Najbolji dodaci Stremio za 2020. godinu

Kako koristiti Stremio

Pokušavate pronaći najbolje dodatke za Stremio? U ovom ćemo članku istaknuti najbolje dodatke Stremio. Objasnit ćemo vam zašto se toliko preporučuju i sugerirati neke dodatke koje treba izbjegavati.

Stremio ima vrlo ograničen izbor dodataka na koje treba izabrati. To se može činiti kao nedostatak, ali zapravo može biti blagoslov u prerušavanju. Na primjer, novi Kodi dodaci često se objavljuju, ažuriraju ili premještaju na tjednoj osnovi. O novim izdanjima često je dostupno vrlo malo informacija, posebno nakon najnovijih preuzimanja popularnih dodataka i njihovih programera. Stremio uglavnom nudi službene dodatke za dobro uspostavljene, dobro dokumentirane streaming platforme.

Međutim, Stremio pogriješi što uključuje potencijalno opasne dodatke od vršnjaka (P2P) uz svoje bezopasne. Ovaj će vodič objasniti koji su dodaci Stremiou sigurni za upotrebu i zašto biste ih trebali odabrati. Također ćemo vam pokazati kako instalirati te dodatke i objasniti neke rizike koji dolaze s dodacima treće strane.

Velika većina dodataka Stremio nudi službeno licencirani sadržaj, ali postoje neki koji ne. Predlažemo našim čitateljima da koriste službene izvore i istražuju zakone o strujanju svoje zemlje prije nego što pokušaju koristiti Stremio u tu svrhu.

Prije nego što počnemo

Neki se povezuju na virtualne privatne mreže (VPN-ove) kako bi sakrili nelicencirano strujanje od svog davatelja internetskih usluga (ISP). U skladu s tim, postoje mnogi zakoniti načini upotrebe VPN softvera. Većina ljudi mogla bi imati koristi od VPN-a, čak i ako sadržaj struji samo iz službenih izvora.

VPN-ovi šifriraju mrežni promet korisnika, čineći ga nečitljivim vanjskim promatračima. To uključuje hakere koji pokušavaju upotrijebiti napad Čovjek u sredini, ali i svoj vlastiti ISP. VPN sprečava davatelja internetskih usluga da proda vaše podatke ili da koristi vaše navike pregledavanja kako bi opravdao smanjivanje brzine vaše mreže.

Odabir pravog VPN-a presudan je. Neki usporavaju vezu s indeksiranjem, dok drugi mogu uključivati ​​zlonamjerne programe. Neki pružatelji VPN-a čak vode detaljne zapise vašeg prometa, što u velikoj mjeri smanjuje vašu anonimnost na mreži.

Preporučujemo IPVanish. Za razliku od većine drugih pružatelja VPN-a, IPVanish gradi i održava vlastite poslužitelje koji mu omogućuju brzo rješavanje mrežnih problema. To također osigurava da IPVanish ima minimalan utjecaj na vaše brzine interneta. Konačno, to je jedan od naj prijenosnijih VPN-a, s namjenskim aplikacijama za Android, iOS i Amazon Firestick.

PROČITANJE ČITALA: uštedite 60% na godišnjem planu IPVanish ovdje.

Što je Stremio?

stremio snimka zaslona

Stremio je vrlo jednostavna platforma za medijske centre. Iako suparnici poput Kodi ili Plex nude duboko prilagodljiva iskustva, Stremio želi biti što jednostavniji za upotrebu. To znači da Stremio ima manje opcija za konfiguriranje, ali osigurava vam da ne morate biti dobri s računalima da biste ga instalirali.

Postoji još jedna temeljna razlika u načinu na koji Stremio funkcionira. Kodi Kodi dodaci se instaliraju izravno na korisnikovo računalo. Ako napadač kompromitira dodatak, malware se može instalirati sljedeći put kad se dodatak ažurira. Stremio, međutim, tehnički ne "instalira" dodatke. Umjesto toga, on samo dopušta dodavanje koda na web poslužitelju. To poboljšava sigurnost budući da dodaci nemaju pristup korisničkom računalu, ali također olakšavaju stvaranje novih dodataka.

Unatoč svojoj jednostavnosti, Stremio uključuje nekoliko značajki koje Kodi nema. Primjerice, dolazi s prilično robusnim kalendarskim sustavom koji vam omogućuje da znate kada emitiraju određene emisije. Korisnik također može reći gdje kupiti naslove koji nisu dostupni besplatno.

Najbolji dodaci za Stremio

Sljedeći dodaci su najbolje što Stremio može ponuditi. Svi oni pružaju propisno licencirane sadržaje iz službenih izvora i mogu se koristiti bez ikakvog rizika. Instalacija dodataka je vrlo jednostavna: jednostavno kliknite gumb ikona komada slagalice u gornjem desnom kutu pronađite dodatak koji želite i kliknite Instalirati.

1. YouTube

YouTube Stremio dodatak

YouTube je najveća svjetska streaming platforma tako da nije iznenađujuće vidjeti ga na Stremio. YouTube se posljednjih godina mnogo promijenio; više nije samo za gledanje virusnih videozapisa. Postoje milijuni sati sadržaja koji pokrivaju svaku zamislivu temu. YouTube ima sve, od filmske kritike do kodiranja vodiča s novim sadržajem koji se dodaju gotovo svake sekunde.

Postoje ipak neka ograničenja. Na primjer, dodatak za YouTube ne prikazuje live streaming sadržaja niti korisniku omogućuje komentarisanje videozapisa. ipak dopušta korisniku da gleda izravno iz Stremio-a, umjesto da ih preusmjerava na web stranicu kao i iz drugih izvora.

2. trzanje

Twitch Stremio addon

Ako ste uključeni u eSports, vjerojatno već znate za Twitch. To je dom konkurentnog igranja, ali nedavno se također razgranao u druge vrste sadržaja. Glavni gaming događaji poput E3 i the Overwatch Svjetski kup se prenosi uživo na Twitchu pa ako želite uhvatiti najnovija zbivanja u svijetu igara, ova je platforma gotovo nužna..

Za razliku od YouTubeovog dodatka, Stremioov dodatak Twitch korisniku omogućuje gledanje i sadržaja na zahtjev i uživo. Videozapise možete gledati unutar samog Stremio-a i nije potrebna prijava.

3. Netflix

Dodatak Netflix Stremio

Netflix je jedna od najboljih dostupnih streaming platformi, a za razliku od Kodi-ja, Stremio ima službeni dodatak za to. Možete besplatno pregledavati sadržaj Netflixa, ali i dalje će vam trebati pretplata. Također, korisnik je preusmjeren na Netflix web mjesto nakon što je odabran naslov, tako da ne morate vjerovati Stremio svojim podacima za prijavu.

Postoji vrlo mali problem s dodatkom Netflix. Kada korisnik traži određeni film, on će se prikazati čak i ako ga Netflix nije učinio dostupnim u regiji korisnika. To može biti frustrirajuće, posebno s obzirom na naviku Netflixa da sprječava podmetanje VPN regije. Međutim, većina korisnika i dalje može pristupiti tisućama filmova i originalnom sadržaju nagrađivanog servisa.

4. Vodo

Vodo addon nudi mali izbor indie filmova koji se bave temama poput nadzora i horora. Zanimljivo je da sadržaj dostupan putem Stremio dodatka predstavlja samo mali dio onoga što je slobodno dostupno na web mjestu. Nisu dostupni naslovi blockbustera, ali ako vas zanimaju nišni neovisni filmovi, možda ćete pronaći Vodovu biblioteku sadržaja po vašem ukusu..

Stremio addons koje treba izbjegavati

Stremio ima nekoliko dodataka koji omogućuju većini korisnika da lako pronađu zanimljiv, kvalitetan sadržaj iz službenih izvora. Međutim, postoji nekoliko onih koji se prikazuju na popisu dodataka u zajednici koje ne preporučujemo instalirati.

FilmOn.TV-VOD

Zapravo postoje dva dodatka FilmOn.TV za Stremio, FilmOn.TV i FilmOn.TV-VOD. To su zapravo u potpunosti legalne za upotrebu, a mi preporučujemo Kodi dodatke mnogo puta u prošlosti. Međutim, od lipnja, Stremio verzije FilmOna više ne rade. Stremio i dalje prikazuje rezultate ovih dodataka, ali nijedan se od njih zapravo ne igra.

RARBG

RARBG je mjesto na kojem se vode bujice, slično kao The Pirate Bay. Iako bujica nije sama po sebi nezakonita, ova vrsta web mjesta je notorna za omogućavanje korisnicima preuzimanja sadržaja zaštićenih autorskim pravima. Također, zbog prirode P2P mreža, kada taj dodatak koristite za preuzimanje filmova, također dopuštate da ga netko drugi preuzme s vas. Tijekom tog postupka vašu IP adresu može vidjeti svatko kome je stalo da pogleda.

Kako biste smanjili rizik za sebe i svoj sustav, ne preporučujemo instaliranje RARBG dodatka.

Juan Carlos 2

Juan Carlos 2 je još jedan dodatak koji korisnicima omogućuje dodavanje bujice iz raznih neslužbenih izvora. Dijeli s istim rizicima kao i RARBG addon, a Stremio korisnicima bi bolje služio jedan od gore navedenih službenih dodataka. Ovi službeni dodaci omogućuju vam da na prvom mjestu podržite ljude koji su vaš omiljeni sadržaj učinili dostupnim, povećavajući vjerojatnost da će slični videozapisi biti producirani u budućnosti.

Vrijeme za kokice

Iako nije dostupan izravno sa stranice Stremiovih dodavanja, Popcorn Time popularan je dodatak. Postoje dva glavna problema s tim. Prvo, Popcorn Time ima šarenu pravnu povijest zbog svog naglaska na sadržaju koji krši autorska prava. Korištenjem ovog dodatka stvarateljima sadržaja uskraćujete sredstva koja im trebaju za nastavak rada.

Drugo, dodatak Popcorn Time za Stremio ne nalazi se na web mjestu i mora se lokalno ugostiti na korisničkom sustavu.To zahtijeva dubinsko razumijevanje okvira poput Node.js, bez kojeg se korisnik otvara zlonamjernim skriptama od strane korisnika s nepouzdanih foruma.

Zaključak

Stremio daje prednost jednostavnosti upotrebe prije svega. Sa samo jednim klikom omogućuje korisnicima pristup nekim od najvećih službenih videoteka u svijetu. Nema potrebe za korištenjem nekoliko dodataka treće strane zbog čistog raspona legitimnog sadržaja u ponudi.

Kad razmislite o tome kako je jednostavno instalirati i koliko su napredne njegove značajke, postaje jasno da Stremio ima puno potencijala. Ako nemate vremena ili energije potrošiti konfigurišući svaki posljednji aspekt postavljanja kućnog kina, Stremio će možda biti upravo ono što vam treba.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

22 + = 31

Adblock
detector