Kodi ne radi na tvom Firesticku? Isprobajte ove jednostavne popravke (ažurirano 2023.)

kodi ne radi na vašem firesticu - isprobajte ove jednostavne popravke

Amazon Fire TV Stick vrlo je vjerojatno postao najpopularniji uređaj za Kodi korisnike. Vatrogasne palice su jeftine, razumno snažne, jednostavne za postavljanje i uporabu i čine instalaciju Kodi lakom. Ali kad je riječ o Kodi-ju, nećete dobiti nikakvu pomoć od Amazonove podrške ako naiđete na probleme. A budući da je Kodi besplatni i open-source projekt, tim koji stoji iza softvera nema resurse za posvetiti stolu za redovno servisiranje klijenata.

Rješavanje problema Kodi može biti teško jer se problemi mogu pojaviti na jednom od nekoliko različitih slojeva. Na vama je da utvrdite je li problem uzrokovala vaša mreža, Fire TV Stick, aplikacija Kodi, dodatak koji pokušavate koristiti ili izvor iz kojeg dodatak pokušava strujati..

U ovom ćemo članku opisati neke od uobičajenih problema s kojima se Kodi korisnici susreću na svojim Amazon Fire TV stickovima i kako ih riješiti. Svi savjeti daju se za Kodi 18.5 Leia, no mogli biste otkriti da djeluje i na druge verzije. Ako koristite Kodi, ali ne i Fire TV, pogledajte naš članak o općenitijim Kodi problemima i ispravcima.

Prvo riješite problem

Bez obzira na problem sa kojim se susrećete kod Kodi, prvi je korak otklanjanje poteškoća i pronalaženje odakle dolazi. Moramo utvrditi opseg problema, tj. Je li ograničen na određeni dodatak, Kodi aplikaciju, Fire TV Stick ili vašu internetsku vezu.

 1. Provjerite internetsku vezu. Otvorite WiFi izbornik Fire TV da biste bili sigurni da ste povezani s internetom.
 2. Isprobajte neku drugu aplikaciju za strujanje poput Youtubea da vidite je li problem ograničen na Kodi.
 3. Pokušajte strujati iz drugog dodatka.
 4. Spajajte se na VPN da biste provjerili blokira li vaš davatelj internetskih usluga izvor Kodi. Preporučujemo IPVanish.

IPVanish je VPN koji ne samo da vam pomaže u rješavanju problema, već može zaštititi vaše privatne podatke i svoj Fire TV Stick od hakera i snajpersa. VPN kriptira sav internetski promet na uređaju i usmjerava ga preko posredničkog poslužitelja na lokaciju po vašem izboru. To sprječava da vaš davatelj internetskih usluga i bilo tko drugi ne mogu diskriminirati određene aplikacije i izvore selektivnim propuštanjem propusnosti.

Savjetujemo čitateljima da koriste VPN svaki put kada koriste Kodi. IPVanish pruža brzinu i stabilnost neophodnu za osiguravanje visokokvalitetnog toka uz minimalno punjenje.

NAJBOLJI VPN ZA Kodi & Korisnici Fire TV Stick-a: IPVanish je naš najbolji izbor. Ima veliku nepropusnu mrežu poslužitelja i postiže dobre brzine. Snažne značajke zaštite i privatnosti čine IPVanish favoritom za korisnike Kodi i Amazon Fire TV Stick. Isprobajte bez rizika uz 7-dnevno jamstvo povrata novca.

Univerzalno ispravljanje: deinstaliranje, ponovno instaliranje i ažuriranje

Puno Kodi problema može se riješiti primitivnom, ali učinkovitom metodom: deinstalirati i ponovno instalirati. Ako je to određeni dodatak s kojim se mučite, samo deinstalirajte i ponovno instalirajte taj dodatak. Ako je problem u pitanju Kodi, onda potpuno deinstalirajte i ponovno instalirajte Kodi.

Ne zaboravite da ažurirate i svoje dodatke i spremišta. Zastarjeli repo ili addon može uzrokovati pogreške ovisnosti i druge probleme. Pretpostavit ćemo da znate kako instalirati repos i addons, ali pokazat ćemo vam kako ih ažurirati ili ukloniti.

Da biste ažurirali ili uklonili skladište Kodi:

 1. Ići Add-ons (samo se pomaknite prema dolje na lijevoj bočnoj traci, ne kliknite na nju)
 2. Odaberi Instalacija iz skladišta
 3. Dugo pritisnite repo koji želite ažurirati ili ukloniti i odaberite Informacija iz kontekstnog izbornikakodi repo informacije
 4. Odaberi Ažuriraj ili Uninstallkodi noobs i glupani

Da biste ažurirali ili uklonili dodatke:

 1. Ići Add-ons
 2. Dugo pritisnite dodatak koji želite ažurirati i odaberite Informacija iz kontekstnog izbornika.kodi informacije
 3. Odaberi Ažuriraj ili Uninstallkodi update bcc iplayer www

Crni ekran ili aplikacija ruši se pri pokretanju

Problem: Po pokretanju, Kodi učitava prazan crni ekran ili ga odmah prekida i vraća se na početni zaslon Fire TV.

Riješenje: Ova greška često se pojavljuje kada je predmemorija aplikacije prepuna da bi se Kodi mogao pokrenuti.

Evo kako popraviti crni ekran ili pad sustava na pokretanje programa Kodi:

 1. Držite pritisnuto Dom tipku na daljinskom upravljaču za TV
 2. Ići postavke > Prijave > Upravljanje instaliranim aplikacijama
 3. Odaberi kodi
 4. Odaberi Prisilno zaustaviti, zatim Očisti predmemoriju 
 5. Natrag na Dom zaslon i pokretanje kodi opet
  Castaway Kodi addon: A Castaway biztonságos és jogszerűen használható?

Vidjet ćete poruku “Priprema za prvo pokretanje” zbog predmemorije koja se upravo očistila i Kodi bi trebao normalno raditi. Ako to ne uspije, preskočite prema ovom odjeljku i pokušajte ukloniti navedenu datoteku baze podataka.

Onemogućite hardversko ubrzanje

Hardversko ubrzanje glavni je uzrok Kodi rušenja, posebno na Androidu. Možete je pokušati isključiti da vidite hoće li problem nestati. Na početnom zaslonu Kodi pritisnite gumb zupčanik ikonu za otvaranje izbornika postavki.

Onemogućite Kodi hardversko ubrzanje

Zatim odaberite Postavke igrača. Na dnu stranice nalazi se još jedan ikona zupčanika uz riječ “Osnovno”. Pritisnite ovo tri puta i “Basic” bi trebao postati “Stručnjak”. Označite oznaku Video pomaknite se prema dnu popisa s desne strane i onemogućite Dopustite hardversko ubrzanje – DXVA2 opcija. Ponovo pokreni Kodi.

Nakon ažuriranja …

Ako ovaj problem dobijete nakon ažuriranja na najnoviju verziju Kodija, problem bi mogao biti povezan s datotekom Addons.db. Rješenje je izbrisati tu datoteku. Na taj način neće se izbrisati vaši dodaci.

Na Fire TV Stick morat ćete preuzeti aplikaciju za kretanje kroz vaše sistemske datoteke. Preporučujemo ES File Explorer koji je dostupan od zadane trgovine Amazon aplikacija koja dolazi uz Firestick. Otvorite tu aplikaciju i idite na Android / data / orgkodi / datoteka / .kodi / UserData / baze podataka. Zatim izbrišite datoteku Addons.db.

Nije dostupan stream

Problem: Pri pokušaju strujanja videa na Kodiju, više puta se pojavljuje pogreška “nema dostupnog toka”.

Riješenje: Ako pretpostavimo da ste prošli kroz naše korake za rješavanje problema, do ovog problema dolazi kada Kodi iz nekog razloga ne može pronaći izvore iz kojih će se strujati video. Nažalost, to nije baš specifična pogreška. Ne samo da bi dotični addon mogao uzrokovati problem, već bi i drugi addon mogao biti faktor.

Postoji šansa da dodatak više ne podržava spremište u kojem ste ga izvorno dobili, u tom slučaju ćete ga morati pronaći negdje drugdje. Na primjer, skladište TVAddons i mnogi drugi otišli su izvan mreže zbog pravnih problema. Iako se spremište vratilo, sada je pod novom web adresom, tako da dodaci koje ste instalirali iz starog spremišta možda više ne rade.

Nakon što potvrdite da je problem unutar Kodi-ja, a repo i addon se i dalje održavaju, pokušajte ažurirati Kodi, spremišta i sam addon. Da biste ažurirali Kodi na Fire TV Stick, morat ćete preuzeti najnoviju verziju s službenog web mjesta Kodi i instalirati je onako kako biste željeli da je to nova instalacija, samo što će vam se umjesto toga dati mogućnost ažuriranja. Imajte na umu da ako ažurirate s Kodi 17 na 18, prvo morate potpuno deinstalirati staru verziju.

Čitaj više: Kako instalirati (ili ažurirati) Kodi na Fire TV Stick

Sruši i ponovo pokreni petlju

Problem: Kodi se opetovano ruši i ponovno pokreće u beskrajnoj petlji.

Riješenje: Nekoliko bi stvari moglo uzrokovati da se Kodi zaglavi u sudaru i ponovno pokreće petlju. Prvo pokušajte isključiti Firestick iz interneta, a zatim otvorite Kodi. Ako to spriječi petlju, onda je problem vjerojatno Kodijeva ovisnost o URLResoluciji. Ako je tako, kliknite gumb ikona zupčanika na početnom zaslonu Kodi-a i idite na Postavke sustava. Naći Add-ons karticu i odaberite Upravljanje ovisnostima. Klik URLResolver, zatim Ažuriraj.

Ako to ne uspije, problem je vjerojatnije dodatak ili prilagođena gradnja. Pokušajte deinstalirati dodatke, jedan po jedan, počevši s najnovijim instaliranim dok ne pronađete krivca. Kao krajnje sredstvo, ponovno instalirajte Kodi ispočetka.

Nije pronađena aplikacija koja bi upravljala ovom datotekom

Problem: Ova se poruka pogreške javlja prilikom pokušaja instaliranja Kodi na Fire TV iz APK datoteke, ali Fire OS nema kompatibilne aplikacije za rukovanje APK datotekama.

Riješenje: Započnite pomoću našeg vodiča o tome kako instalirati Kodi na Fire TV Stick. Ako slijedite ove upute i dalje imate pogrešku “nije pronađena aplikacija koja bi upravljala ovom datotekom”, problem je vjerojatno u aplikaciji Downloader. Obavezno koristite najnoviju verziju programa Downloader koji podržava instalaciju APK datoteka. Prethodna verzija nije, što je uzrokovalo pogrešku.

Evo kako ažurirati aplikaciju na Fire OS:

 1. Na početnom zaslonu Fire TV odaberite Aplikacije > dućan
 2. Kliknite ikonu izbornika pri dnu stranice Store
 3. Odaberi Moje aplikacije > Ažuriranje dostupno
 4. Kliknite gumb Ažuriraj gumb pokraj Downloader-a

Sruši tijekom reprodukcije

Problem: Ako se Kodi sruši tijekom reprodukcije, možda ćete trebati prilagoditi neke napredne postavke kao što su veličina međuspremnika privremene memorije, vremensko ograničenje CURL-a i faktor međuspremnika. Postavljene su na univerzalni zadani postav, ali mogu ih mijenjati ručno ili jedan od nekoliko “čarobnjaka”. Problem je u tome što mnogi ljudi pogrešno postavljaju te brojke postavljaju previsoke vrijednosti hardvera Fire Fire Stick-a, što rezultira padom i drugim lošim ponašanjem. S druge strane, preniski podešavanje može dovesti do dugog vremena međuspremnika. Nažalost, ovdje nema magičnih brojeva, čak ni na naizgled identične uređaje.

  Addon Genesis Reborn Kodi: Ar trebui să-l instalați? Este sigur? Există alternative mai bune?

Riješenje: Preporučujemo korištenje čarobnjaka za napredne postavke koji se isporučuje s Ares Wizard-om. Pregledat će i izračunati optimalne postavke za vaš uređaj. Saznajte više o tome kako to učiniti u našem članku o tome kako popraviti međuspremnik na Fire TV.

Pitanja vezana uz izvedbu

Problem: Ovo je široko pitanje koje može rezultirati jednim ili više mogućih ponašanja koja sva proizilaze iz Fire TV Sticka premalo podupirajuće zadaće. Simptomi uključuju:

 • usporavanje
 • Sruši se aplikacija
 • Smanjena kvaliteta videozapisa
 • Niža brzina kadrova
 • Usporeni video
 • Zvuk izvan sinhronizacije
 • Duga vremena punjenja

Riješenje: Ovo nisu toliko bugovi specifični za Kodi koliko su ograničenja hardvera Fire TV Stick. Iz tog razloga, preporučujemo vam da pogledate naš drugi članak o tome kako ubrzati Fire TV Stick.

Pitanja vezana uz gradnju

Problem: Kodi Kodi nema nedostatka prilagođenih nadogradnji, ali ponekad mogu negativno utjecati na performanse ili uzrokovati pogreške pri pokretanju Kodija na Fire TV. Gotovo sve gradnje zahtijevaju više resursa od zaliha Kodi-a, a većina nije optimizirana za ograničene resurse Fire TV Stick-a. Budući da ih stručnjaci obično ne pregledavaju, Kodi gradi također može sadržavati ranjivosti, zlonamjerni softver i špijunski softver koji mogu oštetiti vaš uređaj i / ili ukrasti vaše privatne podatke.

Riješenje: Ako naiđete na probleme, ovdje saznajte kako deinstalirati Kodi izvedbu na Fire TV-u.

Vješanje isključeno

Problem: Ponekad se Kodi zaglavi kada ga pokušate zatvoriti. To ćete ponašanje vjerojatno primijetiti nakon neke vrste ažuriranja kodija. To se događa zbog neuspjeha ispravnog ažuriranja datoteke baze podataka, primjerice kod nadogradnje sa Kodi 17 na Kodi 18. Ponekad to može uzrokovati i crni ekran pri pokretanju, nakon čega se ruši aplikacija.

Riješenje: Rješenje je izbrisati datoteku koja se naziva “addons”, a zatim broj i .db datotečna ekstenzija. U većini slučajeva to će biti addons27.db ili addons20.db. Evo kako to izbrisati:

 1. Pokrenite Kodi i odaberite Ikona zupčanika za otvaranje izbornika postavki
 2. Ići Upravitelj datoteka > Imenik profila > Baza podataka
 3. Dugo pritisnite addons27.db, ili bilo koju verziju ove datoteke imate i odaberite IzbrisatiKodi ne radi na tvom Firesticku? Isprobajte ove jednostavne popravke (ažurirano 2023.)

pregrijavanje

Problem: Pregrijavanje može trajno oštetiti vaš Fire TV Stick. Budući da je vjerojatno priključen na stražnju stranu televizora i vidljiv je, problem može biti teško uočiti. Ako primijetite da vam je Fire TV Stick vruć na dodir, preporučujemo da prvo dijagnosticirate korijen problema. Pregrijavanje obično ide ruku pod ruku s poteškoćama u radu hardvera. Ako nemate nijednog drugog problema na ovom popisu, potražite naš vodič kako brži rad Fire TV Sticka.

Riješenje: Pod pretpostavkom da ste učinili sve što možete, a Fire TV se i dalje pregrijava, možete pokušati kupiti USB ventilator poput ovog. Ovi se praktični uređaji priključuju na bilo koji USB priključak koji danas imaju većina modernih televizora. Usmjerite ga na svoj Fire TV Stick i svoj Kodi uređaj možete učiniti malo manje grozničavim.

Instalacija ovisnosti nije uspjela

Problem: Neki dodaci ovise o drugim ovisnicima koji će raditi svoj posao. Pogreške ovisnosti često se javljaju kada su instalirani novi dodaci ili kada je postojeći dodatak ažuriran, a dva dodatka više ne mogu raditi zajedno. Uobičajena pogreška ovisnosti za mnoge korisnike bavi se URLResolverom. Krivac je često spremište koje je postalo mračno. Korisnici koji su prethodno koristili spremište TVAddons Fusion često se susreću s ovom pogreškom.

Riješenje: Onemogućite spremišta koja više ne funkcioniraju pa će Kodi umjesto toga pretraživati ​​radne repozicije.

Evo kako onemogućiti skladište Kodi:

 1. Pokrenite Kodi i odaberite Ikona zupčanika za otvaranje izbornika postavki
 2. Ići Upravitelj datoteka i pronađite repo koji treba ukloniti.
 3. Dugo pritisnite repo i pojavit će se kontekstni izbornik. Odaberi Ukloni izvor.

Naravno, možda nećete imati ovisnost koja vam je potrebna u bilo kojem drugom instaliranom repo-u. U tom slučaju morat ćete pronaći drugo spremište koje ima ovisnost ili preuzeti ovisnost i instalirati je izravno putem zip datoteke.

Međuspremnik …

Duga vremena punjenja mogu biti uzrokovana mnogim pitanjima koja rješavamo u drugom članku o tome kako popraviti punjenje na Fire TV. No, evo kratkog popravka koji djeluje s mnogim popularnim dodacima:

 1. Ići Add-ons > Video dodaci
 2. Odaberite dodatak koji ima problema. Pomaknite se prema dolje i odaberite opciju alat opcija. To se može nazvati nečim drugačijim, ovisno o dodatku koji koristite.
 3. Odaberite opcije za Jasni davatelji usluga i Očisti predmemoriju

Bufferiranje može biti uzrokovano i sporom internetskom vezom. Čak i ako imate brzi internet, davatelji internetskih usluga često se mršte na Kodijeve aktivnosti i, prema tome, širinu pojasa gasa. Ako mislite da je to slučaj, preporučujemo vam korištenje VPN-a.

VPN kriptira sav internetski promet na uređaju i usmjerava ga preko posredničkog poslužitelja na lokaciju po vašem izboru. To sprječava vašeg davatelja internetskih usluga da vidi sadržaj vašeg internetskog prometa i gdje ide prema i odakle. To znači da vaš davatelj internetskih usluga ne može diskriminirati određene vrste prometa ili izvora.

  Kodi Exodus Forks: พวกเขาคืออะไรและคุณสามารถเชื่อใจพวกมันได้หรือไม่?

NAJBOLJI VPN ZA KODI: Naša najbolja preporuka je IPVanish koji nudi veliku brzinu tako da se više ne trebate brinuti oko problema s međuspremnicima. Također ćete koristiti bolju sigurnost i više privatnosti. IPVanish nudi 7-dnevno jamstvo bez rizika.

Nije moguće povezivanje s izvorom

Problem: Nakon instaliranja spremišta, skočni prozor kaže da se Kodi ne može povezati s izvorom ili se spremištu ili dodatku ne može pristupiti.

Riješenje: Ovaj je problem često izazvan pogreškom u upisu URL-a unesenog prilikom dodavanja spremišta. Provjerite adresu izvora i provjerite da li ste je pravilno napisali. Ne zaboravite na početku uključiti “http: //”, a URL-ovi izvora razlikuju velika i mala slova. Također treba uključiti i proširenje datoteke repoa.

Ako to ne uspije, spremište je ili premješteno na novi URL ili nestalo izvan mreže. To možete saznati tako što otvorite uobičajeni web preglednik na telefonu ili prijenosnom računalu i unesete URL. Ako URL nije pronađen ili je prazan, morat ćete pronaći novu izvornu adresu. Imajte na umu da alternativni domaćini nisu uvijek pouzdani, stoga se pokušajte držati linkova koje je objavio programer.

Novi dodatak uzrokuje pad sustava Kodi

Problem: Novi dodatak uzrokuje rušenje Kodija i sprječava vas da ga deinstalirate putem Kodi-ja.

Riješenje: Ručno možete ukloniti Kodi dodatke iz mape u kojoj su instalirani. Na Firesticku će vam trebati aplikacija za kretanje po datoteci datoteka uređaja. Preporučujemo da preuzmete ES File Explorer iz zadane Amazon App Store. Otvorite ga i pomaknite se do Android / data / org.xbmc.kodi / datoteka / .kodi /. Dodatak će biti pohranjen u korisnički podaci ili addons imenik. Po potrebi izbrišite dodatke.

Nepodudarnost datuma i vremena na uređaju

Problem: Kodi ne može vršiti ažuriranja, pretraživanja i / ili reprodukciju streamova.

Riješenje: Ovi bi se problemi mogli činiti sličnima onima gore. Ako ste imali neke druge popravke, možda vrijeme i datum vašeg Firesticka nisu pravilno postavljeni. Kodi često zahtijeva vrijeme da se sinkronizira kako bi ove funkcije djelovale. Ovo je čest problem na Firesticks-u, a neki korisnici nisu uspjeli pronaći rješenja. Međutim, postavkama vremena i datuma možete pristupiti na sljedeći način:

 1. Otvorite početni zaslon Fire TV postavke > Postavke
 2. Pomaknite se prema dolje na Vremenska zona
 3. Klik Vremenska zona opet i odaberite svoju vremensku zonu.

Ako to ne postavi točno vrijeme, možda ćete trebati izvršiti resetiranje na tvornici na Firestick-u.

Funkcija pretraživanja Addona ne radi

Problem: Tfunkcija pretraživanja unutar dodatka ne radi.

Vjerojatno je da programer addon nije ažurirao na najnovijoj verziji Kodija. Nažalost, korisnik ništa ne može učiniti u vezi s tim. Morat ćete pričekati dok ne bude dostupno kompatibilno ažuriranje ili instalirati stariju verziju Kodi-ja.

Nabavite svoje zapisnike

Ako se i dalje borite za pronalaženje korijena Kodi problema i stigli ste do rezultata relevantnih Google rezultata, možda je vrijeme da potražite pomoć na forumu. Nemojte samo objavljivati ​​svoj problem i nemojte očekivati ​​da će drugi ljudi čarobno znati odgovor. Morat ćete objaviti sadržaj svoje datoteke zapisnika kako bi drugi dijagnosticirali problem.

Datoteci dnevnika na Fire TV Stick možete pristupiti na nekoliko različitih načina koje ćemo ovdje objasniti.

Prvi je korištenje Kodi File File Uploader-a, dodatka u službenom spremištu Kodi.

 1. Ići Add-ons > Instalacija iz skladišta > Spremište dodataka Kodi > Dodaci programa > Kodi LogFile Uploaderkodi upload logfile 1
 2. Odaberi Instalirati
 3. Vratite se na početni zaslon i otvorite izbornik postavki klikom na ikonu Ikona zupčanika.
 4. Ići Postavke sustava > sječa drveta i Omogući evidentiranje pogrešaka
 5. Ponovo pokrenite Kodi i ponovite pojavu pogreške ili pogreške. Morate reproducirati problem da biste ga prijavili kodi.
 6. Vratite se u glavni izbornik i odaberite Add-ons > Dodaci programa > Kodi LogFile Uploader i odaberite Addon Uploader
 7. Kodi će učitati vašu zapisničku datoteku u URL gdje ga možete pronaći. Pojavit će se poruka koja sadrži URL, kako izgleda http://paste.ubuntu.com/########/kodi upload datoteke 2

Idite na taj URL i pronaći ćete svoju datoteku dnevnika. Kopirajte i zalijepite odgovarajući sadržaj ove datoteke na onaj forum na kojem želite postaviti svoje pitanje.

Imajte na umu da ako vaš problem uključuje pad sustava Kodi, morat ćete prenijeti datoteku dnevnika iz prethodne sesije. Uraditi ovo, dugo pritisnuti dodatak Kodi LogFile Uploader u koraku # 6 i odaberite postavke. Provjerite opciju za Pošaljite stari logfile iz prethodnog vremena kada je Kodi trčao.

Ako želite dobiti datoteku dnevnika na neki drugi način, možete je pronaći na {Skladištenje} /Android/data/org.xbmc.kodi/files/.kodi/temp/kodi.log

Sadržaj zapisnika možete objaviti na službenom Kodi forumu ili na službenom Kodi reddit-u, ali upozorite da tamo nećete naći pomoć s dodacima treće strane. Rasprava o neslužbenim dodacima krši pravila foruma Team Kodija na obje lokacije, čak i ako dodatak ne krši autorska prava. Umjesto toga, možete isprobati / r / Addons4Kodi za te dodatke treće strane.

Upozorenje: Kodi treba upotrebljavati samo za sadržaj na koji imate zakonsko pravo pristupa. Ni Kodi fondacija, ni Comparitech ne zagovaraju upotrebu Kodija za piratstvo.

Ostavi povratnu informaciju

Nakon što riješite svoj problem, uvijek je dobro ostaviti povratne informacije. Pozivamo vas da u komentarima podijelite vlastite savjete i ispravke. Ako ste potražili pomoć na forumima, uvijek se sjetite priopćiti zajednici da li njihovi savjeti djeluju ili ne. Kodi se može nastaviti poboljšavati samo uz pomoć svojih korisnika.

About the author

Comments

 1. probleme s Kodi aplikacijom na Amazon Fire TV Sticku. Stoga je važno redovito ažurirati sve dodatke i spremišta. Da biste ažurirali ili uklonili skladište Kodi:

  1. Otvorite Kodi aplikaciju na Fire TV Sticku
  2. Idite na Postavke
  3. Kliknite na Upravljanje skladištima
  4. Odaberite spremište koje želite ažurirati ili ukloniti
  5. Kliknite na Ažuriraj ili Ukloni

  Da biste ažurirali ili uklonili dodatke:

  1. Otvorite Kodi aplikaciju na Fire TV Sticku
  2. Idite na Dodaci
  3. Odaberite dodatak koji želite ažurirati ili ukloniti
  4. Kliknite na Ažuriraj ili Ukloni

  Crni ekran ili aplikacija ruši se pri pokretanju

  Ako se aplikacija Kodi ruši ili prikazuje crni ekran pri pokretanju, možda je problem u hardverskom ubrzanju. Da biste to isključili:

  1. Otvorite Kodi aplikaciju na Fire TV Sticku
  2. Idite na Postavke
  3. Kliknite na Sustav
  4. Kliknite na Hardversko ubrzanje
  5. Isključite ga

  Nakon ažuriranja …

  Ako se problemi s Kodi aplikacijom pojavljuju nakon ažuriranja, pokušajte deinstalirati i ponovno instalirati aplikaciju. Također, provjerite jesu li svi dodaci i spremišta ažurirani na najnoviju verziju.

  Nije dostupan stream

  Ako se stream ne prikazuje, provjerite jeste li povezani s internetom i je li vaš VPN uključen. Također, provjerite je li izvor streama dostupan i radi li ispravno.

  Sruši i ponovo pokreni petlju

  Ako se aplikacija Kodi stalno ruši i ponovo pokreće, pokušajte deinstalirati i ponovno instalirati aplikaciju. Također, provjerite jesu li svi dodaci i spremišta ažurirani na najnoviju verziju.

  Nije pronađena aplikacija koja bi upravljala ovom datotekom

  Ako se prikazuje poruka “Nije pronađena aplikacija koja bi upravljala ovom datotekom”, provjerite jeste li instalirali odgovarajući dodatak za tu vrstu datoteke.

  Sruši tijekom reprodukcije

  Ako se aplikacija Kodi ruši tijekom reprodukcije, provjerite jeste li povezani s internetom i je li vaš VPN uključen. Također, provjerite jesu li svi dodaci i spremišta ažurirani na najnoviju verziju.

  Pitanja vezana uz izvedbu

  Ako se aplikacija Kodi sporo izvodi, provjerite jeste li povezani s internetom i je li vaš VPN uključen. Također, provjerite jesu li svi dodaci i spremišta ažurirani na najnoviju verziju.

  Pitanja vezana uz gradnju

  Ako se aplikacija Kodi ne može instalirati ili se ruši tijekom instalacije, provjerite jeste li preuzeli ispravnu verziju aplikacije za svoj uređaj.

  Vješanje isključeno

  Ako se aplikacija Kodi stalno vješa, pokušajte deinstalirati i ponovno instalirati aplikaciju. Također, provjerite jesu li svi dodaci i spremišta ažurirani na najnoviju verziju.

  Pregrijavanje

  Ako se vaš Fire TV Stick pregrijava, pokušajte ga isključiti na nekoliko sati kako bi se ohladio. Također

 2. probleme s Kodi aplikacijom na Amazon Fire TV Sticku. Stoga je važno redovito ažurirati sve dodatke i spremišta. Da biste ažurirali ili uklonili skladište Kodi:

  1. Otvorite Kodi aplikaciju na Fire TV Sticku
  2. Idite na Postavke
  3. Kliknite na Upravljanje skladištima
  4. Odaberite spremište koje želite ažurirati ili ukloniti
  5. Kliknite na Ažuriraj ili Ukloni

  Da biste ažurirali ili uklonili dodatke:

  1. Otvorite Kodi aplikaciju na Fire TV Sticku
  2. Idite na Dodaci
  3. Odaberite dodatak koji želite ažurirati ili ukloniti
  4. Kliknite na Ažuriraj ili Ukloni

  Crni ekran ili aplikacija ruši se pri pokretanju

  Ako se aplikacija Kodi ruši ili prikazuje crni ekran pri pokretanju, možda je problem u hardverskom ubrzanju. Da biste to isključili:

  1. Otvorite Kodi aplikaciju na Fire TV Sticku
  2. Idite na Postavke
  3. Kliknite na Sustav
  4. Kliknite na Hardversko ubrzanje
  5. Isključite ga

  Nakon ažuriranja …

  Ako se problemi s Kodi aplikacijom pojavljuju nakon ažuriranja, pokušajte deinstalirati i ponovno instalirati aplikaciju. Također, provjerite jesu li svi dodaci i spremišta ažurirani na najnoviju verziju.

  Nije dostupan stream

  Ako se stream ne prikazuje, provjerite jeste li povezani s internetom i je li vaš VPN uključen. Također, provjerite je li izvor streama dostupan i radi li ispravno.

  Sruši i ponovo pokreni petlju

  Ako se aplikacija Kodi stalno ruši i ponovo pokreće, pokušajte deinstalirati i ponovno instalirati aplikaciju. Također, provjerite jesu li svi dodaci i spremišta ažurirani na najnoviju verziju.

  Nije pronađena aplikacija koja bi upravljala ovom datotekom

  Ako se prikazuje poruka “Nije pronađena aplikacija koja bi upravljala ovom datotekom”, provjerite jeste li instalirali odgovarajući dodatak za tu vrstu datoteke.

  Sruši tijekom reprodukcije

  Ako se aplikacija Kodi ruši tijekom reprodukcije, provjerite jeste li povezani s internetom i je li vaš VPN uključen. Također, provjerite jesu li svi dodaci i spremišta ažurirani na najnoviju verziju.

  Pitanja vezana uz izvedbu

  Ako se aplikacija Kodi sporo izvodi, provjerite jeste li povezani s internetom i je li vaš VPN uključen. Također, provjerite jesu li svi dodaci i spremišta ažurirani na najnoviju verziju.

  Pitanja vezana uz gradnju

  Ako se aplikacija Kodi ne može instalirati ili se ruši tijekom instalacije, provjerite jeste li preuzeli ispravnu verziju aplikacije za svoj uređaj.

  Vješanje isključeno

  Ako se aplikacija Kodi stalno vješa, pokušajte deinstalirati i ponovno instalirati aplikaciju. Također, provjerite jesu li svi dodaci i spremišta ažurirani na najnoviju verziju.

  Pregrijavanje

  Ako se vaš Fire TV Stick pregrijava, pokušajte ga isključiti na nekoliko sati kako bi se ohladio. Također

 3. probleme s Kodi aplikacijom na Amazon Fire TV Sticku. Stoga je važno redovito ažurirati sve dodatke i spremišta. Da biste ažurirali ili uklonili skladište Kodi:

  1. Otvorite Kodi aplikaciju na Fire TV Sticku
  2. Idite na Postavke
  3. Kliknite na Upravljanje skladištima
  4. Odaberite spremište koje želite ažurirati ili ukloniti
  5. Kliknite na Ažuriraj ili Ukloni

  Da biste ažurirali ili uklonili dodatke:

  1. Otvorite Kodi aplikaciju na Fire TV Sticku
  2. Idite na Dodaci
  3. Odaberite dodatak koji želite ažurirati ili ukloniti
  4. Kliknite na Ažuriraj ili Ukloni

  Crni ekran ili aplikacija ruši se pri pokretanju

  Ako se aplikacija Kodi ruši ili prikazuje crni ekran pri pokretanju, možda je problem u hardverskom ubrzanju. Da biste to isključili:

  1. Otvorite Kodi aplikaciju na Fire TV Sticku
  2. Idite na Postavke
  3. Kliknite na Sustav
  4. Kliknite na Hardversko ubrzanje
  5. Isključite ga

  Nakon ažuriranja …

  Ako se problemi s Kodi aplikacijom pojavljuju nakon ažuriranja, pokušajte deinstalirati i ponovno instalirati aplikaciju. Također, provjerite jesu li svi dodaci i spremišta ažurirani na najnoviju verziju.

  Nije dostupan stream

  Ako se stream ne prikazuje, provjerite jeste li povezani s internetom i je li vaš VPN uključen. Također, provjerite je li izvor streama dostupan i radi li ispravno.

  Sruši i ponovo pokreni petlju

  Ako se aplikacija Kodi stalno ruši i ponovo pokreće, pokušajte deinstalirati i ponovno instalirati aplikaciju. Također, provjerite jesu li svi dodaci i spremišta ažurirani na najnoviju verziju.

  Nije pronađena aplikacija koja bi upravljala ovom datotekom

  Ako se prikazuje poruka “Nije pronađena aplikacija koja bi upravljala ovom datotekom”, provjerite jeste li instalirali odgovarajući dodatak za tu vrstu datoteke.

  Sruši tijekom reprodukcije

  Ako se aplikacija Kodi ruši tijekom reprodukcije, provjerite jeste li povezani s internetom i je li vaš VPN uključen. Također, provjerite jesu li svi dodaci i spremišta ažurirani na najnoviju verziju.

  Pitanja vezana uz izvedbu

  Ako se aplikacija Kodi sporo izvodi ili se zaglavljuje, provjerite jeste li povezani s internetom i je li vaš VPN uključen. Također, provjerite jesu li svi dodaci i spremišta ažurirani na najnoviju verziju.

  Pitanja vezana uz gradnju

  Ako se aplikacija Kodi ne može instalirati ili se ruši tijekom instalacije, provjerite jeste li preuzeli ispravnu verziju aplikacije za svoj uređaj.

  Vješanje isključeno

  Ako se aplikacija Kodi stalno vješa, pokušajte deinstalirati i ponovno instalirati aplikaciju. Također, provjerite jesu li svi dodaci i spremišta ažurirani na najnoviju verziju.

  Pregrijavanje

  Ako se vaš Fire TV Stick pregrijava, pokušajte ga isključiti na nekoliko sati kako bi se oh

Comments are closed.