Kodi Gurzil kiegészítő: Telepítenie kellene? biztonságos-e használni?

Gurzil Kodi kiegészítő

Érdekli a Gurzil Kodi kiegészítő használata? Megvizsgáltuk ezt a kiegészítőt, hogy többet megtudhassunk az általa kínált lehetőségekről, valamint néhány tisztességes alternatíváról is. Olvassa el tovább.

A Kodi egy nyílt forráskódú szoftver, amely megteszi a kemény munkát a saját házimozi rendszerének létrehozásából. Könnyen kezelhető, nagyon sokoldalú, és bármilyen eszközre telepíthető, beleértve az iPhone, a Raspberry Pi, a Roku, az Apple TV, az Amazon Fire Stick vagy akár egy egyszerű USB Flash meghajtót.

Olvass tovább: Mi a Kodi és hogyan kezdje el vele?.

A Kodi két lehetőséget kínál a felhasználók számára a tartalom megtekintésére. Először is hozzáférhetnek a számítógépükön helyben tárolt zene- és videofájlokhoz. Lehetőség van további kiegészítő elemek telepítésére is. Ezek lehetővé teszik a felhasználó számára a hatalmas mennyiségű, az interneten tárolt tartalom elérését.

A Gurzil az egyik ilyen Kodi kiegészítő. Ebben a cikkben azt fogjuk bemutatni, hogy mi is pontosan a Gurzil és hogyan működik. Bár a Kodi minden kiegészítőjét hipotetikusan veszélyezteti a támadás, a harmadik fél kiegészítői, például a Gurzil, további kockázatokkal járnak. Meg fogjuk magyarázni azokat az adatvédelmi és biztonsági aggályokat is, amelyeket minden kiegészítő megoszt, függetlenül attól, hogy hivatalos vagy harmadik fél.

Kodi a közelmúltban sok negatív sajtó fogadó végén áll. Noha a szoftver használata teljesen törvényes, egyes kiegészítők hozzáférést biztosítanak az engedély nélküli vagy egyéb módon nem hivatalos tartalomhoz. Ezért fontos, hogy megértse az országában az online streaming streamingre vonatkozó törvényeket. Ez segít minimalizálni az online streaming miatt bajba kerülés kockázatát.

A Comparitech nem ismeri el, és nem ösztönzi a szerzői jogi korlátozások megsértését, ideértve a Kodi-on keresztüli illegális adatfolyamot sem. A Kodi számos kiváló, legális online streaming célra felhasználható. Kérjük, vegye figyelembe a törvényeket, az áldozatokat és a kalózkodás kockázatait, mielőtt a szerzői joggal védett anyagot engedély nélkül letölti vagy patakba helyezi.

Fontos: Használjon VPN-t a Kodi-val

Sok Kodi-felhasználó egy virtuális magánhálózat (VPN) szolgáltatásait használja streaming tevékenységeinek elrejtésére. Számos oka van annak, hogy a Kodi felhasználó VPN-t használjon, még akkor is, ha csak hivatalosan engedélyezett tartalomhoz férnek hozzá.

Bár a Kodi kiegészítéseket veszélyezteti az eltérítés, addig a harmadik fél által készített kiegészítők, mint például a Gurzil, hajlamosabbak a hackelésre. A VPN-k védik a hálózatot és a streaming tevékenységeket számos, a Kodi addon streaming általánosan fenyegető fenyegetés ellen, például a közép-ember támadások ellen..

Fontos egy olyan VPN-szolgáltatás használata, amelyet a Kodi-vel való együttműködésre terveztek. Bár minden VPN a működésük miatt lelassítja a kapcsolatot, néhányuknak nem célja a nagyfelbontású video streaming kezelése. Sajnos egyes VPN-k ígérnek adatvédelmet, de naplókat vezetnek ügyfeleik böngészési tevékenységeiről.

Az adatvédelem, a biztonság és a nagy sebesség biztosítása érdekében az IPVanish-ot javasoljuk. A szolgáltatás fenntartja saját szervereit és infrastruktúráját, sokkal gyorsabb és stabilabb kapcsolatot biztosít, mint a legtöbb versenytárs, és nem tart naplót az Ön tevékenységeiről. Ezen felül telepítheti egy Amazon Fire Stick-re, hogy védelmet élvezhessen, ha a Kodi otthontól távol használja.

OLVASÓ OLDAL: Takarítson meg 60% -ot egy IPVanish-tervvel itt.

Mi a Gurzil kiegészítő a Kodi számára?

Kodi Gurzil kiegészítő: Telepítenie kellene? biztonságos-e használni?

A Gurzil a népszerű harmadik fél Exodus kiegészítő villája. Ugyanaz a funkció, de kissé eltérő megjelenésű. A Gurzil több szolgáltatótól kap linkeket, hogy különböző nyelveken és műfajokban terjesszen tartalmat.

Van néhány nagy probléma ezzel a kiegészítővel. Mindenekelőtt az a hely, amelyben linkeket gyűjt, egyetlen licencmel rendelkező tartalmat sem nyújt. Nem is lehet hozzá legális szolgáltatókat felvenni. Azoknak a Kodi-felhasználóknak, akik nem akarnak kalóz tartalmat nézni, ennek a kiegészítőnek nincs mit kínálnia.

Másodszor, miközben azt tanácsoljuk olvasóinknak, hogy keressenek legitim tartalomforrásokat, el kell ismernünk, hogy egyesek nem. A helyzet az, hogy már vannak ismert Exodus villák, amelyek, bár a kalózkodás szempontjából ugyanolyan rosszak, nagyobb.

Ez azt jelenti, hogy ha eltérítik őket, vagy nem működnek, akkor valószínűbb, hogy korai figyelmeztetést kapnak. Röviden: egy kevéssé ismert Exodus-klón egy viszonylag kicsi tárolóból és fejlesztőből történő telepítésével nagy a kockázata és semmi sem nyerhető..

A fenti okok miatt nem javasoljuk, hogy a Kodi felhasználók telepítsenek vagy folytassanak tartalmat a Gurzil segítségével.

A Gurzil kiegészítő alternatívái

Noha a Gurzil és az egyéb Exodus villák hatalmas tartalomhoz férnek hozzá, a legtöbb anyag kalóz. A jogszerű médiához való hozzáférést kereső felhasználók számára számos más Kodi-kiegészítő is létezik, amelyek jobban megfelelnek igényeiknek, és néhányat az alábbiakban ismertetünk.

iPlayer WWW Addon

iPlayer

A BBC iPlayer népszerű az Egyesült Királyságban, tehát nem meglepő, hogy van egy hivatalos Kodi kiegészítő. Hozzáférést biztosít igény szerint és élő tartalmakhoz a BBC tévé- és rádióállomásain, és magában foglalja mind TV-műsorokat, mind filmeket.

Ez a kiegészítő teljesen ingyenesen használható. Ha azonban az Egyesült Királyságban tartózkodik, akkor törvényes megtekintéshez TV-engedélyre van szüksége. Korábban volt egy kiskapu, amely lehetővé tette a felhasználók számára, hogy licenc nélkül megtekintsék a tartalmat, mindaddig, amíg az nem volt élő, de erre tavaly került sor. Most megkérdezi, hogy rendelkezik-e TV-licenccel, mielőtt engedélyt kapott az iPlayer használatára, de nem kér konkrét bejelentkezési részleteket.

Ezen felül, ha az Egyesült Királyságon kívül tartózkodik, az iPlayer tartalma hozzáférhetetlen lesz számodra. Hogy ezt megkerülje, csak csatlakoznia kell a VPN-jét az Egyesült Királyság egyik városához. Csatlakozás után korlátlanul hozzáférhet a rendelkezésre álló legmagasabb minõségû legitim stream-ekhez.

Az iPlayer WWW elérhető a hivatalos Kodi kiegészítő tárolóból.

YouTube Addon

buborékok kodi kiegészítő

Nincs olyan hivatalos vagy egyéb kiegészítő, amely versenyezhet a YouTube tartalomkönyvtárának teljes méretével. Jelenleg annyi videóval rendelkezik, hogy több ezer évbe telik, hogy megnézhesse mindet, és minden nap új videókat adnak hozzá.

Ez azt jelenti, hogy bármi is legyen az ízlésed, mindig van valami, amit megnézhet. A YouTube mindent tartalmaz az eSports élő versenyektől a 24 órás hírlevelektől a rövid független filmekig. A legjobb az, hogy a rendelkezésre álló tartalom túlnyomó része teljesen legális. Az engedély nélküli, szerzői joggal védett tartalmakat tartalmazó videókat általában gyorsan eltávolítják a szerzői jogok tulajdonosai, így az esélye, hogy tévedésből megbotlik, alacsony.

Ez a kiegészítő még olyan videókat is ajánl, amelyek az Ön nézési előzményei alapján tetszhetnek Önnek. Értékelhet bizonyos videókat, hogy növelje vagy csökkentse annak valószínűségét, hogy hasonló tartalmat ajánlanak neked. A YouTube nemcsak több tartalommal rendelkezik, mint Gurzil, hanem megkönnyíti a jó videók megtalálását is.

A YouTube-kiegészítő elérhető a hivatalos Kodi-kiegészítő tárházból.

FilmOn Addon

filmon

A Gurzil kisszámú élő TV-közvetítést kínál, de az élő TV-csatornák egyik legjobb forrása a FilmOn.TV nevű, teljesen legitim kiegészítő..

Ez a kiegészítő átveszi az összes adatfolyamot a www.filmon.tv webhelyről, és lehetővé teszi, hogy közvetlenül a Kodi-n keresztül nézzék meg. Van egy figyelmeztetés: néhány csatorna esetében szükség van egy FilmOn előfizetésre, amely havi közel 20 dollárba kerül..

Noha ez kissé meredeknek tűnik, ez elég ésszerű. A FilmOn tucatnyi élő TV-közvetítést szállít a világ minden tájáról ingyen, és az előfizetés teljesen opcionális. Ugyancsak csoportosítja a tartalmat műfaj és ország szerint. Ez azt jelenti, hogy ha jelenleg távol van a szokásos tartózkodási helyétől, akkor gyorsan megtalálhatja azokat a műsorokat, amelyek hazajátszanak.

Ezenkívül sokkal kevesebb hozzáférést biztosít a csatornáinak, mint a hagyományos kábelcsomagok általában, és mivel a Kodi mobil eszközökre telepíthető, akkor akár élő TV-t is nézhet útközben, feltéve, ha van egy megfelelő adatterve.

A FilmOn.TV kiegészítő megtalálható a SuperRepo lerakatban.

Crackle Addon

Hivatalos Crackle Kodi addon

Azok számára, akik ingyen AAA besorolású filmet és TV-műsorokat keresnek, a Crackle egy kicsit olyan, mint egy álom valóra válása. A Crackle egy ingyenes film streaming szolgáltatást nyújt a Sony Entertainment-től, a Sony márkájú filmeket pedig anélkül, hogy esti áron kérne. Még olyan filmeket és tévéműsorokat is találhat, amelyek nem a Sony tulajdonában vannak, de amelyek közvetítéséhez a Sony rendelkezik engedéllyel, például a Sword Art Online sláger animációs sorozata..

Ez a kiegészítő az összes adatfolyamát a hivatalos Crackle webhelyről vonja le, és a Kodi-on keresztül továbbítja azokat. Az összes elérhető tartalomhoz nem férhet hozzá a webhelyhez tartozó fiók. Sajnos a Crackle Kodi addon keresztül nem adhat hozzá fiókja adatait, ezért a tucatnyi ingyenes filmet és TV-műsort kell igénybe vennie, amely ingyenesen elérhető fiók nélkül..

Mégis, a Crackle kiváló, ingyenes és teljesen legális streaming lehetőség a Kodi felhasználók számára.

Számos Crackle-kiegészítés létezik több fejlesztőtől. Javasoljuk azonban az eracknaphobia Addon-tárházában található Crackle-kiegészítőt.

Áttekintés és adatvédelmi aggályok

A Gurzil nagy tartalomkönyvtárral rendelkezik, amely tagadhatatlan. Mivel azonban az Exodus klónja, ugyanazokkal a problémákkal jár, amelyeket korábban említettünk. Semmilyen módon nem lehet megkülönböztetni a licencelt tartalom kevés mennyiségét a többi, főként kalóz médiától. Mind a Gurzil, mind az Exodus a kockázatot egyenesen a felhasználó vállára helyezi.

A Gurzil egy meglehetősen ismeretlen harmadik fél kiegészítő, egy viszonylag kis tárolóból. Arra is lehetősége van, hogy sokkal kevésbé biztonságos, mint egy hivatalos kiegészítő. A Gurzil fejlesztői csoport nincs jelen a közösségi médiában. Ez hozzáférést biztosít a kalóz tartalmakhoz, a Kodi hivatalos fórumai betiltották ezzel kapcsolatos vitákat. Ez azt jelenti, hogy ha eltéríteni kellene, akkor nem lehet tudni, amíg túl késő van.

Ha figyelembe vesszük az óriási kockázatot, amelyet ez a kiegészítő okoz, az egy dolog világossá válik: A Gurzil messze nem a legjobb módja a tartalom streamingének a Kodi segítségével. Mivel a hivatalos kiegészítők száma összehasonlítható vagy jobb élményt nyújt, minden bizonnyal megfelelőbb kiegészítő lesz az Ön számára, függetlenül az ízlésétől..  

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + = 12

Adblock
detector