Kodi Streamhub kiegészítő: Telepítenie kellene? Biztonságos a használata?

Vessen egy pillantást a Kodi streamhub kiegészítőre, hogy megtudja, telepítenie kell-e, mennyire biztonságos a használata, és vannak-e jobb alternatívák. Megmutatjuk azt is, hogyan kell biztonságosan és magántulajdonban használni a Kodi-t bármilyen kiegészítő használatakor.

1. streamhub

A Kodi egy nyílt forráskódú szoftvercsomag, amely lehetővé teszi a saját házimozi rendszer gyors és egyszerű létrehozását. A Kodi egyik legnagyobb látnivalója, hogy különféle eszközökre telepíthető, beleértve a Raspberry Pi, az Amazon Fire Stick, a Roku, az iPhone, az Apple TV, az USB Flash meghajtót, és természetesen a Windows és a Mac számítógépeket..

A Kodi telepítése után kétféle módon lehet hozzáférni a médiához. Az első az, hogy teljes mértékben támaszkodjon a helyben elmentett videókra és zenére, de ez nem ideális az alacsony tárhelyű eszközök számára. A második módszer az, hogy kiegészítő szoftvereket telepítsen kiegészítőknek. Ezek az interneten tárolt tartalomra mutató linkeket találnak, és függetlenül attól is használhatók, ahova az eszközre telepítették a Kodi készüléket.

Ezen kiegészítők egyikét Streamhub-nak hívják. Ez a cikk elmagyarázza, mi a Streamhub és hogyan működik. Bár a Kodi kiegészítőket nem támadhatja meg támadás, a harmadik féltől származó kiegészítők, például a Streamhub, kevésbé biztonságosak, mint a hivatalos kiegészítők. Ezenkívül rávilágítunk az adatvédelmi aggályokra, amelyekkel mind a hivatalos, mind a harmadik féltől származó kiegészítők megoszlanak.

A legfrissebb hírekben sok ijesztő történet volt Kodi-ról, de az igazság az, hogy maga a Kodi teljesen törvényesen használható. Ennek a negatív figyelemnek az az oka, hogy egyes kiegészítők biztosítják a felhasználók számára az engedély nélküli tartalomhoz való hozzáférést. A kérdések zavaróbbá tétele érdekében minden ország rendelkezik saját jogszabályokkal az online streamingről. Ezért döntő fontosságú, hogy szánjon egy kis időt az országának törvényei kutatására, mielőtt a Kodi-t használja a tartalom streamingjéhez.

A Comparitech nem ismeri el, és nem ösztönzi a szerzői jogi korlátozások megsértését, ideértve a Kodi-on keresztüli illegális adatfolyamot sem. A Kodi számos kiváló, legális online streaming célra felhasználható. Kérjük, vegye figyelembe a törvényeket, az áldozatokat és a kalózkodás kockázatait, mielőtt a szerzői joggal védett anyagot engedély nélkül letölti vagy adatfolyamát továbbítja. Mindig végezzen kutatást saját magával, mielőtt bármilyen Kodi kiegészítőhez, adatfolyamhoz vagy tárolóhoz hozzáférne.

Fontos: Hogyan kell biztonságosan és magánkézben használni a Kodi-t

Az időben, amelyben élünk, az online adatvédelem jelentőségét nem szabad túlbecsülni. Sajnos van egy elképzelés, hogy az emberek, akik virtuális magánhálózatot (VPN) használnak böngészési előzményeik és forgalmuk anonimizálására, nem jók. A valóságban számos jó oka van annak, hogy valakinek, és különösen a Kodi felhasználóknak VPN-t kell használniuk.

Az egyik legpusztítóbb technikát, amelyet a hackerek használhatnak, Man-in-the-Middle (MitM) támadásnak hívják. Ez az, ahol valaki elhallgat minden adatot közted és a meglátogatott webhelyek között, potenciálisan hozzáférést biztosítva számukra a bankszámlaadatoktól a szociális média bejelentkezési adataihoz..

Hogyan vonatkozik ez Kodi-ra? Nos, minden kiegészítő veszélyeztetve van az eltérítésen, de a harmadik fél által gyártott kiegészítők nagyobb kockázatot jelentenek, mivel valószínűleg nem voltak ugyanazok a műszaki érvényesítési folyamatok, amelyeket a fejlesztés során alkalmaztak. Miután egy Kodi-kiegészítőt eltérítették, nagyon kevés, amit egy rosszindulatú harmadik fél nem tehet a számítógépével.

A hackerek sajnos nem minden, amiért aggódniuk kell. Az internetszolgáltatókról (ISP) ismert, hogy szándékosan korlátozzák felhasználói hálózati sebességét, hogy megakadályozzák őket online video streamingben. Ez akkor is megtörténhet, ha korlátlan letöltési sebességért fizet, és csak a hivatalosan engedélyezett tartalmat közvetíti.

Egy jó VPN mindkét fenyegetés esetén segíthet. Titkosítják az összes bejövő és kimenő adatot a számítógépről, ami azt jelenti, hogy bárki, aki megvizsgálja az Ön forgalmát, nem fogja látni, mit csinál. Ez azt is jelenti, hogy az internetszolgáltató nem tudja automatikusan megmondani, hogy videót streaming-e, amely megvédi a fojtószelektől.

Javasoljuk az IPVanish nevű VPN használatát. Az IPVanish eddig minden Kodi kiegészítővel együttműködött, amelyet teszteltünk, és semmilyen naplót nem vezetnek az Ön forgalmáról. A magánéletért sem kell feláldoznia a kényelem érdekében, mivel azt még Amazon Firestickre is telepítheti.

Saját szervereik is vannak, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy állandó hálózatot biztosítsanak állandó sebességgel. Ez azt jelenti, hogy az IPVanish segíthet megakadályozni a pufferolással kapcsolatos kérdéseket, és lehetővé teszi, hogy élvezze a Kodi tartalmát, ahogy azt tapasztaltak volna..

Olvasó üzlet: megtakaríthat akár 60% -ot egy IPVanish-on itt.

Mi a Kodi Streamhub kiegészítő?

streamhub 2
A Kodi Streamhub kiegészítő egy harmadik féltől származó bővítmény, amely hozzáférést biztosít az élő TV-stream-ekhez, valamint az igény szerinti tartalomhoz. Ez egy meglehetősen szabványos kaparó, amely több különböző streaming webhelyen tárolt tartalmat talál és továbbítja a felhasználó számára.

Számos nagy probléma van ezzel a kiegészítővel, amelyek megakadályozzák, hogy javasoljuk. Először is, tartalmának túlnyomó többsége engedély nélküli. Azon szolgáltatók listája, amelyekhez ezt a kiegészítőt nem lehet hozzáadni, és bár már több tucat van benne, nincs egyetlen legitim forrás a kínálatban.

Másodszor, a kiegészítő modulok egy része csak a prémium tagok számára érhető el. Prémium tagokká válásához előfizető díjat kell fizetnie a fejlesztőnek. A legnyilvánvalóbb hiba itt az, hogy nem lehet tudni, hogy mi történik a hitelkártya adataival, de ez nem az egyetlen probléma. Ha hajlandó pénzt költeni a tartalom közvetítésére, akkor jobb, ha támogatja azt a céget, amely azt biztosítja. Ez lehetővé teszi számukra a tartalom létrehozásának folytatását, és nem támogatja azokat az embereket, akik illegális streameket hoznak létre.

Noha a Streamhub meglehetősen nagy társadalmi média jelenléttel rendelkezik, alkotói nagyon szórványosan jelennek meg. Nekik van egy dedikált fórumuk, ám annak egyes szakaszai nem működnek, és ha a kiegészítőt eltérítenék, akkor valószínűleg nem hivatalos forrásokból származó információkra kell támaszkodnia ennek megerősítésére..

A fenti okok miatt nem javasoljuk, hogy a Kodi felhasználók telepítsenek vagy streaming tartalmat a Streamhub segítségével.

A Streamhub Kodi kiegészítő alternatívái

A Streamhub szinte semmit sem kínál azoknak a Kodi felhasználóknak, akik jogszerűen szeretnék streamálni a tartalmat. Ehelyett ezek a felhasználók profitálhatnak az alábbiakban vagy a saját cikkünkben található hivatalos kiegészítők használatából. Néhányuk ingyenesen használható, másokhoz kis előfizetés szükséges, de ami a legjobb, az összes tartalom, amelyhez hozzáférést biztosítanak, hivatalosan engedélyezett.

Helyettes

helyettes

Ha szorgalmas dokumentumfilmeket keres, a Kodi Vice-kiegészítő mindent tartalmaz, amire szüksége lehet. Teljes hosszúságú funkciókat kínál, amelyek mindent lefednek a politikától az identitástól a háborúig, és ezeket a lejátszási listákba rendezték az egyszerűbb megtekintés érdekében.

A Kodi Vice-kiegészítő ingyenesen használható, és semmilyen regisztrációt nem igényel. Nincs kiegészítő beállítások oldal, de tartalom megtekintésekor jelentős mennyiségű testreszabási lehetőség áll rendelkezésre. Megváltoztathatja a fényerőt, a kontrasztot és a zoom szintet, sőt a 3D szemüveg is támogatott. Az audiobeállítások hasonlóan előrehaladtak, egyedi eltolás funkcióval, amennyiben a videó elmarad.

Az összes, alelnök által nyújtott tartalom nagyfelbontású formában érhető el, és ennek ellenére az adatfolyamok nagyon gyorsan betöltődnek, minimális pufferolással közvetlenül a hivatalos Vice webhelyről.

A Kodi helyettes kiegészítője a Kodi hivatalos kiegészítő tárházában található.

ránt

ránt

Ha érdekel a játék vagy az eSport, valószínűleg hallottál a Twitchről. Ez a világ vezető streaming platformja, amelynek fókuszában egy játék koncentrál, tehát természetes, hogy ott lesz egy Kodi kiegészítő..

A Kodi Twitch kiegészítő lehetővé teszi egy adott játék, streamer vagy platform keresését, valamint élő és igény szerinti tartalmat is biztosít. Tartalmaz egy nem játékokkal foglalkozó részt is, tehát mindenkinek van valami, amit megnézhet.

Az egyik legfontosabb különbség a Twitch és más olyan videóplatformok között, mint a YouTube, hogy a Twitch sok olyan tartalmat tárol, amely több órán át tart. Ez egy kétélű kard. A patak töltése kissé tovább tart, és út közben nem olyan könnyedén nézhető meg, de ha talál egy kedves szerkentyűt, gyakran sokkal többet néz meg, mint a YouTube-on..

Azt is blokkolhatja, hogy bizonyos játékok, közösségek vagy alacsony felbontású patakok megjelenjenek a keresési eredmények között. Ez lehetővé teszi a lehető legjobb élmény elérését, sőt még azt is megmenti, hogy a keresett eredményoldalon át kell görgetnie a keresési eredmények több oldalát..

A Kodi Twitch kiegészítője megtalálható a hivatalos Kodi kiegészítő lerakatban.

NBC Sports Live Extra

NBC

Ha sportos tartalmat keres, akkor az NBC Sports Live Extra Kodi kiegészítője sok mindent kínál. Sok különböző sportágot fednek le, beleértve a Forma-1-t, a golfot és a baseball-t, valamint kínálnak mérkőzés kiemeléseit és kiemelt tartalmakat, például ingyenes interjúkat.

Van egy remegés: teljes játék vagy élő tartalom megtekintéséhez mindkét mérkőzésért fizetnie kell az előfizetési díjat. Függetlenül attól, hogy lelkes rajongó vagy, vagy csak látni akarja a kupa döntőjét, magával ragadja magát.

Noha az NBC Sports Live Extra bizonyos lefedettsége több országban elérhető (Ausztria, Kanada, Dánia, Németország, Írország, Olaszország, Japán, Luxemburg, Hollandia, Spanyolország, Svédország, Svájc és az Egyesült Királyság), egyes tartalmak régiókhoz kötöttek. Ezt megkerülheti, ha a VPN-t egy amerikai szerverhez csatlakoztatja, tehát ez nem óriási probléma.

Az NBC Sports Live Extra kiegészítő megtalálható a hivatalos Kodi kiegészítő tárolóban.

iPlayer WWW

iPlayer

Az Egyesült Királyságban a kiváló minőségű élő tartalom elérésének egyik legnépszerűbb módja a BBC iPlayer használata. Az élő TV és rádió stream-ek keverékét, valamint igény szerinti tartalmat kínál a BBC összes csatornájához..

Az összes tartalom a Kodi-n keresztül elérhető az iPlayer WWW nevű hivatalos kiegészítő segítségével. Ingyenesen használható, és semmilyen regisztrációt nem igényel. Megkérdezhetjük azonban, hogy van-e érvényes TV-engedélyével. Ez az iPlayer Egyesült Királyságban történő használatának törvényi követelménye, és lehetővé teszi minden más ingyenes brit TV-csatorna megnézését, tehát ez nem rossz befektetés.

Az iPlayer tartalma régiónként zárolva van, tehát ha TV-engedély birtokosa vagy az Egyesült Királyságon kívüli utazás, akkor nem férhet hozzá az iPlayer tartalmához brit IP-cím nélkül. Ha azonban a VPN-t egy brit szerverhez csatlakoztatja, akkor kap egy ilyen szolgáltatással, és böngészheti az iPlayert a szíve tartalma alatt..

Az iPlayer WWW Kodi kiegészítő megtalálható a hivatalos Kodi kiegészítő lerakatban. Ide kattintva olvashatja el az iPlayer WWW telepítési útmutatóját.

Áttekintés és adatvédelmi aggályok

A Streamhub messze van a tökéletes Kodi-kiegészítőktől. Noha hozzáférést biztosít egy hatalmas médiakönyvtárhoz, nagyon kevés licencelt tartalom kínálkozik. Nem is lehet hozzátenni a legitim tartalomszolgáltatókat, így azoknak a felhasználóknak a számára, akik hivatalosan szeretnék streaming tartalmat közvetíteni, a Streamhub csak haszontalan..

Ezenkívül a legjobb, hogy a Streamhub alkotója előfizetési díjakat fogad el a nem hivatalos források szélesebb köre ellenében. Ez potenciálisan lehetővé teszi számukra a közvetlen hozzáférést a hitelkártya-adataihoz, sőt, akár az ezzel járó kockázatok figyelmen kívül hagyása mellett, a pénzt jobban költenék az emberek támogatására, akik elsősorban a tartalmat teszik lehetővé..

Számos kiegészítő található a Kodi számára, amelyek hivatalos engedéllyel rendelkező tartalmat biztosítanak az Ön számára. Ezek közül sok ingyenesen használható, megbízhatóbb és nagyobb funkcionalitást kínál, mint a Streamhub, így biztosak vagyunk benne, hogy biztosan megtalálja az Ön igényeinek jobban megfelelőt, mint a Streamhub képes..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

37 − = 35

Adblock
detector