Можете ли гледати Цанело против Головкин (ГГГ) на Кодију?

Цанело вс. ГГГ 2 се коначно дешава након бројних одлагања. Моћи ћете да гледате овај меч уживо онлине у иностранству из САД-а, Велике Британије, Аустралије и било ког света, све док користите праве изворе. Али уз борбу 15. септембра иза угла, можете ли гледати Цанела и ГГГ-а на Коди-ју?

Можете ли гледати Цанело вс. Головкин (ГГГ) на Коди_

Цанело вс. ГГГ 2 емитује се искључиво путем опције Паи-Пер-Виев. За Коди кориснике то значи да не постоје званичне опције за гледање меча, па су чак и незваничне опције стриминга преко Кодија ограничене.

Корисници Коди Пазите: Нови закони значе да ваш Интернет провајдер може продати и делити ваше податке о прегледавању

Недавне промене закона сада омогућавају вашем даватељу интернетских услуга да дели или продаје своје личне податке трећим лицима. То не значи само да интернет провајдери могу да прикупљају ваше податке ради профита, већ је потврда да ваш провајдер Интернет услуга може видети све ваше активности стриминга.. Не морају тражити вашу дозволу да и они скидају ваше податке, јер то право одустајете чим се пријавите за услугу.

Своје мрежне активности можете сакрити користећи ВПН да бисте шифровали везу. Не само да је ваша веб активност скривена од спољних гледалаца, нити једну вашу информацију не можете делити, продати или украсти.

Од најбољих ВПН-ова које смо тестирали, наш избор број 1 за снажну енкрипцију и велике брзине током стриминга на мрежи је ИПВанисх.

Цанело вс. ГГГ 2 на Коди: Ограничене опције стриминга

ХБО ППВ ће имати утакмицу и у САД-у БТ Спорт Бок Оффице у Великој Британији и Главни догађај (преко Фоктела) у Аустралији. Ниједна од ових опција није доступна преко Коди-ја од било којег службеног додавања Коди-ја. Такође их вероватно нећете наћи преко незваничних додатака.

Шта је са незваничним Кодијевим додацима?

Вероватно је да су неки ИПТВ додаци других произвођача, попут Играчи Клуб, цЦлоуд ТВ, Несебично, или Ултра ИПТВ може да носи меч. Међутим, нема гаранције и мораћете сачекати и видети, у ком тренутку ћете бити разочарани и у потпуности пропустите борбу. Поред тога, те опције носе значајан ризик по приватност, сигурност и правни ризик. У коначници, не препоручујемо их. Уместо тога, препоручујемо неколико потенцијалних алтернатива које би Коди корисници требало размотрити.

Упозорење: Коди треба користити само за садржај на који имате законско право приступа. Ни Коди фондација, ни Цомпаритецх не заговарају употребу Кодија за пиратерију.

Коди алтернативе за Цанело вс. ГГГ

Зависно од тога где живите, имаћете неколико алтернативних опција за гледање на мрежи за борбу против Цанела против Головкина. ВПН ће вам требати за приступ овом току ако желите приступити било којем од ових токова изван округа у којем се емитира сједиште.

Америка:

  • ХБО Паи-пер-Виев виа традиционални провајдер кабловске телевизије са опцијама за Интернет стриминг
  • ХБО Паи-пер-виев Слинг ТВ (непотврђено)
  • Веб локација ФИТЕ.тв (није потребан провајдер кабла!)

Велика Британија

  • БТ Спорт Бок Оффице (БТ ТВ, Ски или Виргин Медиа потребан)

Аустралија

  • Главни догађај веб локација (потребна је претплата за Фоктел кабл)

Опције изван САД-а, Велике Британије и Аустралије су ограничене. Међутим, можда ћете бити у могућности да се повежете са неком од ових опција изван Сједињених Држава користећи ВПН и одговарајуће акредитиве за плаћање. ИПВанисх је добра опција и укључује 7-дневну гаранцију поврата новца.

ЕКСКЛУЗИВНИ УГОВОР: Уштедите до 60% на ИПВанисх плановима овде.

Цанело вс. ГГГ 2: Детаљи борбене карте и догађаји

Цанело Алварез и Геннади Головкин спремиће се да се изборију у рингу 15. септембра 2018. године у Т-Мобиле Арени у Лас Вегасу. Ако се надате да ћете ући у борбу, будите сигурни да подесите жељени извор струје на 20:00 ЕСТ / 1 АМ ГМТ + 1 на почетку борбене карте.

Бићете у могућности да уживате у 3 друге борбе које воде до главног догађаја. Цела борбена карта укључује:

  • Роман Гонзалес вс. Моисес Фуентес - Бантамвеигхт
  • Давид Лемиеук против Гари “Спике” О’Сулливан - средња тежина
  • Јаиме Мунгиа вс. Брандон Цоок - Јуниор Јуниор категорија
  • Геннади Головкин вс. Цанело Алварез (Маин Евент) - средњи терет

Како тачан време борбе за Цанело против ГГГ 2 зависи од тога колико ће трајати остали мечеви, хтећете да мелодије наставите у 20:00 ЕСТ / 1 АМ ГМТ + 1 време почетка. 

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 2

Adblock
detector