, все още можете да намерите много безплатно съдържание.

Kodi добавката на FilmOn TV Kodi може да бъде получена от хранилището SuperRepo.

FilmOn предоставя съдържание чрез легални потоци и е едно от добавките, които ние Препоръчвам който използвате вместо Goodfellas 2.0.

пукане

пропуквам алтернатива на goodfellas kodi addon

Crackle предоставя на потребителите достъп до тяхната библиотека със съдържание безплатно. Можете да получите достъп до Kodi чрез добавката на Crackler. С Crackle ще намерите популярни предавания като Герои Преродени, и филми като Али. Предлагат се и няколко оригинала Crackle. Недостатъкът на Crackle обаче е, че няма HD съдържание.

Ще намерите Crackle в хранилището на addcknaphobia addon.

Crackle дава безплатен достъп до легално съдържание и е лесен за използване. Ето защо това е една от препоръчителните ни добавки.

Viewster

kodi_viewster

Viewster е добавка на Kodi с голяма библиотека от съдържание. Можете да прегледате списъка с категории, за да намерите съдържание като документални или Аниме. Освен това можете просто да използвате функцията за търсене, за да намерите съдържание, което ви харесва. Ура Бъгс Бъни!

Viewster може да се намери в официалното хранилище на добавки Kodi.

Заключителни мисли

Докато Goodfellas 2.0 има впечатляваща библиотека, отново помислете за закона, жертвите и рисковете от пиратството, преди да изтегляте или стриймирате материали, защитени с авторски права, без разрешение.

Официалните добавки като Crackle са жизнеспособни средства за достъп до съдържание. Ако търсите безплатни, може би е възможно да намерите много от любимите си предавания, ако се възползвате от всички по-горе добавки.

Наистина, използването само на един от тези официални добавки може да не ви даде достъп до всички ваши любими предавания. Това вероятно е така поне без абонамент. Вашият късмет ще се подобри с услуги като FilmOn TV, ако имате платен абонамент.

Обмислете всичките си възможности, преди да направите избор на добавката (ите), с които ще продължите напред. Със сигурност се надяваме, че успяхме да ви помогнем да вземете информирано решение.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 3 =

Adblock
detector