Можете ли да гледате Канело срещу Головкин (GGG) на Kodi?

Canelo срещу GGG 2 най-накрая се случва след много закъснения. Ще можете да гледате този мач на живо в чужбина от САЩ, Великобритания, Австралия и от всяка точка на света, стига да използвате правилните източници. Но с битката на 15 септември точно зад ъгъла, можете ли да гледате Канело и GGG на Kodi?

Можете ли да гледате Канело срещу Головкин (GGG) на Kodi_

Canelo срещу GGG 2 се излъчва изключително чрез опции Pay-Per-View. За потребителите на Kodi това означава, че няма официални опции за гледане на мача и дори неофициалните опции за стрийминг през Kodi са ограничени.

Потребители на Kodi Внимавайте: Новите закони означават, че вашият интернет доставчик може да продава и споделя вашите данни за сърфиране

Скорошните промени в закона позволяват на вашия интернет доставчик да споделя или продава вашите лични данни на трети страни. Това не означава, че интернет доставчиците могат да събират вашите данни с цел печалба, това е потвърждение, че вашият доставчик на интернет услуги може да види цялата ви поточна дейност. Не е необходимо да искат разрешението ви да прехвърлят и вашите данни, тъй като отстъпвате това право веднага след като се регистрирате за услуга.

Можете да скриете онлайн дейностите си, като използвате VPN, за да криптирате връзката си. Не само вашата уеб активност е скрита от външни зрители, нито една ваша информация не може да бъде споделена, продадена или открадната.

От най-добрите VPN мрежи, които тествахме, нашият избор №1 за силно криптиране и бързи скорости при поточно онлайн е IPVanish.

Canelo срещу GGG 2 на Kodi: Ограничени опции за стрийминг

HBO PPV ще има мача в САЩ, както и BT Sport Box Office във Великобритания и Основно събитие (чрез Foxtel) в Австралия. Никоя от тези опции не е налична чрез Kodi от всички официални добавки на Kodi. Освен това е малко вероятно да ги намерите чрез неофициални добавки.

Ами неофициалните добавки на Kodi?

Има вероятност някои IPTV добавки на трети страни, като например Играчи Klub, cCloud TV, Selfless, или Ултра IPTV може да носи мача. Въпреки това няма гаранция и ще трябва да изчакате и да видите, в този момент може да се разочаровате и да пропуснете двубоя изцяло. Освен това тези опции носят значителни рискове за неприкосновеността на личния живот, сигурността и правните действия. В крайна сметка не ги препоръчваме. Вместо това препоръчваме няколко потенциални алтернативи, които потребителите на Kodi трябва да разгледат.

Предупреждение: Kodi трябва да се използва само за съдържание, до което имате законно право на достъп. Нито Фондация Коди, нито Компаритех не се застъпват за използването на Коди за пиратство.

Kodi алтернативи за Canelo срещу GGG

В зависимост от това къде живеете, ще имате няколко алтернативни варианта за гледане онлайн за двубоя с Canelo срещу Golovkin. Ще имате нужда от VPN, за да получите достъп до този поток, ако искате да получите достъп до някой от тези потоци извън графството, в който е базиран операторът.

Съединени щати:

  • HBO Pay-Per-View чрез традиционен доставчик на кабелна телевизия с опции за онлайн стрийминг
  • HBO Pay-Per-View чрез Sling TV (Непотвърден)
  • Уебсайт FITE.tv (не е необходим доставчик на кабели!)

Великобритания

  • BT Sport Box Office (BT TV, Sky или Virgin Media задължително)

Австралия

  • Главно събитие уебсайт (необходим е абонамент за Foxtel кабел)

Опциите извън САЩ, Великобритания и Австралия са ограничени. Можете обаче да успеете да се свържете с една от тези опции извън САЩ, като използвате VPN и правилни платежни идентификационни данни. IPVanish е добър вариант и включва 7-дневна гаранция за връщане на парите.

ЕКСКЛУЗИВНА СДЕЛКА: Спестете до 60% от IPVanish планове тук.

Canelo срещу GGG 2: Детайли за битка за карти и събития

Канело Алварес и Генадий Головкин са готови да се преборят на ринга на 15 септември 2018 г. в T-Mobile Arena в Лас Вегас. Ако се надявате да уловите двубоя, не забравяйте да се настроите на желания източник за стрийминг в 20:00 EST / 1 AM GMT + 1 в началото на борбата карта.

Ще можете да се насладите на 3 други двубоя, водещи до основното събитие. Цялата борба карта включва:

  • Роман Гонсалес срещу Моизес Фуентес - Бантамаг
  • Дейвид Лемио срещу Гари „Спайк“ О’Съливан - средно тегло
  • Хайме Мунгия срещу Брандън Кук - Джуниър Средна титла
  • Генадий Головкин срещу Канело Алварес (Основно събитие) - средно тегло

Тъй като точният момент за двубоя с Canelo срещу GGG 2 зависи от това колко време ще продължат другите мачове, ще искате да настроите в 8 PM EST / 1 AM GMT + 1 начален час. 

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

87 − = 82

Adblock
detector