Mi a Kodi Bae repo? Biztonságos és törvényes a használata?

Kodibae repo

Ha megpróbálta megtalálni a legjobb Kodi kiegészítőket, hogy ingyenes TV-t és filmeket kapjon, akkor hallotta, hogy telepítenie kell a Kodi Bae Repo-t. A Kodi Bae támogatói azt mondják, hogy más Kodi repók offline is elérhetővé váltak, így a Kodi Bae csak az a hely, ahol a felhasználók által keresett kiegészítőket megtalálja. De ez igaz? És a Kodi Bae használata legális és biztonságos telepítése az eszközére?

Ebben a cikkben azt vizsgáljuk meg, hogy mi a Kodi Bae repo, és milyen kiegészítők találhatók benne. Megbeszéljük azokat a kockázatokat is, amelyeket Ön a Kodi Bae kiegészítők telepítésével vállalhat, valamint néhány alternatív Kodi repo-t is, amelyeket használni szeretne, ha nem akarja vállalni ezeket a kockázatokat..

Mi az a Kodi??

A Kodi egy nyílt forrású médialejátszó szoftver. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy videókat játsszanak sokféle formátumban, ideértve az MPEG4 és a WMV fájlokat is. A „kiegészítők” elnevezésű alkalmazások futtatásával a Kodi videofájlok streamingjére is felhasználható az internetről. Ez tette népszerűvé azokat a fogyasztókat, akik olyan televíziós eszközöket használnak, mint az Amazon Fire Stick, az Nvidia Shield és az Apple TV, hogy ingyenes televíziót és filmeket nézzenek online.

Figyelem: A Kodi csak olyan tartalomhoz használható, amelyhez Ön törvényesen hozzáfér. Sem a Kodi Alapítvány, sem a Comparitech nem támogatja a Kodi kalózkodásra történő felhasználását.

Mindig használjon VPN-t a Kodi-val

Az engedély nélküli videofolyamokat néző Kodi felhasználók gyakran VPN-ket használnak, hogy titokban tartsák tevékenységeiket. De a VPN valójában minden Kodi felhasználó számára hasznos, még azok számára is, amelyek csak hivatalos, törvényes forrásokból származnak.

Számos legális, streaming video-webhely blokkolja az adott országon kívüli felhasználókat. Ezt a tartalom-készítõkkel kötött licencszerzõdések részeként teszik meg, akik gyakran szeretnék egyes országok lakosait díjazni a más országokban ingyenesen elérhető tartalmakért. Azonban a webhely csak az IP-címén tudja megtudni, hogy a felhasználó hol található. A VPN használata megakadályozza, hogy a webhely megszerezze ezeket az információkat. Ennek eredményeként a VPN-k gyakran kínálnak videócsatornákhoz több lehetőséget a megtekintett tartalom megjelenítéséhez.

Ezenkívül a VPN-k segítenek megvédeni a felhasználókat az ISP sebesség-fojtása és a hackerek által a közepén végrehajtott támadások által okozott pufferelés ellen..

Ezen előnyök ellenére sok VPN nem alkalmas a Kodi felhasználók számára. Legtöbbjüknek nincsenek olyan alkalmazásai a Kodi-t futtató népszerű TV-készülékekhez. Számos országban nincs olyan kiszolgáló, amely elegendő országban megfelel a video streaming-ek igényeinek. Egyesek naplókat vezetnek, és ezzel új adatvédelmi kockázatot jelentenek.

Ezért javasoljuk az IPVanish alkalmazást a Kodi felhasználók számára. Ez egy alkalmazás az Amazon Fire Stick és az Nvidia Shield számára, több mint 60 országban rendelkezik szerverrel, és nem tart naplókat.

KODI LEGJOBB VPN: Az IPVanish a legjobb választásunk. Nagy, túlterhelt szerverhálózattal rendelkezik, és jó sebességet ér el. Az erős biztonsági és adatvédelmi szolgáltatások teszik az IPVanish-ot kedvencévé a Kodi és az Amazon Fire TV Stick felhasználók számára. Próbálja ki kockázatmentesen a 7 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Mi a Kodi Bae repo?

A Kodi Bae Repo olyan lerakat, amely néhány nagyon népszerű Kodi kiegészítőt tartalmaz, beleértve a 9Anime, a cCloud TV, az Exodus, a PrimeWire, a SportsDevil, az Ultimate IPTV és mások. Ezen kiegészítők egy része korábban része volt a régi Fusion és Colossus tárolóknak. Amikor lezárták ezeket a régi repokat, Kodi Bae népszerű hely lett a kiegészítők megtalálására.

Az Exodus, a cCloud TV, a PrimeWire stb. Rajongói azt állítják, hogy ezek a kiegészítők hozzáférést biztosítanak egy hatalmas ingyenes filmek és TV-katalógusokhoz. De bár ez első pillantásra nagyszerűnek tűnhet, vannak problémák a Kodi Bae repó kiegészítőivel.

Kapcsolódó cikk: cCloud TV, ha telepíti?

Problémák a Kodi Bae Repo-val

A Kodi Bae által nyújtott összes kiegészítő hivatkozásokat tartalmaz a nem hivatalos (kalóz) videofolyamokra. Valójában a linkek túlnyomó része ilyen tartalomhoz vezet. Ha keres jogi Kedvenc műsorai és filmjei folyamán nagyon keveset talál a keresett Kodi Bae repo-ban.

Ezen felül néhány kiegészítést már nem fejlesztenek ki, és alkotóik visszavonultak. Például az Exodust több különböző kódoló fejlesztette ki az évek során, de a régi Fúziós tároló leépítése után megszüntették. Másik példa: a Sparkle és az XXX-O-DUS, amelyet Echo Coder hozott létre, aki 2017 nyarán abbahagyta a tweetet, és azóta nem hallott róla.

Mivel ezeket a kiegészítőket már nem fejlesztették ki, sok holt kapcsolattal és rossz adatfolyammal rendelkeznek, ami frusztrációt okoz mindenkinek, aki megpróbálja használni. És mivel a fejlesztők visszavonultak, nem tudják megmondani, hogy kiegészítéseik adott példányai hitelesek-e vagy sem. Ez növeli annak a kockázatát, hogy ezeket a kiegészítőket megváltoztathatják és rosszindulatú kódokkal rendelkeznek, vagy hogy a jövőben megváltozhatnak, hogy tartalmazzák ezt a kódot.

Mivel ezek a kiegészítők szinte kizárólag kalóz tartalmat szolgáltatnak, és a használatuk biztonsági kockázata miatt, nem javasoljuk a Kodi Bae repo telepítését. Ehelyett az alább felsorolt ​​tökéletesen legális és meglehetősen biztonságos alternatívákat javasoljuk.

Olvass tovább: Mi történt a Colossus repóval?

Alternatívák a Kodi Bae repo-hoz

A következő Kodi repos-ok olyan kiegészítőket nyújtanak, amelyek engedélyezett, hivatalos forrásokból származnak. Ezen felül ezek a repók gyorsan kiutasítják azokat a kiegészítőket, amelyekben rosszindulatú kód található. Bár a Kodi repo nem 100% -ban biztonságos, úgy gondoljuk, hogy ezek lényegesen kevésbé kockázatosak, mint a Kodi Bae.

Hivatalos Kodi addon-lerakat

Kodi hivatalos repó

Ha a Kodi segítségével ingyenes műsorokat és filmeket szeretne látni, akkor nem kell harmadik féltől származó kiegészítőket telepítenie. Több száz Kodi-kiegészítés érhető el a dobozból, a hivatalos Kodi-leraktárból. Videó kiegészítők telepítéséhez a hivatalos repo-ból csak kattintson a gombra kiegészítők → letöltés → videó kiegészítők. Ezután kattintson a kiegészítő címére, majd a gombra telepítés. Az alábbiakban felsoroljuk a hivatalos repo legjobb Kodi kiegészítéseit:

 • FilmRise - YouTube - Ingyenes játékfilmeket és műsorokat biztosít
 • PBS Gondolj TV-re - Nagyszerű Kodi kiegészítés a dokumentumfilmekhez
 • PopcornFlix - Kodi film-kiegészítő több száz filmmel
 • Pluto.tv - Élő TV hírekkel, videojátékokkal kapcsolatos információk, hírességek pletykái, sport és egyebek
 • SnagFilms - Egy újabb nagyszerű Kodi kiegészítő a filmekhez
 • TV Ontario Kids - Népszerű, igény szerint rendezhető gyermekbemutatók Kanadából (VPN-re van szükség, ha Kanadán kívül van)
 • USTVnow - Élő hálózati TV-csatornák az Egyesült Államokból.
 • WNBC programok - Igény szerinti műsorok az NBC-től (VPN-re van szükség, ha az Egyesült Államokon kívül van)
 • Zattoo Box - Svájci televíziós szolgáltatás, amely élő Egyesült Királyság és német TV-csatornákat biztosít, ideértve a BBC-t és az iTV-t (VPN-re van szükség, ha Svájcon kívül van)
 • AMA Pro Racing - Megmutatja az élő motocross és szuperkrossz versenyeket
 • CNN - A CNN élő közvetítését biztosítja a Kodi-n keresztül
 • CBC.ca hírek - híreket nyújt a kanadai CBC csatornától
 • Youtube - Lehetővé teszi a YouTube-videók megtekintését a Kodi-n keresztül

Lásd még: Legjobb Kodi kiegészítők (118 kiegészítőt tartalmaz)

MetalChris

Kodi MetalChris repo

A MetalChris repo csak azokat a kiegészítőket engedélyezi, amelyek hivatalos forrásokból származnak. Ez egy meglehetősen biztonságos repó, és tartalmaz néhány nagyon hasznos kiegészítőt.

A MetalChris telepítésének legjobb módja a TVAddons Indigo kiegészítő telepítőjének használata. Az Indigo főmenüjében kattintson a gombra addon telepítő. Ezután válassza a lehetőséget video kiegészítők. Válassza ki a MetalChris egyik kiegészítésének első betűjét, majd válassza ki ezt a kiegészítőt a listából. kettyenés telepítés. A Kodi megkérdezi, hogy telepítse-e mind a MetalChris, mind a választott kiegészítőt. kettyenés Igen mindkettő telepítéséhez. Ha még nem rendelkezik Indigóval, akkor itt lehet telepíteni.

Ha már a MetalChris telepítve van a Kodi-on, kattintással telepítheti a videó kiegészítőit kiegészítők → csomagtelepítő (nyitott doboz ikon) → telepítés a leraktárból → MetalChris → videó kiegészítők → (a kiegészítő neve) → telepítés.

Itt található a MetalChris repo-kiegészítők listája:

 • CW TV hálózat - A CW műsorok igény szerinti epizódjainak lejátszása
 • Frightpix - Nagyszerű Kodi kiegészítés a horror film rajongók számára
 • BigStar filmek és TV - Kodi film addon sok népszerű címmel
 • Film Zoot - Klasszikus filmek
 • Internetes archívum (videó) - Nyilvános filmek az 1920-tól 1940-ig
 • Fekete-fehér filmek - Egy másik film klasszikus kiegészítő

Olvass tovább: A legjobb kiegészítők legális, ingyenes filmek megtekintéséhez

TVAddons.co

TVAddons repo

A TVAddons biztosította a régi Fusion tárolót, amely Exodust és más kalóztartalmú kiegészítőket tartalmazott. Az MPA azonban perelte őket és leállították. Azóta megtisztították az összes tiltott mellékletet és új webhelyre költöztek. Noha a múltban csak óvatosan ajánlottuk a régi Fusion repo-t (egyébként már nem működik), az új kiváló kiegészítéseket tartalmaz a Kodi felhasználók számára.

A TVAddons repo telepítéséhez kattintson a gombra repository.xbmchub-x.x.x.zip a hivatalos TV-kiegészítők repóoldalának alján található fájl letöltéséhez. Ezután kattintson a gombra kiegészítők → csomagtelepítő (nyitott doboz ikon) → telepítés ZIP-fájlból. Keresse meg azt a helyet, ahol a fájlt mentette, és kattintson a telepítésre.

Miután megkapta a TVAddons.co repot a Kodi-on, kattintson a gombra kiegészítők → csomagtelepítő → telepítés a lerakatból → TVAddons → video kiegészítők → (a kiegészítő neve) → telepítés hogy telepítse a kívánt kiegészítőt.

Itt található a TVAddons.co repo-kiegészítők listája:

 • Indigó - Univerzális hibaelhárítási és javítási eszköz a Kodi számára
 • USTV Catchup - Igény szerint tartalmat biztosít az ABC, a Cooking Channel, a PBS Kids és más amerikai csatornák alapján (VPN-re van szükség, ha az Egyesült Államokon kívül van)
 • UKTV Play - Igény szerint és élő tartalmat biztosít az Egyesült Királyságbeli csatornáktól a Dave, a Dráma, a Really és a Tegnap (VPN-re van szükség, ha az Egyesült Királyságon kívül van)
 • Bloomberg Global News Live - Élő pénzügyi híreket nyújt a Bloomberg TV-től

Lásd még: Az Indigo Kodi addon telepítése

Reméljük, hogy tetszett neki ez a Kodi Bae repo útmutató és alternatívák. Ha további információt szeretne kapni a legjobb műsorok és filmek lejátszásáról a Kodi segítségével, nézd meg néhány, a témával kapcsolatos cikkünket, köztük a 7 legjobb Kodi repót, a Crackle for Kodi telepítését, a Tubi TV telepítését a Kodi és még sokan mások.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

22 + = 32

Adblock
detector