MMA Kodi kiegészítés: Kell telepíteni, biztonságos?

Planet MMA Kodi addon

Keresi a Planet MMA Kodi kiegészítőt? Ez az útmutató áttekintést nyújt az MMA Kodi bolygó addonjáról és annak alternatíváiról.

A Kodi egy ingyenes szoftvercsomag, amely lehetővé teszi az otthoni médiaközpont gyors és egyszerű beállítását. Nyílt forráskódú, reagáló, és ami a legjobb, sokoldalú. A Kodi telepíthető a leggyakrabban használt platformokra, beleértve a Windows, Mac vagy Linux számítógépeket, iPhone, Apple TV, Roku, Amazon Fire TV, Firestick, Raspberry Pi, vagy akár egy egyszerű USB flash meghajtót..

Természetesen a médiaközpont nem használható tartalom nélkül. A Kodi kétféle módszert kínál a média importálására. Az első az, ha megtalálja a rendszer tárolójában lévő video- vagy audiofájlokat. A második a kiegészítő kiegészítők, más néven „kiegészítők” telepítése. Ezek a kiegészítők linkeket találnak az online üzemeltetett tartalomra, és továbbítják a felhasználóhoz..  

Ezen kiegészítők egyike Planet MMA (korábban UFC Finest néven ismert) volt. Ebben a cikkben elmagyarázzuk, mi a Planet MMA addon és hogyan működik. A biztonsággal és a magánélettel kapcsolatos aggodalmakkal is foglalkozunk, amelyekkel minden hivatalos és harmadik fél Kodi-kiegészítése megoszlik.

Kodi a közelmúltban sok negatív sajtó beérkezett, annak ellenére, hogy teljesen legálisan használható. Ennek nagy része abból a tényből származik, hogy néhány harmadik féltől származó bővítmény hozzáférést biztosít az engedély nélküli, szerzői joggal védett tartalomhoz. Ami az egyik helyen törvényes, lehet, hogy nem a másik, és ezért indokolt feltétlenül tanulmányozni az országának törvényeit, mielőtt megpróbálnák a Kodi-t felhasználni az internetes tartalom közvetítésére..

A Comparitech nem ismeri el, és nem ösztönzi a szerzői jogi korlátozások megsértését, ideértve a Kodi-on keresztüli illegális adatfolyamot sem. A Kodi számos kiváló, legális online streaming célra felhasználható. Kérjük, vegye figyelembe a törvényeket, az áldozatokat és a kalózkodás kockázatait, mielőtt a szerzői joggal védett anyagot engedély nélkül letölti vagy adatfolyamát továbbítja. Mindig végezzen kutatást, mielőtt bármilyen Kodi-bővítményhez, adatfolyamhoz vagy tárolóhoz hozzáférne.

Hogyan kell használni a Kodi-t biztonságosan és magántulajdonban?

Sok Kodi-felhasználó VPN-t alkalmaz az illegitim streaming-tevékenységek elrejtésére, azonban a VPN többféle módon segíthet a törvényes Kodi-kiegészítők felhasználóinak..

Minden Kodi-kiegészítő, akár hivatalos, akár harmadik fél, ki van téve a támadásnak. A veszélyeztetés után nagyon kevés olyan, amit egy rosszindulatú harmadik fél nem tehet a rendszerével szemben. Lehallgathatják az összes kommunikációt, ellophatják az online bejelentkezési hitelesítő adatait, vagy akár további rosszindulatú programokat is telepíthetnek a számítógépére annak reményében, hogy pénzt fizetnek az eltávolításért.

A hackerek nem csak azok, akik érdeklődnek az Ön böngészési szokásai iránt. Számos nagy internetszolgáltató beismerte, hogy szándékosan korlátozza fizető ügyfelei hálózati sebességét, vagy elkaptak őket. Ez gyakran automatikusan megtörténik, amikor a felhasználó online video streaming, és ez megtörténhet, függetlenül attól, hogy mennyit fizet.

A VPN megvédi Önt mindkét fenyegetéstől azáltal, hogy a számítógépére és a számítógépre irányuló összes forgalmat titkosítja. Bármely kívülálló betekintő csak értelmetlen karakterláncot láthat a titkosított forgalomban. Ez megvédi a Man-in-the-Middle (MitM) támadásokkal szembeni hackerektől, és mivel az internetszolgáltató nem lehet biztos abban, hogy streaming-e vagy sem, kevésbé valószínű, hogy automatikusan fojtják a hálózati sebességet..

Javasoljuk az IPVanish használatát. Minden a Kodi kiegészítővel működik, amelyet valaha teszteltünk, és gyors és stabil hálózati kapcsolatot biztosít. Ez elősegítheti a puffereléssel és a dadogással kapcsolatos problémák csökkentését, javítva ezzel a megtekintési élményt.

Az IPVanish nagyon magasra értékeli ügyfelei adatvédelmét, ezért nem tart naplót a felhasználók forgalmáról vagy böngészési előzményeiről. Akkor is telepítheti egy Amazon Firestick-re, hogy otthonról távol maradjon.

OLVASÓ OLDAL: Takarítson meg 60% -ot egy IPVanish éves tervvel itt.

Mi a Kodi Planet MMA kiegészítő?

Bolygó MMA menüje

A Planet MMA egy harmadik féltől származó Kodi plugin, amely hozzáférést biztosít a vegyes harcművészetekkel (MMA) kapcsolatos tartalomhoz. Ez az úgynevezett linkkapcsoló - egy olyan kiegészítő, amely összegyűjti a több forrásból származó tartalomra mutató linkeket, és megkönnyíti a hozzáférést a felhasználóhoz..

A kiegészítés legnyilvánvalóbb problémája az, hogy hozzáférést biztosít az engedély nélküli tartalmakhoz, különösen a pay-per-view küzdelmekhez. Nincs mód az illegális források letiltására, és nem lehet a hivatalos szolgáltatóhoz történő bejelentkezésre. Mint ilyen, ez a kiegészítő semmit nem kínál azoknak a Kodi-felhasználóknak, akik legitim módon szeretnék nézni az MMA-t.

Az élő események megtekintéséhez telepítenie kell és frissítenie kell a SportsDevil programot. Ez egy másik harmadik féltől származó kiegészítő, hasonlóan a nem hivatalos forrásokra. Minden telepített kiegészítő kissé növeli annak kockázatát, hogy egyikük eltérítésre kerül, és mivel több hivatalos mód is létezik élő események nézésére, ez a kockázat teljesen felesleges.

Ezen felül, bár egy keresési funkció is benne van, úgy tűnik, hogy nem működik. Mivel a harcosok listája mindössze nyolc bejegyzést tartalmaz, a felhasználók kénytelenek böngészni kategóriánként. Ezek a kategóriák nagyon szervezetlenek, és a tartalom nagy része több helyen és olyan mappákban jelenik meg, mint például a „Random MMA”. Ez a teljes kiegészítés megbízhatóságát megkérdőjelezi: még akkor is, ha a Planet MMA felajánlotta a módját a hivatalos forrásokból származó tartalmak megnézésére. , eltarthat egy ideig a keresett cím megkeresése.

A fenti okokból nem javasoljuk, hogy a Kodi felhasználók telepítsenek vagy folytassanak tartalmat a Planet MMA segítségével.

Alternatívák a Planet MMA kiegészítéshez

A legtöbb harmadik fél által létrehozott bővítménynek legalább kicsi a legális tartalma, de a Planet MMA nem kínál. Ez nem teszi lehetővé az emberek számára, akik hivatalosan engedélyezett tartalmakat szeretnének streamálni. Ez nem azt jelenti, hogy nincs lehetőség a hivatalosan engedélyezett sporttartalmak megtekintésére a Kodi-on. Számos hivatalos alternatíva létezik, amelyek nemcsak biztonságosak és megbízhatóbbak, hanem teljesen legálisak is.

UFC Fight Pass

UFC Fight Pass Kodi kiegészítő

Az UFC Fight Pass az UFC hivatalos előfizetési szolgáltatása. Havi 5,99 £ (7,94 USD), és hozzáférést biztosít több mint 10 000 igény szerinti harchoz. Noha az egyetlen elérhető élő harc az UFC Fight Pass Prelims és a kisebb bajnokságokból származó harc, az UFC pay-per-view eseményeket 30 nappal azután adják hozzá, hogy további költség nélkül repülnek..

Az UFC Fight Pass kiegészítőt a Portse nevű fejlesztő hozta létre. Tartalmának nagy részének megtekintéséhez érvényes UFC Fight Pass e-mail címre és jelszóra van szükség, bár nagyon kis mennyiségű ingyenes videó van, amelyeket előfizetés nélkül nézhet meg.

Bár regisztrálhat az UFC Fight Pass-ra az Egyesült Államokon kívül, annak tartalma bizonyos része régiókhoz kötött. Ezt megkerülheti, ha csatlakozik a VPN egyik amerikai szerveréhez.

Az UFC Fight Pass Kodi addon kizárólag a Portse tárházában található.

Sportsnet most

Hogyan telepítsük a Sportsnet Now programot a Kodi-ra

A Sportsnet Now egy előfizetési szolgáltatás, amely hozzáférést biztosít élő hoki, baseball, kosárlabda, foci, birkózás és még sok máshoz. Noha nem elsősorban az MMA-ra összpontosít, korlátozott az UFC-tartalom választéka, azzal a lehetőséggel, hogy többet fizethessenek, ha élőben nézi a nézegetésért fizetett harcot.

Ez a kiegészítő nem akadályozza meg az igény szerinti tartalom megjelenését. Az egyetlen elérhető mérkőzés az előző napból származik, amelyet követően eltávolítottak. Mint ilyen, inkább azokra az emberekre összpontosít, akik nem rendelkeznek kábeltelevíziós előfizetéssel, mint olyanokra, akik felzárkózni akarnak.

Mivel a Sportsnet egy kanadai szolgáltatás, bizonyos tartalmak elérhetetlenné válhatnak az Ön országában. Ez könnyen megkerülhető, ha VPN-jét egy kanadai szerverhez csatlakoztatja annak a csapatnak a régiójában, amelyet meg szeretne nézni.

A Sportsnet Now Kodi addon megtalálható a hivatalos Kodi addon lerakatban.

Fox Sports Go

Fox Sports Go Kodi kiegészítő

A Fox Sports Go egy előfizetési szolgáltatás, amely hozzáférést kínál számos élő és igény szerinti sporteseményhez, beleértve az UFC-t és a boksz-mérkőzést. Minden Fox Sports előfizetés nélkül fel van tüntetve.

Míg vannak Fox Sports Go alkalmazások sokféle eszköz számára, a nem hivatalos Kodi kiegészítő lehetővé teszi, hogy ezt tovább kibővítse, és élő sportokat nézhessen bármit, a mobiltelefonról a Raspberry Pi-re..

A Fox Sports Go kiegészítő nem tartalmaz szabadon megtekinthető tartalmat, és minden videó megjelenése előtt be kell jelentkeznie.

A Fox egy amerikai székhelyű hálózat, és mint ilyen, tartalmának nagy része más országokban nem érhető el. Mint a többi hivatalos sport-kiegészítővel, a megkerülése ugyanolyan egyszerű, mint a VPN csatlakoztatása egy amerikai szerverhez.

A Fox Sports Go Kodi addon megtalálható a hivatalos Kodi addon lerakatban.

Áttekintés és adatvédelmi aggályok

A Planet MMA széles választéka van tartalmakkal, de egyikük sem rendelkezik hivatalos licenccel. Ha mindenki ingyenesen nézegette a nézet fizetős eseményeit, az ilyen tartalmat készítő emberek nem lennének motiválva erre, tehát egy olyan kiegészítő használatával, mint a Planet MMA, kárt okozhat az egész iparágban..

Mivel ez egy harmadik féltől származó kiegészítő, a Planet MMA-t valószínűleg nem ugyanolyan szigorú minőségbiztosítási eljárásokkal és szigorú tesztelési eljárásokkal hozták létre, mint egy hivatalos kiegészítő. Ennek eredményeként előfordulhat, hogy nagyobb számú nem feltérképezett sebezhetőség van, amelyet egy rosszindulatú harmadik fél kihasználhat, hogy hozzáférjen a rendszeréhez.

Megmutattuk, hogy számos hivatalos kiegészítő elérhető, amelyek megbízhatóbb hozzáférést kínálnak ugyanabhoz a tartalomhoz, mint amelyet a Planet MMA tesz, de jóval alacsonyabb kockázattal járnak. Nincs esély arra sem, hogy tartalmát szerzői jogi igény visszavonhatja, és nincs esély arra, hogy maguk is megsértik a helyi szerzői jogi törvényeket. Ezen okok miatt azt javasoljuk, hogy az MMA-tartalmat kereső Kodi-felhasználók a fenti törvényes alternatívák egyikét használják a Planet MMA helyett.

Lásd még: Hogyan nézhetem az UFC-t a Kodi-n

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 6

Adblock
detector