Kodi nem dolgozik a Firestick-en? Próbálja ki ezeket az egyszerű javításokat (frissítve 2020)

a kodi nem működik a tűzhelyén - próbálja ki ezeket az egyszerű javításokat


Az Amazon Fire TV Stick valószínűleg a legnépszerűbb eszköz lett a Kodi felhasználók számára. A tűzoltó botok olcsók, meglehetősen nagy teljesítményűek, könnyen telepíthetők és használhatók, és megkönnyítik a Kodi telepítését. De amikor a Kodi-t illeti, akkor valószínűleg nem fog segítséget kapni az Amazon támogatásáról, ha problémák merülnek fel. Mivel a Kodi egy ingyenes és nyílt forrású projekt, a szoftver mögött álló csapatnak nincs erőforrása a teljes munkaidős ügyfélszolgálat iránti elkötelezettség..

A Kodi hibaelhárítása nehéz lehet, mivel problémák fordulhatnak elő több réteg egyikén. Önnek kell meghatároznia, hogy a problémát a hálózat okozta-e, a Fire TV Stick, a Kodi alkalmazás, a használni kívánt kiegészítő, vagy az a forrás, amelyből a kiegészítő megpróbál közvetíteni.

Ebben a cikkben ismertetjük azokat a leggyakoribb problémákat, amelyekkel a Kodi-felhasználók az Amazon Fire TV csatornákon találkoznak, és hogyan lehet ezeket megjavítani. Minden tanács a Kodi 18.5 Leia-nak szól, de előfordulhat, hogy más verziókban is működik. Ha Kodi-t használ, de nem a Fire TV-t, akkor olvassa el a Kodi általánosabb problémáiról és javításairól szóló cikket.

Először végezzen el hibaelhárítást

Nem számít, milyen problémát tapasztalhat a Kodi-val, az első lépés a hibaelhárítás és annak megtalálása, ahonnan származik. Meg kell határoznunk a probléma terjedelmét, vagyis hogy egy adott kiegészítésre, a Kodi alkalmazásra, a Fire TV Stickre vagy az internetkapcsolatra korlátozódik-e..

 1. Ellenőrizze internetkapcsolatát. Nyissa meg a Fire TV wifi menüjét, hogy megbizonyosodjon arról, hogy csatlakozik-e az internethez.
 2. Próbáljon ki egy másik streaming alkalmazást, például a Youtube-t, hogy kiderül-e, hogy a probléma Kodire korlátozódik-e.
 3. Próbáljon meg streaming-t egy másik kiegészítőből.
 4. Csatlakozzon a VPN-hez annak ellenőrzéséhez, hogy az internetszolgáltatója blokkolja-e a Kodi forrásokat. Az IPVanish használatát javasoljuk.

Az IPVanish egy olyan VPN, amely nemcsak segít a problémák elhárításában, hanem megóvja a személyes adatait és a Fire TV Stick-et a hackerektől és a snoopperektől is. A VPN titkosítja az eszköz összes internetes forgalmát, és közvetítő szerveren keresztül továbbítja azt az Ön által választott helyre. Ez megakadályozza, hogy az internetszolgáltató és bárki más megkülönböztessen bizonyos alkalmazásokat és forrásokat a sávszélesség szelektív csökkentésével..

Azt tanácsoljuk az olvasóknak, hogy a Kodi használatakor bármikor használják a VPN-t. Az IPVanish biztosítja a szükséges sebességet és stabilitást a kiváló minőségű adatfolyam minimális pufferolással történő biztosításához.

Legjobb VPN Kodi számára & Fire TV Stick felhasználók: Az IPVanish a mi legjobb választásunk. Nagy, túlterhelt szerverhálózattal rendelkezik, és jó sebességet ér el. Az erős biztonsági és adatvédelmi szolgáltatások teszik az IPVanish-ot kedvencévé a Kodi és az Amazon Fire TV Stick felhasználók számára. Próbálja ki kockázatmentesen a 7 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Univerzális javítás: Távolítsa el, telepítse újra és frissítse

Számos Kodi kérdés megoldható primitív, de hatékony módszerrel: távolítsa el és telepítse újra. Ha egy adott kiegészítővel küzd, akkor csak távolítsa el és telepítse újra azt. Ha ez Kodi-szintű probléma, akkor távolítsa el és telepítse újra a Kodi-t.

Ne felejtsd el frissíteni a kiegészítőket és a tárolókat is. Az elavult repó vagy kiegészítő függőségi hibákat és egyéb problémákat okozhat. Feltételezzük, hogy tudod, hogyan kell telepíteni a repókat és a kiegészítőket, de megmutatjuk, hogyan kell frissíteni vagy eltávolítani őket.

Kodi lerakat frissítése vagy eltávolítása:

 1. Menj Kiegészítői (csak görgessen lefelé a bal oldali sávban, ne kattintson rá)
 2. választ Telepítés a lerakatból
 3. Hosszan nyomja meg a frissíteni vagy eltávolítani kívánt repót, majd válassza a lehetőséget Információ a helyi menübőlkodi repo információk
 4. választ frissítés vagy Eltávolításkodi noobs és majmok

Kiegészítők frissítése vagy eltávolítása:

 1. Menj Kiegészítői
 2. Hosszan nyomja meg a frissíteni kívánt kiegészítőt, és válassza ki Információ a helyi menüből.kodi információk
 3. választ frissítés vagy Eltávolításkodi frissítés bbc iplayer www

A fekete képernyő vagy az alkalmazás összeomlik az indításkor

Probléma: Induláskor a Kodi vagy betölt egy üres fekete képernyőt, vagy azonnal leáll, és visszatér a Fire TV kezdőképernyőjére.

Megoldás: Ez a hiba gyakran akkor fordul elő, amikor az alkalmazás gyorsítótára túl tele van a Kodi futtatásához.

A következőképpen javíthat egy fekete képernyő vagy alkalmazás-összeomlás a Kodi indításakor:

 1. Tartsa lenyomva a itthon gombot a Fire TV távvezérlőjén
 2. Menj Beállítások > Alkalmazások > A telepített alkalmazások kezelése
 3. választ Kodi
 4. választ Force stop, azután Tiszta gyorsítótár 
 5. Vissza a itthon képernyő és indítson Kodi újra

Az "Előkészítés az első indításhoz" üzenet jelenik meg, mivel a gyorsítótárat éppen ürítették, és a Kodi-nak ezután normálisan kell futnia. Ha ez nem működik, ugorjon le erre a szakaszra, és próbálja meg eltávolítani a megadott adatbázis-fájlt.

Kapcsolja ki a hardveres gyorsítást

A hardveres gyorsulás a Kodi összeomlásának fő oka, különösen az Androidon. Kipróbálhatja azt, hogy kiderüljön-e a probléma. A Kodi kezdőképernyőjén kattintson a gombra fogaskerék ikonra lépve a beállítások menübe.

Kapcsolja ki a Kodi hardveres gyorsítását

Ezután válassza a lehetőséget A lejátszó beállításai. Az oldal alján egy másik fogaskerek ikon mellette az „Alap” szó. Kattintson erre háromszor, és az „Alap” -nak „Szakértővé” válik. Jelölje ki a Videó lapon görgessen le a jobb oldali lista aljára, és tiltsa le a Engedélyezze a hardveres gyorsítást - DXVA2 választási lehetőség. Indítsa újra a Kodi-t.

Frissítés után…

Ha ezt a problémát a Kodi legújabb verziójára történő frissítés után kapja, akkor a probléma az Addons.db fájlhoz kapcsolódhat. A megoldás az, hogy törli ezt a fájlt. Ezzel nem törli a kiegészítőket.

A Fire TV Stick alkalmazáson letöltnie kell egy alkalmazást a rendszerfájlok közötti navigáláshoz. Javasoljuk az ES File Explorer alkalmazást, amely az alapértelmezett Amazon App Store áruházból érhető el, amelyhez a Firestick tartozik. Nyissa meg az alkalmazást, és keresse meg Android / data / orgkodi / files / .kodi / userdata / Adatbázis. Ezután törölje az Addons.db fájlt.

Nem érhető el adatfolyam

Probléma: Amikor megpróbál egy videót streamálni a Kodi-on, többször megkapja a „Nincs adatfolyam elérhetõ” hibát.

Megoldás: Ha feltételezzük, hogy elvégezte a hibaelhárítási lépéseinket, akkor ez a probléma akkor fordul elő, amikor Kodi valamilyen okból nem találja meg azokat a forrásokat, amelyekből videót továbbíthat. Sajnos ez nem egy nagyon konkrét hiba. Nem csak a kérdéses bővítmény okozhatja a problémát, hanem egy másik kiegészítő is tényező lehet.

Lehetséges, hogy a kiegészítőt már nem támogatja az a lerakat, ahol eredetileg megkapta, ebben az esetben másutt kell találnia. Például a TVAddons lerakat és még sokan mások jogi problémák miatt offline állapotba kerültek. Bár a lerakat visszatért, most egy új webcím alatt van, így a régi lerakatból telepített kiegészítők már nem működnek.

Miután megerősítette, hogy a probléma a Kodi-en belül van, és a repó és az addon továbbra is fennáll, próbálja meg frissíteni a Kodi-t, a lerakatokat és magát a kiegészítőt. A Kodi frissítéséhez a Fire TV Stick alkalmazásban le kell töltenie a legfrissebb verziót a hivatalos Kodi webhelyről, és úgy kell telepítenie, mintha egy friss telepítés lenne, csak ez alkalommal kapja a frissítés lehetőségét. Vegye figyelembe, hogy ha a Kodi 17-ről 18-ra frissít, akkor először teljesen el kell távolítania a régi verziót.

Olvass tovább: A Kodi telepítése (vagy frissítése) Fire TV Stick-re

Összeomlás és újraindítás hurok

Probléma: Kodi többször összeomlik, és újraindul egy végtelen hurokban.

Megoldás: Néhány dolog miatt Kodi elakadhat egy balesetben és újraindulhat. Először próbálja meg leválasztani a Firestick-et az internetről, majd nyissa meg a Kodi-t. Ha ez megakadályozza a hurkot, akkor a probléma valószínűleg a Kodi URLResolver-függősége. Ha igen, kattintson a fogaskerek ikon a Kodi kezdőképernyőn, és induljon a Rendszerbeállítások. Találd meg Kiegészítői fülre, és válassza a lehetőséget Kezelje a függőségeket. kettyenés URLResolver, azután frissítés.

Ha ez nem működik, akkor a probléma valószínűleg kiegészítő vagy egyéni verzió. Próbálja meg egyszerre eltávolítani a kiegészítőket, kezdve a legutóbb telepítettnel, amíg meg nem találja a bűnösöt. Végső esetben újratelepítse a Kodi-t a semmiből.

Nem található alkalmazás a fájl kezelésére

Probléma: Ez a hibaüzenet akkor jelentkezik, amikor megkísérelik telepíteni a Kodi-t a Fire TV-re egy APK-fájlból, de a Fire OS nem rendelkezik kompatibilis alkalmazásokkal az APK-fájlok kezelésére..

Megoldás: Először olvassa el a Kodi telepítéséről a Fire TV Stick-re vonatkozó útmutatónkat. Ha betartotta ezeket az utasításokat, és továbbra is a “Nincs alkalmazás, amely ezt a fájlt kezeli” hibát kapja, akkor a probléma valószínűleg a Downloader alkalmazásban van. Győződjön meg arról, hogy a Downloader legújabb verzióját használja, amely támogatja az APK fájlok telepítését. A korábbi verzió nem, ami okozta a hibát.

Így frissítheti egy alkalmazást a Fire OS rendszeren:

 1. A Fire TV kezdőképernyőjén válassza a lehetőséget Alkalmazások > Bolt
 2. Kattintson a Store ikon alján található menüikonra
 3. választ Alkalmazásaim > Frissítés elérhető
 4. Kattints a frissítés gombra a Downloader mellett

Összeomlás lejátszás közben

Probléma: Ha a Kodi lejátszás közben összeomlik, akkor lehet, hogy módosítania kell a speciális beállításokat, például a gyorsítótár memória puffer méretét, a CURL időkorlátját és a puffer tényezőt. Ezek univerzális alapértelmezett értékre vannak állítva, de manuálisan vagy a „varázslók” egyikével módosíthatók. A probléma az, hogy sokan tévednek, és ezeket a számokat túlságosan magasra állítják, hogy a Fire Stick hardverei kezelhetők legyenek, és összeomlásokhoz és más rossz magatartáshoz vezetnek. Másrészt, ha ezeket túl alacsonyra állítják, hosszú pufferidőkhez vezethetnek. Sajnos nincs mágikus szám, amelyet ide kell beírni, még látszólag azonos eszközökön is.

Megoldás: Javasoljuk, hogy használja az Ares varázslóhoz mellékelt Speciális beállítások varázslót. Megkeresi és kiszámítja az eszköz optimális beállításait. További információ arról, hogyan lehet ezt megtenni, a tűz-TV pufferolásának javításáról szóló cikkünkben olvashat.

Teljesítménnyel kapcsolatos kérdések

Probléma: Ez egy széles körű kérdés, amely egy vagy több lehetséges viselkedést eredményezhet, amelyek mindegyike abból fakad, hogy a Tűz TV-bot túlságosan alulteljesített a jelen feladat elvégzéséhez. A tünetek között szerepel:

 • Lemaradás
 • Az alkalmazás összeomlik
 • Csökkent video minőség
 • Alacsonyabb képkockasebesség
 • Lassított videó
 • Nincs szinkron hang
 • Hosszú pufferidők

Megoldás: Ezek nem annyira a Kodi speciális hibái, mint korlátozások a Fire TV Stick hardverre. Ezért azt javasoljuk, hogy olvassa el a Fire TV Stick felgyorsításáról szóló másik cikket.

Építéssel kapcsolatos kérdések

Probléma: A Kodi számára nem hiányzik az egyedi építkezés, de néha ezek káros hatással lehetnek a teljesítményre, vagy hibákat okozhatnak, ha a Kodi-t Fire TV-n futtatják. Szinte minden építkezéshez több erőforrás szükséges, mint a Kodi készleté, és a legtöbb nincs optimalizálva a Fire TV Stick korlátozott erőforrásaihoz. Mivel általában nem szakértők ellenőrzik őket, a Kodi készítmények tartalmazhatnak olyan sebezhetőségeket, rosszindulatú programokat és kémprogramokat is, amelyek károsíthatják az eszközét és / vagy ellophatják személyes adatait..

Megoldás: Ha problémákat tapasztal, itt megismerheti a Fire TV-n alapuló Kodi beépítésének eltávolítását.

Lóg leállni

Probléma: Időnként Kodi elakad, amikor megpróbálja bezárni. Valószínűleg észreveszi ezt a viselkedést valamilyen Kodi frissítés után. Ennek oka az adatbázis-fájl helytelen frissítése, például a Kodi 17-ről a Kodi 18-ra történő frissítés miatt, néha fekete képernyőt okozhat az indításkor, majd az alkalmazás összeomlik..

Megoldás: A megoldás az „addons” nevû fájl törlése, majd egy szám és a .db fájlkiterjesztés. A legtöbb esetben ez addons27.db vagy addons20.db. A következőképpen törölheti:

 1. Indítsa el a Kodi-t, és válassza a lehetőséget Fogaskerek ikon a beállítások menü megnyitásához
 2. Menj Fájl kezelő > Profil könyvtár > adatbázis
 3. Hosszan nyomja meg addons27.db, vagy a fájl bármelyik verzióját, és válassza ki TörölKodi nem dolgozik a Firestick-en? Próbálja ki ezeket az egyszerű javításokat (frissítve 2020)

túlmelegedés

Probléma: A túlmelegedés tartósan károsíthatja a Fire TV Stick-et. Mivel valószínűleg be van dugva a TV-készülék hátuljába és nem látható, a problémát nehéz lehet észrevenni. Ha észreveszi, hogy a Fire TV Stick forróan érintkezik, azt javasoljuk, hogy először diagnosztizálja a probléma gyökerét. A túlmelegedés általában együtt jár a hardver teljesítményével kapcsolatos problémákkal. Ha nem rendelkezik a listán szereplő egyéb problémákkal, olvassa el a Fire TV Stick gyorsabb működtetésére vonatkozó útmutatónkat..

Megoldás: Feltételezve, hogy megtettél mindent, amit tudsz, és a Fire TV továbbra is túlmelegszik, próbáljon meg vásárolni egy ilyen USB-alapú ventilátort. Ezek a praktikus eszközök bármilyen USB-porthoz csatlakoztathatók, amelyek manapság a legtöbb modern TV-vel rendelkeznek. Mutasson rá a Fire TV Stick-re, és ezzel kissé enyhébbé teheti a Kodi készüléket.

Nem sikerült telepíteni a függőséget

Probléma: Néhány kiegészítés attól függ, hogy más kiegészítők elvégzik-e a munkájukat. A függőségi hibák gyakran akkor fordulnak elő, amikor új kiegészítőket telepítenek vagy meglévő kiegészítőt frissítenek, és a két kiegészítő már nem működik együtt. Sok felhasználó általánosan előforduló függőségi hiba foglalkozik az URLResolver-rel. A bűnös gyakran egy tároló, amely elsötétült. Azok a felhasználók, akik korábban használták a TVAddons Fusion lerakatot, gyakran találják meg ezt a hibát.

Megoldás: Távolítsa el a már nem működő adattárakat, így a Kodi inkább a működő repo-kban fog keresni.

A Kodi lerakat letiltása a következőképpen történik:

 1. Indítsa el a Kodi-t, és válassza a lehetőséget Fogaskerek ikon a beállítások menü megnyitásához
 2. Menj Fájl kezelő és keresse meg az eltávolítandó repot.
 3. Hosszan nyomja meg a repót, és megjelenik egy helyi menü. választ Távolítsa el a forrást.

Természetesen előfordulhat, hogy nincs más függősége, amelyre szüksége van más telepített repókban. Ebben az esetben meg kell találnia egy másik tárolót, amely rendelkezik a függőséggel, vagy le kell töltenie a függőséget, és telepítenie kell közvetlenül a zip fájlon keresztül.

Buffering ...

A hosszú pufferidőket sok olyan probléma okozhatja, amelyekkel egy másik cikk foglalkozik, amely a tűzvédelmi TV-ben történő pufferolás javításáról szól. De itt van egy gyors javítás, amely sok népszerű kiegészítővel működik:

 1. Menj Kiegészítői > Videó kiegészítők
 2. Válassza ki a problémát okozó kiegészítőt. Görgessen le, és válassza ki a lehetőséget Eszközök választási lehetőség. Ezt a használt kiegészítéstől függően valami különfélenek lehet nevezni.
 3. Válassza ki a kívánt lehetőségeket Tiszta szolgáltatók és Tiszta gyorsítótár

A pufferelést a lassú internet-kapcsolat is okozhatja. Még ha gyors internettel is rendelkezik, az internetszolgáltatók gyakran rosszallják a Kodi-tevékenységet és ennek megfelelően a fojtószelep-sávszélességet. Ha úgy gondolja, hogy ez a helyzet, javasoljuk a VPN használatát.

A VPN titkosítja az eszköz összes internetes forgalmát, és közvetítő szerveren keresztül továbbítja azt az Ön által választott helyre. Ez megakadályozza, hogy az internetszolgáltató láthassa internetes forgalmának tartalmát, valamint hova és hova indul. Ez azt jelenti, hogy az internetszolgáltató nem tudja megkülönböztetni bizonyos típusú forgalmat vagy forrásokat.

A KODI LEGJOBB VPN: Legfontosabb ajánlása az IPVanish, amely bőséges sebességet kínál, így már nem kell aggódnia a pufferolással kapcsolatos kérdések miatt. Ezenkívül jobb biztonságot és nagyobb adatvédelmet igényel. Az IPVanish 7 napos kockázatmentes garanciát kínál.

Nem lehet csatlakozni a forráshoz

Probléma: A lerakat telepítése után egy felugró ablak azt mondja, hogy a Kodi nem tud csatlakozni a forráshoz, vagy a lerakat vagy a kiegészítő nem érhető el.

Megoldás: Ezt a problémát gyakran a lerakat hozzáadásakor beírt URL-ben okozta. Ellenőrizze a forráscímet, és ellenőrizze, hogy helyesen írta-e be. Ne felejtse el a „http: //” elemet felvenni, és a forrás URL-ek kis- és nagybetűket érzékenyek. A repo fájlkiterjesztését is bele kell foglalni.

Ha ez nem működik, akkor a lerakat vagy új URL-re költözött, vagy offline állapotba került. Megtudhatja, ha megnyit egy szokásos böngészőt telefonján vagy laptopján, és beírja az URL-t. Ha az URL nem található vagy üres, akkor új forráscímet kell találnia. Vegye figyelembe, hogy az alternatív gazdagépek nem mindig megbízhatók, ezért próbáljon ragaszkodni a fejlesztő által közzétett linkekhez.

Az új kiegészítő miatt Kodi összeomlik

Probléma: Egy új kiegészítő miatt a Kodi összeomlik, és megakadályozza, hogy a Kodi segítségével eltávolítsa.

Megoldás: A Kodi kiegészítőket manuálisan eltávolíthatja a telepített könyvtárból. A Firestick eszközön szüksége van egy alkalmazásra az eszköz fájlkönyvtárában való navigáláshoz. Javasoljuk, hogy töltse le az ES File Explorer programot az alapértelmezett Amazon App Store áruházból. Nyissa fel, és keresse meg Android / data / org.xbmc.kodi / files / .kodi /. A kiegészítő a következőben lesz tárolva felhasználói adat vagy addons Könyvtár. Törölje a kiegészítőket szükség szerint.

A készülék dátumának és időpontjának eltérése

Probléma: A Kodi nem képes frissítéseket, kereséseket és / vagy adatfolyamokat lejátszani.

Megoldás: Lehet, hogy ezek a kérdések hasonlóak a fentiekhez. Ha a többi javítás során már részt vett, akkor előfordulhat, hogy a Firestick ideje és dátuma nincs megfelelően beállítva. A Kodi gyakran igényel időt a szinkronban lévő funkciók működéséhez. Ez a Firesticks általános problémája, és néhány felhasználó nem talált megoldást. Az idő- és dátumbeállításokhoz azonban az alábbiak szerint férhet hozzá:

 1. A Fire TV kezdőképernyőjén ugorjon a Beállítások > preferenciák
 2. Görgessen le Időzóna
 3. kettyenés Időzóna ismét válassza ki az időzónát.

Ha ez nem állítja be megfelelően az időt, akkor előfordulhat, hogy a Firestick-re gyári alaphelyzetbe állítást kell végrehajtania.

Az addon keresési funkció nem működik

Probléma: Ta kiegészítő funkción belüli keresési funkció nem működik.

Valószínűleg a kiegészítő fejlesztője nem frissítette a Kodi legújabb verziójára. Sajnos a felhasználó nem tehet semmit ezzel. Meg kell várnia, amíg elérhető egy kompatibilis frissítés, vagy telepítenie kell a Kodi régebbi verzióját.

Szerezd meg a naplófájlokat

Ha továbbra is küzd a Kodi-probléma gyökerének megtalálásán, és elérte a Google releváns eredményeinek végét, akkor ideje lehet fórumon segítséget kérni. Ne csak tegye közzé a problémáját, és elvárja, hogy mások is varázslatosan tudják a választ. A probléma diagnosztizálásához másoknak közzé kell tennie a naplófájl tartalmát.

A Fire TV Stick naplófájljához többféle módon is hozzáférhet, amelyeket itt ismertetünk.

Az első a Kodi naplófájl feltöltőjét használja, amely egy kiegészítő a hivatalos Kodi lerakatban.

 1. Menj Kiegészítői > Telepítés a lerakatból > Kodi kiegészítő tároló > Program kiegészítők > Kodi LogFile Uploaderkodi logfile feltöltő 1
 2. választ Telepítés
 3. Lépjen vissza a kezdőképernyőhöz és nyissa meg a Beállítások menüt a Fogaskerek ikon.
 4. Menj Rendszerbeállítások > Fakitermelés és A hibakeresési naplózás engedélyezése
 5. Indítsa újra a Kodi-t, és tegye újra a hibát vagy a hibát. Vissza kell állítania a problémát, hogy a Kodi bejelentkezzen.
 6. Menjen vissza a főmenübe, és válassza a lehetőséget Kiegészítői > Program kiegészítők > Kodi LogFile Uploader és válassza a Feltöltő kiegészítőt
 7. A Kodi feltölti a naplófájlját egy URL-címre, ahol megtalálhatja. Megjelenik egy üzenet, amely tartalmazza az URL-t, amely így néz ki http://paste.ubuntu.com/########/kodi logfile feltöltő 2

Nyissa meg azt az URL-t, és megtalálja a naplófájlt. Másolja és illessze be a fájl releváns tartalmát arra a fórumra, ahol fel kívánja tenni a kérdését.

Vegye figyelembe, hogy ha a problémája Kodi összeomlását vonja maga után, akkor feltöltenie kell a naplófájlt az előző munkamenetből. Ezt csináld meg, nyomja meg hosszan a Kodi LogFile Uploader bővítményt a 6. lépésben, és válassza a lehetőséget Beállítások. Jelölje be a lehetőséget Feladja a régi naplót, az előző időből, amikor Kodi futott.

Ha más módon szeretné megszerezni a naplófájlt, akkor megtalálja a {Tároló} /Android/data/org.xbmc.kodi/files/.kodi/temp/kodi.log

A naplófájl tartalmát elküldheti a hivatalos Kodi fórumhoz vagy a hivatalos Kodi reddithez, ám figyelmeztetni kell arra, hogy nem fog segítséget nyújtani a harmadik féltől származó kiegészítőkkel kapcsolatban. A nem hivatalos kiegészítőkkel kapcsolatos vita megsérti a Team Kodi fórumának szabályait mindkét helyen, még akkor is, ha a kiegészítő nem sérti a szerzői jogokat. Ehelyett kipróbálhatja a / r / Addons4Kodi szoftvert azoknak a harmadik feleknek a kiegészítéseihez.

Figyelem: A Kodi csak olyan tartalomhoz használható, amelyhez Ön törvényesen hozzáfér. Sem a Kodi Alapítvány, sem a Comparitech nem támogatja a Kodi kalózkodásra történő felhasználását.

Adj visszajelzést

Miután megoldotta a problémát, mindig jó visszajelzést hagyni. Meghívjuk Önt, hogy ossza meg saját tippeit és javításait a megjegyzésekben. Ha segítségre volt szüksége a fórumokon, mindig emlékezzen arra, hogy tudatja a közösséggel, hogy tanácsuk működött-e vagy sem. A Kodi tovább fejlesztheti tovább, csak a felhasználói segítséggel.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 5 =