Kodi Supremacy Addon: Este sigur să instalați? Există alternative mai bune?

Vă interesează suplimentul Kodi Supremacy? Acest ghid vă va ghida prin ceea ce face suplimentul Kodi Supremacy, cum funcționează și dacă merită timpul dvs..

Kodi Supremacy Addon

Ce este Kodi?

Configurarea unui sistem de home theater era un proces care consumă timp, dar Kodi îl face mai ușor ca niciodată. Kodi este un pachet software gratuit, open-source, care poate fi instalat pe o gamă largă de dispozitive, inclusiv PC-uri Windows, Mac și Linux, dispozitive Android, iPhone, Roku, Apple TV, Amazon Fire TV, Firestick, Raspberry Pi și USB unități flash. Cel mai bine, nu există nicio diferență între dispozitive: aproape toate pluginurile care funcționează pe PC vor funcționa și pe platformele mobile.

Avertisment: Kodi trebuie utilizat doar pentru conținutul la care aveți dreptul legal de acces. Nici Fundația Kodi și nici Comparitech nu pledează pentru utilizarea Kodi pentru piraterie.

Cum să folosiți Kodi în siguranță și în privat

Deși suplimentele oficiale sunt de obicei testate și validate înainte de lansare, în general, suplimentele terțe nu sunt testate la fel de riguros. Odată compromis printr-un atac Man-in-the-Middle (MitM), un hacker ar putea vedea tot traficul dvs. de internet, inclusiv datele de autentificare și detaliile bancare online.. 

Din cauza reglementărilor de confidențialitate abrogate recent, furnizorii de servicii de internet (ISP) din SUA au acum voie să vândă obiceiurile de navigare ale clienților lor. În plus, există câteva ISP-uri care s-au dovedit a restricționa în mod intenționat viteza de internet a clienților plătitori. Aceasta este cunoscută sub numele de accelerație și poate avea un impact sever asupra capacității dvs. de a viziona videoclipuri online.

Vă puteți proteja de toate problemele de mai sus, prin instalarea și utilizarea unui VPN de încredere. Un VPN criptează tot traficul dvs. de internet, ascunzându-l de oricine fără cheia corectă de criptare. Vă recomandăm unul numit IPVanish. Construiește și menține propria infrastructură de server, ceea ce îi permite să furnizeze unele dintre cele mai rapide și stabile conexiuni disponibile. Cu servere din peste 50 de țări, accesarea conținutului geo-blocat este la fel de simplă precum conectarea la un server IPVanish în locația corectă.

IPVanish funcționează cu fiecare supliment Kodi pe care l-am testat și funcționează pe fiecare dispozitiv. Este, de asemenea, singura VPN majoră cu o aplicație de lucru pentru Amazon Firestick. 

Ofertă pentru cititor: economisiți 60% la un plan anual IPVanish aici.

Care este suplimentul Kodi Supremacy?

Meniu Supremacy

Supremacy este un supliment suplimentar Kodi care oferă acces atât la filme live, cât și la cerere și la emisiuni TV. Funcționează prin strângerea de link-uri de pe mai multe site-uri web diferite și colectarea lor într-un singur loc pentru un acces mai ușor. Spre deosebire de majoritatea rivalilor săi, oferă și link-uri către filme 3D și 4K.

Problema principală cu Supremacy este aceea că majoritatea conținutului său este fără licență. Există un conținut de domeniu public, precum cel din 1968 Noaptea mortilor vii. Totuși, acest lucru nu a apărut în categoria „Horror” sau chiar în listele de filme alfabetice și a trebuit să fie căutat în mod special.

Interesant este că, în timp ce există o secțiune dedicată filme 4K, multe dintre emisiunile TV sunt disponibile doar în definiție standard. Având în vedere unele spectacole, în special seria Netflix Original, sunt disponibile în 4K, este surprinzător să vedem Supremacy oferind astfel de versiuni de calitate scăzută. În timpul testării noastre, am găsit, de asemenea, mai multe serii cu link-uri sparte, astfel că nu toate spectacolele disponibile sunt de fapt disponibile.

Există câteva canale TV live care pot fi vizionate gratuit, iar în urma creditului acestui adon, acestea se încarcă foarte repede. Cu toate acestea, canalele premium nu necesită o autentificare pentru a fi vizionate și, în niciun fel, nu pot dezactiva furnizorii de conținut specific, este clar că această completare se adresează aproape exclusiv utilizatorilor care caută surse nelegitime de conținut. Pentru a găsi doar conținut autorizat oficial, un utilizator ar trebui să cerceteze fiecare titlu individual și să-l caute. Acest lucru nu este un lucru realist pe care să-l întrebi utilizatorilor tăi.

Utilizatorii Kodi ar fi mai bine deserviți folosind surse oficiale; nu numai că există o probabilitate mai mică de a vă confrunta cu probleme legale, dar calitatea video ar fi mai mare în majoritatea cazurilor.

Din motivele de mai sus, nu recomandăm utilizatorilor Kodi să instaleze sau să transmită flux de conținut cu Supremacy.

Alternative la addon Supremacy

Supremacy are o bibliotecă media extinsă, dar majoritatea este fără licență, iar conținutul său este adesea disponibil numai în rezoluție standard. Utilizatorii Kodi care caută să urmărească conținut licențiat ar fi mai bine deserviți de unul dintre numeroasele adonamente oficiale TV și film Kodi. Completele de mai jos oferă acces la bibliotecile de conținut de dimensiuni similare, fiind în același timp mai fiabile și complet legale de utilizat.

Tubi TV

TubiTV Kodi addon

Tubi TV este un serviciu de streaming gratuit, acceptat de anunțuri. Serviciul este remarcat pentru că are o dimensiune de bibliotecă care se potrivește cu Netflix și Amazon. În timp ce o bună parte din conținutul său este B-filme și emisiuni TV, serviciul are, de asemenea, sute de titluri foarte bine cotate pe Rotten Tomatoes..

Conținutul său este, de asemenea, închis geografic în trei regiuni diferite: SUA, Canada și Marea Britanie. Fiecare regiune are conținut diferit, așa că va trebui să vă conectați la IPVanish sau la o altă VPN funcțională pentru a obține tot conținutul disponibil. Și mai bine, atunci când rulați Tubi TV prin Kodi, reclamele sunt filtrate complet.

Citiți aici pentru a afla cum să instalați Tubi TV pe Kodi. 

FilmOn.TV

FilmOn

FilmOn.TV este un serviciu care vă permite să accesați posturi TV și radio în direct pe internet. Există o multitudine de categorii diferite, inclusiv filme, groază și comedie. Canalele sunt, de asemenea, grupate după țară, astfel încât să puteți găsi cu ușurință conținut în limba pe care o vorbiți.

Adăugarea FilmOn.TV Kodi oferă și o mică selecție de conținut la cerere pentru acele perioade în care nu puteți găsi nimic de vizionat. În timp ce un abonament de bază este gratuit, puteți crește gama de canale accesibile prin plata unei abonamente premium (20 USD pe lună), dar acest lucru este în întregime opțional.

Notă: unii oameni întâmpină o problemă în care fluxurile nu se încarcă niciodată. Dacă se întâmplă acest lucru, faceți clic dreapta pe pictograma FilmOn.TV, selectați Setări, apoi schimbă Calitatea FilmOn la Scăzut. Aceasta înseamnă că nu veți putea viziona în HD, dar cele mai multe canale gratuite sunt în definiție standard.

Filmul Kodi FilmOn.TV este disponibil în mai multe depozite. 

Browser PlayOn

juca pe

Componenta Browser PlayOn nu oferă în realitate niciun conținut. În schimb, adună emisiuni TV și filme de la serviciile dvs. de abonament video existente sau orice site web care găzduiește accesul la streaming și vă permite să le vizionați direct prin Kodi. Întrucât nu există nici un addon oficial Netflix sau Amazon Prime Video Kodi, PlayOn este cel mai sigur și mai fiabil mod de a accesa acest conținut în Kodi.

Există o mică selecție de surse, inclusiv YouTube și VH1, pe care le puteți vizualiza gratuit, însă plata de 2,50 USD pe lună vă permite să înregistrați emisiuni din surse suplimentare pe măsură ce acestea sunt aeriene. Înregistrările sunt salvate în format MP4 extrem de portabil, astfel încât să le poți reda pe aproape orice dispozitiv. Veți obține, de asemenea, posibilitatea de a sări automat anunțurile la serviciile care le includ.

Adăugatorul Playon Browser Kodi poate fi găsit în depozitul oficial de addonuri Kodi.

FilmRise - YouTube

filmrise

FilmRise este un distribuitor independent de filme și emisiuni TV. Există două suplimente care oferă acces la conținutul lor: FilmRise și FilmRise - YouTube. Prima dintre acestea oferă șase emisiuni TV, dar FilmRise - YouTube colectează videoclipurile din conturile YouTube ale FilmRise. În consecință, are o bibliotecă media mult mai mare și este suplimentul superior.

Acest addon este complet legal și conține sute de filme, precum și sezoane complete de emisiuni TV de lungă durată. Titlurile sunt clasificate în funcție de gen și există chiar playlist-uri de emisiuni cu zeci de episoade. Din păcate, nu există nicio modalitate de a căuta un anumit film sau emisiune, dar, deoarece majoritatea filmelor FilmRise nu sunt bine cunoscute, această funcționalitate nu va ajuta cu toate acestea..

FilmRise - Youtube Kodi addon poate fi găsit în depozitul oficial Kodi addon.

Prezentare generală și probleme de confidențialitate

Prin acordarea de prioritate conținutului licențiat și îngreunarea găsirii de titluri legale, Supremacy elimină orice aspect de legitimitate pe care l-ar fi putut avea. Există multe alte suplimente Kodi care nu numai că oferă biblioteci de conținut de dimensiuni similare, dar vă permit și să susțineți actorii și studiourile care creează conținutul în primul rând..

Ca un supliment terț, Supremacy este mai puțin probabil să fi fost testat pe scară largă în timpul dezvoltării decât un addon oficial, iar acest lucru devine evident atunci când îl utilizați. Există mai multe opțiuni de meniu numite pur și simplu „test” sau ceva similar. Când securitatea sistemului dvs. este în pericol, acest tip de lucru este un semn de avertizare. Dacă dezvoltatorii au lăsat codul de test activ, nu se spune ce vulnerabilități pot apărea în codul propriu. Acest lucru lasă ușa deschisă terților rău intenționat să acceseze computerul.

Când privim Supremacia în ansamblu, devine clar că este mult mai puțin atractiv decât pare la prima vedere. Recomandăm utilizatorilor Kodi care caută să vizioneze emisiuni TV sau filme să folosească unul dintre suplimentele despre care am discutat mai sus, în loc de Supremacy. Nu numai că sunt complet juridice, dar sunt și mai sigure, dar oferă și o calitate înaltă a videoclipului.

Popular: Cum să urmărești NFL pe Kodi

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

48 + = 52

Adblock
detector