Meg lehet nézni a Bellator 223: Mousasi vs Lovato-ot a Kodi-n?

Megnézheted a Bellator 223 Mousasi vs Lovato csatornát a Kodi-on

A középsúlyos világbajnok folyamatban van, de Refael Lovoto Jr. relatív újonc úr legyőzheti a jól díszített uralkodó bajnokot, Gerard Mousasi-t? A harc minden részletét figyelni szeretné. A Bellator 223 június 22-én kerül megrendezésre a londoni SSE Arénában. Nézheted a Bellator 223: Mousasi és Lovato csatornát a Kodi-en, mind az Egyesült Államokban, mind külföldön VPN-sel.

Fontos megjegyzés: Az alábbiakban csak a hivatalos Kodi kiegészítéseket javasoljuk. A Bellator csak korlátozott sugárzott eseményeket kínál, általában fizetett TV-szolgáltatások útján. Ez arra vezetheti a Kodi-felhasználókat, hogy a harmadik fél által készített Kodi-kiegészítők kalózfolyamaihoz folyamodjanak. A Bellatorhoz azonban ingyenesen vagy olcsón hozzáférhet a Kodi-n keresztül, anélkül, hogy megbízhatatlan kiegészítőket kellene használni. Ebben az útmutatóban az összes ingyenes és olcsó lehetőségét feltárjuk, hogy a Bellator 223 készüléket a Kodi-on adatvédelmi kockázatok nélkül kapjuk-e.

Ha Kanadában, az Egyesült Királyságban vagy bárhol máshol az Egyesült Államokon kívül szeretné megtekinteni a Bellator 223 készüléket, akkor VPN szükséges. Megmagyarázjuk, hogyan és melyek működnek.

Figyelem: A Kodi csak olyan tartalomhoz használható, amelyhez Ön törvényesen hozzáfér. Sem a Kodi Alapítvány, sem a Comparitech nem támogatja a Kodi kalózkodásra történő felhasználását.

Hogyan nézhetem meg a Bellator 223-at Kodi-on VPN-sel

Az Egyesült Államok lakosai a Bellator 223-ot közvetítik a DAZN vagy a Paramount Network útján. Sajnos a DAZN nem rendelkezik ingyenes próbaverzióval az Egyesült Államokban. A Paramount Network azonban beszerezhető számos internetes TV-streaming szolgáltatás egyikén, például a Sling TV-n, amely Kodi-kiegészítővel rendelkezik..

Az Egyesült Államokon kívüli személyek aláírhatják a DAZN-t és VPN-t használhatnak a Bellator 223 amerikai verziójának eléréséhez. Alternatív megoldásként feliratkozhat a Sling TV-re az USA-n kívül, hogy hozzáférjen a Paramount Networkhez és Bellator 223.

  Vodič za Kodi 18.3: Izrada, dodavanja i nadogradnje

A VPN használatának megkezdéséhez tegye a következőket:

 1. Iratkozzon fel egy megbízható VPN-szolgáltatásra. IPVanish az általunk ajánlott szolgáltatás a Kodi felhasználók számára, de érdemes kipróbálni: ExpressVPN, NordVPN vagy CyberGhost.
 2. Telepítse a VPN alkalmazást a választott eszközre. Telepítenie kell a VPN-jét ugyanarra az eszközre, amelyet streaminghez használ (laptop, asztali számítógép, Amazon Firestick stb.). Vegye figyelembe, hogy a VPK-k jelenleg nem működnek a Roku készülékeken.
 3. Csatlakozás egy amerikai VPN szerverhez. Csatlakozzon bármilyen szerverhez, amely az Egyesült Államokban található, mielőtt megpróbálja elérni a választott streaming szolgáltatást.
 4. Telepítse a Kodi kiegészítőket, jelentkezzen be streaming-fiókjába, és folytassa a Bellator 223-at.

A Kodi addon nem működik tökéletesen, és egyetlen VPN sem fog tökéletesen működni minden kiegészítővel vagy streaming szolgáltatással. Nem garantálhatjuk, hogy külföldön elérhető lesz a DAZN US vagy a Sling TV-hez. Ezért azt javasoljuk, hogy minden streaming és VPN beállítást teszteljen jóval a június 22-i esemény kezdete előtt. Szerencsére az összes ajánlott VPN pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik.

Nézheti a Bellator 223: Mousasi vs. Lovato fájlt ingyen a Kodi-en, ha néhány kulcsforrást használ. Ingyenes kísérletekre lesz szükség az esemény ingyenes eléréséhez. Minden DAZN és Paramount Network adatfolyam régióhoz van kötve az Egyesült Államokhoz, így VPN-re lesz szükség a külföldi hozzáféréshez.

Hogyan nézhetem a Bellator 223: Mousasi vs. Lovato játékot a Kodi-n

Két lehetőség van a Bellator 223 megtekintésére a Kodi-en:

 • DAZN
 • Sling TV (Paramount hálózat)

A DAZN havi 19,99 dollárba kerül, ha az USA-ban regisztrál. Ha az Egyesült Államok területén kívül tartózkodik, regisztrálhat a DAZN-hez egy ingyenes próbaverzióval (országától függően 7–30 nap). Az Egyesült Államokon kívüli személyek hozzáférhetnek a Bellator 223 eseményhez egy amerikai szerverhez csatlakoztatott VPN használatával is.

A DAZN nagyon kiterjedt VPN-blokkolással rendelkezik, de a múltban találtunk néhány VPN-t a tartalom megkerülésére. Nincs garancia, ezért azt javasoljuk, hogy tesztelje a VPN-beállításokat, hogy megbizonyosodjon arról, hogy ezek működnek-e.

  Как безопасно удалить адди Kodi

A Sling TV a Paramount Hálózatot közvetíti a streaming csomagokban, és 7 napos ingyenes próbaverziót kínál. Ha az Egyesült Államokban tartózkodik, a Sling TV a legjobb választás. Feliratkozhat egy ingyenes próbaverzióra, bejelentkezhet a Kodi alkalmazásokon keresztül az esemény élő közvetítéséhez, majd utána lemondhatja előfizetését.

Az Egyesült Államokon kívüli személyek továbbra is használhatják a Sling TV-t. Általában nem érheti el ezt a szolgáltatást az Egyesült Államokon kívül, mert ehhez amerikai fizetési módra van szükség. Ha azonban a MyGiftCardSupply egyesült államokbeli ajándékkártyáit használja, akkor regisztrálhat fiókot (aktiválva a VPN-jét) és továbbra is megfigyelheti az eseményt külföldről. Kaphatók ajándékkártyák a Sling TV-hez.

Vegye figyelembe, hogy ha külföldről feliratkozik a Sling TV-re, ugyanazt a VPN-kiszolgáló helyet kell használnia a fiók létrehozásakor és a Bellator 223 streaming-éként..

DAZN Kodi addon – Ingyenes próbaverzió elérhető az Egyesült Államokon kívül

Meg lehet nézni a Bellator 223: Mousasi vs Lovato-ot a Kodi-n?

A DAZN havi 19,99 dollárba kerül az Egyesült Államokban. A költségek más országokban eltérőek, de minden más országban, ahol elérhető a DAZN, hét napos vagy egy hónapos ingyenes próbaverzió érkezik..

A DAZN Kodi-kiegészítőt a Kodi-kiegészítők hivatalos lerakatában találja meg.

Miután létrehozta DAZN-fiókját és letöltötte a kiegészítőt, írja be e-mail címét és jelszavát a Kodi kiegészítő beállításaiba az élő közvetítések eléréséhez.

Sling TV Kodi addon – Ingyenes próba előfizetés elérhető (USA)

Sling TV kodi bellator 223 mousasi vs lovato

A Paramount Network szolgáltatást a Sling TV-n keresztül kaphatja meg, ha feliratkozik a Sling Blue vagy a Sling Orange oldalra a Comedy Extra addon csomaggal..

A Sling TV 7 napos ingyenes próbaverziót kínál, de nem kapja meg az ingyenes próbaverziót, ha feliratkozik a jelenleg hirdetett 40 százalékos kedvezményre. Ugyanakkor ha ajándékkártyát használ fel a Sling TV-hez való feliratkozáshoz külföldön, akkor ezt a lehetőséget is használhatja, mivel egyébként már kifizette az ajándékkártyát.

A Sling TV Kodi addon elérhető a hivatalos Kodi addon lerakatban.

  Kodi Addon sportvilág: Mi az, ha telepítened kell, és ez biztonságos?

Miután létrehozta a Sling TV-fiókot, beírhatja e-mail címét és jelszavát a kiegészítő beállításaiba, majd hozzáférhet a Bellator 223 eseményhez a Paramount Network-en.

Bellator 223: Mousasi és Lovato harci kártya és esemény részletei

Bellator 223: A Mousasi vs. Lovato június 22-én zajlik a londoni SSE Arénában. Az előzetes esemény 18:00-kor (EST) és 23:30 GMT-kor kezdődik. A fő harci kártya 9:00 EST / 2:00 GMTkor kezdődik.

Az előzetes harci kártya tartalmazza a következő harcokat:

 • Chris Bungard vs. Charlies Leary (könnyűsúly)
 • Kevin Fryer vs John Redmond (középsúly)
 • Nathan Greyson és Frans Mlambo (Bantamweight)
 • Galore Bofando és Keith McCabe (hevítő súlyú)
 • Walter Gahadza vs. Oliver Enkamp (hevítő)
 • Terry Brazzier és Alessandro Botti (könnyűsúly)
 • Kate Jackson és Lena Ovchynnikova (női repülési súly)
 • Nathan Rose és Luke Ord (tollazat)
 • Justin Burlison és Wendle Lewis (hevítő)
 • Denise Kielholtz és Bryony Tyrell (női repülési súly)
 • Alfie Davis és Jorge Kanella (könnyűsúlyú)

A főkártya a következő harcokat tartalmazza:

 • Gerard Mousasi (c) vs. Rafael Lovato Jr (középsúlyos világbajnok)
 • Paul Daley és Erick Silva (hevítő)
 • James Gallagher és Jeremiah Labiano (közvetett súly)
 • Melvin Manhoef vs Kent Kauppinen (könnyűsúlyú)
 • Michael Shipman vs. Costello van Steenis (középsúly)
 • Fabian Edwards és Jonathan Bosuku (középsúly)
 • Charlie Ward és Justin Moore (középsúly)
 • Aaron Chalmers és Fred Freeman (közönséges súly)

About the author

Comments

 1. és Lovato játékot a Kodi-n?

  Magyarul:

  Nagyon izgalmas eseményre készülünk, hiszen a középsúlyos világbajnok Gerard Mousasi ellenfele, Refael Lovoto Jr. relatív újonc úr, nagy meglepetést okozhat a jól díszített uralkodó bajnoknak. A Bellator 223 június 22-én kerül megrendezésre a londoni SSE Arénában, és mindenki szeretné figyelemmel kísérni a harc minden részletét. Az eseményt a Kodi-on keresztül is nézhetjük, mind az Egyesült Államokban, mind külföldön VPN-sel. Fontos azonban megjegyezni, hogy csak a hivatalos Kodi kiegészítéseket javasoljuk, és nem ajánljuk a megbízhatatlan kiegészítőket használni. Az összes ingyenes és olcsó lehetőséget feltárjuk, hogy a Bellator 223 készüléket a Kodi-on adatvédelmi kockázatok nélkül kapjuk-e. Ha Kanadában, az Egyesült Királyságban vagy bárhol máshol az Egyesült Államokon kívül szeretné megtekinteni a Bellator 223 készüléket, akkor VPN szükséges. A Kodi csak olyan tartalomhoz használható, amelyhez törvényesen hozzáférünk, és sem a Kodi Alapítvány, sem a Comparitech nem támogatja a Kodi kalózkodásra történő felhasználását. Az esemény ingyenes eléréséhez ingyenes kísérletekre lesz szükség, és VPN-re lesz szükség a külföldi hozzáféréshez.

Comments are closed.