Možete li gledati Bellator 223: Mousasi vs. Lovato na Kodi?

Možete li gledati Bellator 223 Mousasi vs Lovato na Kodi

Svjetski naslov u srednjoj kategoriji je na redu, ali može li relativni pridošlica Refael Lovoto Jr. pobijediti visoko uređenog vladajućeg prvaka, Gerarda Mousasija? Želite gledati svaki dio ove borbe. Bellator 223 održat će se 22. lipnja u SSE Areni u Londonu. Bellator 223: Mousasi vs. Lovato možete gledati na Kodi, kako u SAD-u tako i u inozemstvu koristeći VPN.

Važna napomena: Preporučujemo samo službene dodatke Kodi u nastavku. Bellator nudi samo ograničene emitirane događaje, obično putem plaćenih TV usluga. Ovo može dovesti do nekih Kodi korisnika da pribjegnu piratskim strujanjima iz dodataka Kodi drugih proizvođača. Međutim, Bellatoru možete pristupiti besplatno ili po niskoj cijeni na Kodi bez upotrebe nepouzdanih dodataka. U ovom vodiču istražujemo sve vaše besplatne i jeftine opcije da biste dobili Bellator 223 na Kodi bez rizika privatnosti.

Ako želite gledati Bellator 223 u Kanadi, Velikoj Britaniji ili bilo gdje drugdje izvan SAD-a, bit će potreban VPN. Objasnit ćemo kako i koji rade.

Upozorenje: Kodi treba upotrebljavati samo za sadržaj na koji imate zakonsko pravo pristupa. Ni Kodi fondacija, ni Comparitech ne zagovaraju upotrebu Kodija za piratstvo.

Kako gledati Bellator 223 na Kodi s VPN-om

Stanovnici SAD-a usmjeravaju Bellator 223 putem DAZN-a ili Paramount mreže. Nažalost, DAZN nema besplatno probno razdoblje u SAD-u. Paramount Network, međutim, može se nabaviti putem jednog od nekoliko servisa za streaming internetske televizije, uključujući Sling TV koji ima Kodi dodatak.

Oni izvan SAD-a možda će se moći prijaviti za DAZN i koristiti VPN za pristup verziji SAD-a za Bellator 223. Ili se možda možete prijaviti na Sling TV dok ste izvan SAD-a i dobiti pristup mreži Paramount i Bellator 223.

Da biste započeli sa svojim VPN-om, napravite sljedeće:

 1. Prijavite se na pouzdanu VPN uslugu. IPVanish je naša preporučena usluga za Kodi korisnike, ali možda biste trebali isprobati: ExpressVPN, NordVPN ili CyberGhost.
 2. Instalirajte VPN aplikaciju na svoj odabrani uređaj. Trebat ćete instalirati VPN na isti uređaj koji planirate koristiti za streaming (prijenosno računalo, radnu površinu, Amazon Firestick itd.). Imajte na umu da trenutačno VPN-ovi ne rade na Roku uređajima.
 3. Spajanje na američki VPN poslužitelj. Prije pokušaja pristupa vašoj odabranoj usluzi streaminga povežite se s bilo kojim poslužiteljem koji se nalazi u SAD-u.
 4. Instalirajte svoje Kodi dodatke, prijavite se na svoj streaming račun i strujte Bellator 223.

Nijedan Kodi addon ne radi savršeno, a niti jedan VPN neće savršeno raditi sa svakim dodatkom ili uslugom streaminga. Ne možemo garantirati da ćete moći pristupiti DAZN US-u ili Sling TV-u dok ste u inozemstvu. Iz tog razloga, preporučujemo vam da testirate sve svoje streaming i VPN opcije znatno prije početka događaja 22. lipnja. Srećom, svi VPN-ovi koje preporučujemo dolaze s garancijama povrata novca.

Na Kodiju možete besplatno gledati Bellator 223: Mousasi vs. Lovato ako koristite nekoliko ključnih izvora. Bit će potrebne besplatne probe kako bi događaj bio besplatan. Svi tokovi DAZN i Paramount Network-a zaključani su u SAD-u, tako da će VPN biti potreban za pristup inozemstvu.

Kako gledati Bellator 223: Mousasi protiv Lovato na Kodi

Postoje dvije mogućnosti gledanja Bellatora 223 na Kodiu:

 • DAZN
 • Sling TV (Paramount Network)

DAZN košta 19,99 USD mjesečno ako se prijavite u SAD-u. Ako se nalazite izvan SAD-a, možete se prijaviti za DAZN besplatnom probnom probom (od 7 do 30 dana, ovisno o vašoj zemlji). Oni izvan SAD-a također mogu pristupiti događaju Bellator 223 pomoću VPN-a spojenog na američki poslužitelj.

DAZN ima vrlo opsežno blokiranje VPN-a, no u prošlosti smo otkrili da neki VPN-ovi djeluju kako bi zaobišli sadržaj. No nema jamstva, zato preporučujemo testiranje VPN opcija kako biste vidjeli hoće li iko raditi.

Sling TV u svojim paketima za streaming nosi Paramount Network i nudi besplatnu probnu verziju od 7 dana. Ako ste u SAD-u, Sling TV je vaša najbolja opcija. Možete se prijaviti za besplatno probno razdoblje, prijaviti se putem programa Kodi da biste uživo prenosili događaj i nakon toga otkazali pretplatu..

Oni koji žive izvan SAD-a ipak mogu koristiti Sling TV. Obično ne možete pristupiti toj usluzi izvan SAD-a jer zahtijeva način plaćanja u SAD-u. Ako koristite darovne kartice sa sjedištem u SAD-u s MyGiftCardSupply, možda ćete se moći prijaviti na račun (s aktiviranim VPN-om) i dalje gledati događaj iz inozemstva. Na raspolaganju su poklon kartice za Sling TV.

Imajte na umu da ako se prijavite za Sling TV iz inozemstva, morat ćete koristiti istu lokaciju VPN poslužitelja prilikom stvaranja računa i strujanja Bellatora 223.

DAZN Kodi addon - Besplatna proba je dostupna izvan SAD-a

Možete li gledati Bellator 223: Mousasi vs. Lovato na Kodi?

DAZN košta 19,99 USD mjesečno u SAD-u. Troškovi se razlikuju u drugim zemljama, ali svaka druga država u kojoj je DAZN dostupan nudi besplatnu probnu verziju od sedam dana ili mjesec dana.

Naći ćete DAZN Kodi dodatak u službenom spremištu Kodi addons-a.

Nakon što stvorite svoj DAZN račun i preuzmete dodatak, unesite svoju adresu e-pošte i zaporku u postavke Kodi dodatka da biste pristupili streamovima uživo.

Sling TV Kodi addon - Besplatna probna pretplata (SAD)

Sling TV kodi bellator 223 mousasi vs. lovato

Paramount mrežu možete dobiti putem Sling TV-a tako što ćete se prijaviti na Sling Blue ili Sling Orange uz paket Comedy Extra addon..

Sling TV nudi besplatnu probnu verziju od 7 dana, ali besplatnu probnu verziju nećete dobiti ako se prijavite 40-postotnim popustom koji je trenutno oglašen. Ako se s poklon karticom prijavite na Sling TV dok ste u inozemstvu, možete koristiti i ovu opciju jer ste ionako već platili poklon karticu..

Kodi addon Sling TV dostupan je u službenom spremištu Kodi addon-a.

Nakon što stvorite svoj račun za Sling TV, možete unijeti svoju adresu e-pošte i zaporku u postavke Addon-a, a zatim pristupite događaju Bellator 223 na Paramount Network.

Bellator 223: Mousasi vs. Lovato borbena karta i detalji događaja

Bellator 223: Mousasi protiv Lovato igra se 22. lipnja u SSE Areni u Londonu. Preliminarni događaj počinje u 18:30 EST / 23:30 GMT. Glavna borbena karta počinje u 21:00 EST / 2:00 GMT.

Preliminarna borbena karta uključuje sljedeće borbe:

 • Chris Bungard vs. Charlies Leary (lagan)
 • Kevin Fryer vs. John Redmond (u srednjoj kategoriji)
 • Nathan Greyson vs. Frans Mlambo (Bantamweight)
 • Galore Bofando vs. Keith McCabe (težina)
 • Walter Gahadza vs. Oliver Enkamp (težina u prosjeku)
 • Terry Brazzier vs. Alessandro Botti (laki)
 • Kate Jackson vs. Lena Ovchynnikova (muške žene)
 • Nathan Rose protiv Luke Orda (pero)
 • Justin Burlison vs. Wendle Lewis (težina)
 • Denise Kielholtz vs. Bryony Tyrell (ženska muha)
 • Alfie Davis vs. Jorge Kanella (laki)

Glavna karta uključuje sljedeće borbe:

 • Gerard Mousasi (c) protiv Rafael Lovato Jr. (Svjetski naslov u srednjoj kategoriji)
 • Paul Daley i Erick Silva (srednje težine)
 • James Gallagher vs. Jeremiah Labiano (težina u težini)
 • Melvin Manhoef i Kent Kauppinen (laki teški)
 • Michael Shipman vs. Costello van Steenis (srednje težine)
 • Fabian Edwards vs. Jonathan Bosuku (u srednjoj kategoriji)
 • Charlie Ward vs. Justin Moore (u srednjoj kategoriji)
 • Aaron Chalmers vs. Fred Freeman (težina u težini)
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 8

Adblock
detector