Kodi Popcorn Време addon: Трябва ли да използвате Popcorn Time на Kodi?

Интересувате ли се от Addon Popcorn Time Kodi? В тази статия ще изследваме библиотеката на съдържанието, функционалността и легитимността на Popcorn Time, за да разберем дали е подходящо за вас.

Пуканки Време Kodi addon

Kodi е софтуер за медиен център с отворен код, който стана невероятно популярен благодарение на своя кросплатформен потенциал. Той може лесно да се инсталира на почти всяко популярно устройство, включително Apple TV, Roku и дори USB писалки. Още по-добре, има минимално функционално несъответствие между платформите. Ако добавка или функция работи на настолен компютър, вероятно ще работи и на мобилни устройства.

Тази статия ще разгледа добавката за време на Kodi Popcorn Time. Ще оценим структурата на менюто му, опциите за конфигуриране, източниците и лекотата на използване, за да определим дали Popcorn Time е подходящ за повечето потребители на Kodi за инсталиране.

Kodi е напълно легална за използване, но привлече отрицателно покритие поради неофициални добавки, които осигуряват достъп до нелицензирано съдържание. Силно насърчаваме нашите читатели да използват само официални източници на съдържание и да изследват законите в тяхната страна, преди да използват Kodi за стрийминг.

Тази статия подчертава някои от възможните рискове, които могат да възникнат при използването на някои добавки на Kodi. Повечето разработчици на Kodi addon на трети страни са добронамерени и изразходват собственото си време и ресурси за изграждане на страхотни добавки за общността на Kodi. Въпреки това, дори някои от най-популярните добавки на трети страни са били злоупотребявани от измамници разработчици в миналото. Струва си да сте наясно с тези рискове, ако обмисляте да инсталирате някоя добавка.

Предупреждение: Kodi трябва да се използва само за съдържание, до което имате законно право на достъп. Нито Фондация Коди, нито Компаритех не се застъпват за използването на Коди за пиратство.

Важно: Винаги използвайте VPN с Kodi

Виртуалните частни мрежи (VPN) понякога се използват от хора, които искат да скрият нелицензирано поточно предаване от своя доставчик на интернет услуги (ISP) и са популярни сред Kodi и торент потребители. Имайки предвид това, има много начини, чрез които VPN може да се възползва от хора, които се предават само законно.

VPN криптира мрежовия ви трафик и не позволява на трета страна да вижда вашите дейности. Това включва не само хакери, но и вашия интернет доставчик, който може да се стреми да продаде историята ви на сърфиране или да я използва, за да оправдае намаляването на скоростта на вашата мрежа.

За да се защитите, трябва да намерите доставчик на VPN, на който да имате доверие. Това обаче не е толкова просто, колкото изглежда. Някои VPN поддържат подробни дневници на вашите онлайн дейности, други са използвали честотната лента на клиента си, за да създават родни мрежи, а други просто забавят връзката ви, докато тя е почти неизползваема.

  Openload Kodi addon: Mi az Openload, és jogszerű és biztonságos-e használni?

Препоръчваме IPVanish. Той предлага бързи и стабилни връзки със сървъри в повече от 50 страни. Освен това, това е един от най-лесните VPN за инсталиране на множество платформи, със специални приложения за Android, iOS и Amazon Fire TV.

ЧЕТЕН СНИМКА: спестете 60% от IPVanish план тук.

Какво е добавката за време на пуканки?

Меню за филми с пуканки Време

Popcorn Time е добавка, която позволява на потребителя да намира и изтегля торенти от партньорски мрежи (P2P). Това означава, че докато изтегляте файл, вие също ще разрешавате на други потребители да изтеглят частите, които имате. В резултат на това, когато използвате P2P добавка, вие позволявате на външни компютри да имат достъп до вашата система, което съчетава риска, който идва с инсталирането на всеки Kodi addon.

Въпреки че торентите не са по своята същност незаконни, той се превърна в един от най-популярните начини за споделяне на нелицензирано съдържание. Бегъл поглед към секцията „Най-популярни“ на Popcorn Time показва множество филми, които все още не са пуснати в домашните медии. Това е знаков сигнал, че добавката не се грижи за потребителите, които търсят правилно лицензирано съдържание. Ако това не е достатъчно доказателство, броят на съдебните дела, заведени срещу Popcorn Time и неговите потребители, трябва да докаже това извън всякакво съмнение.

Popcorn Time има доста задълбочен набор от опции за конфигуриране на торенти, но няма начин да видите източниците, които използва за намиране на торенти. Освен това потърсихме няколко заглавия в обществено достояние (1968 г.) Нощта на живите мъртви, 1960 Малък магазин на ужасите, 1963 е Деменция 13) за да проверите дали е имало случай за законно използване на Popcorn Time. Нито един от филмите обаче не е намерен.

Поради горепосочените причини не препоръчваме потребителите на Kodi да инсталират добавката Popcorn Time или да я използват за стрийминг.

Най-добра алтернатива на времето за пуканки: Tubi TV

Popcorn Time предлага голям избор от наскоро пуснати филми, но не използва официални източници и идва със значителен риск за вашата система. Въпреки това, има много официални добавки на Kodi, които предлагат по-високо качество на съдържанието и са напълно легитимни.

Туби телевизор

TubiTV Kodi addon

Tubi TV е платформа за стрийминг, която предлага повече от 50 000 телевизионни предавания и филми. Всъщност той твърди, че има най-голямата библиотека със съдържание на която и да е стрийминг услуга, с изключение на Netflix. За разлика от Netflix обаче, Tubi TV е безплатна за употреба. Kodi addon блокира рекламите, които се показват в уеб плейъра или приложението за телефон, така че няма какво да ви спре да гледате любимите си заглавия, когато искате.

  Как скачать и установить Kodi 18 или Kodi 17.6

Едно от най-добрите неща за този аддон е, че той има минимално блокиране на региона. Някои заглавия може да не са налични във вашата страна, но мнозинството са. Освен това, ако има заглавие, което наистина искате да гледате, винаги можете просто да свържете VPN към американски сървър.

Tubi TV е много прост и лесен за използване. Няма опции за конфигурация, така че това, което виждате, е това, което получавате. Съдържанието е разделено на един от 24 различни жанра и всички резултати се показват на една страница. Това ви позволява да използвате вградените инструменти за търсене и сортиране на Kodi, за бързо да видите дали определено заглавие е налично или не.

Kodi addon на Tubi TV може да се намери в BG хранилището.

Допълнителни алтернативи на Нептуновото издигане

Търсите по-просто решение? Следващите добавки също предлагат широка библиотека от висококачествени филми и телевизионни предавания.

PlayOn Browser

PlayOn браузър Kodi addon

Браузърът PlayOn е различен от повечето други поточни добавки на Kodi по това, че всъщност не предоставя никакво собствено съдържание. Вместо това, PlayOn Browser позволява на потребителя да свързва акаунти на различни поточни платформи. След това можете да гледате цялото налично съдържание на едно място.

Това е особено полезно по две причини. Първо, няма официален Netflix, Amazon Prime Video или Hulu addon за Kodi 17 или по-долу. Това прави PlayOn Browser най-лесният и безопасен начин за достъп до съдържанието им. Второ, тя премахва необходимостта да се следи кои добавки имат конкретно заглавие.

Налична е безплатна версия на PlayOn, но тя ограничава достъпа до всички, освен до шепа безплатни за гледане източници. Плащайки 2,50 долара на месец, потребителят отключва всички 50 източника, както и DVR функционалност и възможност за пропускане на реклами. Тъй като PlayOn сега работи с DIRECTV СЕГА, можете дори да записвате телевизионни потоци на живо за по-късно възпроизвеждане.

Браузърът PlayOn може да се намери в официалното хранилище на добавки Kodi.

Viewster

Информация за Kodi Viewster

В Addter Addon има голяма библиотека от класически филми и една от най-широката селекция от свободно и законно достъпно аниме. Има култови класици като Учебни дни но и пълни сезони на наскоро пуснати шоута като Без игра няма живот и Flip Flappers.

Въпреки че добавката Crunchyroll предлага повече възможности за избор, Viewster не се нуждае от регистрация, свободен е за използване и може да бъде гледан от всяка точка на света. Освен това, за разлика от много неофициални аниме добавки, съдържанието на Viewster е надлежно лицензирано, като по-голямата част е налична в HD.

Въпреки че този аддон има функция за търсене, той всъщност не работи. Това каза, че е лесно да се намери конкретно заглавие. Съдържанието е групирано по жанр и подразделено въз основа на това дали е филмово или телевизионно шоу. Има някои много леки организационни проблеми (дублиращи се жанрове, папки с нееднозначни имена). Те обаче не оказват влияние върху използваемостта на самия аддон и могат лесно да се пренебрегнат.

  Как да инсталирате и използвате MLB.tv за Kodi Addon

Добавката Viewster може да бъде намерена в официалното хранилище на добавки Kodi.

PopcornFlix

Popcornflix Kodi addon

PopcornFlix е добавка на Kodi, която предлага телевизионни предавания и филми, както нови, така и стари. Те са разделени по жанр, но няма функция за търсене и няма начин да гледате само телевизионни предавания. Вместо това потребителят трябва да претърси дадена категория, за да види дали заглавието, което иска, е налично.

Има много малко официални добавки на Kodi, които се грижат за испанските говорители и PopcornFlix е един от най-добрите. Има цяла папка, съдържаща филми с твърдо кодирани испански субтитри. Това премахва необходимостта от ръчно настройване на субтитри и улеснява гледането на филми, дори ако не сте особено грамотни.

Трябва да се отбележи, че PopcornFlix се предлага само в САЩ и Канада. Потребителите на други места все още могат да разглеждат наличните заглавия. Независимо от това ще трябва да се свържете чрез VPN към сървър в Северна Америка, преди да можете да гледате каквото и да било.

PopcornFlix добавката може да бъде намерена в официалното хранилище на Kodi addon.

пукане

Пропуснете Коди аддон

Crackle е много основна добавка на Kodi за намиране на филми и телевизионни предавания. Всеки тип съдържание има една папка и няма функция за търсене. Както и при Tubi TV обаче, всички резултати се показват на една страница. Това улеснява търсенето на конкретно заглавие или сортирането на резултатите по азбучен ред.

Докато някои добавки се фокусират върху количеството над качеството, Crackle предлага по-малък избор от добре известни заглавия като Бийтълджус, Heroes, и Сиянието. Повечето от тях са доста стари, но има и телевизионни предавания отскоро през 2015 г. Като се има предвид, че Crackle е безплатен за използване и не се нуждае от регистрация, липсата на нови издания е разбираема.

Този аддон има само три променливи настройки. Първият ви позволява да промените съотношението на страните. Можете да ни го използвате, за да избегнете разтягане на стари филми към съвременните широкоформатни екрани. Вторият дава възможност за аудио коментар на заглавия, които го поддържат, а третият се използва за деавторизиране на текущото устройство. Повечето хора вероятно ще се интересуват от по-новите заглавия обаче и спокойно могат да игнорират менюто с опции изцяло.

Crackle addon може да се намери в хранилището на eracknophobia.

заключение

Popcorn Time не предлага нищо за потребителите на Kodi, които търсят правилно лицензирано съдържание. Въпреки това, добавките по-горе доказват, че има по-добри, по-безопасни възможности. Всъщност има добавка, която да отговаря на почти всеки вкус, независимо дали гледате да гледате филми, детски анимационни филми, телевизия на живо или дори Super Bowl.

Това каза, намирането на добавка, която харесвате, е само началото. Можем да ви помогнем да инсталирате VPN, за да останете защитени, докато гледате, автоматично да следите потреблението на медиите си и да разрешите всички проблеми, които може да имате с Kodi. Kodi представя свят на възможностите, така че защо да не го използваме в пълния си потенциал?

About the author

Comments

  1. достъпват вашата мрежа и да споделят информация с вас. Това може да бъде рисковано, особено ако не сте наясно със законите във вашата страна относно торентите и изтеглянето на нелицензирано съдържание. Въпреки това, Popcorn Time е много популярна добавка за Kodi, която предлага голям избор от филми и телевизионни предавания. Но трябва да бъдете внимателни и да използвате само официални източници на съдържание, за да избегнете неприятности със закона.

  2. тема и да изтеглят файлове от нея. Това може да доведе до незаконно споделяне на авторски права и да ви постави в риск от правни проблеми. Въпреки това, Popcorn Time е много популярна добавка за Kodi, която предлага голям избор на филми и сериали за гледане. Но ако решите да я използвате, трябва да бъдете наясно с рисковете и да използвате VPN за защита на вашата мрежова активност. В крайна сметка, винаги е по-добре да използвате официални източници на съдържание и да спазвате законите във вашата страна.

  3. достъпват вашата мрежа и да споделят файлове с вас. Това може да представлява риск за вашата сигурност и може да доведе до незаконно изтегляне на авторски права. Въпреки това, Popcorn Time е много популярна добавка за Kodi, която предоставя достъп до голямо количество филми и телевизионни предавания. Но трябва да бъдете внимателни и да използвате само официални източници на съдържание, за да избегнете незаконното изтегляне на авторски права.

Comments are closed.