Най-добрите WWE Kodi добавки, които действително работят

WWE в YouTube Kodi addonАко сте фен по борба, който търси добавки от WWE Kodi, може да е трудно да намерите такива, които работят. Много от добавките, които преди са били популярни, носеха пиратски връзки и бяха затворени от съдебни дела. Други предават от легални източници, но не създават нищо освен съобщения за грешки. И така, къде може да отиде фен по борба, за да гледа WWE през Kodi?

Тази статия ще изброява най-добрите добавки за потребителите на Kodi, за да гледат WWE. В него ще бъдат изброени и няколко добавки от WWE, които смятаме за рискови и е най-добре да оставим сами.

Какво е Коди?

Kodi е безплатен, изтегляем медиен плейър от фондацията Kodi. Тя позволява на потребителите да гледат телевизионни предавания и филми онлайн с компютър, Mac, Android или iOS телефон, устройства Amazon Fire Stick или Apple TV поточни кутии. Kodi понякога е обвинен, че се използва в онлайн пиратството. Въпреки това, има много законни добавки за Kodi, включително WWE опциите, препоръчани в тази статия.

Защо VPN винаги трябва да се използва с Kodi

Всеки път, когато стриймирате видео, трябва да използвате виртуална частна мрежа (VPN), за да защитите вашата поверителност и сигурност. Ако не използвате VPN, вашият интернет доставчик може лесно да разбере от кои сайтове предавате поточно предаване. Това може да доведе до забавяне на скоростта на интернет, ако смята, че сайтът използва твърде голяма честотна лента. Услугите за стрийминг на видео също могат да ви блокират от съдържание въз основа на мястото, където се намирате, а хакерите могат да откраднат вашата лична информация чрез атаки на човек в средата, ако тя не е шифрована.

VPN помага да се предотвратят всички тези проблеми чрез криптиране на вашите данни и скриване на географското ви местоположение чрез промяна на вашия IP адрес. По този начин, вашият интернет доставчик не знае от кои сайтове стриймирате, сайтовете за стрийминг не знаят къде се намирате, а хакерите са по-малко вероятно да знаят нещо.

За съжаление, не всички VPN са ефективни. Някои водят дневници на дейностите на клиентите, което води до повече данни, които могат да бъдат откраднати. Други нямат сървъри в достатъчно държави, което затруднява достъпа до geoblocked съдържание. Повечето нямат местни приложения за популярни устройства като Amazon Fire Stick.

Препоръчваме IPVanish за потребителите на Kodi. Той не поддържа журнали, има сървъри в над 60 страни и има родно приложение за телевизия Amazon Fire TV и Fire Stick.

СЪОБРАЖЕНИЕ НА ЧИТАТИ: Спестете до 60% от IPVanish планове тук

Предупреждение: Kodi трябва да се използва само за съдържание, до което имате законно право на достъп. Нито Фондация Коди, нито Компаритех не се застъпват за използването на Коди за пиратство.

Най-добрите добавки от WWE Kodi

Всички следващи добавки са тествани и е установено, че работят от 19 декември 2017 г. Те предават от лицензирани източници, което им позволява да предоставят страхотна картина и звук с почти никакви мъртви връзки. Освен това те са по-малко рискови от гледна точка на поверителността в сравнение с добавки, които предоставят нелицензирани потоци. Смятаме, че някой от тези добавки ще бъде чудесно допълнение към колекцията на фен на WWE.

WWE YouTube

WWE в YouTube Kodi addon

WWE YouTube Kodi addon излъчва съдържание от официалния YouTube канал на WWE. Това е чудесно за намиране на най-новите новини от WWE, интервюта с борци и друго бонусно съдържание, което не се среща в редовни WWE излъчвания. Можете да получите същото съдържание с помощта на упоменатия по-долу обикновен добавка за YouTube, но опциите на менюто в този аддон не са толкова удобни за достъп до официално съдържание на WWE. Така че добавката за WWE YouTube е хубаво да имате, дори ако вече имате и добавката в YouTube.

WWE YouTube добавката се намира в хранилището SuperRepo. Не трябва да се бърка с друга добавка, наречена „WWE в YouTube“, която също е в SuperRepo, но не работи.

ВИЖТЕ СЪЩО: Как да инсталирате SuperRepo

YouTube

YouTube добавка Kodi

Както бе отбелязано по-рано, добавката за Kodi на YouTube ви позволява достъп до съдържание от официалната страница на YouTube на WWE, но с по-малко удобни опции за менюто. Все пак използването на основния добавка в YouTube също ви позволява да гледате съдържание от други канали, като подкасти от WrestleTalk TV, Aaron Rift (от NoDQ.com) и noahmania. Ако харесвате WWE, тези подкасти могат да бъдат много забавни. Поради това добавката на YouTube Kodi е отличен избор за феновете по борба.

Свързана статия: Как да инсталирате добавката на Kodi в YouTube

USTVNow

USTVNow Kodi addon

Очевидно гледането на бонусно съдържание и подкасти не е много удовлетворяващо, ако не можете да видите някои съвпадения. Ето къде USTVNow може да бъде полезен. USTVNow е онлайн телевизионна услуга за американски военни членове, разположени в чужбина и американски експатри. Но всеки може да се регистрира, дори ако живеете в САЩ или изобщо не сте свързани с САЩ.

Много потребители на Kodi обичат USTVNow, защото той им предоставя безплатно следните мрежови канали: ABC, CBS, Fox, CW, PBS и My9. Читателите на тази статия вероятно ще бъдат по-заинтересовани от факта, че тя също носи мрежата на САЩ като част от 24-канален пакет, който струва 19,99 долара. Това е значително по-евтино от PS Vue или DIRECTV СЕГА. САЩ е единственият канал, който носи Понеделник вечер суров и Smackdown: На живо, така че достъпът до него е задължително за феновете на WWE.

Единственият голям недостатък на USTVNow за феновете по борба е, че той не носи E! Мрежа, така че не можете да го използвате за гледане Тотални дивотии или Total Bellas. Ако сте голям почитател на тези предавания, ще искате да използвате някоя от другите добавки по-долу, вместо USTVNow.

Прочетете още: Как да инсталирате USTVNow за Kodi

PS Vue

PS Vue Kodi addon

PS Vue е услуга с най-високо ниво на телевизия. Той носи пакет от 47 канала за $ 39,99, който включва както САЩ, така и E! Network. Това е значително по-скъпо от USTVNow, така че ще трябва да решите дали си струва допълнителните пари, за да видите Тотални дивотии, Total Bellas, и цялото съдържание, което не се бори, което предлага.

Една от бонусните характеристики на PS Vue, която трябва да се има предвид, е, че тя ви позволява да добавяте предавания към списъка си с „любими предавания“ и да ги записва автоматично и да се съхраняват в облака. Това е полезно, ако графикът ви не ви позволява да гледате суров или Разбиване когато излъчва.

Добавката PS Vue Kodi е в официалното хранилище Kodi.

Свързана статия: Най-добрите добавки на телевизия Kodi на живо

DIRECTV СЕГА и PlayON

Пряко СЕГА чрез PlayOn

DIRECTV NOW е превъзходна телевизионна услуга, подобна на PS Vue. Това обаче е малко по-евтино от $ 35 / месец за 71 канала, включително САЩ и E! Единственият голям проблем с DIRECTV NOW за потребителите на Kodi е, че няма работещ самостоятелен Kodi addon за него. Единственият начин да гледате DIRECTV СЕГА през Kodi е да получите абонамент за PlayOn за $ 30 / година и да използвате добавката PlayOn Kodi за гледане на телевизия.

PlayOn е онлайн DVR услуга, която ви позволява законно да записвате програми от голямо разнообразие от стрийминг услуги, включително Netflix, Hulu, Amazon Prime Video, DIRECTV NOW и много други. След като сте записали тези програми, можете да ги запазите завинаги, дори ако анулирате услугата за стрийминг или самата PlayOn. Ако искате постоянни копия на любимите си шоута по борба, може да си струва да използвате комбинацията DIRECTV NOW / PlayOn, вместо да използвате PS Vue или USTVNow.

PlayOn може да бъде инсталиран от официалното хранилище на добавки Kodi. Менюто DIRECTV NOW е достъпно отвътре.

ВИЖТЕ СЪЩО: Най-добрите спортни добавки Kodi

WWE Network Kodi addon?

Преди да обсъдим списъка с добавки, които би трябвало не да бъде инсталиран, първо трябва да разгледаме последните твърдения, че има добавка Kodi Network WWE. Ако имаше такъв аддон, би било от голяма полза за феновете по борба, които използват Kodi. WWE Network предоставя далеч най-WWE съдържанието на всяка легална видеопоточна услуга. Би било чудесно, ако потребителите могат да получат достъп до това съдържание чрез Kodi.

Въпреки това, няма работещ Kodi addon, който да се използва за достъп до WWE Network. Въпреки че има добавка в mjpbaywolf repo който твърди, че предоставя достъп до абонатите на WWE Network, моето собствено тестване с пробен абонамент установи, че то е генерирало грешки само „един или повече елементи не са пуснати“.

Дано някой бъдещ разработчик да реши този проблем. Междувременно изброените по-горе добавки все още са единствените, които препоръчваме за гледане на WWE съдържание.

WWE добавки, за да стоите далеч от

Следните добавки често се препоръчват на други сайтове. Те обаче предоставят достъп до пиратско съдържание и са рискови от гледна точка на поверителността и сигурността. Не препоръчваме тези добавки за WWE. Не забравяйте, че докато Kodi е легален, използването му за достъп до пиратско съдържание е незаконно в повечето страни.

WWE по поръчка

WWE on Demand беше популярен аддиен Kodi преди ноември 2017 г. Той осигурява достъп до много пиратски потоци WWE Raw и Разбиване епизоди и много събития с плащане за преглед. Някои фенове по борба също го харесаха заради ярките му фонови изображения на логото на WWE.

WWE по поръчка обаче беше част от репото в Арес, което наскоро беше закрито чрез правни действия. Вече няма налични официални копия на Ares repo. Това означава, че всички копия на WWE при поискване, намерени в мрежата, може да са били подправени и трябва да се считат за риск за сигурността.

Не препоръчваме да инсталирате WWE при Dodand Kodi addon.

AllWrestling

AllWrestling беше популярен аддон, който предлагаше връзки към неофициални потоци от WWE, TNC, RoH и други лиги по борба, както и някои UFC събития. Той беше част от старото репо за fusion.tvaddons.ag, което беше закрито през лятото на 2017 г., след като TVAddons беше съден от холивудските собственици на авторски права.

Оттогава TVAddons създаде нов уебсайт в TVAddons.co, след като очисти AllWrestling и всички други негови добавки. AllWrestling вече не се актуализира и е рисковано да се инсталира. Не препоръчваме да инсталирате AllWrestling Kodi addon.

Феникс и Бену

Феникс беше добавка на Kodi, който осигуряваше нелицензирани потоци от много различни спортове. Обратно, когато все още се актуализираше, той често съдържаше връзки към събитията на WWE Pay-per-view. Въпреки това, когато старото репо за TVAddons беше затворено През лятото на 2017 г. разработчикът спря да го актуализира и той спря работа.

След това разработчикът създаде нов добавка, наречена "Bennu", която трябваше да бъде заместител на Phoenix. Bennu беше държан в Colossus repo вместо TVAddons. Той също беше затворен, когато Colossus repo беше ударен с писмо за прекратяване и отказ от Асоциацията за движение на картини.

Въпреки че все още има стари копия на Phoenix и Bennu, които могат да бъдат намерени в интернет, те вече не се актуализират и може да са били подправени. Инсталирането на добавки Phoenix и Bennu Kodi не се препоръчва.

заключение

Феновете на WWE борбата имат много възможности за гледане на WWE съдържание в Kodi, включително интервюта и новини от WWE - YouTube, подкасти от YouTube и суров и Разбиване от USTVNow, PS Vue или DIRECTV NOW / PlayOn. Има също Тотални дивотии и Total Bellas, които можете да гледате на PS Vue или DIRECTV NOW / PlayOn.

За съжаление, в момента няма легален или сигурен начин да гледате съдържанието на WWE Network в Kodi, включително WWE събития с плащане за оглед като Кралски грохот и Кеч мания.

Ако намерихте информацията в тази статия за полезна, може да искате да прочетете и другите ни ръководства за съдържанието на Kodi, като например Как да гледате NFL игри на Kodi, Как да гледате MLB игри на Kodi и Най-добрите адиме добавки на Kodi.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

75 + = 80

Adblock
detector