Най-добрите алтернативи на Exodus за потребителите на Kodi

Алтернативи за излизане от Kodi

Имате проблеми с намирането на добавката Exodus Kodi? От май 2018 г. Exodus е нарушен след ремонт - добавката вече не се поддържа от първоначалния си създател или от други разработчици. Като такъв, ще ви трябва добра, солидна алтернатива на Изход. За щастие, вие сте на правилното място! 

Изходът беше един от най-популярните добавки на трети страни, но не изтрива съдържанието му от официални източници. Имаме дълъг списък от страхотни добавки към телевизори и филми, които ще изпълнят вашите нужди от телевизия.

В тази статия разкриваме най-добрите официални добавки, които да се конкурират с добавката Kodi Exodus за няколко различни типа съдържание. Докато Изходът и някои от неговите колеги (Гурзил, Завет, Издигане на Нептун, и т.н.) не са добавки, които препоръчваме, има много официални опции, които могат да осигурят изобилие от безплатно поточно съдържание на Kodi.

Kodi е софтуер с отворен код, който прави настройването на системата за домашно кино по-лесно от всякога. Той е много универсален и може да бъде инсталиран в широк спектър от платформи, включително компютър, Android, iPhone, Roku, Raspberry Pi, Nvidia Shield, Amazon Fire TV и Firestick и USB палец.

Kodi е напълно законно да се използва, но някои добавки на трети страни като Exodus доведоха до несправедливо злоупотреба в медиите. Призоваваме нашите читатели да намерят официални източници на съдържание, когато това е възможно, и да проучат законите на тяхната страна за стрийминг на съдържание, преди да се опитат да използват Kodi за тази цел.

ВИЖТЕ СЪЩО: Най-добрите добавки от Kodi за телевизия и филми

Предупреждение: Kodi трябва да се използва само за съдържание, до което имате законно право на достъп. Нито Фондация Коди, нито Компаритех не се застъпват за използването на Коди за пиратство.

Важно: Винаги използвайте VPN с Kodi

Въпреки че някои потребители на Kodi използват виртуални частни мрежи (VPN), за да скрият неофициална стрийминг от своя доставчик на интернет услуги (ISP), има много начини, спазващ закона Kodi потребител да се възползва от VPN.

VPN спира вашия интернет доставчик да не намалява скоростите на мрежата ви въз основа на вашата история на трафика и да доведе до проблеми с буферирането на Kodi. Тъй като целият ви мрежов трафик е криптиран, VPN може също така да предотврати повечето атаки на човек в средата и да увеличи сигурността на вашата система.

Въпреки че всички VPN мрежи ще забавят скоростта ви в интернет, някои правят това до степен, че използването на интернет е трудно, докато други могат да включват злонамерен софтуер или да поддържат подробни дневници на навиците ви за сърфиране. Поради тази причина е важно да намерите доставчик на VPN, на когото да имате доверие, за да запазите данните си безопасни и анонимни.

Препоръчваме IPVanish. Той има минимално въздействие върху скоростта на вашия интернет, не поддържа регистрации на вашите дейности и предлага връзки със сървъри в повече от 50 страни. Също така, той е изключително преносим и може да бъде инсталиран на широк набор от устройства, включително Amazon Firestick.

СЪОБРАЖЕНИЕ НА ЧИТАТИ: спестете до 60% от планове за IPVanish тук. IPVanish предлага седемдневна гаранция за връщане на парите, така че да може да се изпробва безрисково.

Защо трябва да се избягва Exodus?

Основната причина, поради която Exodus трябва да се избягва, е, че той излъчва съдържание от неофициални източници. Въпреки че отделните доставчици могат да бъдат деактивирани, Exodus изобщо не съдържа законни източници и е невъзможно да добавите свои. Това го прави лош избор за потребителите на Kodi, които искат да гледат правилно лицензирано съдържание.

Освен това, тъй като Exodus е толкова популярен, той привлече вниманието на притежателите на авторски права. В миналото Асоциацията за движение на картини твърди, че Exodus и подобни добавки са начело на нова вълна от нарушаване на авторски права. Това прави Kodi лесно изкупителна жертва за организациите и може да доведе до по-строго регулиране на софтуера в бъдеще.  

Също така е важно да се има предвид, че Изходът е добавка на трети страни. Това означава, че е малко вероятно той да е бил строго тестван по време на разработката и вероятно съдържа повече несвързани уязвимости от официалните добавки, които препоръчваме по-долу.

Освен това Exodus вече не се поддържа от разработчиците, така че ще стане по-уязвим само с течение на времето. Всъщност най-новата актуализация на Exodus идва от опасен източник.

В миналото Exodus включваше код, който превърна компютрите на потребителите на Kodi в ботнет. Този код оттогава е премахнат, но говори на мисленето на разработчиците, че някога е бил включен.

Вижте също: Безопасна ли е за употреба добавката на Kodi SALTS?

Най-добрите алтернативи на изхода

Въпреки че Exodus не използва официални източници, има много добавки на Kodi, които го правят. Те са по-малко уязвими за отвличане и често предлагат библиотеки със съдържание с подобен размер. В резултат на това те могат да бъдат използвани за замяна на добавката Exodus, показване на подкрепа на създателите на съдържание и премахване на риска от известия за нарушения от вашия интернет доставчик.

Най-добрите официални алтернативи за филми

PlayOn Browser

Playon Kodi addon

PlayOn е услуга, която ви позволява да свързвате акаунти от множество поточни услуги и да показвате цялото си налично съдържание на едно място.

Добавката на браузъра PlayOn е най-лесният и безопасен начин за гледане на Netflix, Amazon Prime Video и Hulu съдържание с Kodi, тъй като никой от тези доставчици няма официален аддон. За добавяне на тези източници е необходим премиум акаунт, но при $ 2,50 на месец, той е много достъпен.

Браузърът PlayOn може да се намери в официалното хранилище на добавки Kodi.

FilmRise - YouTube

FilmRise Kodi addon

The FilmRise - YouTube добавка изтрива връзки от каналите на YouTube на независим издател FilmRise.

Този адон съдържа хиляди филми, повечето от които се предлагат в HD. Тъй като в медийната библиотека на FilmRise има малко, която е постигнала търговски успех, тази добавка е чудесно място за откриване на нови филми или намиране на заглавия, които не са достъпни никъде другаде.

Добавката FilmRise - YouTube е достъпна от официалното хранилище на добавки Kodi.

пукане

Официален Crackle Kodi addon

Crackle е платформа за стрийминг на видео, собственост на Sony. Той предлага по-известни филми от повечето други официални добавки и е напълно безплатен за използване.

Трябва да се отбележи, че съдържанието на Crackle е достъпно само в САЩ, така че задграничните потребители ще трябва да свържат VPN към американски сървър, преди да могат да гледат каквото и да било.

Crackler addon на официалния Kodi repo вече не работи, но тази актуализирана версия, Crackle, може да бъде намерена в хранилището на eracknaphobia. Научете как да инсталирате Crackle в нашето ръководство за инсталиране на Crackle.

Snagfilms

SnagFilms Kodi addon

Snagfilms е стрийминг платформа, която събира независими филми. Те могат да бъдат разгледани чрез Kodi с помощта на официалния добавка за Snagfilms.

Snagfilms предлага повече от 5000 заглавия, от които да избирате, обхващащи всичко от научна фантастика до политика. Съдържанието му е групирано по категории и въпреки липсата на функция за търсене, обикновено е доста лесно да се намери нещо интересно за гледане.

Добавката Snagfilms е достъпна от официалното хранилище на добавки Kodi.

Най-добрите официални алтернативи за телевизионни предавания по заявка

Viewster

Viewster Kodi addon

Viewster е онлайн стрийминг платформа, която за разлика от много от своите конкуренти, не блокира регионалното му съдържание. Официалният Addter Viewster съдържа богата селекция от телевизионни предавания и аниме, категоризирани по жанр. Особено впечатляващо е, че някои от заглавията на Viewster (включително култовата класика) Звук на небето) не са достъпни от друг официален онлайн източник.

Добавката Viewster е достъпна от официалното хранилище на добавки Kodi.

iPlayer WWW

Най-добрите алтернативи на Exodus за потребителите на Kodi

BBC предоставя съдържанието си достъпно чрез своята поточна платформа iPlayer. IPlayer WWW Kodi addon предлага редовно актуализирана колекция от британски телевизионни предавания, въпреки че ще ви е необходим валиден лиценз за телевизия във Великобритания за гледане.

Епизодите се добавят само няколко часа след излъчването им, но iPlayer също така ви позволява да гледате на живо, ако предпочитате. Освен това регионът на BBC заключва съдържанието им, така че чуждестранните потребители ще трябва да свържат VPN към сървъра във Великобритания.

IPlayer WWW добавката се предлага от официалното хранилище на Kodi addon.

ITV

ITV Kodi addon

ITV Kodi addon е подобен на iPlayer WWW. Той осигурява достъп до ITV програмиране и телевизионни потоци на живо. Подобно на BBC, ITV region заключва тяхното съдържание, така че е необходим британски IP адрес.

Няма функционалност за търсене, въпреки че заглавията са категоризирани по жанр, а след това по азбучен ред, така че е лесно да намерите нещо, което да гледате. По-голямата част от съдържанието на този Addon се предлага в HD формат с някои изключения за по-стари заглавия.

ITV добавката е налична в хранилището noobsandnerds. Това репо съдържа много добавки на трети страни, така че не съветваме да инсталирате никоя от другите.

Crunchyroll

Официален Crunchyroll Kodi addon

Crunchyroll е платформа за стрийминг на аниме и официалният добавка Crunchyroll ви позволява да свържете акаунта си и да гледате директно през Kodi.

Тази добавка предлага стотици различни аниме серии с нови епизоди, добавени в същия ден, когато излъчат в Япония. Заслужава да се отбележи, че по-голямата част от заглавията на Crunchyroll са подзаглавени, така че ако се интересувате от анимирано аниме, може да бъдете по-добре обслужвани от добавката за приспособяване.

Добавката Crunchyroll може да бъде намерена в официалното хранилище на добавки Kodi.

NBC Спорт на живо Extra

NBC Sports Live Extra Kodi addon

NBC Sports Live Extra addon предлага богат избор от спортно съдържание с висока разделителна способност на Kodi.

Препоръчаните клипове и акценти са безплатни за гледане, но за пълни игри ще ви трябва абонамент за NBC Sports Gold. NBC Sports може да се гледа само в Америка, така че ако сте в чужбина, ще трябва да се свържете с американски сървър.

NBC Sports Live Extra може да се намери в официалното хранилище на добавки Kodi.

Свързани: 5-те най-добри добавки на Kodi Sports за 2017 година

Най-добрите официални алтернативи за телевизия на живо

Изходът не съдържа никакви телевизионни потоци на живо, но има много подобни добавки. Проблемът е, че те използват връзки към неофициални поточни сайтове, които често са ненадеждни. Съществуват обаче няколко законни опции, които предлагат много по-високо качество на видеото.

USTV сега

USTV Now Kodi addon

USTV Now е услуга, която позволява на задграничните потребители да гледат американска телевизия. Той разполага с три плана, един от които е безплатен и предлага седем канала. Платените планове отключват още 21 канала и DVR функционалност.

USTV Now казва, че тяхната услуга е достъпна само за американци, живеещи в чужбина, но няма проверки, за да се предотврати достъпът. В резултат на това може да бъде използван от всеки, където и да е по света, или от жители на САЩ, които се свързват чрез VPN.

USTV Now е на разположение от официалното хранилище на добавки Kodi.

FilmOn.TV

Инсталирайте FilmOn за Kodi

Addo на FilmOn.TV Kodi предлага връзки към повече от 600 телевизионни канала на живо от цял ​​свят. Безплатен акаунт позволява на потребителите да гледат в стандартна разделителна способност, но са налични платени акаунти, които увеличават качеството на видеото и броя на предлаганите канали.

Потоците са групирани по страна на произход, както и по жанр, така че е лесно да намерите съдържание от вашата страна, без да преглеждате няколко страници с резултати от чужд език.

Добавката FilmOn.TV може да бъде намерена в хранилището SuperRepo.

PS Vue

PS Vue Kodi addon

PS Vue е услуга, която е предназначена да замени абонамента ви за кабел. Плановете започват от $ 39,99 на месец и включват най-малко 50 канала, включително Disney Channel, FX и ESPN.

Добавката PS Vue Kodi изисква акаунт за използване, тъй като не включва безплатно съдържание. Докато има PS Vue приложения за различни устройства, Kodi addon ви позволява да гледате на още по-голям набор от устройства, включително Raspberry Pi, и предлага по-голям контрол (увеличение, контраст, 3D поддръжка) над самия видеоклип.

Добавката за PS Vue е достъпна от официалното хранилище на Kodi addon.

заключение

Изходът може да изглежда привлекателен на пръв поглед, но има няколко проблема, които го правят лош избор за потребителите на Kodi, които искат да гледат официално лицензирано съдържание. Тази статия показа, че има няколко жизнеспособни алтернативи. Още по-добре е, че тези добавки имат големи библиотеки със съдържание, докато имат по-малко уязвимости в сигурността, които Exodus прави.

Каквото и да търсите, било то филми, телевизионни предавания, аниме, спорт или телевизия на живо, има официална добавка, която ще отговаря по-добре на вашите нужди.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 1 =

Adblock
detector