Najbolji dodaci kodi kabelske televizije Kodi koji zapravo djeluju

Najbolji Kodi kablovska TV Addons_ Addonovi za kablovsku TV na Kodi


Kodi je iznimno prilagodljiva aplikacija za medijski centar. U posljednje vrijeme bilježi porast popularnosti, dijelom i zbog toga što je jednostavna instalacija na više platformi. Kodi se može instalirati na većinu popularnih uređaja, uključujući stolna računala, Android tablete, Amazon Fire TV i USB flash diskove. Kako su samo vrlo male razlike između Kodijeve mobilne i radne verzije, vjerojatno će vaši dodaci raditi na obje platforme.

Mnogi ljudi imaju pretplatu za kablovsku TV, ali većina ne shvaća da može gledati putem Kodija. Ovaj članak će istaknuti neke od najboljih dodataka Kodi kabelske televizije, objasniti prednosti koje nude i pokazati vam kako ih instalirati.

Upozorenje: Kodi treba upotrebljavati samo za sadržaj na koji imate zakonsko pravo pristupa. Ni Kodi fondacija, ni Comparitech ne zagovaraju upotrebu Kodija za piratstvo.

Važno: Uz Kodi uvijek koristite VPN

Neki se povezuju na virtualne privatne mreže (VPN-ove) kako bi prikrili neovlašteno strujanje od svog davatelja internetskih usluga (ISP). Unatoč tome, VPN-ovi imaju mnogo legitimnih korištenja i mogu imati koristi čak i oni koji se emitiraju samo iz službenih izvora.

VPN-ovi kriptiraju vaš internetski promet, sprječavajući ga da ga pročita bilo koji vanjski promatrač. To sprječava većinu napada Man-in-Middle-a i sprečava vašeg davatelja internetskih usluga u prodaji navika pregledavanja trećim stranama. Budući da vaš davatelj internetskih usluga ne može reći što radite, ne može koristiti vaše aktivnosti da opravdaju smanjivanje brzine vaše mreže.

Ne nudi svaki VPN istu razinu usluge. Neki čuvaju detaljne zapise web-lokacija koje posjećujete, što vam olakšava praćenje vaših aktivnosti. Drugi mogu uključivati ​​zlonamjerni softver ili jednostavno usporiti vezu do točke koja strujanje postaje otežano. Iz tih razloga je odabir pravog VPN pružatelja presudan.

Preporučujemo IPVanish. Omogućuje brze i stabilne veze s poslužiteljima u više od 50 zemalja. Uz to, IPVanish je jedan od najlakših VPN-a za instaliranje na više platformi, s namjenskim aplikacijama za iOS, Android i Amazon Fire Stick..

NO-FUSS STREAMING: IPVanish nudi velike brzine, izvrsne sigurnosne značajke i ne zadržava zapise.

Najbolji dodaci za kablovsku televiziju za Kodi

Mnogi su davatelji kabelske televizije počeli stvarati internetske platforme na kojima možete gledati njihov sadržaj. Međutim, Kodi olakšava pregledavanje sadržaja ako imate više pretplata na kablovsku televiziju. Službeni dodaci ponekad nude i veću kontrolu nad sadržajem. Možda ćete moći biti prijavljeni dulje vrijeme ili promijeniti vrstu rezultata koji se prikazuju dok tražite. Kodi također nudi veću kontrolu nad samim videom od većine mrežnih igrača. Možete povećati, promijeniti svjetlinu ili čak gledati u 3D. Ispod smo naveli neke od dostupnih dodataka Kodi kabelske televizije.

USTVNow

Izbornik USTVNow Kodi

USTVNow je servis za streaming koji je izvorno osmišljen kako bi pripadnici američkih oružanih snaga mogli gledati američku TV dok su u inozemstvu. Unatoč tome, ne postoji sustav provjere i svatko se može prijaviti. Budući da je USTVNow predviđen za upotrebu izvan SAD-a, nije potreban VPN za gledanje streamova.

USTVNow Kodi addon nudi dobar izbor vijesti, sporta i zabavnih kanala. Dostupno je besplatno članstvo, ali to pruža samo šest kanala (ABC, PBS, CW, Fox, My9 i CBS). Plaćeni planovi počinju od 19 USD mjesečno i otključavaju dodatnih 18 kanala. Omogućuju vam i gledanje HD streamova i korištenje DVR značajki.

Dodatak USTVNow može se naći u spremištu SuperRepo.

iPlayer WWW

iplayer bob kodi dodatak

IPlayer je BBC-jeva platforma za strujanje putem Interneta. Nudi live i na zahtjev sadržaj s nekoliko BBC kanala s novim sadržajem koji se dodaje nekoliko sati nakon emitiranja. IPlayer je slobodan za upotrebu sve dok imate važeću licencu za televiziju u Velikoj Britaniji. Međutim, trebat će vam VPN ako ste izvan Velike Britanije.

Jednom instaliran, iPlayer WWW pojavit će se kao dodatak za video i glazbu. To je zato što pruža pristup uživo radio kao i TV streamovima. Sadržaj je dobro organiziran, dostupan za pretraživanje i može se pregledati u HD rezoluciji.

IPlayer WWW dodatak možete naći u službenom spremištu Kodi addon-a.

Fox Sports Go

Fox Sports Idi Kodi addon

Ako imate pretplatu za kabel i primate jedan ili više kanala Fox Sports, možete upotrijebiti dodatak Fox Sports Go za gledanje putem Kodi-ja.

Treba napomenuti da nema besplatnog gledanja sadržaja, ali nakon što se prijavite, moći ćete vidjeti nedavnu pokrivenost širokim izborom sportova. Određene igre podložne su regionalnim prekidima i ne mogu se gledati bez IP adrese iz odgovarajućeg područja.

Kao i CBS dodatak, Fox Sports Go omogućava vam odabir željene kvalitete struje. Također ima mogućnost uključivanja i isključivanja programa Fox Deportes u slučaju da ne govorite španjolski.

Fox Sports Go addon dostupan je iz službenog skladišta Kodi addon.

NBC Sports Live Extra

nbc sports extra

Dodatak NBC Sports Live Extra Kodi omogućava gledanje sportova uživo s NBC-ovih sportskih kanala. Postoji mali izbor sadržaja za gledanje koji je besplatan za gledanje, uključujući reprodukcije, istaknute filmove i istaknute isječke, ali za gledanje igara uživo, morat ćete se prijaviti pomoću detalja o svom davatelju kabla..

Ovaj dodatak ima iznadprosječnu prilagodljivost. Omogućuje vam gledanje samo besplatnog sadržaja, promjenu kvalitete streamova i isključivanje određenih sportova u cijelosti.

NBC Sports Live Extra dostupan je iz službenog skladišta Kodi addon.

Kodi dodataka kablovske televizije koje treba izbjegavati

Neki dodaci kodi treće strane nude besplatan pristup stotinama TV kanala uživo. To na prvi pogled može izgledati primamljivo, ali ako se nešto čini predobro da bi bilo istinito, obično i jest. Ovi dodaci u nastavku koriste neovlaštene struje manje pouzdane i općenito slabije kvalitete od onih koje koriste službeni dodaci. Shodno tome, izbjegavanje dodatnih dodataka trebalo bi izbjeći po svaku cijenu.

Bennu

osvetnik

Proizvedeno u Kanadi IPTV

Halow TV uživo

PAC 12 Pro

Presuda IPTV

Zaključak

Kodi olakšava gledanje kablovske televizije u pokretu lakše nego ikad prije. Ako želite gledati sadržaj na zahtjev, možda će nas zanimati naši vodiči s najboljim dodacima za filmove, crtane filmove ili anime.

Koristite Kodi na Amazon Fire Stick-u? Možemo vam pokazati kako prebaciti konstrukciju s jednog od svojih drugih uređaja, instalirati Kodi vilice i ažurirati Kodi. Ako Kodi ne radi ispravno, pogledajte naše vodiče za povećanje brzine i rješavanje problema na Amazon Fire Stick-u.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 76 = 79