Најбољи додаци за Аниме Коди из 2017. и неке које треба избегавати

Коди_аниме_аддонс_фуниматион_нов

Иако је Аниме јапанског порекла, постао је прилично популаран широм света. Коди, бесплатни софтвер за репродукцију медија, омогућава корисницима да уживају у Анимеу поред многих других жанрова за стриминг.

Без обзира да ли имате Распберри Пи, Року, Аппле ТВ, Андроид ТВ уређај или Амазон Фире ТВ, моћи ћете да снимате своје омиљене епизоде ​​користећи Коди.

Коди в17.4 “Криптон” је најновија стабилна верзија Коди-а доступна за преузимање.

Ако желите да уживате у омиљеним изборима анимеа, будите сигурни да постоје Коди додаци који то омогућавају. Аддонови омогућавају корисницима да стримују садржај из различитих извора. Међутим, обично захтевају инсталацију пре него што можете да започнете стреаминг. Потребно је мало стрпљења пре устајања и трчања.

Овај водич ће истакнути главне званичне Коди додатке који се у почетку могу користити за гледање анимеа. На крају истражујемо и неке додатке других произвођача.,

Имајте на уму да иако неки додаци трећих страна могу да садрже бесплатан садржај, корисници би требало да буду опрезни, јер се овај садржај углавном користи преко неслужбених канала.

Такође видети: Најбољи Коди додаци за филмове.

Упозорење: Коди треба користити само за садржај на који имате законско право приступа. Ни Коди фондација, ни Цомпаритецх не заговарају употребу Кодија за пиратерију.

Пре него што започнемо: Како безбедно и приватно користити Коди

Сигурност и приватност на мрежи су од највећег значаја. Коришћење виртуалне приватне мреже (ВПН) са Коди-ом може маскирати ваш идентитет на мрежи и заштитити вас од злонамјерних напада и различитих безбедносних ризика попут напада човека у средини. Такав напад укључује вашу интернетску везу која је пресрела злогласна страна која жели приступити вашим драгоценим подацима.

Поред тога, злонамерни код може уградити у Коди додатке од стране злонамерних страна. Додатак са злонамерним кодом уграђеним у њега могао би опустошити рачунар ако се одмах не заустави. Због начина на који ВПН преусмерава саобраћај, он би могао да помогне у избегавању ризика који представљају Коди додаци са уграђеним злонамерним кодом.

Употреба ВПН-а такође значи да своју интернетску активност можете сакрити од свог даватеља Интернет услуга (ИСП). Без ВПН-а, ваш ИСП може слободно пратити ваше мрежне активности које са становишта приватности нису идеалне. ИСП-ови понекад успоравају везе купаца који стримују много видео записа. Било је и случајева да су ИСП-ови слали писма упозорења купцима који стримују видео из неслужбених извора. Ако се користи ВПН, ваше интернет активности биће маскиране од вашег даватеља интернетских услуга, што вам у коначници даје већу слободу за уживање у вашем садржају.

Погодан ВПН је потребан да би се испунили захтеви за стриминг садржаја помоћу Коди-ја. Стреаминг видео заузима пуно пропусног опсега, па је потребна снажна, стабилна и брза веза, многи ВПН-ови ће успорити брзину толико да Коди постаје неупотребљив. Због приватности топло се препоручује ВПН који не бележи вашу активност. Наш предлог за ВПН који одговара критеријумима је ИПВанисх, који је изузетно популаран међу Коди заједницом. ИПВанисх ради на свим популарним уређајима и једини је ВПН који је једноставан за инсталацију на Фирестицк. ИПВанисх је наша главна препорука, али постоје и други ВПН-ови који су доступни за Коди кориснике.

НАЈБОЉИ ВПН ЗА КОДИ: ИПВанисх је наш топ избор. Има велику непропусну мрежу сервера и постиже добре брзине. Снажне безбедносне и приватне карактеристике чине ИПВанисх фаворитом за кориснике Коди и Амазон Фире ТВ Стицк. Испробајте без ризика уз 7-дневну гаранцију поврата новца.

Најбољи аниме коди додаци: званични додаци

Од многих доступних анимеових Коди додатака, следећи су не само легални него нуде и висококвалитетни садржај у задивљујућем ХД формату.

Фуниматион Нов

аниме коди аддонс фуниматион

Фуниматион Нов омогућава брз и лак приступ омиљеним енглеским насловима анимеа. Иако је доступан бесплатни пакет претплате, за потпуни приступ комплетној библиотеци Фуниматион Нов, морат ћете платити претплату. За 5,99 долара месечно можете добити пуни приступ. 59,99 УСД такође вам даје потпуни приступ током целе године.

У време писања текста, Фуниматион Нов је потпуно легална опција. Иако додатак није званично креиран од стране Фуниматион-а, он приступа библиотеци Фуниматион на законит и директно на веб страницу. Нуди аниме епизоде ​​на енглеском језику у року од 2-4 недеље након оригиналног емитовања емисије. Премиум претплате пружају садржај у ХД 720П и 1080П.

Црунцхиролл

коди_аниме_црунцхиролл_маин

Црунцхиролл је друга опција за приступ великом броју аниме наслова. Ово би вас требало зауставити ако желите гледати енглески титл, а не аниме под називом. Као и код Фуниматион Нов, како бисте добили приступ комплетном каталогу анимеа на Црунцхиролл-у, морат ћете се претплатити на премиум пакет. Премиум пакети на Црунцхиролл крећу се од 6,95 УСД месечно.

У вријеме писања текста, Црунцхиролл је потпуно легална опција за стриминг вашег аниме садржаја. Уз премиум претплату, можете уживати у најновијим аниме епизодама већ 1 сат након оригиналног јапанског емитовања. Премиум претплате такође садрже садржај у ХД 720П и 1080П и испоручује садржај без огласа.

Даисуки

коди_аниме_даисуки

Даисуки тренутно пружа висококвалитетни званични приступ анимеу. За приступ вашем омиљеном анимеу с енглеским титловима, Даисуки је одличан избор. Веб страница такође укључује одељак за заједнице који је форум за љубитеље анимеа и интернетску продавницу која омогућава куповину аниме меморабилије

Иако препоручујемо Даисуки будући да пружа приступ анимеу службеним путем, веб локација ће завршити услуге 31. октобра. Иако то можете сада да проверите, планирајте да ускоро испробате неки други званични Коди додатак за ваше аниме потребе.

Најбољи аниме коди додаци: неслужбени додаци

Следећи додаци других произвођача често се препоручују на другим локацијама. Не препоручујемо ове додатке због њихове употребе пиратског садржаја, али овде их наводите уз објашњење зашто их треба избегавати.

АнимеГо

Коди_аниме_го

Шта је то? АнимеГо има опсежни каталог аниме епизода као и аниме филмова. Садржај је уређен тако да све буде лако пронаћи. Међутим, ако тражите садржај високог квалитета, тада су Фуниматион Нов и Црунцхиролл најбољи улог.

Зашто бисте требали избјегавати његово кориштење? АнимеГо пружа приступ садржају путем веза које аутори садржаја не санкционишу. Из тог разлога, не препоручујемо да струји аниме преко АнимеГо.

Споразум

аниме коди аддонс цовенант

Шта је то? Иако Савез није наменски Коди аниме додатак, он има намењени аниме одељак са преко 400 различитих избора. У зависности од одабране везе, можда ћете моћи да приступите ХД садржају, али то није загарантовано. Свако аниме је праћено одељком са описом који је од велике помоћи за оне емисије које једноставно нисте упознати.

Зашто бисте требали избјегавати његово кориштење? Аниме који се емитује кроз Савез проводи се пиратским токовима. Због ослањања Пакта на изворе без одговарајућих права на емитовање, не препоручујемо употребу.

Прочитајте више овде на додатку Коди Цовенант.

Екодус

аниме коди аддонс егзодус

Шта је то? Егзодус омогућава приступ широком спектру садржаја, слично као и Савезу. Постоји посвећена Аниме одељак, испод главног Филмови, и ТВ емисије секције. ХД токови такође зависе од извора. Иако није посвећен пружању приступа анимеу, Екодус још увек има јак избор са преко 400 различитих наслова. Свако аниме приказано је са кратким описом који је одличан као увод за гледатеље који први пут долазе.

Зашто бисте требали избјегавати његово кориштење? Егзодус се углавном ослања на пиратске потоке и из тог разлога, не препоручујемо да ово користите додати на.

Прочитајте више овде на додатку Коди Екодус.

Шта су обожаватељице? Јесу ли лоше??

За оне од нас који говоре енглески, али воле јапански аниме, две могућности за гледање су преко енглеске синхронизоване серије или енглеске серије са титлом. Енглеске снимке дају медијске куће одговорне за дистрибуцију аниме серије. Ове компаније обично нуде и титлове.

Међутим, санкције не пружају увек санкционисане медијске куће. Уз обожаватеље фанова, епизоде ​​аниме серија поднасловљују епизоде ​​у корист осталих фанова. Ови неслужбени титлови се затим прекривају кроз различите епизоде ​​серије и пружају путем различитих продајних места на мрежи за уживање у заједници љубави анимеа.

Фансуббед аниме епизоде ​​обично се објављују убрзо након оригиналних јапанских емисија, посебно код популарних серија. Међутим, треба напоменути да се видео датотеке не добијају званичним каналима. Ово поставља правно питање.

Иако је приступ анимеима са фановима погодан, они се ослањају на нелегално добијене видео датотеке. Из тог разлога, не препоручујемо обожаватеље и препоручујемо да подржите званичне канале попут ФуниматионНов и ЦрунцхиРолл за приступ омиљеним анимеима. Кориштењем званичних канала за приказ анимеа, осигуравате да подржавате стваратеље. Ово ствара окружење у којем се непрестано могу објављивати феноменалне аниме епизоде ​​и серије.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 80 = 89

Adblock
detector