Kodi nu lucrează la Firestick-ul tău? Încercați aceste corecții simple (actualizate 2020)

kodi nu funcționează pe bara de foc - încercați aceste corecții ușoare


Amazon Fire TV Stick a devenit probabil cel mai popular dispozitiv pentru utilizatorii Kodi. Fire Sticks-urile sunt ieftine, rezonabil de puternice, ușor de configurat și utilizat și facilitează instalarea Kodi. Dar când vine vorba de Kodi, nu este probabil să primiți ajutor din partea asistenței Amazon dacă întâmpinați probleme. Și pentru că Kodi este un proiect gratuit și open-source, echipa din spatele software-ului nu dispune de resurse pentru a se dedica unui birou de servicii pentru clienți cu normă întreagă..

Depanarea Kodi poate fi dificilă, deoarece pot apărea probleme la unul din mai multe straturi diferite. Depinde de dvs. să identificați dacă problema este cauzată de rețeaua dvs., de Fire TV Stick, de aplicația Kodi, de suplimentul pe care încercați să îl utilizați sau de sursa din care suplimentul încearcă să transmită.

În acest articol, vom acoperi câteva dintre problemele comune pe care le întâmpină utilizatorii Kodi pe stickurile lor de televiziune Amazon Fire și cum să le rezolve. Toate sfaturile sunt pentru Kodi 18.5 Leia, dar s-ar putea să găsiți că funcționează și în alte versiuni. Dacă utilizați Kodi, dar nu Fire TV, consultați articolul nostru cu privire la problemele și corecțiile mai generale ale Kodi.

Depanarea mai întâi

Indiferent de ce problemă te poți confrunta cu Kodi, primul pas este să rezolvi probleme și să găsești de unde provine. Trebuie să identificăm amploarea problemei, adică dacă este limitată la un addon specific, aplicația Kodi, Fire TV Stick sau conexiunea dvs. la internet.

 1. Verificați conexiunea la internet. Deschideți meniul wifi al Fire TV pentru a vă asigura că sunteți conectat la internet.
 2. Încercați o aplicație de streaming diferită, precum Youtube, pentru a vedea dacă problema este limitată la Kodi.
 3. Încercați să transmiteți fluxul dintr-un alt addon.
 4. Conectați-vă la un VPN pentru a verifica dacă furnizorul dvs. de servicii de internet blochează sursele Kodi. Vă recomandăm IPVanish.

IPVanish este un VPN care nu numai că vă ajută să rezolvați problemele, dar vă poate proteja informațiile private și Fire TV Stick de hackeri și amatori. Un VPN criptează tot traficul de internet al unui dispozitiv și îl direcționează printr-un server intermediar într-o locație pe care o alegeți. Acest lucru împiedică ISP-ul dvs. și oricine altcineva să poată face discriminări împotriva anumitor aplicații și surse specifice prin accelerarea selectivă a lățimii de bandă.

Sfătuim cititorii să utilizeze un VPN de fiecare dată când folosesc Kodi. IPVanish asigură viteza și stabilitatea necesară pentru a asigura un flux de înaltă calitate, cu o tamponare minimă.

MAI BUN VPN PENTRU Kodi & Utilizatori Fire TV Stick: IPVanish este alegerea noastră de top. Are o rețea mare de servere necongestionate și atinge viteze bune. Funcțiile puternice de securitate și confidențialitate fac din IPVanish un favorit pentru utilizatorii Kodi și Amazon Fire TV Stick. Încercați-l fără riscuri cu garanția de returnare a banilor pentru 7 zile.

Fix universal: Dezinstalați, reinstalați și actualizați

O mulțime de probleme Kodi pot fi rezolvate folosind o metodă primitivă, dar eficientă: dezinstalarea și reinstalarea. Dacă este un anumit addon cu care te lupți, dezinstalați și reinstalați completul. Dacă este o problemă Kodi, atunci dezinstalați și reinstalați complet Kodi.

Nu uitați să vă actualizați suplimentar și depozitele. Un repo sau un addon neactualizat poate provoca erori de dependență și alte probleme. Presupunem că știți cum să instalați repoziții și suplimente, dar vă vom arăta cum să le actualizați sau să le eliminați.

Pentru a actualiza sau elimina un depozit Kodi:

 1. Mergi la Add-on-uri (doar defilați la ea în bara laterală din stânga, nu faceți clic pe ea)
 2. Selectați Instalați din depozit
 3. Apăsați lung repetarea pe care doriți să o actualizați sau să o eliminați și să o selectați informație din meniul contextualinformații kodi repo
 4. Selectați Actualizați sau Dezinstalațikodi noobs și tocilari

Pentru a actualiza sau elimina suplimentele:

 1. Mergi la Add-on-uri
 2. Apăsați îndelung pe addonul pe care doriți să îl actualizați și să îl selectați informație din meniul contextual.informații kodi
 3. Selectați Actualizați sau Dezinstalațikodi actualizare bbc iplayer www

Ecranul sau aplicația neagră se blocă la lansare

Problemă: La lansare, Kodi încarcă un ecran negru gol sau se încheie instantaneu și se întoarce la ecranul de pornire Fire TV.

Soluţie: Această eroare apare adesea atunci când cache-ul aplicației este prea plin pentru ca Kodi să fie rulat.

Iată cum să remediați un ecran negru sau un crash al aplicației la lansarea Kodi:

 1. Țineți apăsat butonul Acasă cheia de pe telecomanda Fire TV
 2. Mergi la Setări > Aplicații > Gestionați aplicațiile instalate
 3. Selectați Kodi
 4. Selectați Forță de oprire, apoi Ștergeți memoria cache 
 5. Înapoi la Acasă ecran și lansare Kodi din nou

Veți vedea mesajul „Pregătirea pentru prima lansare” din cauza cache-ului tocmai a fost șters, iar Kodi ar trebui apoi să ruleze normal. Dacă acest lucru nu funcționează, treceți la această secțiune și încercați să eliminați fișierul bazei de date specificat.

Dezactivează accelerația hardware

Accelerarea hardware este o cauză principală a prăbușirilor Kodi, în special pe Android. Puteți încerca să îl dezactivați pentru a vedea dacă problema a dispărut. Din ecranul de pornire Kodi, faceți clic pe butonul Angrenaj pictograma pentru a accesa meniul de setări.

Dezactivează accelerația hardware Kodi

Apoi, selectați Setări player. În partea de jos a paginii este alta pictograma roții cu cuvântul „de bază” alături. Faceți clic pe acest lucru de trei ori și „Basic” ar trebui să devină „Expert”. Evidențiați Video tab, derulați în jos în partea de jos a listei din dreapta și dezactivați Permite accelerarea hardware - DXVA2 opțiune. Reporniți Kodi.

După o actualizare ...

Dacă primiți această problemă după actualizarea la cea mai recentă versiune a Kodi, problema ar putea fi legată de fișierul Addons.db. Soluția este să ștergeți acel fișier. Dacă faceți acest lucru, nu vă veți șterge suplimentele.

Pe Fire TV Stick, va trebui să descărcați o aplicație pentru a vă naviga în fișierele sistemului. Vă recomandăm ES File Explorer, care este disponibil din magazinul de aplicații Amazon implicit, care este livrat cu Firestick. Deschideți aplicația respectivă și navigați la Android / date / orgkodi / files / .kodi / userdata / Baza de date. Apoi ștergeți fișierul Addons.db.

Nu este disponibil un flux

Problemă: Când încercați să transmiteți un videoclip pe Kodi, primiți în mod repetat eroarea „fără flux disponibil”.

Soluţie: Presupunând că ai trecut de pașii noștri de depanare, această problemă apare atunci când Kodi este din anumite motive incapabil să localizeze surse din care să transmită un videoclip. Din păcate, nu este o eroare foarte specifică. Nu numai că suplimentul în cauză ar putea provoca problema, dar un alt supliment ar putea fi, de asemenea, un factor.

Există șansele ca suplimentul să nu mai fie acceptat de depozitul în care l-ați obținut inițial, caz în care va trebui să îl găsiți în altă parte. De exemplu, depozitul TVAddons și multe altele au ieșit offline din cauza unor probleme legale. Deși depozitul a revenit, acum se află sub o nouă adresă web, astfel încât suplimentele pe care le-ați instalat din depozitul vechi s-ar putea să nu mai funcționeze.

După ce ați confirmat problema se află în Kodi și repo-ul și addon-ul sunt încă întreținute, încercați să actualizați Kodi, depozitele și suplimentul în sine. Pentru a actualiza Kodi pe Fire TV Stick, va trebui să descărcați cea mai recentă versiune de pe site-ul oficial al Kodi și să o instalați la fel ca și în cazul în care ar fi o nouă instalare, doar de data aceasta veți primi opțiunea de actualizare. Rețineți că, dacă actualizați de la Kodi 17 la 18, va trebui mai întâi să dezinstalați complet versiunea veche.

Citeste mai mult: Cum se instalează (sau se actualizează) Kodi pe un Fire TV Stick

Bucla de blocare și repornire

Problemă: Kodi se prăbușește în mod repetat și pornește din nou într-o buclă nesfârșită.

Soluţie: Câteva lucruri ar putea determina Kodi să se blocheze într-o buclă de blocare și să repornească. Mai întâi, încercați să deconectați Firestick-ul de la internet, apoi deschideți Kodi. Dacă acest lucru împiedică bucla, atunci problema este probabil dependența URLResolver a lui Kodi. Dacă da, faceți clic pe butonul pictograma roții pe ecranul de pornire Kodi și du-te la Setarile sistemului. Găsi Add-on-uri filați și selectați Gestionează dependențele. Clic URLResolver, apoi Actualizați.

Dacă acest lucru nu funcționează, problema este mai probabil o completare personalizată sau o modificare personalizată. Încercați să dezinstalați suplimentele pe rând începând cu cele mai recent instalate până când găsiți vinovatul. Ca ultimă soluție, reinstalați Kodi de la zero.

Nu a fost găsită nicio aplicație care să se ocupe de acest fișier

Problemă: Acest mesaj de eroare apare când încercați să instalați Kodi pe Fire TV dintr-un fișier APK, dar Fire OS nu are aplicații compatibile pentru a gestiona fișiere APK.

Soluţie: Începeți urmând ghidul nostru despre cum se instalează Kodi pe un Fire TV Stick. Dacă ați respectat aceste instrucțiuni și primiți în continuare eroarea „nicio aplicație care nu se ocupă cu acest fișier”, atunci problema este probabil cu aplicația Descărcător. Asigurați-vă că utilizați cea mai recentă versiune a Downloader, care acceptă instalarea fișierelor APK. O versiune anterioară nu, ceea ce a provocat eroarea.

Iată cum să actualizați o aplicație pe sistemul de operare Fire:

 1. Din ecranul de pornire Fire TV, selectați Aplicații > Magazin
 2. Faceți clic pe pictograma meniu din partea de jos a paginii Magazin
 3. Selectați Aplicatiile mele > Actualizare disponibila
 4. Apasă pe Actualizați butonul de lângă Downloader

Crash în timpul redării

Problemă: Dacă Kodi se prăbușește în timpul redării, poate fi necesar să ajustați unele dintre setările avansate, cum ar fi dimensiunea bufferului de memorie cache, timpul de curgere CURL și factorul tampon. Acestea sunt setate ca un standard universal, dar pot fi modificate manual sau de unul dintre mai mulți „vrăjitori”. Problema este că mulți oameni greșesc și stabilesc aceste cifre prea mari pentru ca hardware-ul Fire Stick să se ocupe, ceea ce duce la blocări și alte comportamente proaste. Pe de altă parte, faptul că aceste setări sunt prea mici poate duce la perioade lungi de tamponare. Din păcate, nu există numere magice pentru a intra aici, chiar și pe dispozitive aparent identice.

Soluţie: Vă recomandăm să utilizați Expertul de setări avansate care vine cu Expertul Ares. Acesta va scana și calcula setările optime pentru dispozitivul dvs. Aflați mai multe despre cum puteți face acest lucru în articolul nostru despre cum puteți remedia buffering-ul pe Fire TV.

Probleme legate de performanță

Problemă: Aceasta este o problemă largă care poate avea ca rezultat unul sau mai multe comportamente posibile care provin din firele de la Fire TV fiind prea slab responsabile pentru sarcina de la îndemână. Printre simptomele se numără:

 • întârziere
 • Aplicația este blocată
 • Calitate video redusă
 • Rata de cadru mai mică
 • Video cu încetinitor
 • Sunet în afara sincronizării
 • Timpuri lungi de tamponare

Soluţie: Acestea nu sunt atât de multe bug-uri specifice pentru Kodi, ci sunt limitări ale hardware-ului Fire TV Stick. Din acest motiv, vă recomandăm să consultați celălalt articol al nostru despre cum să accelerați Fire TV Stick.

Probleme legate de construcție

Problemă: Nu există lipsuri de acumulări personalizate acolo pentru Kodi, dar uneori acestea pot avea un efect negativ asupra performanței sau pot cauza erori atunci când rulează Kodi pe Fire TV. Aproape toate construcțiile necesită mai multe resurse decât stocul Kodi, iar majoritatea nu sunt optimizate pentru resursele limitate ale Fire TV Stick. Deoarece nu sunt examinați de obicei de către experți, build-urile Kodi pot conține, de asemenea, vulnerabilități, malware și programe spyware care vă pot deteriora dispozitivul și / sau vă pot fura informațiile private.

Soluţie: Dacă întâmpinați probleme, aflați cum să dezinstalați un Kodi build pe Fire TV aici.

Atârnat pe închis

Problemă: Uneori, Kodi se blochează când încerci să îl închizi. Probabil că veți observa acest comportament după o actualizare de tip Kodi. Se întâmplă din cauza eșecului actualizării corecte a unui fișier de bază de date, cum ar fi atunci când faceți upgrade de la Kodi 17 la Kodi 18. Uneori, acest lucru poate provoca și un ecran negru la pornire, urmat de blocarea aplicației..

Soluţie: Soluția este să ștergeți un fișier numit „addons” urmat de un număr și extensia de fișier .db. În cele mai multe cazuri, acestea vor fi addons27.db sau addons20.db. Iată cum îl puteți șterge:

 1. Lansați Kodi și selectați Pictograma roții pentru a deschide meniul de setări
 2. Mergi la Manager de fișiere > Director de profiluri > Bază de date
 3. Apasare prelungită addons27.db, sau orice versiune a acestui fișier aveți și selectați ȘtergeKodi nu lucrează la Firestick-ul tău? Încercați aceste corecții simple (actualizate 2020)

supraîncălzirea

Problemă: Supraîncălzirea poate deteriora definitiv dispozitivul dvs. Fire TV. Întrucât este probabil conectat în partea din spate a televizorului și scos din vedere, problema poate fi dificil de identificat. Dacă observați că Fire TV Stick este fierbinte la atingere, vă recomandăm mai întâi să diagnosticați rădăcina problemei. Supraîncălzirea merge de obicei mână în mână cu probleme de performanță hardware. Dacă nu aveți niciuna din celelalte probleme din această listă, consultați ghidul nostru cu privire la modul de a face ca Fire TV Stick să funcționeze mai repede..

Soluţie: Presupunând că ai făcut tot ce poți și că Fire TV încă se supraîncălzește, poți încerca să achiziționezi un ventilator alimentat prin USB ca acesta. Aceste gadgeturi la îndemână se conectează la orice port USB, pe care majoritatea televizoarelor moderne îl au în zilele noastre. Indicați-l pe Fire TV Stick și puteți face dispozitivul Kodi un pic mai puțin febril.

Instalarea unei dependențe nu a reușit

Problemă: Unii suplimentari depind de alți aditivi pentru a-și face treaba. Erorile de dependență apar adesea atunci când sunt instalate suplimente noi sau când este actualizat un addon existent, iar cele două suplimente nu mai pot colabora. O eroare de dependență comună pentru mulți utilizatori se ocupă de URLResolver. Vinovatul este adesea un depozit care s-a întunecat. Utilizatorii care au folosit anterior depozitul TVAddons Fusion frecvent întâlnesc această eroare.

Soluţie: Dezactivați depozitele care nu mai funcționează astfel încât Kodi să caute în repos repos.

Iată cum dezactivați un depozit Kodi:

 1. Lansați Kodi și selectați Pictograma roții pentru a deschide meniul de setări
 2. Mergi la Manager de fișiere și localizați repo care trebuie eliminat.
 3. Apăsați îndelung repetarea și va apărea un meniu contextual. Selectați Eliminați sursa.

Desigur, este posibil să nu aveți dependența de care aveți nevoie în orice altă repo instalată. În acest caz, va trebui să găsiți un alt depozit care are dependența sau să descărcați dependența și să îl instalați direct prin fișierul zip.

Tampon ...

Timpurile lungi de memorie tampon pot fi cauzate de o mulțime de probleme pe care le abordăm într-un alt articol despre cum să remediem buffering-ul pe Fire TV. Dar iată o soluție rapidă care funcționează cu multe suplimente populare:

 1. Mergi la Add-on-uri > Componente video
 2. Selectați suplimentul care are probleme. Derulați în jos și selectați Unelte opțiune. Acest lucru poate fi numit ceva diferit în funcție de suplimentul pe care îl utilizați.
 3. Selectați opțiunile la Furnizori clar și Ștergeți memoria cache

Tamponarea poate fi cauzată și de o conexiune lentă la internet. Chiar dacă aveți internet rapid, furnizorii de servicii de internet se încruntă adesea asupra activității Kodi și a lățimii de bandă a clapetei. Dacă credeți că acest lucru ar putea fi cazul, vă recomandăm să utilizați un VPN.

Un VPN criptează tot traficul de internet al unui dispozitiv și îl rutează printr-un server intermediar într-o locație aleasă. Acest lucru împiedică ISP-ul dvs. să vadă conținutul traficului dvs. de internet și de unde se îndreaptă și de la. Aceasta înseamnă că ISP-ul dvs. nu poate face discriminări împotriva anumitor tipuri de trafic sau surse.

CEA MAI BUNĂ VPN PENTRU KODI: Recomandarea noastră de top este IPVanish, care oferă o viteză abundentă, astfel încât nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la problemele de buffering. De asemenea, veți beneficia de o mai bună securitate și mai multă confidențialitate. IPVanish oferă o garanție de 7 zile fără riscuri.

Imposibil de conectat la sursă

Problemă: După instalarea unui depozit, un pop-up spune că Kodi nu este în măsură să se conecteze la o sursă sau nu poate fi accesat depozitul sau suplimentul.

Soluţie: Această problemă este adesea cauzată de o dactilografiere în adresa URL introdusă la adăugarea unui depozit. Verificați adresa sursă și asigurați-vă că ați scris corect. Nu uitați să includeți „http: //” la început și că adresele URL sursă sunt sensibile cu majuscule. Extensia de fișier repo ar trebui să fie, de asemenea, inclusă.

Dacă acest lucru nu funcționează, atunci depozitul s-a mutat fie pe o adresă URL nouă, fie s-a deconectat. Puteți afla deschizând un browser web normal pe telefon sau laptop și introducând adresa URL. Dacă adresa URL nu este găsită sau este goală, va trebui să găsiți o nouă adresă sursă. Rețineți că gazdele alternative nu sunt întotdeauna de încredere, așa că încercați să vă lipiți de linkurile postate de dezvoltator.

Un nou addon face ca Kodi să se prăbușească

Problemă: Un nou supliment face ca Kodi să se prăbușească, împiedicându-l să o dezinstalați prin Kodi.

Soluţie: Puteți elimina manual suplimentele Kodi din directorul în care sunt instalate. Pe Firestick, va trebui să aveți o aplicație pentru a naviga în fișierul dispozitivului. Vă recomandăm să descărcați ES File Explorer din Amazon App Store implicit. Deschideți-l și navigați la Android / date / org.xbmc.kodi / files / .kodi /. Componenta suplimentară va fi stocată în datele utilizatorului sau addons director. Ștergeți suplimentele după cum este necesar.

Nepotrivirea datei și orei dispozitivului

Problemă: Kodi nu poate efectua actualizări, căutări și / sau redare fluxuri.

Soluţie: Aceste probleme pot părea similare cu cele de mai sus. Dacă ați parcurs toate celelalte corecții, s-ar putea ca ora și data Firestick-ului dvs. să nu fie setate corect. Kodi necesită adesea timp pentru a fi sincronizat pentru ca aceste funcții să funcționeze. Aceasta este o problemă comună pe Firesticks și unii utilizatori nu au reușit să găsească soluții. Cu toate acestea, puteți accesa setările de oră și dată făcând următoarele:

 1. Din ecranul de pornire Fire TV, accesați Setări > Preferințe
 2. Derulați în jos spre Fus orar
 3. Clic Fus orar din nou și selectați fusul orar.

Dacă acest lucru nu stabilește timpul corect, poate fi necesar să efectuați o resetare din fabrică pe Firestick.

Funcția de căutare addon nu funcționează

Problemă: Tfuncția de căutare din interiorul unui addon nu funcționează.

Este posibil ca dezvoltatorul addon să nu îl fi actualizat pentru cea mai recentă versiune de Kodi. Din păcate, nimic nu poate face utilizatorul în acest sens. Va trebui să așteptați până când este disponibilă o actualizare compatibilă sau să instalați versiunea mai veche a lui Kodi.

Obțineți fișierele de jurnal

Dacă încă te străduiești să găsești rădăcina unei probleme Kodi și ai ajuns la sfârșitul rezultatelor relevante Google, s-ar putea să fie momentul să ceri ajutor pe un forum. Nu vă spuneți doar problema și nu așteptați ca alți oameni să știe magic răspunsul. Va trebui să postați conținutul fișierului dvs. de jurnal pentru ca alții să diagnostice problema.

Puteți accesa fișierul jurnal pe un Fire TV Stick în câteva moduri diferite pe care le vom explica aici.

Primul este utilizarea Kodi Log File Uploader, un addon în depozitul oficial Kodi.

 1. Mergi la Add-on-uri > Instalați din depozit > Depozitul suplimentar Kodi > Completarea programelor > Kodi LogFile Uploaderîncărcător cod de fișiere logi 1
 2. Selectați Instalare
 3. Reveniți la ecranul de start și deschideți meniul Setări făcând clic pe butonul Pictograma roții.
 4. Mergi la Setarile sistemului > Logare și Activați înregistrarea de depanare
 5. Reporniți Kodi și faceți ca eroarea sau eroarea să apară din nou. Trebuie să reproduci problema pentru ca Kodi să o înregistreze.
 6. Întoarceți-vă în meniul principal și selectați Add-on-uri > Completarea programelor > Kodi LogFile Uploader și selectați addonul de încărcare
 7. Kodi va încărca fișierul dvs. de jurnal pe un URL unde îl puteți găsi. Va apărea un mesaj care conține adresa URL, care arată http://paste.ubuntu.com/########/codi fișierul încărcător 2

Accesați acea adresă URL și veți găsi fișierul dvs. de jurnal. Copiați și inserați conținutul relevant al acestui fișier în orice forum unde doriți să vă adresați întrebarea.

Rețineți că, dacă problema dvs. implică prăbușirea lui Kodi, va trebui să încărcați fișierul jurnal din sesiunea precedentă. Pentru a face acest lucru, apasare prelungită suplimentul Kodi LogFile Uploader la pasul 6 și alegeți Setări. Verificați opțiunea pentru Postează fișierul vechi, din perioada precedentă, a rulat Kodi.

Dacă doriți să obțineți fișierul dvs. de jurnal prin alte mijloace, îl puteți găsi la {Depozitare} /Android/data/org.xbmc.kodi/files/.kodi/temp/kodi.log

Puteți posta conținutul fișierului dvs. de jurnal pe forumul oficial Kodi sau reddit oficial Kodi, dar fiți avertizat că nu veți găsi niciun ajutor cu suplimente terțe. Discuțiile despre suplimentele neoficiale încalcă regulile forumului echipei Kodi în ambele locații, chiar dacă addonul nu încalcă drepturile de autor. În schimb, puteți încerca / r / Addons4Kodi pentru aceste suplimente terțe.

Avertisment: Kodi trebuie utilizat doar pentru conținutul la care aveți dreptul legal de acces. Nici Fundația Kodi și nici Comparitech nu pledează pentru utilizarea Kodi pentru piraterie.

Lăsați feedback

După ce rezolvați problema, este întotdeauna bine să lăsați feedback. Vă invităm să împărtășiți propriile sfaturi și remedieri în comentarii. Dacă ați solicitat ajutor pe forumuri, amintiți-vă întotdeauna să anunțați comunitatea dacă sfaturile lor au funcționat sau nu. Kodi poate continua să se îmbunătățească doar cu ajutorul utilizatorilor săi.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 24 = 26