Kodi Popcorn Vrijeme addon: Treba li koristiti Popcorn Time na Kodi?

Zanima vas li dodatak Popcorn Time Kodi? U ovom ćemo članku istražiti biblioteku sadržaja, funkcionalnost i legitimitet Popcorn Time da bismo otkrili da li je to za vas.

Kokice Vrijeme Kodi addon

Kodi je program otvorenog koda za medijski centar koji je postao nevjerojatno popularan zahvaljujući svom platformskom potencijalu. Može se lako instalirati na gotovo bilo koji popularni uređaj, uključujući Apple TV, Roku, pa čak i USB pogone olovke. Što je još bolje, postoji minimalan funkcionalni nesrazmjer između platformi. Ako dodatak ili značajka rade na stolnom računalu, vjerojatno će raditi i na mobilnim uređajima.

Ovaj članak ispituje Kodi Popcorn Vrijeme addon. Procijenit ćemo njegovu strukturu izbornika, konfiguracijske mogućnosti, izvore i jednostavnost upotrebe da bismo utvrdili je li vrijeme kokica pogodno za većinu korisnika Kodi-a za instaliranje.

Kodi je potpuno legalna za upotrebu, ali privukla je negativnu pokrivenost zbog neslužbenih dodataka koji pružaju pristup nelicenciranom sadržaju. Snažno potičemo naše čitatelje da koriste samo službene izvore sadržaja i da istražuju zakone u svojoj zemlji prije nego što koriste Kodi za strujanje.

Ovaj članak ističe neke od mogućih rizika koji mogu nastati upotrebom nekih Kodi dodataka. Većina trećih proizvođača programera Kodi addon dobro je namjeravaju i troše svoje vlastito vrijeme i resurse za izgradnju sjajnih dodataka za Kodi zajednicu. Pa ipak, čak su i neke od najpopularnijih dodataka treće strane u prošlosti zloupotrijebili zlostavljači. Vrijedno je biti svjestan ovih rizika ako razmišljate o instaliranju bilo kojeg dodatka.

Upozorenje: Kodi treba upotrebljavati samo za sadržaj na koji imate zakonsko pravo pristupa. Ni Kodi fondacija, ni Comparitech ne zagovaraju upotrebu Kodija za piratstvo.

Važno: Uz Kodi uvijek koristite VPN

Virtualne privatne mreže (VPN-ove) ponekad koriste ljudi koji žele sakriti nelicencirano strujanje od svog davatelja internetskih usluga (ISP) i popularni su kodi i torrent korisnici. U skladu s tim, postoji mnogo načina na koje VPN može koristiti ljudima koji samo legalno struju.

VPN kriptira vaš mrežni promet i sprječava bilo koju treću stranu da vidi vaše aktivnosti. To uključuje ne samo hakere, već i vašeg davatelja internetskih usluga koji će možda htjeti prodati vašu povijest pregledavanja ili je koristiti za opravdanje smanjivanja brzine mreže..

Da biste se zaštitili, morate pronaći pružatelja VPN-a kojem se možete vjerovati. Međutim, to nije tako jednostavno kao što se čini. Neki VPN-ovi vode detaljne zapise vaših mrežnih aktivnosti, drugi su koristili širinu pojasa svojih korisnika za izradu botneta, a neki samo usporavaju vašu vezu sve dok ne postane gotovo neupotrebljiva..

Preporučujemo IPVanish. Nudi brze i stabilne veze s poslužiteljima u više od 50 zemalja. Nadalje, ovo je jedan od najlakših VPN-a za instaliranje na više platformi, s namjenskim Android, iOS i Amazon Fire TV aplikacijama.

PROČITANJE ČITAČA: uštedite 60% na IPVanish planu ovdje.

Što je vrijeme Popcorn Time?

Izbornik Popcorn Vrijeme filmova

Popcorn Time je dodatak koji korisniku omogućuje pronalaženje i preuzimanje torrenta iz peer-to-peer (P2P) mreže. To znači da ćete, dok preuzimate datoteku, dopustiti i drugim korisnicima da preuzmu dijelove koje imate. Kao rezultat, kada koristite dodatak P2P, dozvoljavate vanjskim računalima pristup vašem sustavu, što svodi na rizik koji dolazi s instaliranjem bilo kojeg Kodi dodatka.

Iako bujica nije sama po sebi nezakonita, postala je jedan od najpopularnijih načina za dijeljenje nelicenciranog sadržaja. Kratki pogled na odjeljak "Najpopularnije" Popcorn Time prikazuje brojne filmove koji još nisu objavljeni na kućnim medijima. Ovo je znak upozorenja da dodatak ne služi korisnicima koji traže pravilno licencirani sadržaj. Ako to nije dovoljno dokaza, broj tužbi podnesenih protiv Popcorn Timea i njegovih korisnika trebao bi to dokazati izvan svake sumnje..

Popcorn Time ima prilično dubok skup opcija konfiguracije bujice, ali ne postoji način da se vide izvori koje on koristi za pronalaženje bujica. Također smo tražili nekoliko naslova javne domene (1968.) Noć živih mrtvaca, 1960 Mala trgovina strahota, 1963-a Demencija 13) da vidim je li postojao slučaj da se Popcorn Time legitimno koristi. Međutim, nijedan film nije pronađen.

Iz gore navedenih razloga, ne preporučujemo Kodi korisnicima da instaliraju dodatak Popcorn Time ili da ga koriste za streaming.

Najbolja alternativa vremenu za kokice: Tubi TV

Popcorn Time nudi veliki izbor nedavno objavljenih filmova, ali ne koristi službene izvore i predstavlja značajan rizik za vaš sustav. Međutim, postoji mnogo službenih dodataka Kodi koji nude sadržaj više kvalitete i potpuno su legitimni.

Tubi TV

TubiTV Kodi addon

Tubi TV je platforma za strujanje koja nudi više od 50 000 TV emisija i filmova. Zapravo, tvrdi da ima najveću biblioteku sadržaja bilo koje usluge streaminga, osim Netflixa. Za razliku od Netflixa, Tubi TV je besplatan za korištenje. Kodi addon blokira oglase koji se prikazuju u aplikaciji web player ili telefon, tako da vas ništa ne može zaustaviti gledati svoje omiljene naslove kad god želite.

Jedna od najboljih stvari kod ovog dodatka je ta što on ima minimalno zaključavanje regije. Neki naslovi možda nisu dostupni u vašoj zemlji, ali većina ih je. Također, ako postoji naslov koji stvarno želite gledati, uvijek možete samo povezati VPN s američkim serverom.

Tubi TV je vrlo jednostavan i lagan za upotrebu. Nema opcija konfiguracije, pa ono što vidite je ono što dobijete. Sadržaj je podijeljen u jedan od 24 različita žanra i svi se rezultati prikazuju na jednoj stranici. To vam omogućuje korištenje ugrađenih alata za pretraživanje i sortiranje Kodija da biste brzo vidjeli je li određeni naslov dostupan ili ne.

Dodatak Tubi TV Kodi možete pronaći u BG skladištu.

Dodatne alternative uzdizanju Neptuna

Tražite jednostavnije rješenje? Sljedeći dodaci nude i prostrane biblioteke visokokvalitetnih filmova i TV emisija.

PlayOn Browser

PlayOn preglednik Kodi addon

Preglednik PlayOn razlikuje se od većine ostalih dodataka za streaming Kodi po tome što zapravo ne sadrži nikakav vlastiti sadržaj. Umjesto toga, PlayOn Browser omogućuje korisniku da poveže račune različitih streaming platformi. Tada možete gledati sav dostupni sadržaj na jednom mjestu.

To je posebno korisno iz dva razloga. Prvo, ne postoji službeni Netflix, Amazon Prime Video ili Hulu dodatak za Kodi 17 ili stariji. To čini PlayOn Browser najlakšim i najsigurnijim načinom za pristup njihovom sadržaju. Drugo, uklanja potrebu da se vodi evidencija o tome koji dodaci imaju određeni naslov.

Dostupna je besplatna verzija PlayOna, ali ona ograničava pristup svima osim nekoliko besplatnih za gledanje izvora. Plaćajući 2,50 dolara mjesečno, korisnik otključava svih 50 izvora, kao i DVR funkcionalnost i mogućnost preskakanja oglasa. Budući da PlayOn sada radi s DIRECTV NOW, možete čak i snimati TV prijenose uživo za kasniju reprodukciju.

Preglednik PlayOn može se naći u službenom spremištu Kodi addon-a.

Viewster

Informacije o Kodi Viewsteru

Viewster addon ima veliku biblioteku klasičnih filmova i jedan od najširih izbora besplatnih i pravno dostupnih animea. Postoje kultni klasici poput Školski dani ali i pune sezone nedavno objavljenih emisija poput Nema igre nema života i Flip Flappers.

Iako Crunchyroll dodatak nudi više izbora, Viewster ne zahtijeva registraciju, besplatan je za upotrebu i može ga se vidjeti bilo gdje u svijetu. Također, za razliku od mnogih neslužbenih dodataka za anime, Viewsstrov sadržaj propisno je licenciran, a većina je dostupna na HD-u.

Iako ovaj dodatak ima funkciju pretraživanja, on zapravo ne radi. Zbog toga je lako pronaći određeni naslov. Sadržaj je grupiran po žanru i podijeljen je na temelju filma ili TV emisije. Postoje vrlo lagana organizacijska pitanja (duplicirani žanrovi, mape s dvosmislenim imenima). To, međutim, ne utječe na upotrebljivost samog Addon-a i može ih se lako previdjeti.

Addter Addter može se naći u službenom spremištu Kodi addon-a.

PopcornFlix

Popcornflix Kodi addon

PopcornFlix je Kodi dodatak koji nudi TV emisije i filmove, i nove i stare. One su razdvojene žanrom, ali nema funkcije pretraživanja i nema načina za gledanje samo TV emisija. Umjesto toga, korisnik mora pretraživati ​​određenu kategoriju da vidi postoji li naslov koji želi.

Vrlo je malo službenih dodataka Kodi koji nude španske govornike, a PopcornFlix je jedan od najboljih. Postoji cijela mapa koja sadrži filmove s tvrdo kodiranim španjolskim titlovima. To uklanja potrebu za ručnim postavljanjem titlova i olakšava gledanje filmova čak i ako niste osobito tehnički pismeni.

Treba napomenuti da je PopcornFlix dostupan samo u SAD-u i Kanadi. Korisnici na drugim lokacijama i dalje mogu pregledavati dostupne naslove. Bez obzira na to, morat ćete se povezati putem VPN-a na sjevernoamerički poslužitelj da biste mogli išta gledati.

PopcornFlix addon može se naći u službenom spremištu Kodi addon-a.

Pucketanje

Obrišite Kodi addon

Crackle je osnovni dodatak Kodi-ju za pronalaženje filmova i TV emisija. Svaka vrsta sadržaja ima jednu mapu i nema funkcije pretraživanja. Međutim, kao i kod Tubi TV, svi su rezultati prikazani na jednoj stranici. To olakšava pretraživanje određenog naslova ili sortiranje rezultata po abecedi.

Dok se neki dodaci usredotočuju na količinu u odnosu na kvalitetu, Crackle nudi manji izbor poznatih naslova poput Beetlejuice, heroji, i Isijavanje. Većina je prilično stara, ali postoje i TV emisije od 2015. godine. S obzirom na to da je Crackle besplatan za upotrebu i ne zahtijeva registraciju, nedostatak novih izdanja je razumljiv..

Ovaj dodatak ima samo tri promjenjive postavke. Prva vam omogućuje promjenu omjera slike. Možete nam to dopustiti da izbjegnemo širenje starih filmova na moderne široke prostore. Drugi omogućuje audio komentare naslova koji ga podržavaju, a treći se koristi za uklanjanje ovlasti trenutnog uređaja. Međutim, većina će ljudi vjerojatno biti zainteresirana za novije naslove i sa sigurnošću mogu u potpunosti zanemariti izbornik opcija.

Crackle dodatak se može naći u skladištu eracknophobia.

Zaključak

Popcorn Time ne nudi ništa Kodi korisnicima koji traže pravilno licencirani sadržaj. Međutim, gornji dodaci dokazuju da su na raspolaganju bolje i sigurnije opcije. U stvari, postoji dodatak koji će odgovarati gotovo svakom ukusu, bilo da gledate filmove, dječje crtane filmove, TV uživo ili čak Super Bowl.

To je rečeno, pronalazak dodatka koji vam se sviđa tek je početak. Možemo vam pomoći da instalirate VPN da biste ostali zaštićeni dok gledate, da automatski pratite potrošnju medija i riješite sve probleme koji vam se javljaju kod Kodi. Kodi predstavlja svijet mogućnosti, pa zašto ga ne iskoristiti u svom punom potencijalu?

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

38 − = 28

Adblock
detector