Kodi Streamhub supliment: Ar trebui să-l instalați? Este sigur de utilizat?

Aruncăm o privire la suplimentul Kodi streamhub pentru a vedea dacă ar trebui să îl instalați, cât de sigur este de utilizat și dacă există alternative mai bune. Vă vom arăta, de asemenea, cum să folosiți Kodi în siguranță și în mod privat atunci când utilizați orice suplimente.

streamhub 1

Kodi este un pachet software open source care vă permite să vă creați rapid și ușor propriul sistem de home theater. Una dintre cele mai mari atracții ale lui Kodi este că poate fi instalată pe o gamă vastă de dispozitive diferite, inclusiv Raspberry Pi, Amazon Fire Stick, Roku, iPhone, Apple TV, unitatea USB Flash și, desigur, Windows și Mac PC-uri.

Odată instalat Kodi, există două moduri de acces la media. Primul este să vă bazați în totalitate pe videoclipuri și muzică salvate local, dar acest lucru nu este ideal pentru dispozitivele cu cantități mici de stocare. Al doilea mod este să instalați bucăți suplimentare de software numit suplimente. Acestea găsesc legături către conținut găzduit online și pot fi utilizate indiferent de dispozitivul pe care ați instalat Kodi.

Unul dintre aceste suplimente se numește Streamhub. Acest articol vă va explica ce este Streamhub și cum funcționează. Deși niciun supliment Kodi nu este impermeabil la atac, suplimentele terță parte precum Streamhub sunt mai puțin sigure decât cele oficiale. De asemenea, vom arunca un pic de lumină asupra problemelor de confidențialitate pe care le distribuie suplimentele oficiale și terțe.

În știri au apărut recent multe povești despre Kodi, dar adevărul este că Kodi în sine este complet legal de utilizat. Motivul pentru această atenție negativă este faptul că unele suplimente au oferit utilizatorilor acces la conținut licențiat. Pentru ca problemele să fie mai confuze, fiecare țară are propria legislație cu privire la transmisia online. Din acest motiv, este esențial să vă alocați timp cercetării legilor din țara dvs. înainte de a utiliza Kodi pentru a transmite conținut.

Comparitech nu supune sau încurajează nicio încălcare a restricțiilor privind drepturile de autor, inclusiv transmiterea ilegală prin Kodi. Kodi poate fi utilizat în multe scopuri excelente, legale de streaming online. Vă rugăm să luați în considerare legea, victimele și riscurile pirateriei înainte de a descărca sau de a transmite materiale protejate de drepturi de autor fără permisiune. Dețineți întotdeauna cercetarea înainte de a accesa orice add-on, flux sau depozit Kodi.

Important: Cum să folosiți Kodi în siguranță și în mod privat

În vremurile în care trăim, importanța vieții private online nu poate fi supraevaluată. Din păcate, există o preconcepție conform căreia persoanele care folosesc o rețea privată virtuală (VPN) pentru a anonimiza istoricul de navigare și traficul nu sunt deloc bune. În realitate, există mai multe motive bune pentru care cineva, și în special utilizatorii Kodi, ar trebui să utilizeze un VPN.

Una dintre cele mai devastatoare tehnici pe care un hacker le poate folosi se numește atac Man-in-the-Middle (MitM). Acesta este locul în care cineva interceptează fiecare bit de date între dvs. și site-urile web pe care le vizitați, oferindu-le accesul la toate, de la informațiile contului dvs. bancar la datele dvs. de autentificare de socializare.

Cum este acest lucru relevant pentru Kodi? Ei bine, toate suplimentele sunt vulnerabile la deturnare, însă suplimentele terță parte prezintă un risc mai mare, deoarece este puțin probabil să fi avut aceleași procese de validare tehnică aplicate în timpul dezvoltării. După ce a fost deturnat un supliment Kodi, este foarte puțin ceea ce un terț malintenționat nu poate face cu computerul dvs..

Din păcate, hackerii nu trebuie să vă faceți griji. Furnizorii de servicii de internet (ISP) au fost cunoscuți că limitează în mod intenționat viteza rețelei utilizatorilor lor pentru a-i împiedica să transmită video online. Acest lucru se poate întâmpla chiar dacă plătiți pentru viteze de descărcare nelimitate și transmiteți numai conținut licențiat oficial.

Un VPN bun poate ajuta cu ambele aceste amenințări. Criptează toate datele de intrare și de ieșire de pe computer, ceea ce înseamnă că oricine examinează traficul dvs. nu va putea vedea ce faceți. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că ISP-ul dvs. nu va putea să vă spună automat dacă transmiteți un videoclip, ceea ce vă protejează împotriva măsurilor de încântare.

Vă recomandăm să utilizați un VPN numit IPVanish. Până în prezent, IPVanish a lucrat cu fiecare supliment Kodi pe care l-am testat și nu păstrează niciun registru al traficului dvs. Nu trebuie să sacrifici confidențialitatea pentru comoditate, deoarece poate fi chiar instalat pe un Firestick Amazon.

De asemenea, dețin serverele lor, ceea ce le permite să furnizeze o rețea stabilă cu viteze constante. Acest lucru înseamnă că IPVanish vă poate ajuta să preveniți problemele de buffering și vă va permite să vă bucurați de conținutul lui Kodi așa cum a fost menit să fie experimentat.

Ofertă pentru cititor: economisiți până la 60% pe un IPVanish aici.

Care este suplimentul Kodi Streamhub?

streamhub 2
Complementul Kodi Streamhub este un plugin pentru terți care oferă acces la fluxurile TV live, precum și conținut la cerere. Este un răzuitor de link-uri destul de standard care găsește conținut găzduit pe mai multe site-uri de streaming diferite și le livrează utilizatorului.

Există mai multe probleme mari cu acest supliment care ne împiedică să îl recomandăm. În primul rând, majoritatea covârșitoare a conținutului său este fără licență. Lista furnizorilor la care nu se poate adăuga acest supliment și, deși există deja zeci, nu există o ofertă legitimă.

În al doilea rând, unele dintre aceste fluxuri de completare sunt disponibile numai pentru membrii premium. Pentru a deveni membru premium, trebuie să plătiți dezvoltatorului o taxă de abonament. Cel mai evident defect aici este că nu există nicio modalitate de a ști ce se va face cu informațiile despre cardul dvs. de credit, dar aceasta nu este singura problemă. Dacă sunteți dispus să cheltuiți bani pentru a transmite conținut, ar fi mai bine să susțineți compania care o furnizează. Acest lucru le va permite să continue crearea acestui conținut și nu va susține persoanele care creează fluxuri nelegitime.

În timp ce Streamhub are o prezență destul de mare în social media, creatorii săi postează foarte sporadic. Au un forum dedicat, însă unele secțiuni ale acestuia nu funcționează și, în cea mai mare parte, dacă suplimentul ar trebui să fie deturnat, cel mai probabil va trebui să vă bazați pe informații din surse neoficiale pentru a confirma acest lucru.

Din motivele de mai sus, nu recomandăm utilizatorilor Kodi să instaleze sau să transmită flux de conținut cu Streamhub.

Alternative la suplimentul Streamhub Kodi

Streamhub oferă aproape de nimic utilizatorilor Kodi care doresc să transmită în flux conținut legitim. În schimb, acești utilizatori ar putea beneficia de utilizarea unora dintre suplimentele oficiale de mai jos sau în articolul nostru dedicat. Unele dintre acestea sunt libere de utilizat, altele necesită un abonament mic, dar cel mai bine, tot conținutul la care oferă acces este autorizat oficial.

Viciu

viciu

Dacă sunteți în căutarea de documentare cu impact puternic, suplimentul pentru Kodi are tot ce aveți nevoie. Oferă funcții complete care acoperă totul, de la politică la identitate până la război, iar acestea sunt bine organizate în liste de redare pentru o vizualizare mai ușoară.

Ad-on-ul Kodi Vice este gratuit și nu necesită nicio înregistrare. Nu există nicio pagină cu setări suplimentare, dar când urmăriți conținut, există o cantitate considerabilă de personalizare disponibilă. Puteți modifica luminozitatea, contrastul și nivelul de zoom și există chiar suport pentru ochelarii 3D. Setările audio sunt la fel de avansate, cu o caracteristică de compensare personalizată în cazul în care videoclipul rămâne.

Tot conținutul pe care îl oferă Vice este disponibil în definiție înaltă și, în ciuda acestui lucru, fluxurile se încarcă foarte repede cu o memorare minimă de buffer direct de pe site-ul oficial al Vice.

Adăugarea Vice pentru Kodi poate fi găsită în depozitul oficial suplimentar Kodi.

TIC nervos

TIC nervos

Dacă sunteți interesant în jocuri sau eSports, probabil că ați auzit despre Twitch. Este cea mai importantă platformă de streaming din lume, cu accent pe jocuri, așa că este firesc să existe un supliment Kodi pentru asta.

Adăugarea Twitch pentru Kodi vă permite să căutați un anumit joc, streamer sau platformă și vă oferă conținut live și la cerere. De asemenea, are o secțiune pentru conținut care nu este pentru jocuri, așa că există ceva pentru toată lumea.

Una dintre diferențele majore dintre Twitch și alte platforme video precum YouTube este că Twitch găzduiește mult conținut care durează câteva ore. Este ceva de sabie cu două tăișuri. Fluxurile durează puțin mai mult pentru a se încărca și nu sunt la fel de ușor de urmărit din mers, dar dacă găsiți un streamer care vă place, de multe ori au multe de vizionat decât pe YouTube.

Puteți chiar bloca apariția anumitor jocuri, comunități sau fluxuri de rezoluție joasă în rezultatele căutării dvs. Acest lucru vă permite să obțineți cea mai bună experiență posibilă și chiar vă economisește de la nevoia de a parcurge mai multe pagini de rezultate înainte de a găsi ceea ce căutați.

Adăugarea Twitch pentru Kodi poate fi găsită în depozitul oficial suplimentar Kodi.

NBC Sports Live Extra

nbc

Dacă căutați conținut sportiv, suplimentul NBC Sports Live Extra pentru Kodi are multe de oferit. Acestea acoperă multe sporturi diferite, inclusiv Formula 1, golf și baseball, plus că oferă aspecte marcante și conținut prezentat, cum ar fi interviuri gratuite.

Cu toate acestea, există o captură: pentru a viziona jocuri complete sau pentru a vedea conținut live, va trebui să plătiți pentru fiecare meciuri cu o taxă de abonament. Indiferent dacă sunteți fan fan sau doriți doar să vedeți finala cupei, sunteți acoperiți.

În timp ce unele acoperiri NBC Sports Live Extra sunt disponibile în mai multe țări (Austria, Canada, Danemarca, Germania, Irlanda, Italia, Japonia, Luxemburg, Olanda, Spania, Suedia, Elveția și Marea Britanie), unele conținuturi sunt blocate în regiune. Puteți evita acest lucru conectând VPN-ul dvs. la un server american, însă nu este o problemă uriașă.

Componenta suplimentară NBC Sports Live Extra poate fi găsită în depozitul oficial suplimentar Kodi.

iPlayer WWW

iPlayer

În Marea Britanie, una dintre cele mai populare modalități de a accesa conținut live de înaltă calitate este folosirea BBC iPlayer. Acesta oferă un amestec de fluxuri de televiziune și radio în direct, precum și o selecție de conținut la cerere din toate canalele BBC..

Tot acest conținut poate fi accesat din Kodi folosind un add-on oficial numit iPlayer WWW. Este gratuit și nu necesită nicio înregistrare. Cu toate acestea, vi se poate cere dacă aveți o licență TV validă. Aceasta este o cerință legală pentru a utiliza iPlayer-ul în Marea Britanie și, de asemenea, vă permite să urmăriți fiecare alt canal de televiziune britanic gratuit, deci nu este o investiție proastă.

Conținutul iPlayer este blocat în regiune, astfel încât dacă sunteți deținător de licență TV care călătorește în afara Regatului Unit, nu veți putea accesa conținutul iPlayer fără o adresă IP britanică. Cu toate acestea, dacă conectați VPN-ul dvs. la un server britanic, vi se va oferi unul și veți putea naviga pe iPlayer în conținutul inimii dvs..

Adăugarea WWW iPlayer pentru Kodi poate fi găsită în depozitul oficial suplimentar Kodi. Faceți clic aici pentru a citi ghidul nostru de instalare WWW în profunzime.

Prezentare generală și probleme de confidențialitate

Streamhub este departe de suplimentul Kodi perfect. Deși oferă acces la o imensă bibliotecă media, există foarte puțin conținut licențiat. De asemenea, nu există nicio modalitate de a adăuga furnizori legitimi de conținut, astfel încât utilizatorii care doresc să transmită în mod oficial conținut, Streamhub este în afară de inutil.

În plus, faptul că creatorul Streamhub acceptă taxe de abonament în schimbul unei game mai largi de surse neoficiale este cel mai îngrijorător. Acest lucru le permite accesul direct la informațiile cardului dvs. de credit și chiar ignorând riscurile care apar cu acest lucru, banii dvs. ar fi cheltuiți mai bine în sprijinul persoanelor care fac conținutul posibil în primul rând..

Există o multitudine de suplimente pentru Kodi care oferă conținut licențiat oficial pentru vizionare. Multe dintre acestea sunt libere de utilizat, mai fiabile și oferă o funcționalitate mai mare decât Streamhub, așa că suntem siguri că veți putea găsi unul care se potrivește mai bine nevoilor dvs. decât poate Streamhub..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

41 + = 47

Adblock
detector