Kodi Supremacy Addon: Biztonságosan telepíthető? Vannak-e jobb alternatívák?

Érdekli a Kodi Supremacy kiegészítő? Ez az útmutató végigvezeti Önt a Kodi Supremacy addon működéséről, működéséről és arról, hogy érdemes-e idejét.

Kodi Supremacy Addon

Mi az a Kodi??

A házimozi rendszer felállítása időigényes folyamat volt, ám a Kodi megkönnyíti, mint valaha. A Kodi egy ingyenes, nyílt forráskódú szoftvercsomag, amely számos eszközre telepíthető, beleértve a Windows, a Mac és a Linux számítógépeket, az Android készülékeket, az iPhone készülékeket, a Roku, az Apple TV, az Amazon Fire TV, a Firestick, a Raspberry Pi és az USB rendszert. flash meghajtók. A legjobb az, hogy nincs különbség az eszközök között: szinte minden PC-n működő plugin mobil platformon is működik.

Figyelem: A Kodi csak olyan tartalomhoz használható, amelyhez Ön törvényesen hozzáfér. Sem a Kodi Alapítvány, sem a Comparitech nem támogatja a Kodi kalózkodásra történő felhasználását.

Hogyan kell használni a Kodi-t biztonságosan és magántulajdonban?

Noha a hivatalos kiegészítéseket rendszerint tesztelik és validálják a kiadás előtt, a harmadik féltől származó bővítéseket általában nem teszik ki olyan szigorúan. Ha a hackert veszélybe sodorta egy középtávú (MitM) támadás, a hackerek látni fogják az összes internetes forgalmat, beleértve a bejelentkezési hitelesítő adatokat és az online banki részleteket.. 

A nemrégiben hatályon kívül helyezett adatvédelmi szabályok miatt az Egyesült Államok internetszolgáltatói (ISP-k) most eladhatják ügyfeleik böngészési szokásait. Ezenkívül számos olyan internetszolgáltatóról van szó, amelyek szándékosan korlátozzák a fizető ügyfelek internetes sebességét. Ezt fojtásnak nevezik, és súlyosan befolyásolhatja az online videofelvételek képességét.

Megóvhatja magát a fenti problémáktól egy jó hírű VPN telepítésével és használatával. A VPN titkosítja az összes internetes forgalmat, és elrejti mindenkitől a megfelelő titkosítási kulcs nélkül. Javasoljuk az egyik nevét IPVanish. Saját szerverinfrastruktúrát épít és tart fenn, amely lehetővé teszi a rendelkezésre álló leggyorsabb és legstabilabb kapcsolatok biztosítását. Több mint 50 ország szervereinél a geo-lock tartalomhoz való hozzáférés ugyanolyan egyszerű, mint a megfelelő helyen történő IPVanish-kiszolgálóra való csatlakozás..

Az IPVanish minden tesztelt Kodi-kiegészítővel működik, és minden eszközön működik. Ez az egyetlen nagy VPN, amely működik az Amazon Firestick alkalmazásával. 

Olvasó üzlet: megtakaríthat 60% -ot egy IPVanish éves tervvel itt.

Mi az a Korm Supremacy kiegészítő??

Felülmúlási menü

A Supremacy egy harmadik féltől származó Kodi kiegészítő, amely hozzáférést kínál mind élő, mind igény szerinti filmekhez és TV-műsorokhoz. Úgy működik, hogy összegyűjti a linkeket több különböző weboldalról, és összegyűjti őket egy helyen a könnyebb hozzáférés érdekében. A legtöbb versenytársával ellentétben, linkeket biztosít 3D és 4K filmekhez.

A felsőbbrendűség fő problémája az, hogy tartalmának nagy része engedély nélküli. Van olyan köztulajdonban lévő tartalom, mint például az 1968-as évek Az élő halottak éjszaka. Ez azonban nem jelenik meg a „Horror” kategóriában, sőt még az ábécé szerinti filmek listáján sem, és kifejezetten keresni kellett.

Érdekes módon, bár van egy dedikált 4K filmek szakasz, sok TV-műsor csak normál felbontásban érhető el. Tekintettel arra, hogy néhány műsor, különösen a Netflix Original sorozat ”elérhető 4K-ban, meglepő, hogy a Supremacy ilyen alacsony minőségű verziókat kínál. Tesztelésünk során számos sorozatot is találtunk törött linkekkel, tehát nem minden kínált műsor érhető el.

Vannak olyan élő TV-csatornák, amelyeket szabadon lehet megnézni, és ennek a kiegészítőnek a jóváírásáért nagyon gyorsan betöltenek. A prémium csatornák azonban nem igényelnek bejelentkezést a nézéshez, és anélkül, hogy bizonyos tartalomszolgáltatókat le lehessen tiltani, egyértelmű, hogy ez a kiegészítő szinte kizárólag azoknak a felhasználóknak szól, akik illegális tartalomforrásokat keresnek. Csak a hivatalosan engedélyezett tartalom megtalálásához a felhasználónak minden címet külön-külön meg kell kutatnia, és meg kell keresnie. Ez csak nem reális dolog, amit a felhasználóktól kérdezni lehet.

A Kodi-felhasználókat jobban szolgálnák hivatalos források felhasználásával; nemcsak kevésbé valószínű, hogy jogi bajba kerüljenek, de a videó minősége a legtöbb esetben magasabb is.

A fenti okok miatt nem javasoljuk, hogy a Kodi felhasználók telepítsenek vagy folytassanak tartalmat a Supremacy segítségével.

A Supremacy addon alternatívái

A felsőbbrendűség kiterjedt médiakönyvtárral rendelkezik, de annak nagy része engedély nélküli, és tartalma gyakran csak normál felbontásban érhető el. Az engedélyezett tartalmakat nézni kívánó Kodi-felhasználókat jobban kiszolgálná a sok hivatalos TV és film Kodi-kiegészítő egyik. Az alábbi kiegészítők hozzáférést biztosítanak hasonló méretű tartalomkönyvtárakhoz, miközben megbízhatóbb és legálisabban használhatóak.

Tubi TV

TubiTV Kodi addon

A Tubi TV egy ingyenes, hirdetéssel támogatott streaming szolgáltatás. A szolgáltatásról megjegyezzük, hogy a könyvtár mérete megegyezik a Netflix és az Amazon kedvelőivel. Noha tartalmának jó része B-filmek és TV-műsorok, a szolgáltatásnak száz címe is van, amelyek nagyra értékelik a Rotten Tomatoes-ot.

Tartalma földrajzilag három különböző régióra van osztva: Egyesült Államok, Kanada és az Egyesült Királyság. Az egyes régiók tartalma eltérő, ezért az összes elérhető tartalom megszerzéséhez csatlakoznia kell az IPVanishhez vagy más funkcionális VPN-hez. Még ennél is jobb, ha a Tubi TV-t a Kodi-en keresztül futtatja, a hirdetések teljesen kiszűrésre kerülnek.

Itt olvashatja el, hogy miként telepítheti a Tubi TV-t a Kodi-ra. 

FilmOn.TV

filmon

A FilmOn.TV egy olyan szolgáltatás, amely lehetővé teszi az élő TV és rádióállomások elérését az interneten keresztül. Számos különféle kategória létezik, beleértve a filmeket, a horrorot és a komédiát. A csatornákat országonként is csoportosítják, így könnyen megtalálhatják a tartalmat a beszélt nyelven.

A FilmOn.TV Kodi addon is kínál igény szerinti tartalom kis választékát azokban az időkben, amikor nem talál megnézni. Míg az alapvető előfizetés ingyenes, prémium tagsággal (havonta 20 dollár) fizetve növelheti az elérhető csatornák körét, de ez teljesen opcionális.

Megjegyzés: Néhány ember olyan problémát tapasztal, amelyben az adatfolyamok soha nem töltődnek be. Ha ez megtörténik, kattintson a jobb gombbal a FilmOn.TV ikonra, válassza a lehetőséget Beállítások, akkor változtasd meg FilmOn minőség nak nek Alacsony. Ez azt jelenti, hogy nem lesz képes HD-n nézni, de a legtöbb ingyenes csatorna egyébként normál felbontású.

A FilmOn.TV Kodi számos tárolóban elérhető. 

PlayOn böngésző

játszani

A PlayOn böngésző addonja önmagában nem nyújt tartalmat. Ehelyett TV-műsorokat és filmeket gyűjt a meglévő videó előfizetési szolgáltatásaiból vagy bármely olyan webhelyről, amely hozzáférhető streaming video-ot tárol, és lehetővé teszi, hogy közvetlenül a Kodi-n keresztül nézd meg őket. Mivel nincs hivatalos Netflix vagy Amazon Prime Video Kodi kiegészítő, a PlayOn a legbiztonságosabb és legmegbízhatóbb módja ennek a tartalomnak a Kodi-hoz való hozzáférésére..

Van egy kis forrásválaszték, beleértve a YouTube-ot és a VH1-et, amelyeket ingyenesen megnézhet, de havonta 2,50 dollár fizetése lehetővé teszi a további forrásokból származó műsorok rögzítését, amint azok levegőben vannak. A felvételeket nagyon hordozható MP4 formátumban menti, így szinte bármilyen eszközön lejátszhatja azokat. Önnek lehetősége lesz arra is, hogy automatikusan kihagyja a szolgáltatást nyújtó hirdetéseket, amelyek tartalmazzák őket.

A Playon böngésző Kodi addon a Kodi addon hivatalos lerakatában található.

FilmRise - YouTube

filmrise

A FilmRise filmek és tévéműsorok független forgalmazója. Két kiegészítés kínál hozzáférést a tartalomhoz: FilmRise és FilmRise - YouTube. Ezek közül az első hat TV-show-t kínál, de a FilmRise - a YouTube a FilmRise YouTube-fiókjaiból is gyűjti a videókat. Ennek eredményeként sokkal nagyobb médiakönyvtárral rendelkezik és ez a kiváló kiegészítő.

Ez a kiegészítő teljesen legális és több száz filmet, valamint a hosszú ideje futó TV-műsorok teljes évadát tartalmazza. A címeket műfaj szerint kategorizáljuk, és több tucat epizóddal is vannak műsorok lejátszási listái. Sajnos egy adott filmet vagy műsort nem lehet keresni, de mivel a FilmRise saját filmjeinek többsége nem ismert, ez a funkció egyébként nem sokat segít..

A FilmRise - Youtube Kodi addon megtalálható a hivatalos Kodi addon lerakatban.

Áttekintés és adatvédelmi aggályok

Azáltal, hogy a nem engedélyezett tartalmat prioritássá teszi, és megnehezíti a legális címek megtalálását, a Supremacy megszünteti a legitimitás látszólagos látszatát. Vannak még sok más Kodi-kiegészítő, amelyek nemcsak hasonló méretű tartalomkönyvtárakat biztosítanak, hanem lehetővé teszik a színészek létrehozását elősegítő szereplők és stúdiók támogatását is..

Harmadik fél kiegészítőként a Supremacy-t kevésbé valószínűleg széles körben tesztelték a fejlesztés során, mint egy hivatalos kiegészítőt, és ez nyilvánvalóvá válik, amikor azt használja. Számos menüopció létezik, egyszerűen „teszt” vagy hasonló. Ha a rendszer biztonsága veszélyben van, ez a fajta figyelmeztető jel. Ha a fejlesztők aktívnak hagyták a tesztkódot, akkor nem mondják el, hogy milyen biztonsági rések lehetnek maga a kód. Ez nyitva hagyja az ajtót a rosszindulatú harmadik felek számára, akik hozzáférni akarnak a számítógépéhez.

Ha a felsőbbrendűséget egészére nézzük, világossá válik, hogy sokkal kevésbé vonzó, mint az első pillantásra. Javasoljuk, hogy a Kodi felhasználók, akik TV-műsorokat vagy filmeket néznek, a Supremacy helyett a fentiekben tárgyalt kiegészítők egyikét használják. Nemcsak teljesen legálisak, hanem biztonságosabbak is, és kiváló minőségű videót is nyújtanak.

Népszerű: Hogyan nézhetem az NFL-t a Kodi-n

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

48 + = 49

Adblock
detector