Най-добрите добавки на Stremio за 2020 година

Как да използвате Stremio

Опитвате се да намерите най-добрите добавки за Стремио? В тази статия ще изтъкнем най-добрите добавки на Stremio. Ще обясним защо те се препоръчват толкова силно и също така предлагаме някои добавки, които да избягваме.

Stremio има много ограничен избор на добавки, от които да избирате. Това може да изглежда като недостатък, но всъщност може да бъде благословение при маскиране. Например, новите добавки на Kodi често се пускат, актуализират или преместват ежеседмично. Често има много малко информация за новите версии, особено след последните изтегляния на популярни добавки и техните разработчици. Stremio най-вече предлага официални добавки за утвърдени, добре документирани поточни платформи.

Въпреки това, Стремио допуска грешката да включи потенциално опасни пристрастявания (P2P) заедно с безобидните си. Това ръководство ще обясни кои от добавките на Стремио са безопасни за употреба и защо трябва да ги изберете. Ще ви покажем и как да инсталирате тези добавки и да обясним някои от рисковете, които са свързани с добавки на трети страни.

По-голямата част от добавките на Stremio предлагат официално лицензирано съдържание, но има и такива, които не. Предлагаме на нашите читатели да използват официални източници и да проучат законите за стрийминг на своята страна, преди да се опитат да използват Stremio за тази цел.

Преди да започнем

Някои хора се свързват към виртуални частни мрежи (VPN), за да скрият нелицензирано поточно предаване от своя доставчик на интернет услуги (ISP). Въпреки това има много законни приложения за VPN софтуер. Повечето хора биха могли да се възползват от VPN, дори и да предават съдържание само от официални източници.

VPN кодират мрежовия трафик на потребителя, правейки го нечетлив за всички външни наблюдатели. Това включва хакери, които се опитват да използват атака Man-in-the-Middle, но също така и вашия собствен интернет доставчик. VPN не позволява на вашия интернет доставчик да продава вашите данни или да използва навиците ви за сърфиране, за да оправдае скоростта на мрежата.

Изборът на правилния VPN е от решаващо значение. Някои забавят връзката ви с обхождане, докато други може да включват злонамерени програми. Някои доставчици на VPN дори водят подробни дневници на вашия трафик, което значително намалява вашата анонимност онлайн.

Препоръчваме IPVanish. За разлика от повечето други доставчици на VPN, IPVanish изгражда и поддържа свои собствени сървъри, което му позволява бързо да разрешава мрежовите проблеми. Това също гарантира, че IPVanish има минимално въздействие върху скоростите ви в Интернет. И накрая, това е едно от най-преносимите VPN, със специализирани приложения за Android, iOS и Amazon Firestick.

СЪОБРАЖЕНИЕ НА ЧИТАТИ: спестете 60% от годишния план за IPVanish тук.

Какво е Стремио?

екранна снимка на стремио

Stremio е много проста платформа за медиен център. Докато съперници като Kodi или Plex предлагат дълбоко адаптивни преживявания, Stremio се стреми да бъде възможно най-лесен за използване. Това означава, че Stremio има по-малко възможности за конфигуриране, но гарантира, че не е нужно да сте добри с компютрите, за да го инсталирате.

Има още една фундаментална разлика в начина, по който работи Стремио. С Kodi добавките се инсталират директно на компютъра на потребителя. Ако аддон е компрометиран от атакуващ, зловредният софтуер може да бъде инсталиран следващия път, когато добавката се актуализира. Stremio обаче технически не "инсталира" добавки. Вместо това, той просто позволява кода на добавката да работи на уеб сървър. Това подобрява сигурността, тъй като аддоните нямат достъп до компютъра на потребителя, но също така улеснява създаването на нови добавки.

Въпреки своята простота, Stremio включва няколко функции, които Kodi няма. Например, той предлага доста стабилна календарна система, която ви позволява да знаете, когато някои предавания излъчват. Той може също да каже на потребителя къде да закупи заглавия, които не са достъпни безплатно.

Най-добрите добавки за Стремио

Следните добавки са най-доброто, което Stremio може да предложи. Всички те предоставят правилно лицензирано съдържание от официални източници и могат да бъдат използвани без никакъв риск. Инсталирането на добавки е много просто: просто щракнете върху икона парче мозайката в горния десен ъгъл намерете добавката, която искате и щракнете Инсталирай.

1. YouTube

YouTube Stremio addon

YouTube е най-голямата платформа за стрийминг в света, така че не е изненада да я видите в Stremio. YouTube се промени много през последните години; вече не е само за гледане на вирусни видеоклипове. Има милиони часове съдържание, обхващащи всяка една тема, която може да се представи. YouTube има всичко - от филмова критика до кодиране на уроци с ново съдържание, добавено почти всяка секунда.

Има някои ограничения обаче. Например, добавката в YouTube не показва съдържание на поточно предаване на живо или не позволява на потребителя да коментира видео. той обаче позволява на потребителя да гледа директно от Stremio, вместо да ги пренасочва към уебсайта, както при други източници.

2. потрепване

Twitch Stremio addon

Ако сте в eSports, вероятно вече знаете за Twitch. Той е дом на конкурентни игри, но наскоро се разклони и на други видове съдържание. Основни игри като E3 и Overwatch Световната купа се предава на живо на Twitch, така че ако искате да хванете най-новите разработки в света на игрите, тази платформа е почти необходимост.

За разлика от добавката в YouTube, добавката на Twitch на Stremio позволява на потребителя да гледа както съдържание по заявка, така и на живо. Видеоклиповете могат да се гледат от самия Stremio и не се изисква влизане.

3. Netflix

Netflix Stremio addon

Netflix е една от най-добрите налични платформи за стрийминг и за разлика от Kodi, Stremio има официална добавка за нея. Можете да преглеждате съдържанието на Netflix безплатно, но все пак ще ви е необходим абонамент..

Има много малък проблем с добавката на Netflix. Когато потребителят търси определен филм, той може да бъде показан, дори ако Netflix не го е предоставил в региона на потребителя. Това може да е разочароващо, особено като се има предвид навикът на Netflix да предотвратява подправяне на VPN регион. Въпреки това, повечето потребители все още могат да получат достъп до хиляди филми и награждаваното от услугата оригинално съдържание.

4. Водо

Vodo addon предлага малка селекция от инди филми, насочени към теми като наблюдение и ужас. Интересното е, че съдържанието, достъпно чрез добавката Stremio, представлява само една малка част от това, което е свободно достъпно в уебсайта. Няма налични заглавия на блокбастери, но ако се интересувате от нишови независими филми, можете да намерите библиотеката със съдържание на Vodo по ваш вкус.

Стремио добавки за избягване

Stremio има няколко добавки, които позволяват на повечето потребители лесно да намерят интересно, висококачествено съдържание от официални източници. Има обаче няколко, които се показват в списъка с добавки към общността, които не препоръчваме да инсталирате.

FilmOn.TV-VOD

Всъщност има две добавки на FilmOn.TV за Stremio, FilmOn.TV и FilmOn.TV-VOD. Те всъщност са напълно легални за използване и ние препоръчваме добавките на Kodi много пъти в миналото. От юни обаче версиите на FilmOn Stremio вече не работят. Stremio все още показва резултати от тези добавки, но нито един от тях всъщност не играе.

RARBG

RARBG е сайт, който е домакин на торенти, подобно на The Pirate Bay. Въпреки че торентингът по своята същност не е незаконен, този тип сайт е известен с това, че позволява на потребителите да изтеглят съдържание, защитено с авторски права. Освен това, поради естеството на P2P мрежите, когато използвате този добавка за изтегляне на филми, вие също така позволявате на някой друг да го изтегли от вас. По време на този процес вашият IP адрес може да бъде видян от всеки, който се интересува да погледне.

За да сведете до минимум риска за себе си и вашата система, не препоръчваме да инсталирате добавката RARBG.

Хуан Карлос 2

Juan Carlos 2 е друг добавка, която позволява на потребителите да добавят торент връзки от различни неофициални източници. Той споделя същите рискове, както RARBG addon и потребителите на Stremio ще бъдат по-добре обслужвани от една от официалните добавки, изброени по-горе. Тези официални добавки ви позволяват да подкрепите хората, които са направили вашето любимо съдържание достъпно на първо място, увеличавайки вероятността подобни видеоклипове да бъдат произвеждани в бъдеще.

Време за пуканки

Въпреки че не е наличен директно от страницата за добавки на Стремио, Popcorn Time е популярен аддон. Въпреки това има два основни проблема. Първо, Popcorn Time има пъстра правна история поради акцента си върху съдържание, нарушаващо авторски права. Използвайки този аддон, вие лишавате създателите на съдържание от средствата, които им трябват, за да продължат да работят.

Второ, добавката за Popcorn Time за Stremio не се хоства на уебсайт и трябва да бъде локално хоствана в системата на потребителя. Това изисква задълбочено разбиране на рамки като Node.js, без които потребителят се отваря към създадени злонамерени скриптове от потребители от ненадеждни форуми.

заключение

Stremio дава приоритет на лесната употреба преди всичко друго. Само с едно щракване позволява на потребителите да имат достъп до някои от най-големите официални видео библиотеки в света. Няма нужда да използват няколко добавки на трети страни поради пълния набор от законно съдържание в офертата.

Когато помислите колко лесно е да инсталирате и колко напреднали са някои от неговите функции, става ясно, че Stremio има голям потенциал. Ако нямате време или енергия да харчите за конфигуриране на всеки последен аспект от настройката на домашното ви кино, Stremio може да е точно това, което ви трябва.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

99 − 94 =

Adblock
detector