Mi a Kodi Durex felépítése? Jogi és biztonságos telepíteni?

Kodi Durex Build

Ha egyszerű filmet és TV-műsorokat szeretne keresni a Kodi-on, akkor hallhatott már a Kodi Durex Build-ről. A Kodi Durex Build támogatói azt mondják, hogy időmegtakarítást jelent azáltal, hogy az összes legjobb Kodi-kiegészítőt egy csomagban biztosítja, megakadályozva a felhasználókat, hogy a több repóban szétszórt kiegészítőket találjanak..

De a Kodi Durex Build legális? Biztonságos? Ez a cikk elmagyarázza, mi a Kodi Durex Build, és milyen kockázatokkal járhat annak használata során. Bizonyos alternatívákat is kínál, ha úgy dönt, hogy nem akarja telepíteni.

Mi az a Kodi??

A Kodi egy ingyenes szoftver médialejátszó a Kodi Alapítványtól. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy videóikat vagy zenét lejátsszanak az eszközükön vagy az internetről. A Kodi népszerűvé vált a „kábelvágók” között, akik meg akarják kerülni a kábel- és műholdas TV-szolgáltatások magas költségeit. Telepíthető olyan népszerű TV-készülékekre, mint az Amazon Fire Stick, az Apple TV és az Nvidia Shield, valamint az Android és iOS mobil eszközökre és a személyi számítógépekre, amelyek Windows, Mac OSX vagy Linux rendszert futtatnak..

Olvass tovább: Hogyan kezdjük el a Kodi-val?

Figyelem: A Kodi csak olyan tartalomhoz használható, amelyhez Ön törvényesen hozzáfér. Sem a Kodi Alapítvány, sem a Comparitech nem támogatja a Kodi kalózkodásra történő felhasználását.

Mindig használjon VPN-t a Kodi-val

Amikor a Kodi segítségével videókat közvetít, virtuális magánhálózat (VPN) használatával mindig meg kell védenie magánéletét és biztonságát. Számos streaming webhely megpróbálja megakadályozni az egyes országokon kívül élő felhasználókat a tartalom megtekintésében. A VPN-k segítik ezt az IP-cím elrejtésével.

A VPN-k szintén titkosítják az Ön adatait, megakadályozva az internetszolgáltatóját abban, hogy megtudja, hogy videót streaming. Ez segít megállítani az ISP sebességfojtás által okozott pufferelést. Ezenkívül a VPN-k segítenek megvédeni a felhasználókat a hackerek támadásaitól.

Nem minden VPN jó a Kodi felhasználók számára. A legtöbb nem rendelkezik olyan TV-alkalmazásokkal, amelyeket gyakran használnak a Kodi futtatásához. Számos országban vannak kiszolgálók túl kevés országban ahhoz, hogy megbízhatóan elrejtsék a felhasználó helyét. Néhányan nyilvántartást vezetnek a felhasználók viselkedéséről, ami adatvédelmi kockázatot jelent.

Ezért javasoljuk az IPVanish alkalmazást a Kodi felhasználók számára. Van egy alkalmazás az Amazon Fire Stick és az Nvidia Shield számára, több mint 60 országban rendelkezik szerverrel, és szigorú politikája van a naplók vezetése ellen. Ez egy nagyszerű lehetőség a Kodi-felhasználók számára a magánélet védelmére a videó streamingje közben.

A KODI DUREX BUILD LEGJOBB VPN: Az IPVanish a legjobb választásunk. Nagy, túlterhelt szerverhálózattal rendelkezik, és jó sebességet ér el. Az erős biztonsági és adatvédelmi szolgáltatások teszik az IPVanish-ot kedvencévé a Kodi és az Amazon Fire TV Stick felhasználók számára. Próbálja ki kockázatmentesen a 7 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Mi az a Kodi Durex Build??

A Durex Build egy Kodi “build” -je, egy komplett csomag, amely új felületet, a Kodi-beállítások és -menük megváltoztatását és több kiegészítést tartalmaz. A többi Kodi gyártmányhoz hasonlóan a Durex Build állítólag megkönnyíti a felhasználók számára a Kodi gyors beállítását a maximális előny érdekében, anélkül, hogy több összetevőt kellene keresnie a telepítéshez.

A Durex Build egy feltűnően új Kodi bőrrel rendelkezik, amely a Pixar's képét tartalmazza szörny Rt. mint háttér. A menüikonok vízszintesen vannak elrendezve, almenükkel, amelyek alatt megjelennek. Számos Kodi kiegészítõvel elõre telepítve van, ideértve többek között a Yoda, Wraith, Placenta, Reptilia és a Genesis Reborn elemeket..

Kapcsolódó cikk: A legjobb Kodi épít

Problémák a Kodi Durex készítménnyel

A Durex Build kényelme ellenére számos probléma merül fel. Először is, a Durex Build által biztosított kiegészítők olyan linkeket szolgáltatnak, amelyek szinte kizárólag nem hivatalos, kalóz adatfolyamokra mutatnak. Ha keresel legális folyamok filmekből és TV-műsorokból, nem sokat talál a Durex Build által biztosított kiegészítőkben.

Másodszor, a Durex Build kiegészítőit sok különböző tárolóból másolják, amelyek közül néhány a szerkezet létrehozása óta le lett zárva, így veszélyeztetetté válnak a hackerek általi átvétele és a rosszindulatú programok terjesztése céljából..

Lehet, hogy a Durex Build-ben található kiegészítők példányai sem a legfrissebb verziók. Ezenkívül előfordulhat, hogy a Durex Build alkotója megváltoztatta a kiegészítők kódját. Végül is az építést egy névtelen kódoló készítette, akit csak a „Durex” álneve ismert. Senki sem tudja, ki ez a személy valójában.

A dolgok még rosszabbá tétele érdekében a Durex Build jelenleg nem működik. Telepítettünk egy példányt egy régi számítógépre, hogy képernyőképeket kaphassunk erről a cikkről, és azt találtuk, hogy az ismételten összeomlott, és ezáltal Kodi teljesen használhatatlanná vált. A probléma megoldásának egyetlen módja a Kodi teljes eltávolítása és az újratelepítés, az összes korábbi kiegészítés és beállítás törlése, amelyek a Durex telepítése előtt voltak. Tehát a Durex nemcsak kalóz tartalom szolgáltatója, és veszélyezteti az Ön magánéletét és biztonságát, de nem is működik.

Ezen problémák miatt, nem javasoljuk a Kodi Durex Build telepítését vagy használatát. Ehelyett az alább felsorolt ​​alternatívákat javasoljuk.

Lásd még: Hogyan lehet eltávolítani a Kodi építést az Amazon Fire Stick verzióról

A Kodi Durex Build alternatívái - alternatív Kodi bőrök

Ha csak azt akarta, hogy a Durex Build a Kodi másolatát szépségesebbé tegye, mindig telepíthet egy másik Kodi felületet. Íme néhány, amelyek elég jó pótlásként szolgálnak a Durex bőrére.

Borostyán

Kodi borostyán bőr

Az Amber háttere delfinből, akcióhősből, film orsókból és egyéb tárgyakból áll. Mint a Durex-hez is, vízszintes menüvel rendelkezik nagy szöveggel, amely megkönnyíti annak meglátását, hogy egy adott menüpont hogyan fog végrehajtani.

Aeon Nox

Kodi Aeon Nox bőr

Az Aeon Nox az egyik legnépszerűbb Kodi bőr. Ennek több változata létezik, de a hivatalos Kodi repo-ban elérhető alapvető lenyűgöző háttérképet nyújt egy űrhajósról, akit levágtak a hevedertől, és akinek fennáll a veszélye, hogy az űrre repül. Csakúgy, mint a Durex Build bőr, az Aeon Nox vízszintes menüvel rendelkezik nagy szöveggel.

Magaslat

Kodi kiemelkedő bőr

Az Eminence fekete háttérrel rendelkezik, közepén a kék Kodi logóval. Vízszintes menüvel rendelkezik. A Durex Builddel, az Aeon Nox-nal és az Amber-szel ellentétben az Eminence ikonjai kisebbek, így az összes Kodi menüelem megjelenik egy képernyőn.

További információt a Kodi bőrök telepítéséről és a legjobbak közül olvassa el a Kodi bőrökkel kapcsolatos teljes útmutatónkban.

A Kodi Durex Build alternatívái - alternatív Kodi kiegészítők

Ha azt akarta, hogy a Durex az ingyenes műsorokat és filmeket találja, akkor ezt megszerezheti, ha manuálisan telepíti a legális és biztonságos kiegészítőket. Ezeknek a kiegészítőknek az egyenkénti telepítése kissé több munkát igényel, de legalább ez megakadályozza, hogy megsértse az eszközét, vagy hogy Kodi újra-újra összeomoljon..

Ha több kiegészítést egy új felülettel kombinál, akkor még saját „Kodi buildt” is létrehozhat, amelyet kifejezetten az Ön igényei szerint készít. Az alábbiakban felsoroljuk a legjobb Kodi-kiegészítőket, amelyeket ingyenes filmek és műsorok készítéséhez használhat.

Tubi TV

TubiTV Kodi addon

A Tubi TV az egyik legjobb legális streaming video-oldal az interneten. Katalógusa több mint 50 000 címet tartalmaz, köztük akciófilmeket, horror filmeket, tévéműsorokat Kis sólyom és Kék vérs, anime, klasszikus filmek és így tovább. Ha a Tubi TV-t egy böngészőn keresztül nézi, akkor a tartalmat a reklámok többször megszakítják. A Tubi TV Kodi kiegészítése azonban teljesen blokkolja ezeket a hirdetéseket.

A Tubi TV megtalálható a Kodi1 repo-ban. Itt található egy útmutató a Tubi TV for Kodi telepítéséhez és használatához.

Big Star filmek

BigStar Filmek és TV Kodi kiegészítő

A Big Star Movies egy ingyenes streaming video-oldal, amely a független stúdiók show-jaira és filmeire összpontosít. Életrajzokat, klasszikusokat, film noir filmeket, horror filmeket, háborús filmeket, westneveket és más film és TV műfajt hordoz.

A Big Star Movies a SuperRepo adattár része. Így lehet telepíteni a SuperRepo-t. A SuperRepo telepítése után lépjen a Kodi főmenübe és válassza a lehetőséget kiegészítők → csomagtelepítő (a nyitott doboz ikon a képernyő bal felső sarkában) → telepítés a leraktárból → SuperRepo All → videó kiegészítők → Big Star filmek & TV → telepítés.

Ropogás

Hivatalos Crackle Kodi addon

A Crackle egy másik ingyenes televíziós és filmhely, rengeteg népszerű címmel, beleértve Heroes, Hősök újjászületnek, A pajzs, Terminátor: A Sarah Conner krónikák, Bőrnyakúak, A harag, Lakó gonosz: Megtorlás, és sokan mások. Ha a Crackle programokat egy böngészőn keresztül nézi, akkor a program során többszörös, tolakodó hirdetésnek kell kitéve. De a Kodi kiegészítés kiküszöböli ezeket a hirdetéseket.

A pattogás az epnapofóbia repójában van. Itt található a teljes útmutató a Crackle for Kodi telepítéséhez és használatához.

WNBC programok

WNBC programok Kodi addon

A WNBC programok Kodi addonja kapcsolódik az NBC.com-hoz. A népszerű NBC műsorok legújabb epizódjait közvetíti, mint például Jó lányok, A.P. Bio, A hang, és A feketelista. Ez a felhasználók számára hozzáférést biztosít a klasszikus NBC műsorokhoz is Knight Rider.

A WNBC programok Kodi addonja a hivatalos Kodi lerakatban található. A telepítéshez indítsa el a Kodi főmenüjét. Ezután kattintson a gombra kiegészítők → letöltés → videó kiegészítők → WNBC programok → telepítés.

Kapcsolódó cikk: A legjobb VPN az NBC számára, így bárhol megnézheti.

Reméljük, hogy élvezte ezt a Kodi Durex Build útmutatókat. Ha további információra van szüksége arról, hogy miként érheti el a Kodi-hez a legjobb tartalmat, miközben továbbra is védelmezi magánéletét, olvassa el néhány útmutatót, beleértve a legjobb 114 Kodi-kiegészítőt, a legjobb Kodi-kiegészítőket az élő sporthoz és a legjobb élő TV-t kodi kiegészítők.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

33 + = 40

Adblock
detector