Най-добрите аниме Kodi добавки от 2017 г. и някои, които трябва да се избягват

Kodi_anime_addons_funimation_now

Въпреки че Аниме е от японски произход, той стана доста популярен в целия свят. Kodi, безплатен софтуер за възпроизвеждане на медия, дава възможност на потребителите да се наслаждават на Аниме в допълнение към много други жанрове за стрийминг.

Независимо дали притежавате Raspberry Pi, Roku, Apple TV, Android TV устройство или Amazon Fire TV, ще можете да вземете любимите си епизоди с помощта на Kodi.

Kodi v17.4 “Krypton” е най-новата стабилна версия на Kodi, достъпна за изтегляне.

Ако искате да се насладите на любимите си аниме селекции, бъдете сигурни, че има добавки на Kodi, които позволяват това. Добавките дават възможност на потребителите да стриймират съдържание от различни източници. Те обикновено изискват инсталация, преди да можете да започнете поточно предаване обаче. Необходимо е малко търпение, преди да станете и да бягате.

Това ръководство ще подчертае основните официални добавки на Kodi, които могат да се използват за гледане на аниме първоначално. В края проучваме и някои добавки на трети страни.,

Моля, обърнете внимание, че въпреки че някои добавки на трети страни могат да предлагат безплатно съдържание, потребителите трябва да бъдат предпазливи, тъй като това съдържание до голяма степен се доставя по неофициални канали.

Вижте също: Най-добрите добавки от Kodi за филми.

Предупреждение: Kodi трябва да се използва само за съдържание, до което имате законно право на достъп. Нито Фондация Коди, нито Компаритех не се застъпват за използването на Коди за пиратство.

Преди да започнем: Как да използваме Kodi безопасно и насаме

Сигурността и поверителността в интернет са от първостепенно значение. Използването на виртуална частна мрежа (VPN) с Kodi може да маскира вашата самоличност онлайн и да ви предпази от злонамерени атаки и различни рискове за сигурността, като например атаки от човек в средата. Подобна атака включва прехващането на интернет връзката ви от нечестива страна, която иска да получи достъп до ценните ви данни.

Освен това злонамерен код може да бъде вграден в Kodi addons от злонамерени страни. Една добавка със злонамерен код, вграден в нея, може да предизвика хаос на вашия компютър, ако не бъде спрян веднага. Поради начина, по който VPN пренасочва трафика, това може да помогне за избягване на риска, създаден от addi Kodi с вграден злонамерен код.

Използването на VPN означава също, че можете да скриете вашата онлайн активност от вашия доставчик на интернет услуги (ISP). Без VPN вашият интернет доставчик може свободно да наблюдава вашите онлайн дейности, които не са идеални от гледна точка на поверителността. Понякога интернет доставчиците забавят връзките на клиентите, които предават много видеоклипове. Имало е и случаи, когато предупредителни писма са изпращани от интернет доставчици на клиенти, които предаваха видеоклипове от неофициални източници. Ако се използва VPN, вашите интернет дейности ще бъдат маскирани от вашия интернет доставчик, което в крайна сметка ще ви даде повече свобода да се наслаждавате на съдържанието си.

Подходящ VPN е необходим, за да отговори на изискванията за стрийминг на съдържание с Kodi. Поточното видео заема много честотна лента, така че е необходима силна, стабилна и бърза връзка, много VPN мрежи ще забавят скоростите толкова много, че Kodi ще стане неизползваем. За поверителност силно се препоръчва VPN, който не регистрира вашата дейност. Нашето предложение за VPN, което отговаря на критериите, е IPVanish, който е изключително популярен сред общността Kodi. IPVanish работи с всички популярни устройства и е единственият VPN, който е лесен за инсталиране на Firestick. IPVanish е нашата основна препоръка, но има и други VPN, достъпни за потребителите на Kodi.

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ЗА KODI: IPVanish е нашият топ избор. Има голяма незабранена мрежа от сървъри и постига добри скорости. Силните функции за сигурност и поверителност правят IPVanish предпочитан за потребителите на Kodi и Amazon Fire TV Stick. Опитайте безрисково със 7-дневната гаранция за връщане на парите.

Най-добрите аниме Kodi addons: официални добавки

От многото налични аниме Kodi добавки, следните са не само легални, но и предлагат висококачествено съдържание в зашеметяващ HD.

Функция сега

анимация kodi addons funimation

Funimation Now осигурява бърз и лесен достъп до любимите ви английски анимационни заглавия. Докато има безплатен абонаментен пакет, за да получите пълен достъп до пълната библиотека на Funimation Now, ще трябва да платите за абонамент. За 5,99 долара на месец можете да получите пълен достъп. 59,99 долара също ви предоставя пълен достъп за цяла година.

По време на писането, Funimation Now е напълно легален вариант. Въпреки че добавката не е създадена официално от Funimation, тя има достъп до библиотеката на Funimation законно и директно на уебсайта. Предлага английски анимационни епизоди в рамките на 2-4 седмици след първоначалното излъчване на шоуто. Премиум абонаментите осигуряват съдържание в 720P и 1080P HD.

Crunchyroll

kodi_anime_crunchyroll_main

Crunchyroll е друга възможност за достъп до голямо разнообразие от аниме заглавия. Това трябва да бъде вашата спирка, ако искате да гледате английски субтитри, а не английски дублирани аниме. Както при Funimation Now, за да получите достъп до пълния каталог на аниме на Crunchyroll, ще трябва да се абонирате за премиум пакет. Премиум пакетите на Crunchyroll започват от $ 6,95 на месец.

В момента на писането, Crunchyroll е напълно легална опция за стрийминг на вашето аниме съдържание. С първокласен абонамент можете да се насладите на най-новите анимационни епизоди веднага след 1 час след оригиналното японско излъчване. Премиум абонаментите също предоставят съдържание в 720P и 1080P HD и доставят съдържание без реклами.

Daisuki

kodi_anime_daisuki

В момента Daisuki осигурява висококачествен официален достъп до аниме. За достъп до любимото ви аниме с английски субтитри, Daisuki е чудесен избор. Уебсайтът включва и раздел за общността, който е форум за любителите на анимето, и онлайн магазин, който позволява закупуването на аниме паметници

Въпреки че препоръчваме Daisuki, тъй като осигурява достъп до аниме чрез официални средства, уебсайтът ще прекрати услугите от 31 октомври. Въпреки че можете да го проверите сега, моля, планирайте да изпробвате скоро едно от другите официални добавки на Kodi за нуждите ви на аниме.

Най-добрите аниме Kodi addons: неофициални addons

Следните добавки на трети страни често се препоръчват на други места. Не препоръчваме тези добавки поради тяхната употреба на пиратско съдържание, но ги избройте тук с обяснение защо трябва да ги избягвате.

AnimeGo

Kodi_anime_go

Какво е? AnimeGo има богат каталог на аниме епизоди, както и аниме филми. Съдържанието е подредено така, че всичко да се намери лесно. Ако обаче търсите HD качество на съдържание, тогава Funimation Now и Crunchyroll са най-добрият ви залог.

Защо трябва да избягвате да го използвате? AnimeGo предоставя достъп до съдържание чрез връзки, които не са санкционирани от създателите на оригиналното съдържание. Поради тази причина не препоръчваме да предавате поточно аниме чрез AnimeGo.

завет

аниме коди аддонс завет

Какво е? Въпреки че Съглашението не е посветен адиме адиме Kodi, той има специален раздел за аниме с над 400 различни селекции. В зависимост от избраната връзка може да имате достъп до HD съдържание, но това не е гарантирано. Всяко аниме е придружено с раздел с описание, което е много полезно за онези предавания, с които просто не сте запознати.

Защо трябва да избягвате да го използвате? Аниме, излъчвано през Съглашението, се снабдява с пиратски потоци. Поради зависимостта на Пакта от източници без съответните права за излъчване, не препоръчваме да го използвате.

Прочетете повече тук за добавката на Коди завет.

масово изселване

аниме kodi addons exodus

Какво е? Изходът предоставя достъп до голямо разнообразие от съдържание, подобно на Спогодбата. Има посветен Аниме раздел, под главния кино, и Телевизионни предавания секции. HD потоците също зависят от източника. Въпреки че не е посветен на предоставяне на достъп до аниме, Exodus все още има богат избор с над 400 различни заглавия на разположение. Всяко аниме се показва с кратко описание, което е чудесно като въведение за зрителите за първи път.

Защо трябва да избягвате да го използвате? Изселването разчита до голяма степен на пиратски потоци и поради тази причина не препоръчваме да използвате това Адон.

Прочетете повече тук на добавката Kodi Exodus.

Какво са фенове? Те са лошо нещо?

За тези от нас, които говорят английски, но обичат японското аниме, двете възможности за гледане са чрез английски дублирани сериали или английски сериали със субтитри. Английските дублажи се предоставят от медийните къщи, отговорни за разпространението на аниме сериали. Тези компании обикновено предоставят и субтитри.

Въпреки това субтитрите не винаги се предоставят от санкционирани медийни къщи. С почитателите на феновете феновете на аниме сериали субтитрират епизодите в полза на други фенове. След това тези неофициални субтитри се наслагват върху различните епизоди на поредица и се предоставят чрез различни търговски обекти онлайн, за да се насладите на аниме обичащата общност.

Fansubbed аниме епизодите обикновено се пускат скоро след оригиналните японски ефири, особено с популярни сериали. Трябва да се отбележи обаче, че видео файловете не се получават по официални канали. Това поставя правен проблем.

Въпреки че достъпът до анимето за фенове е удобен, те разчитат на незаконно получени видео файлове. Поради тази причина не препоръчваме почитателите на фенове и ви предлагаме да одобрите официални канали като FunimationNow и CrunchyRoll за достъп до любимите си аниме. Използвайки официални канали за преглед на аниме, вие гарантирате, че подкрепяте създателите. Това създава среда, в която могат да се пускат непрекъснато страхотни аниме епизоди и сериали.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 5 = 15

Adblock
detector