Kodi Marea Britanie Playlists Turk Complement: ce este și ar trebui să-l instalați?

Aruncăm o privire la extrem de popular complement Kyl UK Turk Playlist, inclusiv ce face, dacă merită instalat, dacă este sigur de utilizat și ce alternative de ieșire.

Playlists turci din Marea Britanie 1

Dacă sunteți interesat să configurați un sistem de home theater, Kodi este una dintre cele mai ușoare metode de a face acest lucru. Este gratuit, open source și cel mai bine poate fi instalat pe o gamă uriașă de dispozitive. Indiferent dacă utilizați un simplu stick USB, Windows sau Mac PC, Amazon Fire TV, Roku, Raspberry Pi, iPhone sau Apple TV, puteți instala Kodi și urmăriți conținutul preferat în câteva minute.

Există două moduri de a realiza acest lucru. Kodi vă permite să accesați conținut audio sau video salvat în spațiul de stocare intern al dispozitivului dvs., dar transferul de conținut mult pe un dispozitiv mobil poate fi greoi în cel mai bun caz. De asemenea, aveți opțiunea de a instala pachete software suplimentare numite suplimente. Acestea adună link-uri către conținut găzduit online și, în general, oferă mult mai mult conținut decât ar putea fi salvat local.

Unul dintre cele mai populare suplimente ale terțelor părți ale lui Kodi este numit Playlist turc din Marea Britanie (uneori numit UK Turks Playlist). În acest articol, vom explica ce este Playlists-ul turc din Marea Britanie și cum funcționează. Vom aborda, de asemenea, unele dintre problemele de confidențialitate și securitate pe care le adaugă toate suplimentele Kodi, fie că sunt oficiale sau terțe.

Kodi este perfect legal de utilizat, cu toate că anumite suplimente și-au înrădăcinat reputația oferind acces la conținut licențiat. Legea drepturilor de autor este confuză în cel mai bun moment, iar legile diferă de la o locație la alta. Având în vedere atenția sporită pe care o primesc utilizatorii Kodi, este mai important ca niciodată să cercetați legile din țara dvs. cu privire la streamingul de conținut online.

Comparitech nu supune sau încurajează nicio încălcare a restricțiilor privind drepturile de autor, inclusiv transmiterea ilegală prin Kodi. Kodi poate fi utilizat în multe scopuri excelente, legale de streaming online. Vă rugăm să luați în considerare legea, victimele și riscurile pirateriei înainte de a descărca sau de a transmite materiale protejate de drepturi de autor fără permisiune. Dețineți întotdeauna cercetarea înainte de a accesa orice add-on, flux sau depozit Kodi.

Cum să folosiți Kodi în siguranță

În ultimii ani, rețelele private virtuale (VPN) au devenit subiect de subiect. Guvernele de pe tot globul sporesc puterea puterilor lor de supraveghere justificând că, dacă nu ai nimic de ascuns, nu ai de ce să te temi. Cu toate acestea, în lumea mereu conectată astăzi, există multe motive complet legitime pentru care o persoană ar putea folosi o VPN, mai ales dacă este un utilizator Kodi.

Luați securitate, de exemplu. Fiecare software din lume poate fi deturnat cu suficient timp, iar suplimentele Kodi nu fac excepție. În timp ce suplimentele oficiale tind să fie create cu procese stricte de securitate și validare în vigoare, suplimentele terțe nu au niciuna dintre acestea și sunt considerate riscuri mai mari. După ce un add-on a fost compromis, un atacator poate face mai mult sau mai puțin ceea ce dorește cu computerul dvs., de la furtul parolelor până la monitorizarea activităților dvs. cu un atac Man-in-the-Middle (MitM).

Există șanse mari ca și furnizorul dvs. de servicii de internet (ISP) să fie departe de a fi imparțial. Vă pot vinde istoricul de navigare, vă pot împiedica să vizitați anumite site-uri web și chiar pot reduce viteza de navigare pentru a descuraja videoclipuri în streaming online. Acest lucru se aplică indiferent de câți bani plătiți și dacă urmăriți sau nu conținut licențiat oficial.

Cu toate acestea, există o modalitate de a vă proteja de aceste amenințări. Când utilizați un VPN, tot traficul care intră și care iese este criptat, ceea ce îl face inutil pentru oricine examinează activitatea dvs. online. Dacă observatorul nu lucrează pentru o agenție guvernamentală, decriptarea acestui trafic ar dura mii de ani.

Unul dintre cele mai bune VPN-uri pentru Kodi este numit IPVanish. Spre deosebire de majoritatea concurenților, IPVanish își construiește și își menține propria infrastructură, ceea ce le permite să le ofere utilizatorilor lor cele mai mari viteze posibile. Acest VPN funcționează cu fiecare supliment pe care l-am testat vreodată și poate fi instalat și pe o gamă uriașă de dispozitive, inclusiv Amazon Firestick, astfel încât să puteți rămâne protejat indiferent de locul în care vă aflați..

Mai mult, IPVanish nu ține niciun registru al traficului. Aceasta înseamnă că, dacă sunt întrebați despre activitățile dvs., nu pot spune nimănui nimic despre obiceiurile dvs. de navigare și streaming. Dacă ISP-ul dvs. nu știe ce faceți, nu vă vor accelera automat viteza de internet, astfel încât o VPN ar putea de fapt să împiedice tamponarea și să vă îmbunătățească experiența Kodi.

Ofertă pentru cititor: economisiți 60% la un plan anual IPVanish aici.

Care este suplimentul Kodi UK Turks Playlist?

Playlist 2 din Marea Britanie a Turcilor

Playlists turci din Marea Britanie este un supliment terț Kodi care oferă atât canale TV în direct, cât și conținut la cerere. Acest supliment este ceea ce este cunoscut sub numele de răzuitor de link-uri: adună link-uri de pe diverse site-uri de streaming și le agregă într-un singur loc pentru un acces mai ușor.

Media media a acestui supliment este mult mai organizată decât cea a rivalilor săi. Cu toate acestea, marea majoritate a acesteia este fără licență. Nu există nicio modalitate de a vizualiza lista furnizorilor de conținut, astfel încât nu puteți adăuga niciunul dvs. sau dezactiva cele care găzduiesc conținut nelicențiat.

În opinia sa, există o secțiune dedicată filmelor anterioare anilor 1950. Acestea sunt mai susceptibile să se afle în domeniul public. Cu toate acestea, nu există o listă definitivă a tuturor acestor titluri și, ca atare, nu se poate confirma întregul conținut din această secțiune pentru a fi autorizat. În mod curios, această secțiune conține câteva materiale din anii 1950, cum ar fi 1959 Atacul lipitorilor uriași (care este domeniu public), deci poate fi mai puțin organizat decât pare.

Dezvoltatorii playlistului Kodi UK Turks nu au un site web sau un profil Facebook. Există un grup Discord și un grup Telegram pe care ar fi condus-o, dar nu am reușit să confirmăm că este într-adevăr ei. Deoarece majoritatea forumurilor nu permit membrilor lor să discute suplimente ale unor terțe părți, dacă acest supliment ar fi fost deturnat, există șanse mari să nu știi până când sistemul tău nu a fost deja compromis.

Din motivele de mai sus, nu recomandăm utilizatorilor Kodi să instaleze sau să transmită flux de conținut cu playlisturi turcești din Marea Britanie.

Alternative la suplimentul de redare Playlist din Marea Britanie

Utilizatorii Kodi care doresc să difuzeze conținut licențiat oficial cu Playlist din Marea Britanie Turks se confruntă cu un proces obositor de a verifica dacă fiecare titlu individual este în domeniul public sau nu. Există mai multe alte suplimente care înlătură orice îndoială prin găzduirea numai a conținutului legitim, fie că este vorba de filme, emisiuni TV sau muzică.

Juca pe

juca pe

PlayOn este una dintre cele mai bune metode de amalgamare a conținutului din mai multe platforme de streaming diferite în Kodi. Veți avea nevoie de un abonament PlayOn (2,50 USD pe lună), plus unul pentru fiecare serviciu pe care doriți să îl utilizați. Este probabil să coste mai puțin decât un pachet TV prin cablu. Dacă nu respectă așteptările tale, poți profita de politica de returnare a banilor de 30 de zile a PlayOn, deci nu ai nimic de pierdut încercând-o.

Cu toate acestea, PlayOn nu face decât să furnizeze conținut. Vă permite, de asemenea, săriți automat anunțurile și înregistrați media direct pe computerul dvs. Windows. Înregistrările sunt salvate în format .MP4, astfel încât sunt foarte portabile după fapt și pot fi vizionate pe aproape orice dispozitiv semi-recent.

Adăugarea PlayOn Kodi Kodi poate fi găsită în depozitul oficial suplimentar Kodi.

FilmOn.TV

FilmOn

FilmOn.TV este un serviciu care permite utilizatorilor săi să acceseze canale TV și radio în direct din întreaga lume. Toate fluxurile oferite sunt complet legitime. Deși unele dintre ele necesită un abonament la FilmOn, există zeci care nu.

Deși acest supliment oferă fluxuri din mai multe țări, nu este niciodată dificil să găsești conținutul pe care îl căutați. Lista fluxurilor sale este organizată în funcție de țara de origine și, de asemenea, după gen, astfel încât să puteți găsi rapid un canal de difuzare în limba dvs. maternă.

Fiecare gust este evidențiat: FilmOn oferă totul, de la știri politice până la horror vintage și chiar are o mică selecție de conținut la cerere pentru când nu puteți găsi nimic pe care doriți să îl vizionați live.

Componentul FilmOn.TV pentru Kodi poate fi găsit în depozitul video SuperRepo Category.

SoundCloud

SoundCloud

SoundCloud este o platformă care permite utilizatorilor săi să partajeze propriul lor audio original. Este unul dintre cele mai bune locuri pentru a găsi artiști noi și viitori, iar datorită suplimentului său, puteți accesa biblioteca extinsă direct prin Kodi.

Acest supliment vă oferă posibilitatea de a asculta orice este în tendință și vă permite să căutați conținut după gen. Datorită unui acord cu mai multe companii de discuri, utilizatorii SoundCloud pot încărca acum propriile lor remixuri de conținut licențiat. Puteți asculta chiar și melodii pe care le cunoașteți deja, deși cu o nouă răsucire.

Nu este doar muzică; există și podcast-uri, cărți audio și segmente de știri. Acest lucru face ca SoundCloud să fie o alegere puternică pentru orice utilizator Kodi care caută un supliment audio versatil, de încredere și cel mai important..

Componenta suplimentară Kodi SoundCloud poate fi găsită în depozitul oficial suplimentar Kodi.

Reddit Viewer

reddit privitor

Reddit este unul dintre cele mai populare site-uri web din lume și, prin urmare, are un flux constant de conținut nou. Nu este surprinzător, există un add-on numit Reddit Viewer care vă permite să răsfoiți Reddit direct prin Kodi.

Acest add-on este preconfigurat cu unele dintre cele mai mari subreditări bazate pe videoclipuri deja adăugate, dar puteți adăuga rapid și cu ușurință și dvs. De asemenea, este posibil să adăugați utilizatori la această listă, arătând toate subiectele la care au contribuit.

Reddit Viewer are câteva opțiuni destul de aprofundate. Există filtre care vă permit să ascundeți postările în funcție de tipul de conținut, ratingul maturității sau subreditarea din care provin. Aceasta vă permite să creați o vedere cu adevărat personalizată a Reddit, care este ușor de navigat, chiar și atunci când utilizați telecomanda unui televizor.

Suplimentul Kodi Reddit Viewer poate fi găsit în depozitul oficial de adăugare Kodi.

Prezentare generală și probleme de confidențialitate

Componenta de playlist Kodi Marea Britanie Turks oferă puțin pentru utilizatorii care caută surse legitime de conținut. Își îndepărtează propriile ape, incluzând conținutul potențial neliscat după anul 1950 într-una dintre singurele categorii care include titluri de domeniu public.

Deoarece este un supliment terț, acesta prezintă un risc mai mare de deturnare decât unul oficial și, având în vedere că dezvoltatorii au restricționat accesul la contul lor de social media, nu există nicio modalitate de a ști dacă suplimentul a fost deturnat fără a avea încredere în surse potențial nesigure.

Când considerați că există surse oficiale disponibile pentru aproape orice fel de conținut - multe dintre ele gratuite pentru acces - suplimentul Kodi UK Turks își pierde mult din strălucire. Odată cu riscul crescut de aceste oferte suplimentare, considerăm că utilizatorii Kodi ar fi mai bine deserviți de o alternativă licențiată oficial.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 61 = 64

Adblock
detector