Mi a Seren Kodi addon? Biztonságos és vannak-e alternatívák?

Kodi_Seren_Main_Image

Mi az a Kodi??

A Kodi egy ingyenes, nyílt forrású médialejátszó. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy élvezzék otthoni szórakoztató tartalmukat, és a telepítéshez nem szükséges jelentős erőfeszítés. Ez a médialejátszó számos különféle eszközhöz elérhető, például Windows, Linux és Mac PC-khöz, Android készülékekhez, iPhone-okhoz, a Roku streaming TV Boxhoz, az Apple TV-hez, az Nvidia Shield-hez, az Amazon Firestick és Fire TV-hez, a Raspberry pi-hez és még sok máshoz. . A Kodi egyik kiemelkedő tulajdonsága, hogy kiegészítései egységesek, és a legtöbbjük platformok között cserélhető.

Figyelem: A Kodi csak olyan tartalomhoz használható, amelyhez Ön törvényesen hozzáfér. Sem a Kodi Alapítvány, sem a Comparitech nem támogatja a Kodi kalózkodásra történő felhasználását.

Figyelem: Az internetszolgáltató láthatja az Ön streamingjét

Az internetszolgáltató hozzáféréssel rendelkezik az összes adatfolyam. Néhány országban az internetszolgáltatók megoszthatják az Ön streaming- és böngészési adatait a harmadik felekkel működő vállalatokkal, hogy gyors dolgot szerezzenek. A magánéletének kockázatai szükségessé teszik az online identitás védelmét és elfedését. Ezt megteheti egy VPN segítségével.

A VPN-ek az internetkapcsolatot biztonságos szerveren keresztül irányítják, végül véve online tevékenységeidet és identitását.

Az internetszolgáltatókról ismert, hogy fékezik a sok videotartalmat streamáló felhasználók csatlakozási sebességét. Ha VPN-t használ, akkor az internetszolgáltató nem fogja tudni, hogy videót streaming-e vagy sem. Ez azt jelenti, hogy annyi HD és 4K tartalmat sugározhat, amennyit csak akar.

A VPN-k védelmet nyújtanak néhány kapcsolati feltörési kísérlet ellen is, például a közepén zajló támadások ellen, és segíthetnek a felhasználóknak a földrajzi tartalom blokkok megkerülésében..

Számos lehetőséget teszteltünk, és javasoljuk az IPVanish használatát a Kodi-val. Gyors csatlakozási sebességet kínál, kompatibilis számos eszközzel, például Windows PC-kkel, Amazon Firesticks és Android eszközökkel, és biztonságos megoldás.

OLVASÓ OLDAL: Olvasóink 60% -ot spórolhatnak meg az IPVanish tervein

Mi a Seren Kodi addon??

Kodi_Seren_Main_Image

A Seren Kodi kiegészítő filmeket, TV-műsorokat kínál, és támogatja a Trakt, a Real-Debrid és a Premiumize integrációját. Széles vonzó igény szerinti tartalmat kínál, ideértve a népszerű TV-műsorokat és filmeket. Meg kell azonban jegyezni, hogy ezt a tartalmat többnyire kalóz tartalomkal foglalkozó webhelyek szolgáltatják. Az ilyen webhelyek sok országban illegálisak, például az Egyesült Államokban, Franciaországban, az Egyesült Királyságban és Ausztráliában. Ezért azt javasoljuk, hogy használjon hivatalos Kodi kiegészítőket a tartalmi igények kielégítéséhez.

Seren alternatívák

Serennek van egy nagy könyvtára, de ennek a harmadik félnek a kiegészítő tartalma nagyrészt engedély nélküli. Noha számos harmadik féltől származó bővítés létezik, amelyek törvényesek, voltak olyan esetek, amikor harmadik fél által létrehozott kiegészítők veszélyes felhasználókat tettek ki a felhasználók számára a rosszindulatú fejlesztők miatt. A közelmúltban a biztonsági kutatók rosszindulatú programokat találtak a széles körben használt Bubbles, Gaia és XvBMC adattárakban. hálásan, ezek a tárolók offline állapotban vannak. A rosszindulatú pénzbányászati ​​szoftvert azonban hónapok óta észrevétlenül hagyták, több tízezer felhasználót érintve.

Hiba az óvatosság oldalán harmadik féltől származó kiegészítőkkel. Lehet, hogy hozzáférhet filmekhez és TV-műsorokhoz, de növeli a rosszindulatú szoftverek ellenőrizetlen forrásokból történő telepítésének kockázatát is. Ezenkívül néhány olyan kiegészítő, mint például a Seren, nem nyújt törvényes adatfolyamokat. A tartalom legális közvetítéséhez jó módja annak, hogy észrevegye, mit kínálnak. Ha ez a legjobb és legújabb film és műsor, például olyan, amely még mindig mozikban van, vagy csak olyan fizetős szolgáltatásokon keresztül érhető el, mint például a HBO Now, akkor a kiegészítő valószínűleg megsérti a szerzői jogi törvényeket..

A hivatalos kiegészítőknek szigorú irányelveket kell követniük, és kiváló lehetőség a jó minőségű tartalom elérésére, amely megfelel a szerzői jogi törvényeknek. Ezeknek a kiegészítőknek a többsége szintén teljes ingyenes. Vessen egy pillantást a Seren-kiegészítő javasolt alternatíváira, vagy tekintse meg a legjobb Kodi-film-kiegészítők körét.

Legjobb seren alternatív: Tubi TV

Tubi_TV_main

A Tubi TV több ezer film és film tárolója. Ez a tartalom teljesen ingyenes, és a Tubi TV Kodi addon keresztül érhető el. Ráadásul, amikor filmet vagy műsort néz a Kodi kiegészítő használatával, az összes hirdetést kiszűrjük.

Noha a rendelkezésre álló tartalmak nagy része nem rendelkezik a legmagasabb minősítéssel, jó néhány száz kiváló minőségű címet talál a Friss, a Rotten Tomatoes kategóriában, és jó IMDb besorolással. Olyan filmek, mint a Air Bud 1997-től és Farkas vér 2013-tól elérhető. Találhat olyan műsorokat is, mint például 3. szikla a naptól és Az életre alapozva. A filmek és show-k jól szerveződnek olyan műfaji szakaszokkal, mint például Magasan korhadt paradicsomon, Indie Films, Docuseries, és TV-drámák jelenlegi.

A Tubi TV-hez közvetlenül a webböngészőjéből is hozzáférhet, a 4. generációs Apple TV-n, az Amazon Firestick és Fire TV készülékein, valamint a Samsung Smart TV-kben is..

Bizonyos tartalmak az Egyesült Államokban, Kanadában és az Egyesült Királyságban vannak korlátozva. Ha fel szeretné tiltani ezt a tartalmat, VPN-t használhat a földrajzi korlátozások megkerülésére.

A Tubi TV Kodi kiegészítő elérhető közvetlenül a Github-tól.

Egyéb Seren alternatívák

Viewster

legjobb kodi kiegészítők nézője

A Viewster egy ingyenes streaming szolgáltatás, amely lehetővé teszi TV-műsorok és filmek nézését világszerte. Van egy Kodi-kiegészítő, amely lehetővé teszi az összes elérhető tartalom elérését.

Bár a tartalom nem a legfrissebb, olyan tartalmi kategóriákat találhat, mint például Koreai dráma, Fesztivál Darlings, Halloween, Thriller, Sport, és Küzdősportok. Van néhány animált választás is.

A Viewster elérhető a hivatalos Kodi addon leraktárból.

Ropogás

Crackle Kodi Addon

A Crackle egy ingyenes VOD szolgáltatás, amely a Sony tulajdonában van (ők a Tubi TV-k is saját tulajdonában vannak). A hirdetések támogatottak, de ha a Crackle Kodi addonnal nézi, akkor a hirdetéseket kiszűrjük.

Van egy új és régi tartalom keveréke a Crackle-ben. Rengeteg B-szintű tartalom található, de vannak kiváló címek is. A filmek szempontjából vannak olyan címek, mint a 30 perc vagy kevesebb, és A halál angyala. Találhat olyan TV-műsorokat is, mint például Rossz tanár és A testvérek között.

A Crackle Kodi addon megtalálható az eracknophobia lerakatban vagy a hivatalos Kodi addon-lerakat.

Popcornflix

Popcornflix Kodi addon

A Popcornflix egy hirdetés-támogatott szolgáltatás, amely hozzáférést biztosít a nézők számára a filmek és TV-műsorok széles választéka számára. Van egy kísérő Kodi addon, amely ugyanazt a tartalmat kínálja. A hirdetéseket kiszűrjük, ha a Kodi-addon keresztül nézünk tartalmat.

Noha sok olyan tétel érhető el, amelyek nem blokkolják egymást, vannak olyan kiváló minőségű filmek, mint például Lobbanáspont és Majomkirály: A hős visszatért. Vannak olyan TV-műsorok is, mint a Amerika legbájosabb bűnözői és Élet a vonalon.

Noha a Popcornflix csak Kanadában és az Egyesült Államokban érhető el, elérhetővé teszi a VPN szerverhez való csatlakozással ezen országok egyikében, ha nem élsz ott.

A Popcornflix elérhető a hivatalos Kodi addon leraktárból.

Big Star filmek & tévé

bigstar filmek és tv legjobb kodi kiegészítők

A Big Star Movies egy olyan streaming platform, amelynek tartalma elérhető a Big Star Movies oldalán & TV Kodi addon.

Noha nincs sok mainstream cím, szilárd műsorokat találhat, mint például Névtelen és Castaway Kanada. Ezen kívül vannak olyan filmek is, mint a Halloween party, és Alcatraz börtönből való menekülés: halálos vallomás.

A Big Star filmek és TV-k a MetalChris Repository-ból érhetők el.

Széles választéka van

Seren rengeteg tartalmat nyújt Önnek a Kodi-n keresztül, de ez a tartalom sérti a szerzői jogi törvényeket. Javasoljuk, hogy ne használja ezt a kiegészítőt.

Az olyan kiegészítők, mint a Tubi TV, a Viewster, a Crackle, a Popcornflix és a Big Star Filmek, számos hivatalos címet biztosíthatnak Önnek hivatalos közvetítések révén. Van elérhető modern tartalom, és részben még nagyfelbontású is. Ha aggódik az egyik bővítmény korlátai, egyszerűen csak készítsen nagy képet az összes kiegészítőről, amelyről itt beszéltünk. Ha ezeket a kiegészítőket használja, akkor hozzáférhet egy nagy tartalomkönyvtárhoz, amely valószínűleg sok olyan tartalmat tartalmaz, amelyet meg szeretne nézni..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 6

Adblock
detector