Mi a Magic Dragon Kodi addon? Telepítenie kell a Magic Dragon-t?

what_is_kodi_main

Mi az a Kodi??

A Kodi egy nyílt forráskódú médialejátszó, sokféle funkcióval rendelkezik. A Kodi meglehetősen sokoldalú, és online és internetes forrásokból is képes audio és video lejátszásra, valamint a helyi tárolóeszközökre. Ezenkívül ez a multifunkcionális médialejátszó számos eszközön használható, mint például Windows számítógépek, Mac számítógépek, Nvidia Shield, Raspberry Pis, Android készülékek és iPhone készülékek..

Lásd még: A legjobb Kodi filmek kiegészítései

Figyelem: Az internetszolgáltató megnézheti az Ön streaming-tevékenységét

A virtuális magánhálózat (VPN) internetkapcsolatát biztonságos szerverekön továbbítja, végül védi az online magánéletét személyazonosságának elfedésével. Ez különösen fontos, tekintve, hogy az internetszolgáltatók nem csak megtekinthetik összes adatfolyamát, de továbbadhatja ezeket az adatokat a hozzáférést kérő harmadik feleknek, vagy saját hasznukra.

Az internetszolgáltatókról ismert, hogy korlátozzák a felhasználók online kapcsolattartó sebességét is. A VPN használata egy biztonságos, magán alagúton keresztül vezet a kapcsolathoz, amely lehetetlenné teszi az internetszolgáltatók számára, hogy meghatározzák, milyen adatot használ. Ez lehetővé teszi a videó fojtásának elkerülését.

Ezenkívül a VPN-k megakadályozhatják a középtávú (MitM) támadásokat a kapcsolatok hackereiből, és segíthetnek megkerülni a földrajzi tartalom blokkolását, amelyet a régión kívüli tartalmakat kiszolgáló webhelyek vezetnek be..

A Kodi szempontjából kipróbált lehetőségek közül az IPVanish-ot ajánljuk. A csatlakozási sebesség gyors és rendkívül biztonságos. Kompatibilis számos eszközzel, például Linux számítógépekkel, iOS eszközökkel és Android készülékekkel.

OLVASÓ OLDAL: Takarítson meg 46% -ot az IPVanish-ról itt. Ez magában foglalja a 7 napos pénz-visszafizetési garanciát, így kockázatmentesen kipróbálhatja a szolgáltatást.

Mi a Magic Dragon Kodi addon? Telepítenie kell?

Kodi Magic Dragon Addon Main

A Magic Dragon Kodi addon egy régebbi, The Pyramid nevű addon átnevezett változata. Noha olyan tartalmakat nyújt, mint filmek (némelyik 4K-ban), TV-műsorok, rádió, sport és egyéb szórakoztatási formák, ennek a tartalomnak a forrása elsősorban kalóz stream.

Az ilyen kalózáramok sok országban illegálisak. Ezért nem javasoljuk ennek a kiegészítőnek a használatát, és javasoljuk, hogy fontolja meg néhány hivatalos alternatív kiegészítőt.

A Magic Dragon alternatívái

Számos harmadik féltől származó kiegészítés ártalmatlan, ám ez nem jelenti azt, hogy nincs kockázat. A múltban voltak olyan esetek, amikor a fejlesztők rosszindulatú szándékkal használtak harmadik féltől származó kiegészítőket. Az ilyen kiegészítők telepítésekor óvatosan kell eljárni.

Azt is javasoljuk, hogy alaposan ellenőrizze a harmadik fél által telepített kiegészítőket, amelyek telepítésére gondolhat, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nem nyújtanak illegális tartalmakat. Erre jó jelzés, ha az addon olyan tartalmat biztosít, amely úgy tűnik, hogy fizetni kellene, de ingyenesen kínálják. Ebben az esetben a bemutatott média valószínűleg sérti a szerzői jogokat.

A legjobb mágikus sárkány alternatívája: Xumo.tv

Xumo TV Kodi Addon

Az Xumo.tv több mint 100 csatornát kínál ingyenesen a nézők számára. Több kategóriában kínál tartalmat, például hírek, tévé & Filmek, Sport, Gyerekek & Család, Étel, Ital & Utazás, és Divat. Mindez az Xumo.tv Kodi addon keresztül érhető el.

Xumo kínál hírek csatornák, mint például MSNBC, NBC News, és CBSN. A tévé & Filmek vannak Filmrise, Gravitas filmek, és A szőlő. Ha zenekedvel, élvezni fogja a hirdetőtábla csatorna és a biztosíték csatorna. Divat és GQ a 2 kiemelkedő csatorna a Divat kategória. Az élő streaming TV-n kívül az Xumo csatornái általában igény szerint kísérő tartalmat is kínálnak.

Az Xumo.tv Kodi alkalmazást a Kodi addon hivatalos lerakatában találja meg. A Kodi kiegészítő mellett az Xumo elérhető a Roku, Android és iOS rendszereken is. Sok intelligens TV-n is megtalálható.

Az Xumo több száz csatornát kínál különböző kategóriákban. Csak az Egyesült Államokban érhető el. Ha az Egyesült Államok területén kívül tartózkodik, akkor a szolgáltatás megtekintéséhez csatlakoznia kell egy amerikai VPN szerverhez.

Pluto.tv

Pluto.TV Kodi addon

A Pluto.tv streaming TV-csatornák és igény szerinti tartalmak nagy gyűjteménye, amelyeket teljesen ingyenesen kínálnak. A Pluto.tv-t Kodi kiegészítésként kínálják.

Ennek a szolgáltatásnak a TV élő része TV műsorvezető formátumban van rendezve, lehetővé téve, hogy megnézze, mi és mikor jelenik meg. Csatornákat talál, mint például A menekültügy, Hírek 24/7, és Repedt kategóriák alatt, mint például Filmek, hírek, és Komédia. Filmek, mint Az leszármazottak és Rekviem egy álomért igény szerint kaphatók. Találhat olyan TV-műsorokat is, mint például Konyhai rémálmok és Tároló háborúk: New York.

A Pluto.tv addon a hivatalos Kodi addon lerakatból érhető el. Ez is elérhető iOS-eszközökhöz, Android-eszközökhöz, a Google Chromecasthoz, mint Chrome webalkalmazás, Amazon-táblagépekre és streaming-eszközökre, a Roku-ra és az Apple TV-re.

FilmOn Simple

A film egyszerű

A FilmOn Simple egy tartalom kincslelete, beleértve TV-műsorokat, hírcsatornákat és élő TV-állomásokat olyan országokból, mint Franciaország, az Egyesült Királyság, Németország és Olaszország. Ez a Kodi-kiegészítő tükrözi a FilmOn TV által kínált tartalmat.

Számos ingyenes ajánlat kínál a FilmOn TV-n normál minőségben, azonban ha kiváló minőségű streameket és igény szerinti tartalmat szeretne elérni, akkor fontolóra kell vennie az előfizetés vásárlását. Igény szerinti tartalom, például Marilyn Monroe, Bob Marley: Freedom Road, Gördeszka trükkök és tippek, Harc éjszaka - városi megsemmisítés, és Dupla keresztbe megtekinthető a FilmOn Simple oldalon. Számos dokumentumfilm is megtekinthető.

Összességében a FilmOn széles körű tartalmat kínál Önnek, ami nagyon megnehezíti a kínálatát.

A FilmOn Simple letölthető a hivatalos Kodi addon lerakatból.

Egyéb Magic Dragon alternatívák

Noha a FilmOn Simple kiváló lehetőség a Magic Dragon alternatívájaként, vannak más, jogilag elérhető kiegészítők, amelyek szintén nagyszerű programozást kínálnak.

Tubi TV

TubiTV Kodi addon

A Tubi TV olyan stúdiók tartalmának gyűjteménye, mint például a Paramount, a Lionsgate és az MGM. A Tubi TV filmjeinek és TV-műsorainak nagy gyűjteménye ingyenesen elérhető. A szolgáltatás támogatott, hogy ingyenes maradjon, de ha a Kodi-n keresztül használja, akkor a hirdetések teljesen kiszűrődnek.

Ne hagyd, hogy ez a tartalom ingyenes bolond. A hatalmas könyvtárnak van némi B és C szintű tartalma, de több száz cím magas rangú a Rotten Tomatoes és az IMDb kategóriákban. Ez kiterjed mind az idősebb, mind az újabb címre. Néhány cím HD formátumban is elérhető. Mindez a Tubi TV Kodi addon keresztül érhető el.

Vannak újabb filmek, mint például rivaldafény, amely 2018-tól független dráma, és Essex Vendetta, egy kriminal dráma 2016-tól. Ha anime rajongója vagy, vannak olyan címek, mint a Tündérmese, Világindító, és Támadás a Titán ellen elérhető. A tartalom jól szervezett a Tubi TV-n. Vannak olyan kategóriák, mint a Küzdősportok, Sci-Fi & Fantázia, és Románc, amelyek megkönnyítik a nagyszerű tartalom megtalálását.

Amellett, hogy Kodi-kiegészítő, a Tubi TV elérhető a Roku-n és más eszközökön is, mint például a Samsung Smart TV és a 4. generációs Apple TV. A Kodi kiegészítő közvetlenül a Github-tól szerezhető be.

Több ezer filmcím és TV-műsor érhető el a Tubi TV-n keresztül. Meg kell azonban jegyezni, hogy bizonyos tartalmak csak bizonyos földrajzi helyeken vannak korlátozva. Vannak tartalomkönyvtárak kifejezetten az Egyesült Államokban, Kanadában és az Egyesült Királyságban. Ha van egy olyan műsor, amelyet valóban meg szeretne nézni, akkor fontolja meg a VPN használatát a Tubi TV teljes könyvtárához való hozzáféréshez.

Ropogás

Crackle Kodi AddonCrackle kiegészítő, elérhető a hivatalos Kodi kiegészítő lerakatban.

A Crackle a Sony által kínált ingyenes video-igény (VOD) szolgáltatás. Nem sok új cím érhető el ezzel a szolgáltatással, de a rendelkezésre álló tartalom kiváló minőségű, mivel a Sony tulajdonában van

A Tubi TV-hez hasonlóan a Crackle teljesen ingyenes és hirdetésekkel támogatott. Ugyanúgy, mint a Tubi TV, a Kodi-on keresztül hirdetés nélkül is megnézheti a Crackle-t.

Vannak olyan címek, mint a Rocky I-V, Rántás, és Gyilkos fegyver.A Crackle Kodi addon megtalálható a eracknophobia raktár.

Red Bull TV

redbull_tv

A Red Bull TV a sport-, kulturális és életmód eseményekről szól. Fókuszban az akciósportok, például a sziklabúvárkodás és a hegyikerékpározás áll. Megtalálja a zenei és a szórakoztatóiparral kapcsolatos egyéb eseményeket is.

Redbullról ismert, hogy egy jó show-t rendez fel, függetlenül attól, hogy milyen szórakoztatási körben vesznek részt. Ezt láthatják olyan vállalkozások, mint a Forma-1-es csapat, amely az egyik legversenyképesebb és legizgalmasabb csapat ebben a sportban. A rendelkezésre álló Kodi addon keresztül élvezheti a Red Bull TV legjobbjainak élményét.

A Red Bull TV elérhető a hivatalos Kodi addon leraktárban.

USTVcatchup

Kodi USTVcatchup addon fő

Az USTVcatchup legális hozzáférést biztosít az Egyesült Államok hálózatainak TV-műsoraihoz. Ez azt jelenti, hogy TV-műsorokat nézhet innen HGTV úgymint Karibi élet és Házvadászok, vagy stitchers és Csavart tól től Szabad forma.

Időnként előfordulhat, hogy csatlakozni kell az Egyesült Államok VPN szerveréhez annak érdekében, hogy kihasználhassa azokat a műsorokat, amelyek földrajzilag korlátozottak lehetnek. Az USTVcatchup megtalálható a TVADDONS.CO addon lerakatban vagy az Indigo addon telepítőjén keresztül..

iPlayer WWW

iplayer www

A BBC iPlayer lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy élő és igény szerinti tartalmat játsszanak a BBC-től. Az iPlayer WWW Kodi kiegészítő a BBC iPlayer funkcióit közvetlenül a Kodi-hoz hozza.

Találhat olyan műsorokat, mint például A tanuló és Klikk a BBC iPlayer-en. A szolgáltatással akár élő TV-t vagy rádiót is elkaphat.

Az iPlayer WWW hatékony használatához érvényes brit TV-licencre van szüksége. A VPN arra törekszik, hogy megkerülje az Egyesült Királyságon kívüli utazók helymeghatározási korlátozásait.

USTVnow Plus

Kodi USTVNow Plus Addon Main

Az USTVnow hozzáférést biztosít a főbb amerikai TV-csatornákhoz. Az ingyenes csomag az ABC, CBS, CW, FOX, NBC, PBS és a My 9 termékkel együtt érkezik. Az USTVnow funkcionalitása a Kodi-n keresztül érhető el az USTVnow kiegészítő használatával..

Ha több csatornát szeretne nézni, mint amennyit az ingyenes csomag kínál, akkor fontolja meg a fizetős csomagra való frissítést. Ez hozzáférést biztosít további csatornákhoz, például az AMC és a Syfy, valamint a DVR képességekhez.

Az USTVnow letölthető a Kodi addon hivatalos tárházából.

Legjobb dokumentumfilmek

A Kodi legfontosabb dokumentumfilmjei addon fő

A legfontosabb dokumentumfilmek, a Kodi addon széles és ingyenes választéka kínál dokumentumfilmeket.

Találhat olyan dokumentumfilmeket, mint például Gyerekek tele élettel és Kozmosz: Személyes út ezen a kiegészítőn.

A legfontosabb dokumentumfilmek letölthetők a Kodi addon hivatalos tárházából.

Nyugodtan próbáljon ki több kiegészítést

A Magic Dragon Kodi addon számos típusú tartalmat kínál, például TV-műsorokat, filmeket és dokumentumfilmeket egy-egy kiegészítőből. Ezt a tartalmat nagyrészt kalóz adatfolyamok biztosítják.

A fentiekben megadott legitim streaming opciók helyettesíthetik a Magic Dragonon található sok olyan tartalmat, és sokkal többet kínálhatnak, mint amit az ott megtalálok..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

25 − 22 =

Adblock
detector