Можете ли да гледате UFC 228 Woodley срещу Till на живо на Kodi?

Планирано за 8 септември 2018 г., следващото голямо събитие в MMA ще бъде UFC 228: Woodley vs. Till. Картата за борба за UFC 228 е доста обширна, с над дузина мача, водещи до основното събитие между Тайрън Удли и Дарън Тил. Ако се опитвате да гледате на Kodi обаче, няма да имате късмет.


Единственият официален начин да гледате UFC 228 на Kodi е, ако имате акаунт в PlayStation Vue и добавката за PS Vue Kodi. Дори тогава ще можете да гледате само предварителните мачове през потока на FX канал на PS Vue и дори тогава само в САЩ. Има множество неофициални добавки, които вероятно ще покажат двубоя, като UK Turk Playlist, Sportsdevil или Nemesis, но носят значителни рискове и е вероятно да имат нискостепенно покритие. Повече за това по-късно.

По-долу ще разгледаме повече за събитието UFC 228, където Kodi попада във вашите възможности за гледане и където можете да намерите алтернативни източници за гледане.

Можете ли да гледате UFC 228 Woodley vs. Till на живо на Kodi_

Байпас ограничения за съдържание с VPN

Ако планирате да гледате UFC 228 Woodley vs. До този септември, вероятно ще трябва да се свържете с опция за платено излъчване. Съществуват няколко опции, но всяка опция, която изберете, ще бъде лесно изложена на мониторинг на ISP.

Независимо от това какви сайтове или добавки използвате, вашият интернет доставчик може да види вашата поточна активност. Много интернет доставчици ще намалят потребителските данни, а някои могат да предприемат действия срещу потребители, свързани с неофициални потоци.

За потребителите на Kodi IPVanish е най-доброто решение за скриване на поточни дейности. Ще откриете, че IPVanish работи добре с Kodi, за да попречи на ISP да виждат поточен трафик и елиминира скоростта на ISP за дроселиране на висококачествени видео потоци. Освен това тя маскира самоличността ви онлайн изцяло чрез тежко криптиране и предотвратява шпионирането от атаки на човек в средата. IPVanish има хиляди сървъри по целия свят, които улесняват преодоляването на ограниченията за географско съдържание за всяка добавка, която използвате.

СЪОБРАЖЕНИЕ НА ЧИТАТИ: Спестете до 60% от IPVanish тук. Това включва 7-дневна гаранция за връщане на парите, така че можете да изпробвате услугата безрисково.

Предупреждение: Kodi трябва да се използва само за съдържание, до което имате законно право на достъп. Нито Фондация Коди, нито Компаритех не се застъпват за използването на Коди за пиратство.

Има ли добавки на Kodi за UFC 228 Woodley vs. Till?

Както беше посочено по-рано, за съжаление няма добри опции за стрийминг за UFC 228 на Kodi. Понастоящем бордната карта на UFC 228 може да бъде достъпна чрез следните опции:

 • САЩ: UFC Fight Pass (Ранен предварителен), FX (Prelim), Pay-per-View (Основна карта) 
 • Канада: Pay-per-View
 • Великобритания: BT Sport
 • Австралия: Pay-per-View
 • Германия: UFC Fight Pass

В зависимост от това къде живеете, единствените легитимни опции за гледане на UFC 228 са FX (предварителни мачове в САЩ), UFC Fight Pass (ранни предварителни мачове в САЩ) и Pay-Per-View. За повечето места Pay-Per-View ще бъде опцията за поточно предаване на основната карта и други събития.

В САЩ можете да получите достъп до FX, ако се регистрирате в PlayStation Vue. Услугата обаче е малко скъпа и ще можете да получите само предварителните мачове - не ранните прелими и не основната карта.

Няма добавени Kodi добавки, които ще ви дадат функционален достъп до всякакви жизнеспособни опции за стрийминг.

Ако искате да гледате UFC 228, ще трябва да използвате един от алтернативните източници за стрийминг, изброени по-горе.

За повече информация относно легалните опции за стрийминг, вижте нашето ръководство за това как да гледате UFC 228 Woodley vs. Till на живо онлайн.

Избягвайте неофициалните добавки и потоци от Kodi

Тъй като за UFC 228 няма налични легитимни добавки за стрийминг, някои потребители могат да се опитат да използват неофициални добавки за стрийминг на бордната карта. Вероятно ще откриете, че няма неофициални добавки, които да предлагат качествено стрийминг изживяване през Kodi за следващите мачове. Тези добавки, които съществуват, трябва да се избягват както по отношение на личния живот, така и по отношение на сигурността, наред с други причини.

Незаконните добавки на Kodi, които искате да избегнете, включват:

 • възмездие
 • Плейлист на UK Turk
 • Sportie
 • cCloud TV
 • Планета ММА
 • Sportsdevil

Има и други, които може да видите препоръчани другаде. Въпреки това шансовете на тези добавки да са ниски и няма да можете да изложите на риск да изтеглите злонамерен софтуер чрез самите добавки. Някои разработчици също са вмъкнали мониторинг код в своите добавки, за да прескачат данни от потребители или да отвлекат потребителски връзки.

Тези страни настрана, неофициалните добавки могат да предоставят потоци на материали, защитени с авторски права. Подобно предаване може да бъде незаконно във вашия район, в зависимост от местните и националните закони. За по-сигурно изживяване е най-добре да използвате само официални източници за UFC 228.

UFC 228 потоци на живо, график и излъчващи програми

Woodley vs. Till е мачът на заглавието, влизащ в турнира UFC 228. Има и някои други основни събития с карти, които може да искате да уловите, включително женската лекота между Монтаньо и Шевченко.

Другите две основни събития на карти са две състезания за жени в тежка категория. UFC 228 ще включва четири предварителни мача и 5 ранни предварителни срещи. Всеки с правилния достъп трябва да може да гледа събития на UFC 228 на стойност няколко часа.

Както е обичайно, няма да е необходима VPN за претегляне и е възможно да можете да хващате коментарни предавания в различни мрежи, като ESPN и дори в YouTube. Също така вероятно ще успеете да намерите малко на живо.

разписание

Ето график на UFC 228, който ще се проведе в Далас, Тексас:

 • Претегля се в: петък, 7 септември @ 18:00 / 13:00. EST / PT (10:00 UTC)
 • Ранни Prelims (UFC Fight Pass): събота, 8 септември @ 18:00 / 13:00. EST / PT (10:00 UTC)
 • Prelims (FX): събота, 8 септември @ 20:00/5:00. EST / PT (12:00 UTC, 9 септември)
 • Основна карта: Събота, 8 септември @ 22:00 / 19:00. EST / PT (2 часа сутринта UTC, 9 септември) 

UFC 228 борба карта: Всички събития

Ето цялата бойна карта на UFC 228, като се започне от ранните предварителни събития

Ранна предварителна карта:

 • Джеф Нийл срещу Франк Камачо
 • Райън Беноа срещу Роберто Санчес
 • Ирен Алдана срещу Лусие Пудилова
 • Джим Милър срещу Алекс Уайт
 • Диего Санчес срещу Крейг Уайт

Предварителна карта:

 • Джими Ривера срещу Джон Додсън
 • Абдул Разак Алхасан срещу Нико Прайс
 • Чарлз Бърд срещу Дарън Стюарт
 • Aljamain Sterling срещу Cody Stamann

Основна карта:

 • Карла Еспарза срещу Татяна Суарес
 • Джесика Андраде срещу Каролина Ковалкевич
 • Нико Монтаньо (в) срещу Валентина Шевченко
 • Тайрън Удли (в) срещу Дарън Тил

Вижте също: Как да живея на живо UFC в чужбина.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

42 + = 46