Možete li gledati Canelo protiv Golovkin (GGG) na Kodi?

Canelo vs. GGG 2 napokon se događa nakon brojnih odgađanja. Moći ćete gledati ovaj meč uživo putem interneta u SAD-u, Velikoj Britaniji, Australiji i bilo gdje u svijetu, sve dok koristite prave izvore. Ali s borbom od 15. rujna odmah iza ugla, možete li gledati Canela i GGG-a na Kodi?

Možete li gledati Canelo vs. Golovkin (GGG) na Kodi_

Canelo vs. GGG 2 emitira se isključivo putem opcije "Pay-Per-View". Za Kodi korisnike to znači da nema zvaničnih opcija za gledanje utakmice, pa čak i opcije neslužbenog strujanja putem Kodija su ograničene.

Korisnici Kodi Pazite: Novi zakoni znače da vaš internetski pružatelj može prodavati i dijeliti vaše podatke o pregledavanju

Nedavne izmjene zakona sada omogućuju vašem davatelju internetskih usluga dijeljenje ili prodaju vaših osobnih podataka trećim stranama. To ne znači da samo davatelji internetskih usluga mogu prikupiti vaše podatke radi zarade, potvrda je da vaš davatelj internetskih usluga može vidjeti sve vaše aktivnosti streaminga.. Ne moraju tražiti vaše dopuštenje da i vaše podatke prelistaju jer to pravo odustajete čim se prijavite za uslugu.

Svoje mrežne aktivnosti možete sakriti pomoću VPN-a za kriptiranje veze. Ne samo da je vaša web aktivnost skrivena od vanjskih gledatelja, niti jednu vašu informaciju ne može se dijeliti, prodati ili ukrasti.

Od najboljih VPN-ova koje smo testirali, naš izbor broj 1 za snažnu enkripciju i velike brzine tijekom strujanja na mreži je IPVanish.

Canelo vs. GGG 2 na Kodi: Ograničene mogućnosti streaminga

HBO PPV imat će utakmicu i u SAD-u BT Sport Box Office u Velikoj Britaniji i Glavni događaj (preko Foxtela) u Australiji. Niti jedna od ovih opcija nije dostupna putem Kodija od bilo kojeg službenog dodavanja Kodi-ja. Malo je vjerojatno da ćete ih naći i kroz neslužbene dodatke.

Što je s neslužbenim Kodijevim dodacima?

Vjerojatno su neki dodaci za IPTV treće strane, poput Igrači Klub, cCloud TV, Nesebično, ili Ultra IPTV može nositi utakmicu. Međutim, nema garancije i morat ćete pričekati i vidjeti, u kojem ćete trenutku biti razočarani i u potpunosti propustiti borbu. Uz to, te mogućnosti predstavljaju značajan rizik, privatnost, sigurnost i pravni rizik. U konačnici, ne preporučujemo ih. Umjesto toga, preporučujemo nekoliko potencijalnih alternativa koje bi Kodi korisnici trebali razmotriti.

Upozorenje: Kodi treba upotrebljavati samo za sadržaj na koji imate zakonsko pravo pristupa. Ni Kodi fondacija, ni Comparitech ne zagovaraju upotrebu Kodija za piratstvo.

Kodi alternative za Canelo vs. GGG

Ovisno o tome gdje živite, imat ćete nekoliko alternativnih opcija internetskog gledanja za borbu protiv Canela protiv Golovkina. VPN će vam trebati za pristup ovom streamu ako želite pristupiti bilo kojem od ovih tokova izvan okruga koji se emitiraju sa sjedištem u.

Ujedinjene države:

  • HBO Pay-per-View putem davatelj tradicionalne kablovske televizije s opcijama za online streaming
  • HBO Pay-per-View putem Sling TV (nepotvrđen)
  • Web mjesto FITE.tv (nije potreban dobavljač kabla!)

Ujedinjeno Kraljevstvo

  • BT Sport Box Office (BT TV, Sky ili Virgin Media potreban)

Australija

  • Glavni događaj web stranica (potrebna je pretplata za Foxtel kabel)

Mogućnosti izvan SAD-a, Velike Britanije i Australije su ograničene. Međutim, možda ćete se moći povezati s nekom od ovih opcija izvan SAD-a pomoću VPN-a i odgovarajućih vjerodajnica za plaćanje. IPVanish je dobra opcija i uključuje 7-dnevno jamstvo povrata novca.

EKSKLUZIVNA PONUDA: Ovdje uštedite do 60% na IPVanish planovima.

Canelo vs. GGG 2: Detalji borbene karte i događaja

Canelo Alvarez i Gennady Golovkin spremni su se boriti protiv njega u ringu 15. rujna 2018. u T-Mobile Areni u Las Vegasu. Ako se želite boriti, budite sigurni da je prilagodite željenom izvoru za streaming na 20:00 EST / 1:00 GMT + 1 na početku borbene karte.

Moći ćete uživati ​​u 3 druge borbe koje vode do glavnog događaja. Cijela borbena karta uključuje:

  • Roman Gonzales vs. Moises Fuentes - Bantamweight
  • David Lemieux protiv Gary “Spike” O’Sullivan - srednje teške kategorije
  • Jaime Mungia vs. Brandon Cook - juniorski srednji naslov
  • Gennady Golovkin protiv Canelo Alvarez (glavni događaj) - srednje kategorije

Kako točno vrijeme borbe za Canelo vs. GGG 2 ovisi o tome koliko će trajati ostali mečevi, trebat ćete to uglasiti u 20:00 EST / 1 AM GMT + 1 vrijeme početka. 

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 1 =

Adblock
detector