Kodi Supremacy Addon: Da li je sigurno instalirati? Postoje li bolje alternative?

Zanima vas dodatak Supremacy Kodi? Ovaj će vas vodič uputiti kroz ono što radi dodatak Kodi Supremacy, kako funkcionira i isplati li se trošiti vrijeme.

Kodi Supremacy Addon

Što je Kodi?

Postavljanje sustava kućnog kina nekada je bilo dugotrajan proces, ali Kodi to čini lakše nego ikad prije. Kodi je besplatni program otvorenog koda koji se može instalirati na širok raspon uređaja, uključujući računala sa sustavom Windows, Mac i Linux, Android uređaje, iPhone uređaje, Roku, Apple TV, Amazon Fire TV, Firestick, Raspberry Pi i USB bljeskalice. Najbolje od svega je što nema razlike između uređaja: gotovo svi dodaci koji rade na računalu radit će i na mobilnim platformama.

Upozorenje: Kodi treba upotrebljavati samo za sadržaj na koji imate zakonsko pravo pristupa. Ni Kodi fondacija, ni Comparitech ne zagovaraju upotrebu Kodija za piratstvo.

Kako koristiti Kodi sigurno i privatno

Iako se službeni dodaci obično testiraju i potvrđuju prije puštanja na tržište, dodaci treće strane uglavnom se ne testiraju kao strogo. Jednom ugrožen napadom napada čovjeka putem MIT-a (MitM), haker će moći vidjeti sav vaš internetski promet, uključujući podatke o prijavi i podatke o bankarstvu na mreži. 

Zbog nedavno ukinutih propisa o privatnosti, pružateljima internetskih usluga u SAD-u sada je omogućeno da prodaju navike pregledavanja svojih kupaca. Uz to, pronađeno je nekoliko davatelja internetskih usluga koji namjerno ograničavaju brzinu interneta za kupce koji plaćaju. To je poznato kao prigušivanje i može ozbiljno utjecati na vašu sposobnost gledanja videozapisa na mreži.

Od svih gore navedenih problema možete se zaštititi instaliranjem i korištenjem uglednog VPN-a. VPN kriptira sav vaš internetski promet, sakrivajući ga od bilo koga bez ispravnog ključa za šifriranje. Preporučujemo jedan po imenu IPVanish. Izgrađuje i održava svoju vlastitu poslužiteljsku infrastrukturu koja mu omogućava pružanje nekih od najbržih i najstabilnijih dostupnih veza. Sa poslužiteljima u više od 50 zemalja pristupanje geo-zaključanom sadržaju je jednostavno kao i povezivanje s IPVanish serverom na ispravnoj lokaciji.

IPVanish radi sa svim Kodijevim dodacima koje smo testirali i radi na svim uređajima. To je ujedno i jedini glavni VPN s aktivnom aplikacijom za Amazon Firestick. 

Deo čitatelja: uštedite 60% na godišnjem planu IPVanish ovdje.

Što je dodatak Supremacy Kodi?

Izbornik superiornosti

Supremacy je Kodi dodatak treće strane koji nudi pristup i filmovima uživo i na zahtjev i TV emisijama. Djeluje tako što prikuplja veze s nekoliko različitih web mjesta i prikuplja ih na jednom mjestu radi lakšeg pristupa. Za razliku od većine svojih rivala, ona također pruža veze do 3D i 4K filmova.

Glavni problem Nadmoći jest taj što većina njegovog sadržaja nije licencirana. Postoji neki sadržaj u javnoj domeni poput 1968. godine Noć živih mrtvaca. Međutim, to se nije pokazalo u kategoriji "horor" ili čak abecednim popisima filmova i trebalo je posebno pretraživati.

Zanimljivo je da iako postoji namjenski odjeljak za 4K filmove, mnoge su TV emisije dostupne samo u standardnoj definiciji. S obzirom na to da su neke emisije, posebno Netflix Original serija dostupne u 4K, iznenađujuće je kada Supremacy nudi takve verzije niske kvalitete. Tijekom testiranja pronašli smo i nekoliko serija 's neispravnim vezama, tako da nije svaka emisija u ponudi zapravo dostupna.

Postoje televizijski kanali uživo koje je moguće gledati i, zahvaljujući zasluzi ovog dodatka, učitavaju se vrlo brzo. Međutim, za premium kanale nije potrebna prijava za gledanje, a ni na koji način ne mogu onemogućiti određene davatelje sadržaja, jasno je da ovaj dodatak pruža gotovo isključivo korisnicima koji traže nelegitimne izvore sadržaja. Da bi pronašao samo službeno licencirani sadržaj, korisnik bi morao istražiti svaki naslov pojedinačno i potražiti ga. Ovo jednostavno nije realistično pitanje koje postavljate od svojih korisnika.

Korisnicima Kodija bolje bi bilo služiti službenim izvorima; ne samo da je manja vjerojatnost da ćete upasti u pravne probleme, već će i kvaliteta videozapisa biti veća u većini slučajeva.

Iz gore navedenih razloga, ne preporučujemo da Kodi korisnici instaliraju ili struju sadržaje pomoću Supremacyja.

Alternativa dodatku Nadmoći

Supremacy ima veliku medijsku biblioteku, ali većina je nelicencirana, a njezin je sadržaj često dostupan samo u standardnoj rezoluciji. Korisnicima Kodija koji žele gledati licencirani sadržaj bolje bi se poslužio jedan od brojnih službenih dodataka za TV i film Kodi. Dodaci u nastavku nude pristup knjižnici sadržaja slične veličine, a istovremeno su pouzdanije i potpuno legalne za upotrebu.

Tubi TV

TubiTV Kodi addon

Tubi TV je besplatna usluga za streaming oglasa. Usluga je poznata po tome što ima veličinu biblioteke koja odgovara mrežama Netflixa i Amazona. Iako dobar dio njegovog sadržaja čine B-filmovi i TV emisije, usluga ima stotine naslova koji su visoko ocijenjeni na Rotten Tomatoes.

Njegov je sadržaj geografski zaključan u tri različite regije: SAD, Kanadu i Veliku Britaniju. Svaka regija ima različit sadržaj pa ćete se morati povezati s IPVanish-om ili nekom drugom funkcionalnom VPN-om da biste dobili sav svoj dostupni sadržaj. Što je još bolje, kad program Tubi TV pokrećete putem Kodija, oglasi se u potpunosti filtriraju.

Pročitajte ovdje kako biste saznali kako instalirati Tubi TV na Kodi. 

FilmOn.TV

filmon

FilmOn.TV je usluga koja vam omogućuje pristup televiziji i radio stanicama uživo putem interneta. Postoji mnoštvo različitih kategorija, uključujući filmove, horor i komedije. Kanali su također grupirani prema zemljama tako da lako možete pronaći sadržaj na jeziku koji govorite.

Dodatak FilmOn.TV Kodi nudi i mali izbor sadržaja na zahtjev za ona vremena kada ne možete pronaći ništa što biste pogledali. Iako je osnovna pretplata besplatna, možete povećati raspon dostupnih kanala plaćanjem premijskog članstva (20 USD mjesečno), ali to je u potpunosti neobavezno.

Napomena: neki ljudi imaju problem zbog kojeg se potoci nikad ne učitavaju. Ako se to dogodi, samo desnom tipkom miša kliknite ikonu FilmOn.TV, odaberite postavke, zatim promijenite Kvaliteta filma do nizak. To znači da je nećete moći gledati u HD-u, ali ionako je većina besplatnih kanala u standardnoj definiciji.

FilmOn.TV Kodi dostupan je u nekoliko repozitorija. 

PlayOn Browser

Igraj dalje

Dodatak PlayOn preglednika zapravo ne pruža nikakav sadržaj sam. Umjesto toga, on prikuplja TV emisije i filmove s postojećih usluga pretplate na videozapise ili bilo koje web stranice koje nude pristupačan streaming video i omogućava vam gledanje njih izravno putem Kodi-ja. Kako u Kodi addonu nema službenih Netflix ili Amazon Prime Video Kodi dodataka, PlayOn je najsigurniji i najpouzdaniji način pristupa ovom sadržaju u Kodi.

Postoji mali izbor izvora, uključujući YouTube i VH1 koji možete pogledati besplatno, ali plaćanje 2,50 USD mjesečno omogućava vam snimanje emisija iz dodatnih izvora dok se emitiraju. Snimke se spremaju u vrlo prijenosnom MP4 formatu tako da ih možete reproducirati na gotovo svim uređajima. Također ćete dobiti mogućnost da automatski preskočite oglase na usluzi koja ih uključuje.

Kodi addon preglednika Playon možete pronaći u službenom spremištu Kodi addon-a.

FilmRise - YouTube

filmrise

FilmRise je neovisni distributer filmova i TV emisija. Postoje dva dodatka koji pružaju pristup njihovom sadržaju: FilmRise i FilmRise - YouTube. Prva od njih nudi šest TV emisija, ali FilmRise - YouTube također prikuplja videozapise s YouTube računa FilmRise. Kao rezultat toga, ima daleko veću biblioteku medija i vrhunski je dodatak.

Ovaj dodatak je u potpunosti legalan i sadrži stotine filmova, kao i pune sezone dugotrajnih TV emisija. Naslovi su kategorizirani po žanru, a postoje čak i popisi pjesama s desecima epizoda. Nažalost, ne postoji način za traženje određenog filma ili emisije, ali kako većina filmova koje sam FilmRise nije dobro poznata, ova funkcija ionako ne bi mnogo pomogla.

FilmRise - Youtube Kodi addon možete naći u službenom spremištu Kodi addon-a.

Pregled i brige o privatnosti

Prioritetom nelicenciranog sadržaja i otežavanjem pronalaženja naslova koji su legalni za gledanje, Supremacy uklanja bilo kakav privid legitimiteta koji je mogao imati. Postoje mnogi drugi dodaci Kodi koji ne samo da nude knjižnicu sadržaja slične veličine, već vam omogućuju i podršku glumcima i studijima koji na prvom mjestu stvaraju sadržaj.

Kao dodatak treće strane, manje je vjerojatno da će Supremacy biti intenzivno testiran tijekom razvoja nego službeni dodatak, a to postaje očito kada ga upotrebljavate. Postoji nekoliko opcija izbornika jednostavno nazvanih "test" ili nešto slično. Kada je sigurnost vašeg sustava ugrožena, takva vrsta je znak upozorenja. Ako su programeri testirani kôd ostavili aktivnim, nema naznake kakve ranjivosti mogu biti u samom kôdu. To ostavlja vrata otvorenima za zlonamjerne treće strane koje žele pristupiti vašem računalu.

Kada pogledate nadmoć kao cjelinu, postaje jasno da je ona daleko manje atraktivna nego što se čini na prvi pogled. Korisnicima Kodi-a koji žele gledati TV emisije ili filmove preporučujemo da koriste jedan od dodataka o kojima smo gore govorili umjesto Supremacy. Oni nisu samo potpuno legalni, već su i sigurniji, pa nude i visoku kvalitetu videozapisa.

Popularan: Kako gledati NFL na Kodi

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 50 = 58

Adblock
detector