Najbolje alternative u programu Exodus za korisnike Kodija

Kodi mogućnosti egzodusa

Imate problema s pronalaženjem dodatka Exodus Kodi? Od svibnja 2018. Exodus se ne može popraviti - dodatak više ne podržava njegov originalni autor ili bilo koji drugi programer. Kao takav, trebat će vam dobra, čvrsta alternativa Exodusu. Srećom, na pravom ste mjestu! 

Egzodus je bio jedan od najpopularnijih dodataka treće strane, ali njegov sadržaj nije izbrisao iz službenih izvora. Imamo dugačak popis sjajnih dodataka za TV i filmove koji će ispuniti vaše TV potrebe.

U ovom članku otkrivamo najbolje službene dodatke za rivalstvo sa Kodi Exodus dodatkom za nekoliko različitih vrsta sadržaja. Dok je Exodus i neki od njegovih kolega (Gurzil, Savez, ustajanje Neptuna, itd.) nisu dodaci koje preporučujemo, postoje mnoge službene opcije koje mogu pružiti obilje besplatnog streaminga sadržaja na Kodi-ju.

Kodi je softver otvorenog koda koji postavljanje sustava kućnog kina čini jednostavnijim nego ikad prije. Vrlo je svestran i može se instalirati na širok raspon platformi, uključujući PC, Android, iPhone, Roku, Raspberry Pi, Nvidia Shield, Amazon Fire TV i Firestick i USB palac.

Kodi je potpuno legalna za upotrebu, ali neki dodaci treće strane poput Exodusa rezultirali su nepravednim zlostavljanjem u medijima. Pozivamo naše čitatelje da pronađu službene izvore sadržaja kad god je to moguće i da istraže zakone svojih zemalja o strujanju sadržaja prije nego što pokušaju koristiti Kodi u tu svrhu..

VIDI TAKOĐER: Najbolji dodaci Kodi za TV i filmove

Upozorenje: Kodi treba upotrebljavati samo za sadržaj na koji imate zakonsko pravo pristupa. Ni Kodi fondacija, ni Comparitech ne zagovaraju upotrebu Kodija za piratstvo.

Važno: Uz Kodi uvijek koristite VPN

Iako neki korisnici Kodija koriste virtualne privatne mreže (VPN) za skrivanje neslužbenog strujanja od svog davatelja internetskih usluga (ISP), postoji mnogo načina na koji Kodi korisnik koji poštuje zakone mogao imati koristi od VPN-a.

VPN zaustavlja vaš davatelja internetskih usluga od umanjivanja brzina vaše mreže na temelju vaše prometne povijesti i uzrokuje probleme s međuspremnicima kodi. Budući da je sav vaš mrežni promet šifriran, VPN može spriječiti većinu napada Man-in-Middle-a i povećati sigurnost vašeg sustava.

Iako će sve VPN usporiti vašu brzinu interneta, neki to čine do te mjere da je korištenje Interneta teško, dok bi drugi mogli uključivati ​​zlonamjerni softver ili voditi detaljne zapise vaših navika pregledavanja. Iz tog razloga važno je pronaći pružatelja VPN-a kojem se može vjerovati da će vaši podaci biti sigurni i anonimni.

Preporučujemo IPVanish. Ima minimalan utjecaj na vaše brzine interneta, ne vodi evidenciju vaših aktivnosti i nudi veze s poslužiteljima u više od 50 zemalja. Također je vrlo prijenosan i može se instalirati na širok raspon uređaja, uključujući Amazon Firestick.

PROČITANJE ČITALA: uštedite do 60% na IPVanish planovima ovdje. IPVanish nudi sedmodnevno jamstvo povrata novca, tako da se može isprobati bez rizika.

Zašto treba izbjegavati egzodus?

Glavni razlog izbjegavanja egzodusa je taj što prenosi sadržaj iz neslužbenih izvora. Iako pojedini davatelji usluga mogu biti onemogućeni, Exodus uopće ne sadrži legitimne izvore i nemoguće je dodati vlastite. To ga čini lošim izborom za Kodi korisnike koji žele gledati pravilno licencirani sadržaj.

Također, jer je Exodus toliko popularan, privukao je pažnju vlasnika autorskih prava. U prošlosti je udruga Motion Picture tvrdila da su Exodus i slični dodaci na čelu novog vala kršenja autorskih prava. Zbog toga je Kodi lagan žrtveni jarac za organizacije i mogao bi dovesti do pooštre regulacije softvera u budućnosti.  

Također je važno imati na umu da je Exodus dodatak treće strane. To znači da je malo vjerovatno da su rigorozno testirani tijekom razvoja i da vjerojatno sadrži više neiscrpnih ranjivosti od službenih dodataka koje preporučujemo u nastavku.

Uz to, programeri više ne podržavaju Exodus, tako da će postati ranjiviji kako vrijeme prolazi. U stvari, Exodusovo najnovije ažuriranje došlo je iz nesigurnog izvora.

U prošlosti je Exodus uključivao kôd koji je računala korisnika Kodija pretvorio u botnet. Taj je kôd uklonjen, ali programerima se misli da je ikada bio uključen.

Vidi također: Je li Kodi SALTS dodatak siguran za uporabu?

Najbolji Alturisti u egzodusu

Iako Exodus ne koristi službene izvore, postoje mnogi Kodijevi dodaci. Oni su manje ranjivi na otmice i često nude knjižnice sadržaja slične veličine. Kao rezultat, pomoću njih možete zamijeniti dodatak Exodus, pokazati podršku stvaraocima sadržaja i ukloniti rizik obavijesti o kršenju svog davatelja internetskih usluga..

Najbolje službene alternative za filmove

PlayOn Browser

Playon Kodi addon

PlayOn je usluga koja vam omogućuje povezivanje računa s višestrukih streaming usluga i prikazivanje cijelog vašeg dostupnog sadržaja na jednom mjestu.

Dodatak PlayOn preglednika je najjednostavniji i najsigurniji način gledanja sadržaja Netflixa, Amazona Prime Video i Hulu s Kodi-om, jer nitko od ovih pružatelja usluga nema službeni dodatak. Za dodavanje ovih izvora potreban je premium račun, ali po cijeni od 2,50 USD mjesečno je vrlo pristupačan.

Preglednik PlayOn može se naći u službenom spremištu Kodi addon-a.

FilmRise - YouTube

FilmRise Kodi addon

FilmRise - dodatak na YouTubeu briše veze s YouTube kanala neovisnog izdavača FilmRise.

Ovaj dodatak sadrži tisuće filmova od kojih je većina dostupna na HD-u. Budući da je u biblioteci FilmRise medija malo što je postiglo komercijalni uspjeh, ovaj je dodatak sjajno mjesto za otkrivanje novih filmova ili pronalaženje naslova koji nisu dostupni nigdje drugdje.

FilmRise - dodatak na YouTubeu dostupan je iz službenog skladišta Kodi adona.

Pucketanje

Službeni Crackle Kodi addon

Crackle je platforma za strujanje video sadržaja u vlasništvu Sonyja. Nudi poznatije filmove od većine ostalih službenih dodataka i potpuno je besplatan za upotrebu.

Treba napomenuti da je Crackelov sadržaj dostupan samo u SAD-u, pa će inozemni korisnici morati povezati svoj VPN s američkim poslužiteljem prije nego što mogu gledati bilo što.

Službeni dodatak Cracklera Kodi repo-a više ne funkcionira, ali ovu ažuriranu verziju, Crackle, možete pronaći u skladištu eracknaphobia. Saznajte kako instalirati Crackle u našem vodiču za instalaciju Crackle.

Snagfilms

SnagFilms Kodi addon

Snagfilms je streaming platforma koja sakuplja neovisne filmove. Oni se mogu pregledati putem Kodija pomoću službenog dodatka Snagfilms.

Snagfilms nudi više od 5000 naslova za izbor koji pokrivaju sve, od znanstvene fantastike do politike. Njegov je sadržaj grupiran po kategorijama i unatoč nedostatku funkcije pretraživanja, obično je prilično jednostavno pronaći nešto zanimljivo za gledanje.

Snagfilms dodatak dostupan je iz službenog skladišta Kodi adona.

Najbolje službene alternative za televizijske emisije na zahtjev

Viewster

Viewster Kodi addon

Viewster je mrežna platforma za strujanje koja za razliku od mnogih svojih konkurenata ne blokira sadržaj na cijelom području. Službeni Addstrov dodatak sadrži jak izbor TV emisija i animea, kategoriziranih po žanru. Ono što je posebno impresivno je to da su neki od Viewterovih naslova (uključujući kultne klasike) Zvuk neba) nisu dostupne iz bilo kojeg drugog službenog mrežnog izvora.

Addter Addon dostupan je iz službenog skladišta Kodi addon-a.

iPlayer WWW

Najbolje alternative u programu Exodus za korisnike Kodija

BBC svojim sadržajem za streaming iPlayer stavlja na raspolaganje njegov sadržaj. IPlayer WWW Kodi addon nudi redovito ažuriranu kolekciju britanskih TV emisija, iako će vam trebati valjana UK TV licenca za gledanje.

Epizode se dodaju samo nekoliko sati nakon emitiranja, ali iPlayer vam također omogućuje gledanje uživo ako želite. Također, BBC regija zaključava njihov sadržaj, pa će strani korisnici morati povezati svoju VPN na britanski poslužitelj.

IPlayer WWW dodatak dostupan je iz službenog skladišta Kodi addon.

ITV

ITV Kodi addon

ITV Kodi addon sličan je iPlayeru WWW. Omogućuje pristup ITV programu i TV prijenosima uživo. Kao i BBC, i ITV regija zaključava njihov sadržaj, pa je potrebna britanska IP adresa.

Ne postoji funkcionalnost pretraživanja iako su naslovi kategorizirani po žanru, abecednim redom, tako da je lako pronaći nešto za gledanje. Većina sadržaja ovog dodatka dostupna je u HD-u s nekoliko iznimaka za starije naslove.

ITV dodatak dostupan je u spremištu noobsandnerds. Taj repo sadrži mnogo dodataka treće strane, tako da ne preporučujemo instaliranje bilo kojeg drugog.

Crunchyroll

Službeni Crunchyroll dodatak Kodi

Crunchyroll je anime platforma za strujanje i službeni dodatak Crunchyroll omogućava vam povezivanje računa i gledanje izravno kroz Kodi.

Ovaj dodatak nudi stotine različitih anime serija uz nove epizode dodane istog dana kada su emitirali u Japanu. Vrijedi napomenuti da je velika većina Crunchyrollovih naslova titlova, tako da ako vas zanima dubl anime možda će vam bolje poslužiti dodatak Funimation.

Crunchyroll addon može se naći u službenom spremištu Kodi addon-a.

NBC Sport Sports Extra

NBC Sports Live Extra Kodi dodatak

NBC Sports Live Extra addon donosi Kodi širok izbor sportskog sadržaja visoke rezolucije.

Istaknuti isječci i istaknuti prilozi besplatni su za gledanje, no za pune igre potrebna će vam pretplata na NBC Sports Gold. NBC Sport možete gledati samo u Americi, tako da ako se nalazite u inozemstvu, morat ćete se povezati s američkim poslužiteljem.

NBC Sports Live Extra možete pronaći u službenom skladištu Kodi addon-a.

Povezano: 5 najboljih dodataka Kodi sporta u 2017. godini

Najbolje službene alternative za TV uživo

Egzodus ne sadrži nijedan TV prijenos uživo, ali postoje mnogi slični dodaci. Problem je u tome što koriste veze na neslužbene web stranice za strujanje koje su često nepouzdane. Međutim, na raspolaganju je nekoliko legitimnih opcija koje nude mnogo veću kvalitetu videozapisa.

USTV Now

USTV Sada je Kodi addon

USTV Now usluga je koja omogućuje inozemnim korisnicima gledanje američke televizije. Na raspolaganju su tri plana, od kojih je jedan besplatan i nudi sedam kanala. Plaćeni planovi otključavaju daljnjih 21 kanal i DVR funkcionalnost.

USTV Now kaže da su njihove usluge dostupne samo Amerikancima koji žive u inozemstvu, ali ne postoje provjere kako bi se spriječio pristup. Kao rezultat, može ga koristiti bilo tko, gdje god se nalazili u svijetu, ili stanovnici SAD-a koji se povezuju putem VPN-a.

USTV Now dostupan je iz službenog skladišta Kodi addon-a.

FilmOn.TV

Instalirajte FilmOn za Kodi

Dodatak FilmOn.TV Kodi nudi linkove na više od 600 TV kanala iz cijeloga svijeta. Besplatni račun omogućuje korisnicima gledanje u standardnoj definiciji, ali dostupni su plaćeni računi koji povećavaju kvalitetu videozapisa i broj kanala u ponudi.

Streamovi su grupirani prema zemlji podrijetla i žanru, tako da je jednostavno pronaći sadržaj iz svoje matične zemlje bez pretraživanja nekoliko stranica rezultata stranog jezika.

Dodatak FilmOn.TV može se naći u spremištu SuperRepo.

PS Vue

PS Vue Kodi addon

PS Vue je usluga koja je namijenjena zamjeni pretplate za vaš kabel. Planovi počinju od 39,99 USD mjesečno i uključuju najmanje 50 kanala, uključujući Disney Channel, FX i ESPN.

Dodatak PS Vue Kodi zahtijeva korisnički račun jer ne sadrži besplatni sadržaj. Iako postoje PS Vue aplikacije za razne uređaje, Kodi addon omogućava gledanje na još većem rasponu uređaja, uključujući Raspberry Pi, i nudi veću kontrolu (zumiranje, kontrast, 3D podrška) nad samim videom.

Dodatak PS Vue dostupan je iz službenog skladišta Kodi addon-a.

Zaključak

Exodus se na prvi pogled može činiti dopadljivim, ali ima nekoliko problema zbog kojih je loš izbor za Kodi korisnike koji žele gledati službeno licencirani sadržaj. Ovaj je članak pokazao da postoji nekoliko održivih alternativa. Što je još bolje, ti dodaci imaju velike biblioteke sadržaja dok imaju manje sigurnosnih ranjivosti koje Exodus ima.

Što god tražite, bilo da je riječ o filmovima, TV emisijama, animeima, sportovima ili televiziji uživo, postoji službeni dodatak koji bi bolje odgovarao vašim potrebama.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 30 = 35

Adblock
detector