Kodi UK Turk listák kiegészítő: mi ez és mi kell telepíteni?

Vessen egy pillantást a rendkívül népszerű Kodi UK Turk Playlist kiegészítőre, beleértve azt is, hogy mit csinál, ha érdemes telepíteni, ha biztonságos-e használni, és milyen alternatívák lépnek ki.

UK török ​​lejátszási listák 1

Ha érdekli a házimozi rendszer beállítása, a Kodi az egyik legegyszerűbb módszer erre. Ingyenes, nyílt forráskódú, és ami a legeredményesebb, hatalmas eszközökre telepíthető. Függetlenül attól, hogy egyszerű USB-eszközt, Windows vagy Mac PC-t, Amazon Fire TV-t, Roku, Raspberry Pi, iPhone-ot vagy Apple TV-t használ, telepítheti a Kodi-t, és néhány perc alatt megnézheti kedvenc tartalmát..

Ennek két módja van. A Kodi lehetővé teszi az eszköz belső memóriájába mentett audio- vagy videotartalmak elérését, de a sok tartalom mobiltelefonra történő átvitele a legjobb esetben nehézkes lehet. Lehetőség van további szoftvercsomagok, úgynevezett kiegészítők telepítésére is. Ezek összegyűjtik az interneten tárolt tartalomra mutató linkeket, és általában sokkal több tartalmat kínálnak, mint amennyit helyben el lehet menteni.

A Kodi egyik legnépszerűbb külső kiegészítője a UK Turk Playlists (néha az UK Turks Playlist) néven szerepel. Ebben a cikkben elmagyarázzuk, mi az Egyesült Királyság török ​​lejátszási listája és hogyan működik. A magánélettel és a biztonsággal kapcsolatos kérdéseket, amelyekkel minden Kodi kiegészítő megoszt, függetlenül attól, hogy hivatalos vagy harmadik fél.

A Kodi használata teljesen legális, azonban egyes kiegészítők megsértették hírnevét azáltal, hogy hozzáférést biztosítanak az engedély nélküli tartalomhoz. A szerzői jogi törvények a legjobb időkben zavaróak, és a törvények különböző helyeken vannak. Tekintettel a Kodi felhasználók fokozott figyelmére, sokkal fontosabb, mint valaha, hogy országra vonatkozó törvényeket vizsgáljanak meg az internetes streamingről.

A Comparitech nem ismeri el, és nem ösztönzi a szerzői jogi korlátozások megsértését, ideértve a Kodi-on keresztüli illegális adatfolyamot sem. A Kodi számos kiváló, legális online streaming célra felhasználható. Kérjük, vegye figyelembe a törvényeket, az áldozatokat és a kalózkodás kockázatait, mielőtt a szerzői joggal védett anyagot engedély nélkül letölti vagy adatfolyamát továbbítja. Mindig végezzen kutatást saját magával, mielőtt bármilyen Kodi kiegészítőhez, adatfolyamhoz vagy tárolóhoz hozzáférne.

Hogyan kell biztonságosan használni a Kodi-t?

Az elmúlt években a virtuális magánhálózatok (VPN) forró témagé váltak. A világ minden táján a kormányok növelik megfigyelő hatásköreik erősségét azzal az indokkal, hogy ha nincs mit rejteni, akkor semmi sem kell félnie. A mai mindig összekapcsolt világban azonban számos teljesen indokolt ok indokolja, hogy egy személy VPN-t használjon, különösen, ha Kodi-felhasználó.

Vegyük például a biztonságot. A világ minden szoftvere elegendő idő alatt eltéríthető, és a Kodi kiegészítők sem kivétel. Míg a hivatalos kiegészítőket általában szigorú biztonsági és érvényesítési folyamatokkal hozzák létre, a harmadik féltől származó kiegészítőknek egyikük sincs, és ezeket nagyobb kockázatnak tekintik. Miután egy kiegészítő veszélybe került, a támadó többé-kevésbé megteheti, amit csak akar, a számítógépével, a jelszavak ellopásától a tevékenységek figyelemmel kíséréséig a Közép-Man (MitM) támadással.

Nagy esély van arra, hogy a saját internetszolgáltatója (ISP) messze sem pártatlan. Értékesíthetik a böngészési előzményeket, megakadályozhatják bizonyos webhelyek látogatását, és akár csökkenthetik a böngészési sebességet, hogy megakadályozzák az online streaming videókat. Ez függetlenül attól, hogy mennyit fizet, és hogy hivatalosan engedéllyel rendelkező tartalmat néz-e vagy sem.

Van azonban mód arra, hogy megvédje magát e fenyegetésektől. VPN használatakor az összes bejövő és kimenő forgalom titkosítva van, így haszontalanné válik az online tevékenységeit vizsgáló személyek számára. Ha a megfigyelő nem dolgozik kormányhivatalban, akkor a forgalom visszafejtése több ezer évbe telt.

A Kodi egyik legjobb VPN-jét IPVanish-nek hívják. A legtöbb versenytársukkal ellentétben az IPVanish saját infrastruktúrát épít és tart fenn, amely lehetővé teszi számukra, hogy a felhasználók számára a lehető legnagyobb sebességet biztosítsák. Ez a VPN minden olyan kiegészítővel működik, amelyet valaha is teszteltünk, és hatalmas eszközkészletre is telepíthető, beleértve az Amazon Firestick-et is, így védelme nélkül maradhat, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik.

Ezenkívül az IPVanish nem tart nyilván forgalom naplóit. Ez azt jelenti, hogy ha kérdései vannak az Ön tevékenységeiről, akkor semmit sem tudnak mondani senkinek az Ön böngészési és streaming szokásairól. Ha az internetszolgáltató nem tudja, mit csinál, akkor nem automatikusan fojtja az internet sebességét, így egy VPN valójában megakadályozhatja a pufferolást és javíthatja a Kodi élményét.

Olvasó üzlet: megtakaríthat 60% -ot egy IPVanish éves tervvel itt.

Mi a Kodi UK Turks Playlist kiegészítő?

UK Turks Playlist 2

Az UK Turk Playlists egy harmadik féltől származó Kodi kiegészítő, amely élő TV-csatornákat és igény szerinti tartalmat is kínál. Ez a kiegészítő úgynevezett linkkapcsoló: összegyűjti a linkeket a különféle streaming webhelyekről és összegyűjti őket egy helyen a könnyebb hozzáférés érdekében.

Ez a kiegészítő médiakönyvtár sokkal szervezettebb, mint versenytársai. Ennek nagy része azonban engedéllyel nem rendelkezik. A tartalomszolgáltatók listáját nem lehet megtekinteni, ezért nem adhat hozzá saját tartalmat, és nem kapcsolhatja ki azokat, amelyek az engedély nélküli tartalmat tárolják..

Ennek tiszteletére áll egy külön rész az 1950 előtti filmek számára. Ezek nagyobb valószínűséggel a nyilvánosság rendelkezésére állnak. Nincs azonban minden ilyen cím végleges listája, és mint ilyen, e szakasz összes tartalmát nem lehet igazolni licenccel. Furcsa módon ez a rész néhány médiát tartalmaz az 1950-es évekből, mint például az 1959-es évek Az óriás pórázok támadása (amely közkincs), így lehet, hogy kevésbé szervezett, mint amilyennek látszik.

A Kodi UK Turks Playlist fejlesztőinek nincs külön weboldala vagy Facebook profilja. Van egy Discord csoport és egy távirat csoport, amelyet állítólag vezetnek, de nem tudtuk megerősíteni, hogy valójában ők. Mivel a legtöbb fórum nem engedi meg tagjaiknak, hogy megbeszéljék a harmadik féltől származó kiegészítőket, ha ezt a kiegészítőt eltérítenék, akkor nagy esély van arra, hogy nem tudná, amíg a rendszerét már nem veszélyezteti.

A fenti okok miatt nem javasoljuk, hogy a Kodi felhasználók telepítsenek vagy folytassanak tartalmat az Egyesült Királyság török ​​lejátszási listáival.

Alternatívák az UK Turks Playlist kiegészítőhöz

A Kodi felhasználók, akik az UK Turks Playlist segítségével hivatalosan engedélyezett tartalmakat közvetítenek, fárasztó folyamattal szembesülnek azzal, hogy minden egyes cím köztulajdonban van-e. Számos más kiegészítő is eltávolítja a kétségeket azáltal, hogy csak a legális tartalmat tárolja, legyen szó filmekről, TV-műsorokról vagy zenéről.

Játszani

játszani

A PlayOn az egyik legjobb módszer a különböző streaming platformok tartalmának összevonására a Kodi-ba. Szüksége lesz PlayOn előfizetésre (havonta 2,50 USD), plusz egy-egy minden egyes szolgáltatáshoz, amelyet használni szeretne. Ez továbbra is valószínűleg kevesebbet fog fizetni, mint egy kábel TV-csomag. Ha nem felel meg az elvárásainak, akkor kihasználhatja a PlayOn 30 napos pénz-visszatérítési politikáját, tehát valójában nem veszíthet veszteség, ha kipróbálja..

A PlayOn nemcsak tartalmat szállít, hanem továbbít. Ezenkívül lehetővé teszi a hirdetések automatikus kihagyását és a média rögzítését közvetlenül a Windows PC-re. A felvételeket .MP4 formátumban mentjük, tehát a tény után nagy hordozhatósággal bírnak, és szinte bármilyen félidőszakos eszközön megnézhetők..

A PlayOn Kodi Kodi kiegészítő megtalálható a hivatalos Kodi kiegészítő lerakatban.

FilmOn.TV

filmon

A FilmOn.TV egy olyan szolgáltatás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy élő TV és rádió csatornákat érjenek el a világ minden tájáról. Az összes kínált adatfolyam teljesen legitim. Bár néhányukhoz FilmOn előfizetésre van szükség, vannak tucatok, amelyek nem.

Noha ez a kiegészítő több országból származó stream-eket közvetít, soha nem nehéz megtalálni a keresett tartalmat. A patak listáját a származási ország és a műfaj szerint rendezik, így gyorsan megtalálhatod az anyanyelvén sugárzott csatornát..

Minden ízlésnek meg kell felelni: a FilmOn mindent kínál a politikai hírektől a szüreti horrorig, és még kis választéka van igény szerinti tartalomról, amikor nem talál semmit, amit élőben meg szeretne nézni..

A Kodi FilmOn.TV kiegészítője megtalálható a SuperRepo kategória videó lerakatában.

SoundCloud

soundcloud

A SoundCloud egy olyan platform, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megosszák a saját eredeti hangjukat. Ez az egyik legjobb hely az új és a közelgő művészek felkutatására, és kiegészítőjének köszönhetően a Kodi-on keresztül közvetlenül elérhető a kiterjedt könyvtár..

Ez a kiegészítő lehetőséget ad arra, hogy meghallgassa bármilyen trendjét, és lehetővé teszi a tartalom műfaj szerinti keresését. A több hanglemez-társasággal kötött megállapodásnak köszönhetően a SoundCloud felhasználók most feltölthetik a licencelt tartalom saját remixeit. Még olyan zeneszámokat is hallgathat, amelyeket már ismert, bár egy új csavarral.

Ez nem csak a zene; vannak podcastok, hangoskönyvek és hírek is. Ez lehetővé teszi a SoundCloud számára, hogy mindenkinek, aki sokoldalú, megbízható, és ami a legfontosabb, legális audio kiegészítőt keressen, mindenkinek megfelelő választást kínál..

A Kodi SoundCloud kiegészítő megtalálható a hivatalos Kodi kiegészítő lerakatban.

Reddit Viewer

reddit néző

A Reddit a világ egyik legnépszerűbb webhelye, amelynek eredményeként folyamatosan folyamatosan áramlik az új tartalom megosztása. Nem meglepő, hogy van egy Reddit Viewer nevű kiegészítő, amely lehetővé teszi a Reddit böngészését közvetlenül a Kodi-en keresztül.

Ez a kiegészítő előre konfigurálva van a már hozzáadott legnagyobb videó-alapú alhitelekkel, de gyorsan és egyszerűen hozzáadhatja a sajátját is. A felhasználók felvehetők ebbe a listába is, megjelenítve az összes szálat, amelyhez hozzájárultak.

A Reddit Viewer néhány meglehetősen alapos lehetőséget kínál. Vannak olyan szűrők, amelyek lehetővé teszik az üzenetek elrejtését a tartalom típusa, a lejárat besorolása vagy az általuk létrehozott alhirdetés alapján. Ez lehetővé teszi egy valóban testreszabott Reddit nézet létrehozását, amelyben könnyedén navigálhat, még akkor is, ha TV-készülék távirányítóját használja.

A Kodi Reddit Viewer kiegészítő a hivatalos Kodi kiegészítő lerakatban található.

Áttekintés és adatvédelmi aggályok

A Kodi UK Turks Playlist kiegészítő kevés lehetőséget kínál a legitim tartalomforrásokat kereső felhasználók számára. Megzavarja saját vizeit azáltal, hogy az 1950 utáni időszakra potenciálisan nem engedélyeztetett tartalmat az egyetlen kategóriába sorolja, amely köztulajdonban lévő címeket tartalmaz..

Mivel ez egy harmadik féltől származó kiegészítő, ezért nagyobb az eltérés kockázata, mint a hivatalos, és figyelembe véve, hogy a fejlesztők korlátozták a hozzáférést szociális média-fiókjukhoz, nem tudhatjuk meg, hogy a kiegészítő eltérítették anélkül, hogy bíznának a potenciálisan megbízhatatlan forrásokban.

Ha figyelembe vesszük, hogy szinte bármilyen tartalomra rendelkezésre állnak hivatalos források - ezek közül sok hozzáférhető -, a Kodi UK Turks kiegészítő elveszíti csillogásának nagy részét. A kiegészítő kockázat megnövekedett kockázatával úgy gondoljuk, hogy a Kodi-felhasználókat jobban kiszolgálnák egy hivatalosan engedélyezett alternatíva.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

75 − = 69

Adblock
detector