Najbolji anime Kodi dodaci iz 2017. i neke koje treba izbjegavati

Kodi_anime_addons_funimation_now

Iako je Anime japanskog porijekla, postala je prilično popularna širom svijeta. Kodi, besplatni softver za reprodukciju medija, omogućava korisnicima da uživaju u Animeu pored mnogih drugih strujnih žanrova.

Bez obzira imate li Raspberry Pi, Roku, Apple TV, Android TV uređaj ili Amazon Fire TV, moći ćete snimiti svoje omiljene epizode koristeći Kodi.

Kodi v17.4 “Krypton” je najnovija stabilna inačica Kodija dostupna za preuzimanje.

Ako želite uživati ​​u svojim omiljenim odabirima animea, budite sigurni da postoje Kodi dodaci koji to omogućavaju. Addonovi omogućuju korisnicima strujanje sadržaja iz različitih izvora. Obično im je potrebna instalacija prije nego što započnete streaming. Potrebno je malo strpljenja prije ustajanja i trčanja.

Ovaj vodič će istaknuti vrhunske Kodi dodatke koji se mogu koristiti za početno gledanje animea. Na kraju istražujemo i neke dodatke drugih proizvođača.,

Imajte na umu da iako neki dodaci trećih strana mogu sadržavati besplatni sadržaj, korisnici bi trebali biti oprezni, jer se ovaj sadržaj uglavnom isporučuje putem neslužbenih kanala.

Vidi također: Najbolji Kodi dodatci za filmove.

Upozorenje: Kodi treba upotrebljavati samo za sadržaj na koji imate zakonsko pravo pristupa. Ni Kodi fondacija, ni Comparitech ne zagovaraju upotrebu Kodija za piratstvo.

Prije nego što započnemo: Kako koristiti Kodi sigurno i privatno

Sigurnost i privatnost na mreži su od najveće važnosti. Korištenje virtualne privatne mreže (VPN) s Kodi može maskirati vaš identitet na mreži i zaštititi vas od zlonamjernih napada i različitih sigurnosnih rizika kao što su napadi čovjek-u-sredini. Takav napad uključuje vašu internetsku vezu koja presreće zloglasna strana koja želi pristupiti vašim dragocjenim podacima.

Uz to, zlonamjerni kod može ugraditi u Kodi dodatke zlonamjerne stranke. Dodatak sa zloćudnim kodom ugrađenim u njega mogao bi opustošiti vaše računalo ako se odmah ne zaustavi. Zbog načina na koji VPN preusmjerava promet, on bi mogao pomoći u izbjegavanju rizika koji predstavljaju Kodi dodaci s ugrađenim zloćudnim kodom.

Korištenje VPN-a također znači da svoju internetsku aktivnost možete sakriti od svog davatelja internetskih usluga (ISP). Bez VPN-a, vaš davatelj internetskih usluga može slobodno nadzirati vaše mrežne aktivnosti koje sa stanovišta privatnosti nisu idealne. Davatelji internetskih usluga ponekad usporavaju veze kupaca koji struju mnogo videozapisa. Bilo je i slučajeva da su ISP-ovi kupcima poslali upozorenja pisma koja strimaju videozapise iz neslužbenih izvora. Ako se koristi VPN, vaše internetske aktivnosti maskirat će se od vašeg davatelja internetskih usluga, što će vam u konačnici pružiti više slobode za uživanje u vašem sadržaju.

Prikladan VPN potreban je kako bi se ispunili zahtjevi za streaming sadržaja s Kodi-jem. Streaming video zauzima puno propusnog opsega, pa je potrebna snažna, stabilna i brza veza, mnogi VPN-ovi će usporiti brzinu toliko da Kodi postaje neupotrebljiv. Zbog privatnosti toplo se preporučuje VPN koji ne bilježi vašu aktivnost. Naš prijedlog za VPN koji odgovara kriterijima je IPVanish, koji je izuzetno popularan među Kodi zajednicom. IPVanish radi na svim popularnim uređajima i jedini je VPN koji se jednostavno instalira na Firestick. IPVanish je naša glavna preporuka, ali postoje i drugi VPN-ovi za Kodi korisnike.

NAJBOLJI VPN ZA KODI: IPVanish je naš top izbor. Ima veliku nepropusnu mrežu poslužitelja i postiže dobre brzine. Snažne značajke zaštite i privatnosti čine IPVanish favoritom za korisnike Kodi i Amazon Fire TV Stick. Isprobajte bez rizika uz 7-dnevnu garanciju povrata novca.

Najbolji anime Kodi dodaci: službeni dodaci

Od mnogih dostupnih animeovih Kodi dodataka, sljedeći nisu samo legalni nego nude i visokokvalitetni sadržaj u zadivljujućem HD formatu.

Funimation Now

anime kodi addons funimation

Funimation Now omogućuje brz i jednostavan pristup omiljenim engleskim naslovima animea. Iako je dostupan besplatni paket pretplate, za potpuni pristup knjižnici Funimation Now morat ćete platiti pretplatu. Za 5,99 dolara mjesečno možete dobiti puni pristup. 59,99 USD također vam daje potpuni pristup tijekom cijele godine.

U vrijeme pisanja teksta, Funimation Now je potpuno legalna opcija. Iako dodatak službeno nije kreiran od strane Funimation-a, on pristupa biblioteci Funimation na zakonit i izravno na web mjesto. Nudi anime epizode na engleskom jeziku u roku od 2-4 tjedna nakon originalne emisije emisije. Premium pretplate pružaju sadržaj u HD 720P i 1080P.

Crunchyroll

kodi_anime_crunchyroll_main

Crunchyroll je još jedna opcija za pristup velikom broju anime naslova. Ovo bi vas trebalo zaustaviti ako želite gledati engleski titl, a ne anime. Kao i kod Funimation Now, za pristup cjelovitom katalogu animea na Crunchyrollu, morat ćete se pretplatiti na premium paket. Premium paketi na Crunchyroll počinju od 6,95 dolara mjesečno.

U vrijeme pisanja teksta Crunchyroll je potpuno legalna opcija za strujanje vaših anime sadržaja. Uz premium pretplatu, možete uživati ​​u najnovijim anime epizodama već 1 sat nakon izvornog japanskog emitiranja. Premium pretplate također sadrže sadržaj u HD 720P i 1080P i isporučuju sadržaj bez oglasa.

Daisuki

kodi_anime_daisuki

Daisuki trenutno pruža visokokvalitetni službeni pristup animeu. Za pristup vašem omiljenom animeu s engleskim titlovima, Daisuki je odličan izbor. Web stranica također uključuje odjeljak zajednice koji je forum za ljubitelje animea i internetsku trgovinu koja omogućuje kupnju anime memorabilije

Iako preporučujemo Daisuki budući da pruža pristup animeu službenim putem, web stranica će završiti usluge 31. listopada. Iako to možete sada provjeriti, planirajte uskoro isprobati jedan od ostalih službenih dodataka Kodi za vaše anime potrebe.

Najbolji anime Kodi dodaci: neslužbeni dodaci

Sljedeći dodaci trećih strana često se preporučuju na drugim mjestima. Ne preporučujemo ove dodatke zbog njihove uporabe piratskog sadržaja, ali ovdje ih navodite s objašnjenjem zašto ih treba izbjegavati.

AnimeGo

Kodi_anime_go

Što je? AnimeGo ima opsežni katalog anime epizoda kao i anime filmova. Sadržaj je uređen tako da sve bude lako pronaći. Međutim, ako tražite sadržaj visoke kvalitete HD, tada su Funimation Now i Crunchyroll najbolji ulog.

Zašto biste trebali izbjegavati njegovu upotrebu? AnimeGo pruža pristup sadržaju putem veza koje autori sadržaja ne sankcioniraju. Iz tog razloga, ne preporučujemo vam da struji anime putem AnimeGo.

savez

anime kodi addons sporazum

Što je? Iako Savez nije posvećeni Kodi anime dodatak, on ima namjenski anime odjeljak s preko 400 različitih odabira. Ovisno o odabranoj vezi, možda ćete moći pristupiti HD sadržaju, ali to nije zajamčeno. Svako anime popraćeno je odjeljkom s opisima koji je vrlo koristan za one emisije koje jednostavno niste upoznati.

Zašto biste trebali izbjegavati njegovu upotrebu? Anime koji struji kroz Savez provodi se piratskim tokovima. Zbog oslanjanja Pakta na izvore bez odgovarajućih prava na emitiranje, ne preporučujemo upotrebu.

Pročitajte više ovdje na dodatku Kodi saveza.

odlazak

anime kodi addons egzodus

Što je? Egzodus pruža pristup širokom rasponu sadržaja, slično kao i Savezu. Postoji posvećena anime odjeljak, ispod glavnog Filmovi, i TV emisije sekcije. HD streamovi također ovise o izvoru. Iako nije posvećen pružanju pristupa animeu, Exodus još uvijek ima jak izbor s preko 400 različitih naslova. Svako anime prikazano je s kratkim opisom što je odlično kao uvod za gledatelje koji prvi put dolaze.

Zašto biste trebali izbjegavati njegovu upotrebu? Egzodus se uglavnom oslanja na piratske potoke i iz tog razloga, ne preporučujemo da ovo koristite dodatak.

Pročitajte više ovdje na dodatku Kodi Exodus.

Što su obožavateljice? Jesu li loše??

Za one od nas koji govore engleski, ali vole japanski anime, dvije mogućnosti gledanja su putem engleske dubl serije ili engleske serije s titlom. Engleski dublovi osiguravaju medijske kuće odgovorne za distribuciju anime serijala. Te tvrtke obično nude i titlove.

Međutim, sankcije ne pružaju uvijek sankcionirane medijske kuće. Uz obožavatelje, obožavatelji anime serija epizodom podnaslovljuju druge navijače. Ti se neslužbeni titlovi prekrivaju kroz različite epizode serije i pružaju se putem različitih prodajnih mjesta na mreži za uživanje u zajednici ljubavi animea.

Fansubbed anime epizode obično se objavljuju ubrzo nakon izvornih japanskih emisija, posebno kod popularnih serija. Međutim, treba napomenuti da se video datoteke ne dobivaju službenim kanalima. Ovo postavlja pravno pitanje.

Iako je pristup animeima s obožavateljicama pogodan, oni se oslanjaju na nezakonito dobivene video datoteke. Iz tog razloga, ne preporučujemo obožavatelje i predlažemo da odobrite službene kanale poput FunimationNow i CrunchyRoll za pristup omiljenim animeima. Upotrebom službenih kanala za prikaz animea osiguravate da podržavate stvaratelje. To stvara okruženje u kojem se neprestano mogu objavljivati ​​fenomenalne anime epizode i serije.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 − = 11

Adblock
detector