Najbolje Kodi repozitorije, 6 koje volimo i neke na koje treba biti oprezan

6 Najbolje za Kodi Repos

Jedna od najboljih stvari kod Kodija je njegova svestranost. Može se lako instalirati na ogroman broj uređaja, uključujući PC, iPhone, Android, Nvidia Shield, Roku, Amazon Fire TV, Amazon Firestick, Apple TV, pa čak i USB bljesak. Budući da nema razlike između platformi, svi reponi o kojima ćemo razgovarati raditi će na bilo kojem uređaju koji želite koristiti.

Imamo dva kriterija za ocjenu Kodi repos. Prvo provjeravamo ima li repo dodataka koji nisu drugdje dostupni, a zatim razmotrimo popularnost dodataka koji repo posjeduje. Kad se ovi čimbenici uračunaju, vrijednost datog spremišta brzo postaje jasna.

Treba napomenuti da neka od dolje navedenih spremišta sadrže dodatke koji nude neograničen pristup licenciranom sadržaju. Uključili smo ih zbog njihove popularnosti, ali toplo preporučujemo korištenje službenih izvora kad god je to moguće. To vam omogućuje da podržite ljude i organizacije koji stvaraju sadržaj i smanjuje rizik od pravnih posljedica. Upotreba službenih spremišta značajno smanjuje rizik od instaliranja zlonamjernog softvera ili zlonamjerno izmijenjenih dodataka.

Obavezno proučite zakone vaše zemlje u vezi sa strujanjem sadržaja na mreži prije nego što pokušate koristiti Kodi u tu svrhu. Ako želite da deponujete dodatak treće strane koji je uvrijedio iz repoa, samo desnom tipkom miša kliknite dodatak, idite na njegovu stranicu s informacijama i odaberite gumb "Deinstaliraj"..

Upozorenje: Kodi treba upotrebljavati samo za sadržaj na koji imate zakonsko pravo pristupa. Ni Kodi fondacija, ni Comparitech ne zagovaraju upotrebu Kodija za piratstvo.

Prije nego što započnemo: Uvijek koristite VPN s Kodi-jem

Neki Kodi korisnici struju kroz virtualnu privatnu mrežu (VPN) kako bi sakrili svoje aktivnosti od svog davatelja internetskih usluga (ISP). Usprkos tome, postoji mnogo načina na koje se zakonski korisnik Kodi mogao okoristiti upotrebom VPN-a.

Budući da VPN kriptira vaš mrežni promet, vanjski promatrač ne može vidjeti što radite. To sprječava većinu napada "Man-in-the-Middle" (MitM) i sprečava da vaš ISP umanji brzinu interneta.

Svi VPN-ovi pomalo usporavaju internetsku vezu, ali neki nude i manje smanjenje brzine od drugih. To je posebno važno za Kodi korisnike jer je za streaming videa potrebna velika brzina. Također, neki davatelji VPN-a vode evidencije vaših aktivnosti i u potpunosti uništavaju svrhu usluge.

Preporučujemo IPVanish. To je jedan od najbržih VPN-a koje smo testirali i nudi stabilne veze s poslužiteljima u više od 50 zemalja. IPVanish ne bilježi vaš promet i može se lako instalirati na širokom rasponu uređaja, uključujući Amazon Firestick.

NAJBOLJI VPN ZA KODI: IPVanish je naš top izbor. Ima veliku nepropusnu mrežu poslužitelja i postiže dobre brzine. Snažne značajke zaštite i privatnosti čine IPVanish favoritom za korisnike Kodi i Amazon Fire TV Stick. Isprobajte bez rizika uz 7-dnevnu garanciju povrata novca.

Najbolja skladišta Kodi: lipanj 2019

Spremišta u nastavku sadrže uglavnom službene dodatke. Budući da se službeni dodaci stvaraju strožim postupcima testiranja i provjere valjanosti, oni su obično sigurniji od dodataka trećih strana. Službeni dodaci struju videa iz ispravno licenciranih izvora i kao takav njihov je sadržaj ili slobodno dostupan, ili je potrebna prijava za gledanje.

Službeni Kodi Addon Repo

Kodi logotip

Službeni Kodi addon jedino je spremište koje je unaprijed instalirano s Kodi i nudi veliki izbor legitimnih dodataka. Neki od najpopularnijih dodataka Kodi repo uključuju YouTube, iPlayer WWW i preglednik PlayOn, ali tu je i nekoliko korisnih alata kao što su Trakt i Preglednik dnevnika za Kodi..

Ovo je spremište vrlo dobro dokumentirano, a Kodi tim vrlo je aktivan na društvenim medijima. To znači da u slučaju da jedan od službenih dodataka repoa bude otet, postoje brojni izvori pouzdanih informacija i vjerojatno ćete biti upoznati prije nego što ga ažurirate. Ipak, nema garancije da ćete dobiti upozorenje prije nego što se napravi šteta, što čini da je zaštita vaše veze važna i isključivanje automatski ažuriranja addon-a također nužan korak..

Eracknaphobia's repo

Eracknaphobia's repo

Eracknophobia's repo je dom nekoliko sportskih dodataka i ažurirane verzije Crackle Kodi dodatka. Ovaj repo sadrži više sportskih dodataka, uključujući MLB.TV, NHL TV i NBC Sports Live Extra dodatke, koji skrivaju većinu svojih videozapisa iza platne pregrade, ali dodatak March Madness Live nudi besplatno kvalitetan sportski sadržaj besplatno.

Iako programer zapravo ne koristi svoj Twitter račun, repo se često održava i ažurira. Zbog zalaganja Eracknaphobia za Kodijevu politiku borbe protiv piraterije, postoji nekoliko uglednih izvora informacija ukoliko naiđete na poteškoće s instaliranjem bilo kojeg dodatka.

Repo Eracknaphobije možete pronaći ovdje.

Kodinerds.net repo

Kodinerdov repo

Kodinerds.net repo prvenstveno je usmjeren prema njemačkim korisnicima, ali ovdje ima puno i za govornike koji ne govore njemački jezik. Uzmite, primjerice, dodatke za YouTube glazbu, Dailymotion i Eurosport. Uz to, ovaj repo nudi širok izbor IPTV dodataka, uključujući neke za ZDF, ARD i 7TV.

Ovaj repo ima vlastiti forum i Twitter račun, ali oba su na njemačkom. To znači da, ako se programeri ne jave na nekoliko jezika, korisnici Kodi na engleskom jeziku će se morati pouzdati u nepouzdane alate za prevođenje ako je repo ugrožen..

Repo Kodinerds.net možete pronaći ovdje.

TVAddons repo

TVAddons repo

Spremište TVAddons uključuje nekoliko korisnih dodataka, uključujući LiveTube, USTVNow i Indigo. Indigo je posebno koristan jer vam omogućuje održavanje održavanja na vašoj Kodi instalaciji, vraćanje Kodija u tvorničke postavke i između ostalog instalirate nova spremišta izravno iz GitHub-a..

TVAddons ima svoj forum, a razvojni tim vrlo je aktivan na društvenim medijima, tako da postoji nekoliko načina kako saznati je li netko od ovisnika ovog repoa otet.

TVAddons repo možete pronaći ovdje.

MetalChrisovo spremište

metalchris repo

Ako tražite izuzetno kvalitetne dodatke za koje do danas niste ni shvatili da su vam potrebni, instalirajte MetalChris-ovo spremište, stat. Ovaj repo sadrži preko 30 jedinstvenih dodataka, od kojih ćete neke sigurno poželjeti.

Međutim, ovdje dostupni dodaci koji nas najviše zanimaju su Filmovi i TV BigStar, CBC Sport i CW TV mreža.

Filmovi i TV BigStar izravno vas povezuju s BigStarom, stranicom za streaming na temelju zahtjeva u Australiji. BigStar je vrlo sličan besplatnim uslugama na zahtjev poput Tubi TV, Yahoo View, Viewster i Crackle. Sadrži mnoštvo besplatnih sadržaja, od kojih su neki cijenjeni i visoko ocjenjeni.

CBC Sports je kanadski sportski kanal koji pokriva ogroman raspon sadržaja, uključujući atletiku, konjičke utrke i nogomet. CW TV mreža pruža pristup cijelim epizodama CW emisija poput Arrow, Flash i iZombie, tako da ćete uvijek imati što za pogledati.

Cjelokupnom sadržaju pronađenom u MetalChris-ovom spremištu besplatan je pristup. Međutim, neki su zaključani u regiji, što će vam trebati VPN da biste ga gledali u inozemstvu. Možete preuzeti i instalirati MetalChris's Repository iz github-a.

Jednostavno Caz repo

Jednostavno Caz repo

Ovo je spremište sadržavalo nekoliko dodataka koji su iz neslužbenih izvora izbrisali sadržaj, no nakon što mu je prijetila MPA, tvorac je odlučio ukloniti sav takav sadržaj. Repo Simply Caz sada uključuje samo službene dodatke kao što su FilmOn Simple, USTV Catchup i YouTube.

Najbolja neslužbena skladišta Kodi addon-a koje treba izbjegavati

Sljedeća spremišta sadrže uglavnom neslužbene dodatke, a kao i uvijek, savjetujemo našim čitateljima da pronađu službene izvore kad god je to moguće. Želimo naglasiti da nazočnost repoa na ovom popisu ne predstavlja njegovu potvrdu. Umjesto toga, navedeni su jer su popularni u zajednici Kodi, za bolje ili lošije.

LazyKodi

Repo LazyKodi ugošćuje Exodus Redux, 13 Klovnova i Rising Tides, koji su, između ostalih, neki od najpopularnijih nelicenciranih dodataka za striming. Uz to, programeri nemaju posvećene račune na društvenim medijima, što znači da se ne može sa sigurnošću znati je li u budućnosti otet repo. Iz tog razloga, ne preporučujemo Kodi korisnicima da instaliraju LazyKodi repo.

Kodi Bae

Kodi Bae repo sadrži Indigo addon, ali nudi i izbor nelegitimnih izvora za filmove i TV emisije. Među njima su zloglasni dodaci Yoda, Exodus i SportsDevil. Time je jasno da Kodi Bae repo nije namijenjen korisnicima Kodija koji traže službene izvore.

Kodil / Kodisrael

Kodil (Kodi Israel) repo sadrži preko 500 dodataka, uključujući FilmOn.TV, ITV i Indigo. Međutim, ona također ugošćuje mnoge dodatke koji ne urezaju veze ispravno licenciranih davatelja usluga. Tu spadaju Goodfellas 2.0, popisi za reprodukciju u UK Turks i Planet MMA.

Mnogi dodaci koji su uključeni u ovaj repo više ne rade, a s obzirom na to da je Twitter-ov razvojni programer na hebrejskom jeziku i da se ne koristi od 2016. godine, većini Kodi korisnika neće biti od koristi. Iz gore navedenih razloga ne preporučujemo Kodi korisnicima instalaciju Kodil repo-a.

9Anime repo

Postoji nekoliko spremišta koja sadrže 9Anime addon, no jedino koje ima radnu verziju je 9Anime repo od strane DxCx. Ovaj repo sadrži samo 9Anime, dodatak koji struga veze iz nekoliko nelicenciranih izvora.

Budući da se čini da postoji jedan programer, ovaj je dodatak veći rizik od otmice od nekih drugih. Također, Twitter račun razvojnog programera nije objavljen od srpnja 2017. Bez prisutnosti drugih društvenih medija, a s obzirom na brojne verzije dostupnog dodatka 9Anime, može biti vrlo teško pronaći informacije relevantne za vašu verziju ili repo. Iz tih razloga ne preporučujemo našim čitateljima instalaciju 9Anime repo-a.

Isusova kutija

Repovanje Jesus Boxa bio je još jedan izvor službenog dodatka za YouTube. Međutim, sadržavao je i nekoliko dodataka koji su sakupljali poveznice od neslužbenih davatelja usluga. Među njima su FlixNet, Jesus Box IPTV i ozloglašeni Genesis Reborn. Unatoč popularnosti ovog repoa, njegov programer je za 2018. godinu objavio da odlazi trajno izvan mreže, vjerojatno zbog pravnih prijetnji MPA-e..

Projekt Ares

Repo projekt Ares sadrži nekoliko korisnih dodataka kao što su Ares Wizard, Plexus i YouTube. No, domaćin je i nekoliko dodataka koji koriste neslužbene izvore, uključujući SportsDevil i Planet MMA.

Ares Wizard je koristan ako vas zanima ugađanje instalacije Kodi-ja, ali postoje mnogo bolje alternative. Iz gore navedenih razloga, preporučujemo Kodi korisnicima da izbjegavaju Ares Project Repo, osim ako nije isključivo Ares Wizard.

Mucky Patke

Repo Mucky Ducks dom je čarobnjaka Mucky Ducks, dodatka za instaliranje građevina i održavanje održavanja na vašem Kodi instalaciji. Također sadrži na desetke dodataka koji krše autorska prava, a među njima nema legitimnih izvora.

S obzirom na to da čarobnjak Ares i Indigo imaju slične funkcije, a njihova spremišta sadrže barem jedan službeni dodatak, ovaj repo nudi vrlo malo. Iz gore navedenih razloga, ne preporučujemo Kodi korisnicima da instaliraju Mucky Ducks repo.

Spremišta koja volimo više nisu aktivna

Gracie's Repo

Gracie's Repo

Ažuriraj: Nažalost, Gracie's Repo više nije aktivan. To je nesretno, jer je u tom skladištu bilo puno kvalitetnih komada, ali nažalost, Gracie je odlučila zatvoriti trgovinu.

Graciein repo nije baš poznat, što je šteta jer sadrži nekoliko izvrsnih dodataka. Postoje fantastične zvijeri, HammerTime i Polaris ako volite dokumentarce, Zlatno kino, Tempus filmovi i Visoko podne za filmove i Kidz Corner za klasične crtane filmove. Treba napomenuti da neki dodaci, kao što je Serendipity, nude nelicencirani sadržaj, tako da savjetujemo njihovo izbjegavanje i korištenje samo legitimnih sadržaja.

Noobsandnerds repo

Noobsandnerds repo

Ažuriraj: Zbog zakonskih pritisaka, tim koji stoji iza Noobsandnerds odlučio je zatvoriti trgovinu. To je definitivno bio tragičan gubitak. Iako je Noobsandnerds imao nekoliko popularnih dodataka koji se bave kršenjima zakona, oni su također pružali mnoge legitimne opcije i bili ključni tim koji je pomagao pridošlicama naučiti se kodirati u Python-u. 

Budimo jasni: Noobsandnerds repo sadrži nekoliko dodataka poput Elysium koji pružaju neovlašteni pristup licenciranom sadržaju. U tom smislu, on također sadrži nekoliko legitimnih dodataka poput ITV-a i alternativnih verzija iPlayera i FilmOna.

Vrijedi napomenuti da zbog broja nelegitimnih dodataka koje ovaj repo sadrži, mnogi Kodi forumi ne dopuštaju njihovim korisnicima da razgovaraju o njemu. No, budući da je ovo tako popularna repo, na neslužbenim forumima ima puno podrške.

Zaključak

Da biste pronašli najbolje Kodi dodatke, prvo morate pronaći najbolja spremišta. Ovaj je članak pokazao da postoji dosta visokokvalitetnih repozicija koje nude službene izvore sadržaja. To opovrgava ideju da je Kodi loša platforma za strujanje i ističe potencijal koji ima za streaming usluge u budućnosti.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 1

Adblock
detector