Най-добрите Kodi добавки за Mac и как да инсталирате Kodi на Mac

Kodi за MacАко обичате да гледате филми и телевизионни предавания на вашия компютър Mac, може да се чудите какви добавки на Kodi ще ви дадат най-голямото разнообразие от съдържание, без да рискувате вашата поверителност и безопасност. Ако е така, тази статия е за вас. Ще обясним най-добрите Kodi добавки за потребителите на Mac, за да получат безплатни филми и шоута при поискване, както и кои добавки можете да използвате, за да получите първокласно съдържание. Ние също така ще предложим някои добавки на Kodi, за да останете далеч поради рисковете за поверителност и сигурност.

Какво е Коди?

Kodi е безплатен софтуерен медиен плейър. Можете да го използвате за възпроизвеждане на видеоклипове или музика, съхранявани на вашето устройство или поточно от практически навсякъде в Интернет. Инсталирането е лесно на Mac, както е обяснено в тази статия. Може да се инсталира и на Apple TV, Nvidia Shield, Amazon Fire TV или на компютър с Windows или Linux.

Предупреждение: Kodi трябва да се използва само за съдържание, до което имате законно право на достъп. Нито Фондация Коди, нито Компаритех не се застъпват за използването на Коди за пиратство.

Винаги използвайте VPN с Kodi

Ако използвате Kodi за поточно видео, винаги трябва да използвате VPN, за да защитите поверителността си. Доставчиците на интернет често ще намалят скоростта на интернет на потребителите, които стриймират видео, причинявайки досадно буфериране. Те правят това, за да предотвратят задръстванията в мрежата, тъй като видео стриймърите често се разглеждат от интернет доставчиците като „свиване“ на честотната лента. Използването на VPN може да помогне за предотвратяване на това буфериране, тъй като не позволява на вашия ISP да разбере, че гледате видео.

Използването на VPN също може да помогне за защита на потребителите срещу атаки от човек, който е в средата. В допълнение, той може да скрие вашия IP адрес, така че уеб сайтовете за поточно видео няма да могат да ви блокират да гледате съдържание въз основа само на вашето местоположение.

Не всички VPN обаче са полезни за потребителите на Kodi. Повечето нямат приложения за съвместими с Kodi телевизионни устройства като Amazon Fire Stick. Въпреки че всички VPN мрежи ще забавят скоростта ви донякъде, много от тях дори не са достатъчно бързи, за да предавате HD видео без буфериране. Някои VPN също поддържат регистрационни файлове, създавайки нов риск за поверителност на мястото на старите.

Поради тези причини ние от Comparitech препоръчваме IPVanish за потребителите на Kodi. При нашето тестване установихме, че излъчва 1080p видео без буфериране. Има родно приложение за Fire TV на Amazon и Nvidia Shield. Услугата поддържа стриктна политика „без регистрации“ за максимална поверителност и сигурност при поточно предаване.

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ЗА KODI: IPVanish е нашият топ избор. Има голяма незабранена мрежа от сървъри и постига добри скорости. Силните функции за сигурност и поверителност правят IPVanish предпочитан за потребителите на Kodi и Amazon Fire TV Stick. Опитайте безрисково със 7-дневната гаранция за връщане на парите.

Как да инсталирате Kodi на Mac

Ако все още не сте го направили, ще трябва да инсталирате приложението Kodi на вашия Mac. Ето как да направите това.

 • Отидете на официалната страница за изтегляне на Kodi
 • Превъртете надолу и кликнете върху Mac OS икона
 • Натиснете инсталатор бутон
 • Когато файлът приключи с изтеглянето, щракнете двукратно върху него
 • Когато бъдете подканени да плъзнете и пуснете Kodi файла в папката с приложения. Вече сте готови да заредите Kodi

Първият път, когато зареждате Kodi, може да получите съобщение, че не можете да отваряте приложения от неизвестни разработчици. Ако е така, щракнете върху иконата на Apple, след което изберете системни предпочитания → сигурност и поверителност → отключване → разрешаване на приложения, изтеглени от където и да било. Вече трябва да можете да заредите Kodi.

Свързани: Как да инсталирате Kodi на iPad или iPhone

Най-добрите безплатни добавки на Kodi за Mac: филми и предавания по заявка

Ако искате да използвате Kodi за гледане на безплатни филми и предавания, ето най-добрите добавки за това.

Туби телевизор

TubiTV Kodi addon

Съобщава се, че Tubi TV има втория по големина каталог на стрийминг заглавия в Интернет зад Netflix. Това е напълно безплатен сайт, а добавката на Kodi блокира рекламите, които обикновено се пускат, ако го гледате през уеб браузър. Tubi TV носи голямо разнообразие от игрални филми, включително филми на ужасите, драми, романтични комедии и други жанрове. Освен това носи много популярни телевизионни предавания.

Tubi TV е част от репото Kodi1. След като инсталирате Kodi на вашия Mac, следвайте тези инструкции, за да изтеглите и използвате Tubi TV на Kodi.

Popcornflix

Kodi Popcornflix addon main

Popcornflix е поредният страхотен адон за безплатни филми и предавания. Самият сайт има сделка с независим дистрибутор на филми Screen Media, предоставяйки му достъп до много от заглавията на компанията. Той носи над 50 телевизионни предавания, включително Странното шоу на Ал, Градски легенди, Легендата за Зелда, На живо в New York Comedy Club, и още. Освен това носи стотици игрални филми, включително Залогът на Националната Lampoon за това, Sleepaway Camp, Човек, който е най-желан, Далечен рев, и други.

Popcornflix е в официалното хранилище на Kodi. Ето как да инсталирате Popcornflix на Kodi, след като инсталирате Kodi на вашия Mac.

Филми за големи звезди

Филми за големи звезди Kodi

Big Star Movies е доставчик на безплатни филми по заявка и шоута за почитателите на независими филмови студия. Той носи екшън и приключенски филми, биографии, наградени драми, документални филми, филм-нуар, научнофантастични и фентъзи филми и много други жанрове на филма. Освен това носи някои телевизионни сериали, включително Sailing Doodles, Червен сън, корема, Безсрамен Великобритания., и Куир като фолк, сред други.

Филмите на Big Star са част от репото на MetalChris. За да инсталирате, отворете браузър на вашия Mac и отворете официалната страница за репо за MetalChris. Кликнете клониране или изтегляне, следван от Изтеглете ZIP.

След като направите това, заредете Kodi и щракнете добавки, след това щракнете върху иконата на инсталатора на пакети (отворено поле). От там изберете инсталирайте от ZIP файл. Придвижете се до мястото, където сте запазили файла и щракнете върху него. Това ще инсталира MetalChris repo. Сега кликнете инсталирайте от хранилище → MetalChris repo → видео добавки → Big Star Movies → инсталирайте.

Вижте също: Най-добрите Kodi добавки за филми

FilmRise

FilmRise Kodi addon install

FilmRise е независима компания за разпространение на филми и телевизия с правата на хиляди заглавия. Той предлага стотици от тези заглавия безплатно на различни канали в YouTube, включително филми за филми на кино, медицински детективи, ужас на филма, ужас на филма, истинска престъпност на филма, и др. Добавката FilmRise Kodi ви дава достъп до цялото това съдържание чрез проста система от менюта.

Следвайте това ръководство, за да получите FilmRise за Kodi на вашия Mac.

YouTube

YouTube добавка Kodi

YouTube е известен най-вече с видеоклипове с начините, забавни видеоклипове с котки и друго кратко съдържание. Но има и голяма колекция от игрални филми. Те могат да бъдат намерени по канали като Kings of Horror, Maverick Movies, Classic Movies Channel, Film Tube и други YouTube канали, посветени на предоставянето на страхотни филми.

YouTube е част от официалното хранилище Kodi. За да го инсталирате на вашия Mac, щракнете addons → изтегляне → video addons → YouTube → инсталирате, започвайки от главното меню на Kodi.

пукане

Официален Crackle Kodi addon

Crackle е безплатен сайт за телевизия и филми, собственост на Sony. Той носи много популярни филми, включително Приятели с предимства, Стъклената къща, Хостел: III част, Jarhead, Resident Evil: Възмездие, и много други. Освен това носи Crackle оригинални серии като Започвам и Чистачи, както и предавания като Heroes и Seinfeld.

Crackle е в репото на eracknaphobia. За да инсталирате Crackle за Kodi на вашия Mac, следвайте това ръководство.

WNBC Програми Kodi addon

WNBC програми Kodi addon

WNBC Kodi addon ви дава достъп до безплатно съдържание от NBC.com. Това включва най-новите епизоди на популярни телевизионни предавания като Чикагския огън и Черният списък, както и класически сериали NBC като Battlestar Galactica и рицар ездач.

WNBC Kodi добавката е в официалното хранилище Kodi. За да инсталирате, заредете Kodi на вашия Mac и щракнете addons → изтегляне → video addons → WNBC програми → инсталирайте.

Най-добрите Kodi добавки за Mac, за да получите безплатна телевизия на живо

Ако искате да използвате Kodi, за да гледате телевизия на живо на вашия Mac безплатно, ето най-добрите добавки за това.

Pluto.tv

Pluto.TV Kodi addon

Pluto.tv предлага над 100 безплатни телевизионни канала на живо. Това включва канали, посветени на игри, клюки за знаменитости, спорт, филми и много други интереси. Pluto.tv е особено известен с новинарските си канали, включително RT America, CBS News, Newsy, MSNBC, Cheddar TV и Bloomberg.

Pluto.tv е част от официалното хранилище Kodi. За пълно ръководство за инсталиране и използване на добавката за Pluto.tv Kodi, щракнете тук.

USTVnow

Kodi USTVNow Plus Addon Main

USTVnow е най-високата телевизионна услуга, насочена към американските военни, разположени в чужбина. Той предлага безплатни потоци на живо от всички канали на американските мрежи безплатно, включително NBC, ABC, FOX, CW, CBS, PBS и My 9.

USTVnow е в официалното репо за Kodi addon. Ето пълно ръководство за инсталиране и използване на USTVnow за Kodi.

FilmOn Simple

FilmOn Simple Kodi addon

FilmOn е безплатна телевизионна услуга с най-високо качество, с хиляди канали за избор. Има канали, посветени на коли, знаменитости, религия, класически предавания и филми, образование, гръцка телевизия, руска телевизия, храна и вино, детски шоу програми и други.

Добавката FilmOn Kodi се нарича „FilmOn Simple.“ Ето пълното ръководство за инсталиране на FilmOn Simple за Kodi.

Най-добрите добавки на Kodi за Mac, за да получите първокласно съдържание

Докато всички по-горе добавки текат от източници, които са напълно безплатни, понякога може да искате да гледате съдържание, което изисква абонамент. Ето няколко от най-добрите Kodi добавки, които стриймират премиум съдържание.

PS Vue

PSVue Kodi addon

Playstation Vue е услуга на най-горната телевизия, която цели изцяло да замени кабелна телевизия. Той предлага основен пакет за $ 39,99, съставен от над 40 канала, включително популярни кабелни телевизионни канали като Discovery, Disney Jr., Fox Sports, NBCSN, HLN и TBS. Предлагат се и пакети с по-високо ниво, които предлагат повече спортни канали или канали за филми като HBO и Showtime.

Playstation Vue предлага безплатна пробна версия за седем дни на официалния си уебсайт. Ако решите да се регистрирате, можете да гледате всичките му канали чрез добавката за PS Vue Kodi.

Добавката PS Vue Kodi е в официалното репо за Kodi addon. За да го инсталирате, щракнете addons → изтегляне → video addons → PS Vue → инсталирате. Когато приключите с инсталирането, щракнете с десния бутон върху добавката и изберете настройки за да въведете вашето потребителско име и парола.

Fox Sports Go

Fox Sports Go Kodi addon

Добавката Fox Sports Go Kodi предлага спортни събития от различни спортни канали на Fox. По-голямата част от съдържанието му не може да се гледа без абонамент за тези канали, така че ще ви трябва Playstation Vue, Sling TV или кабелна или сателитна услуга, за да го използвате.

След като имате достъп до тези канали, можете да инсталирате добавката Fox Sports Go Kodi от официалното хранилище Kodi. За да направите това, щракнете addons → изтегляне → video addons → Fox Sports Go → инсталиране. Когато за първи път опитате да възпроизведете видеоклип чрез добавката, ще бъдете помолени да отворите браузър и да влезете в своя доставчик на телевизия, за да регистрирате вашия Mac, който да се използва с добавката. След това трябва да е достъпно цялото съдържание на Addon.

NBC Sports Live Extra

nbc спорт допълнително

NBC Sports Kodi addon ви дава достъп до спортни събития, пренасяни от каналите на NBC. За да го използвате, ще ви трябва абонамент за тези канали чрез доставчик на най-високия телевизор или услуга за кабелна / сателитна телевизия.

След като се абонирате за тези канали, можете да намерите NBC Sports Live Extra в официалното хранилище Kodi. За да го инсталирате, щракнете addons → изтегляне → video addons → NBC Sports Live Extra → инсталирайте. След опит да възпроизведете видеоклип, ще бъдете пренасочени към NBC.com, за да въведете код и да влезете в своя телевизионен доставчик.

Playon

PlayOn браузър Kodi addon

PlayOn е DVR услуга, която ви позволява законно да записвате предавания и филми на вашия компютър и да ги съхранявате завинаги. Струва 30 долара / година. Освен това PlayOn няма да работи с премиум канали, освен ако нямате абонамент и за тези канали.

Добавката PlayOn Kodi ще ви позволи да предавате поточно през Kodi всеки канал или услуга, които са обхванати от PlayOn, включително Netflix, Hulu, HBO, Showtime, NBC, Fox и много други.

PlayOn Kodi addon е в официалното хранилище на добавки Kodi. За да го инсталирате на вашия Mac, следвайте тези инструкции.

Kodi добавки за потребители на Mac, за да стоят далеч от

Въпреки че препоръчваме всички по-горе добавки на Kodi поне за някои потребители на Kodi, следните добавки на Kodi не се препоръчват.

Известно е, че всеки от тези добавки носи връзки към пиратски поточни предавания и филми. В допълнение, много от тези добавки са от репости, които са спрени чрез юридически действия или мистериозно са излезли офлайн. Въпреки че копията на някои от тези добавки все още са на разположение, те могат да съдържат злонамерен код. Ние изброяваме тези добавки тук, за да ви уведомим какво да избягвате.

 • 9Anime
 • отцепник
 • Joshua
 • масово изселване
 • Ccloud
 • Openload
 • изкупление
 • Уран
 • рай
 • Боб Неограничен
 • Време за пуканки
 • Animetoon
 • Pelisalacarta
 • FilmCube
 • Bennu
 • 1Channel
 • Глутница вълци
 • DeathStreams
 • Проект Cypher
 • SportsAccess
 • SportsMania
 • Pro Sport
 • Отхвърлям
 • MMA потоци
 • Спортен свят
 • Планета ММА
 • Карикатура Луда
 • Пирамидата
 • надмощие
 • Smoothstreams

Надяваме се, че ви е харесало това ръководство за добавки на Kodi за компютри Macintosh. Ако искате повече информация за това как да намерите най-добрите добавки за телевизионни предавания, филми, спортове на живо и друго съдържание, разгледайте някои от нашите други ръководства за Kodi, включително The Best 114 Kodi addons, The Five Best Sports Kodi addons, Най-добрите добавки на Kodi за карикатури и други.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

89 − 87 =

Adblock
detector