Най-добрите добавки за кабелна телевизия Kodi, които действително работят

Най-добрата Kodi кабелна телевизия Addons_ Добавки за кабелна телевизия на Kodi

Kodi е изключително персонализирано приложение за медиен център. Напоследък се наблюдава повишаване на популярността, отчасти поради това колко лесно е да се инсталира на множество платформи. Kodi може да бъде инсталиран на най-популярните устройства, включително настолни компютри, таблети с Android, телевизия Amazon Fire TV и USB флаш устройства. Тъй като има много малки разлики между мобилните и настолните версии на Kodi, вероятно е добавките ви да работят и на двете платформи.

Много хора имат абонаменти за кабелна телевизия, но повечето не осъзнават, че могат да гледат чрез Kodi. Тази статия ще подчертае някои от най-добрите добавки за Kodi за кабелна телевизия, ще обясни ползите, които предлагат, и ще ви покаже как да ги инсталирате.

Предупреждение: Kodi трябва да се използва само за съдържание, до което имате законно право на достъп. Нито Фондация Коди, нито Компаритех не се застъпват за използването на Коди за пиратство.

Важно: Винаги използвайте VPN с Kodi

Някои хора се свързват към виртуални частни мрежи (VPN), за да скрият неразрешено поточно предаване от своя доставчик на интернет услуги (ISP). Въпреки това VPN мрежите имат много законни приложения и могат да се възползват дори от тези, които се предават само от официални източници.

VPN кодират вашия интернет трафик, предотвратявайки четенето му от всеки външен наблюдател. Това предотвратява по-голямата част от атаките на Man-in-Middle и спира вашия интернет доставчик да продава навиците си за сърфиране на трети страни. Тъй като вашият интернет доставчик не може да каже какво правите, той не може да използва вашите дейности, за да оправдае скоростта на мрежата.

Не всеки VPN предлага същото ниво на обслужване. Някои поддържат подробни дневници на посещаваните от вас сайтове, което улеснява проследяването на дейностите ви обратно. Други може да включват злонамерен софтуер или просто да забавят връзката ви до момента, в който стриймингът стане труден. Поради тези причини изборът на подходящия VPN доставчик е от решаващо значение.

Препоръчваме IPVanish. Той осигурява бързи и стабилни връзки със сървъри в повече от 50 страни. Освен това IPVanish е един от най-лесните VPN за инсталиране на множество платформи, със специализирани приложения за iOS, Android и Amazon Fire Stick.

NO-FUSS STREAMING: IPVanish предлага висока скорост, отлични функции за защита и не поддържа никакви журнали.

Най-добрите добавки за кабелна телевизия за Kodi

Много доставчици на кабелна телевизия започнаха да създават онлайн платформи, където можете да гледате тяхното съдържание. Въпреки това Kodi улеснява разглеждането на съдържание, ако имате няколко абонамента за кабелна телевизия. Официалните добавки понякога предлагат и по-голям контрол върху съдържанието. Възможно е да сте в състояние да влезете в системата за по-дълъг период от време или да промените типа резултати, които виждате, когато търсите. Kodi също предлага по-голям контрол върху самия видеоклип, отколкото повечето онлайн плейъри. Можете да увеличите мащаба, да промените яркостта или дори да гледате в 3D. По-долу сме изброили някои от най-добрите налични добавки Kodi TV за Kodi.

USTVNow

Меню USTVNow Kodi addon

USTVNow е услуга за стрийминг, първоначално предназначена да позволи на членове на въоръжените сили на САЩ да гледат американска телевизия, докато са в чужбина. Въпреки това няма система за проверка и всеки може да се регистрира. Тъй като USTVNow е предназначен за използване извън САЩ, не се изисква VPN, за да гледате потоците.

USTVNow Kodi addon разполага с добър избор от канали за новини, спорт и развлечения. Налично е безплатно членство, но това осигурява само шест канала (ABC, PBS, CW, Fox, My9 и CBS). Платените планове започват от $ 19 на месец и отключват още 18 канала. Те също така ви позволяват да преглеждате HD потоци и да използвате DVR функциите.

USTVNow добавката може да бъде намерена в хранилището SuperRepo.

iPlayer WWW

iplayer bob kodi добавка

IPlayer е онлайн поточната платформа на BBC. Той предлага на живо и по заявка съдържание от няколко канала на BBC с ново съдържание, добавено няколко часа след излъчването му. IPlayer е свободен за използване, докато имате валиден лиценз за телевизия във Великобритания, но ще бъде необходим VPN, ако сте извън Обединеното кралство.

Веднъж инсталиран, iPlayer WWW ще се появи като видео и музикална добавка. Това е така, защото осигурява достъп до радио на живо, както и до телевизионни потоци. Съдържанието е добре организирано, за търсене и може да се гледа в HD.

IPlayer WWW добавката може да бъде намерена в официалното хранилище на Kodi addon.

Fox Sports Go

Fox Sports Go Kodi addon

Ако имате абонамент за кабел и получите един или повече канали на Fox Sports, можете да използвате добавката Fox Sports Go, за да гледате чрез Kodi.

Трябва да се отбележи, че няма свободно да гледате съдържание, но след като влезете, ще можете да видите скорошното покритие за широк избор от спортове. Някои игри подлежат на регионални затъмнения и не могат да бъдат гледани без IP адрес от съответната област.

Подобно на CBS добавката, Fox Sports Go ви позволява да изберете предпочитаното качество на потока. Той също така има възможност да включва или изключва програмите на Fox Deportes, в случай че не говорите испански.

Добавката Fox Sports Go е достъпна от официалното хранилище на добавки Kodi.

NBC Sports Live Extra

nbc спорт допълнително

NBC Sports Live Extra Kodi addon ви позволява да гледате спортове на живо от спортните канали на NBC. Има малък избор от безплатно гледане на съдържание, включително повторения, акценти и представени клипове, но за да гледате игри на живо, ще трябва да влезете с помощта на данни за вашия доставчик на кабели.

Този аддон има над средната възможност за персонализиране. Тя ви позволява да гледате само безплатно съдържание, да променяте качеството на потоците и да изключвате някои спортове да се показват изцяло.

NBC Sports Live Extra се предлага от официалното хранилище на добавки Kodi.

Kodi addon за избягване на кабелна телевизия

Някои добавки на Kodi предлагат достъп до стотици телевизионни канали на живо безплатно. На пръв поглед това може да изглежда примамливо, но ако нещо изглежда твърде хубаво, за да е истина, обикновено е така. Тези добавки по-долу използват неоторизирани потоци, които са по-малко надеждни и като цяло по-ниско качество от тези, използвани от официалните добавки. Като такива, добавките по-долу трябва да се избягват на всяка цена.

Bennu

възмездие

Произведено в Канада IPTV

Halow TV на живо

PAC 12 Pro

Решение IPTV

заключение

Kodi прави по-лесно от всякога да гледате кабелна телевизия в движение. Ако искате да гледате съдържание по заявка, може да ви заинтересуват нашите ръководства за най-добрите добавки за филми, анимационни филми или аниме.

Използвате Kodi на Amazon Fire Stick? Можем да ви покажем как да прехвърлите компилация от едно от другите си устройства, да инсталирате вилки Kodi и да актуализирате Kodi. Ако Kodi не работи правилно, разгледайте нашите ръководства за увеличаване на скоростта и разрешаване на проблеми на Amazon Fire Stick.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

33 − = 30

Adblock
detector