Mi a 13Clowns Kodi kiegészítő? Biztonságos és vannak-e alternatívák?

Kodi 13Clowns addon
A 13Clowns Kodi addon közvetítette a médiát, például filmeket és TV-műsorokat számos forrásból. Harmadik féltől származó kiegészítők, például a 13Clowns, általában engedély nélküli forrásokból származnak. Az alábbiakban feltárjuk a 13Clowns-kiegészítőt, beleértve azt is, hogy milyen típusú tartalmat kínál, és jó alternatívákat használunk. Ez a kiegészítés azonban most veszélyt jelent a felhasználókra, ezért azonnal törölni kell, és nem szabad bármely helyről letölteni.

Mi az a Kodi??

A felhasználók a Kodi segítségével élvezhetik otthoni szórakoztató gyűjteményüket. A Kodi egy nyílt forráskódú médialejátszó, amely ingyenesen elérhető. A Kodi egyik legnagyobb előnye a könnyű beállítása. Sőt, számos platformon elérhető, beleértve a Windows és a Mac PC-ket, az Android készülékeket, az iPhone készülékeket, az Nvidia pajzsot, az Amazon Firestick és Fire TV-jét, a Raspberry Pi-t, az Apple TV-t és a Roku streaming TV-dobozt..

Figyelem: A Kodi csak olyan tartalomhoz használható, amelyhez Ön törvényesen hozzáfér. Sem a Kodi Alapítvány, sem a Comparitech nem támogatja a Kodi kalózkodásra történő felhasználását.

Figyelem: Árnyékolja a streaming tevékenységet az internetszolgáltatójától

Az Internet szolgáltatója megnézheti az összes internetes tevékenység, ideértve a streaming adatokat. Egyes országok internetszolgáltatói nyereség céljából akár az Ön adatait harmadik feleknek is eladhatják. Ez kockázatot jelent az online adatvédelem és névtelenség szempontjából. A VPN-k a legjobb megoldást kínálják arra, hogy megakadályozzák internetszolgáltatóját a privát streaming tevékenységeiben.

A VPN-k átirányítják az internetkapcsolatot egy biztonságos harmadik fél kiszolgálón keresztül, elfedik az online jelenlétét, és védik az Ön adatait és személyazonosságát.

Számos nagyobb ország ISP-jét szintén elcsípették a streaming video alacsonyabb minőségű lejátszása céljából. A VPN-k elrejtik a kapcsolatot és az átvitt adatok típusát, így az internetszolgáltató számára lehetetlenné válik az adatátvitel észlelése, ezáltal elkerülhető az ISP fojtása.

Számos VPN-t teszteltünk és találtunk IPVanish kiváló választás a Kodi-val való használatra. Gyors csatlakozási sebességet kínál, és számos különféle eszközön működik, mint például a Windows PC-k, Android-eszközök, iOS-eszközök és az Amazon Fire TV-k. A legfontosabb, hogy ez egy biztonságos megoldás, amely nem tárol naplókat.

KODI LEGJOBB VPN: Akár 60% -ot takaríthat meg itt egy IPVanish-tervvel, a kedvenc VPN-vel a gyors, privát streamingért.

Mi a 13Clowns Kodi-kiegészítő?

Kodi 13Clowns addon
A 13Clowns kiegészítő még egy Exodus villát tartalmazott, hasonlóan az Exodus Redux Kodi kiegészítőhöz. Számos forrásból vonta le a tartalmat az úgynevezett kaparó segítségével. Ezzel a mechanizmussal a tartalmak széles skálájára mutatott hivatkozások, például rajzfilmek, filmek, dokumentumfilmek és TV-műsorok számára. Meg kell azonban jegyeznie, hogy egyértelmű, hogy ennek a tartalomnak a nagy részét kalóztartalmú webhelyek útján közvetítették. Ezek a webhelyek sok országban illegálisak, például Franciaországban, az Egyesült Királyságban, Ausztráliában és az Egyesült Államokban. Javasoljuk, hogy kizárólag a Kodi hivatalos kiegészítéseit használja a tartalmi igények kielégítéséhez.

Ez a kiegészítés azonban hivatalosan offline állapotban van, mivel a fejlesztője meglehetősen fenntartotta és törölte a Github-fiókját. A fejlesztő azonban nem tett megfelelő óvintézkedéseket a Github elhagyásakor, ami régi fiókjának eltérítését eredményezte. Fiókját ugyanazon a néven újra regisztrálta egy másik fél, aki most már képes arra, hogy rosszindulatú frissítéseket küldjön a 13Clowns és más kiegészítők számára, amelyeket a fejlesztő fenntartott.

NE INSTALLálja a 13CLOWNS-t. Ezenkívül, ha Önnek 13Clown van telepítve, TÖRÖLETT TÖRLJE EL. Ez a kiegészítő nemcsak jogsértő, hanem biztonsági és biztonsági aggodalmakat is jelent a Kodi-felhasználók számára. 

13A bohócok alternatívái

Noha a 13Clowns-kiegészítő nagyon sokféle tartalommal rendelkezik, ez nem engedélyezett. Harmadik féltől származó kiegészítőket, például a 13Clowns-t gyakran jelentős mennyiségű ellenőrzés nélkül teszik közzé, és olyan biztonsági aggályokat vethetnek fel, amelyek csak a kár bekövetkeztét követően fedezhetők fel. Még mindig óvatosnak kell lennie a nem hivatalos kiegészítők letöltése során.

Például voltak olyan esetek, amikor a fejlesztők rejtett módon rosszindulatú programokat telepítettek kiegészítőikbe és veszélybe sodorták a felhasználói rendszereket. Például az Exodus kiegészítő eredeti fejlesztője, Lambada kódsorokat adott a pluginhez, hogy elindítson egy DDoS botnet-et, amely néhány ellenfelének helyét célozta meg..

A hivatalos kiegészítőknek szigorú irányelveket kell követniük, és nagy munkát kell elvégezniük a jó minőségű tartalom biztosítása érdekében. Sőt, ezek közül a kiegészítők közül sok ingyenes. Ezt szem előtt tartva, itt található egy olyan kiegészítések listája, amelyeket jó alternatívákként javasolunk a 13Clowns-hoz.

Lásd még: A legjobb Kodi filmek kiegészítései

A 13 legjobb bohóc alternatíva: Crackle

Hivatalos Crackle Kodi addon
A Crackle egy Sony által hirdetés által támogatott, ingyenes streaming szolgáltatás, amely VOD tartalmat kínál.

A Crackle nem rendelkezik a legújabb tartalommal, de van jó keveréke az újnak és a réginak. Olyan filmeket talál, mint például Kövesse pénteken (2016), Levegő (2015) és Aloha 2015). Vannak olyan TV-műsorok, mint például A feketelista: Megváltás, Dilbert, és Franklin & Bash. Olyan animált címeket is talál, mint például D.Gray-Man, Afro Samurai, és Vérblokkoló csatatéren.

A Kodi kiegészítés mellett a Crackle elérhető a webböngészőkből, a Roku, az Apple TV-ből, a Chromecastból, az Amazon Fire TV-ből és számos intelligens TV-n. A Crackle Kodi-n keresztüli használata azonban kiszűri a Crackle által megjelenített hirdetéseket, így a Kodi a legjobb módja a Crackle-nek..

Jelenleg a Crackle csak az Egyesült Államokban és Ausztráliában érhető el ingyenesen. Számos latin-amerikai országban előfizetéssel is elérhető. Ha azonban csatlakozik egy amerikai vagy ausztrál VPN szerverhez, akkor megkerülheti a földrajzi korlátozásokat.

A Crackle Kodi addon megtalálható az eracknophobia lerakatban vagy a hivatalos Kodi addon-lerakat.

Egyéb 13 Bohóc Alternatívák

Popcornflix

Popcornflix Kodi addon
A Popcornflix egy másik hirdetés-támogatott szolgáltatás, amely hozzáférést biztosít a nézők számára a filmek és TV-műsorok széles választékához.

Van néhány B-szintű cím, de még mindig talál tisztességes TV-műsorokat és filmeket, amelyeket megnézhet. Találhat olyan TV-műsorokat, mint a Alaska parti őrség, és A kultusz. Filmek, mint Heist és Beverly Hills Cop 3 szintén rendelkezésre állnak.

A Popcornflix csak Kanadában és az Egyesült Államokban érhető el. Ha azonban nem ezen országok egyikében él, a szolgáltatást a megfelelő VPN-kiszolgálóhoz történő kapcsolódással érheti el.

A Popcornflix elérhető a hivatalos Kodi addon leraktárból.

Tubi TV

TubiTV Kodi addon
A Tubi TV egy újabb streaming szolgáltatás, amely filmek és filmek nagy könyvtárát kínálja. Ha a Tubi TV Kodi kiegészítővel nézi, akkor a hirdetéseket kiszűrjük.

Megtalálható filmeket találhat a Tubi TV-n, például a Karácsony estéjén csoda és Meleg testek. Még olyan tévéműsorokat is megtalálhat, mint például Öt nap és Jongo.

A Tubi TV közvetlenül elérhető a böngészőjéből is, a 4. generációs Apple TV-kből, az Amazon Firestick és Fire TV eszközeiből, valamint a Samsung Smart TV-kből.

Míg bizonyos tartalom az Egyesült Államokban, Kanadában és az Egyesült Királyságban korlátozódik, a régiók kívülről érheti el a megfelelő VPN-kiszolgálóhoz történő kapcsolódással. Ezenkívül minden régióban, ahol a Tubi TV elérhető, eltérő tartalom könyvtára van, tehát ha az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban vagy Kanadában tartózkodik, és amit a Tubi TV kínál, minden szükséges, VPN szükséges.

A Tubi TV Kodi kiegészítő elérhető közvetlenül a Github-tól.

Big Star filmek & tévé

bigstar filmek és tv legjobb kodi kiegészítők
A Big Star Movies egy olyan streaming platform, amelynek tartalma elérhető a Big Star Movies oldalról & TV Kodi addon.

Találhat olyan TV-műsorokat, mint a Inbetweeners és Castaway Kanada és olyan filmek, mint a  Gregoire és Tartsa Rosy-t. Nincs sok mainstream cím, de az elérhető műsorok szórakoztatóak.

A Big Star filmek és TV-k a MetalChris Repository-ból érhetők el.

Játszani

PlayOn böngésző Kodi addon
Egyes előfizetési szolgáltatásoknak nincsenek Kodi-kiegészítői. A Playon lehetővé teszi ezeknek a szolgáltatásoknak a elérését, például a DirectTV Now. Ezután a PlayOn Kodi addon segítségével élvezheti a megfelelő tartalmat. A PlayOn lehetővé teszi a felhasználók számára a streaming szolgáltatásokból származó tartalmak rögzítését és későbbi lejátszását. Ha kábeltelevíziós szolgáltatással vagy közvetlen TV-vel rendelkezik, akkor élő TV-t is nézhet.

A PlayOn használatához előfizetéssel kell rendelkeznie a hozzáférni kívánt szolgáltatásra, valamint egy PlayOn előfizetésre, amelynek költsége 30 USD / év..

A Playon Kodi kiegészítő a következő címen érhető el: hivatalos Kodi addon-lerakat.

Válassz

Annak ellenére, hogy a 13Clowns széleskörű tartalomhoz fér hozzá, egyetlen ernyő alatt, ez a tartalom megsérti a szerzői jogi törvényeket. Javasoljuk, hogy találjon biztonságosabb, legális alternatívákat.

Noha az itt bemutatott hivatalos alternatív kiegészítők, mint például a Crackle és a Popcornflix, nem nyújtanak ennyi címet külön-külön, össze lehet őket csoportosítani, hogy ingyenes élvezetes tartalom nagy gyűjteményét biztosítsák ingyen.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 1

Adblock
detector