Najbolji dodaci WWE Kodi koji zapravo djeluju

WWE na YouTubeu Kodi addonAko ste ljubitelj hrvanja koji traži dodatke WWE Kodi, teško je pronaći one koji to rade. Mnogi dodaci koji su nekada bili popularni prevozili su piratske veze i zatvorili ih tužbama. Ostali se emitiraju iz legalnih izvora, ali ne sadrže ništa osim poruka o pogrešci. Pa kamo može navijač hrvanja gledati WWE kroz Kodi?

U ovom članku bit će navedeni najbolji dodaci za Kodi korisnike koji mogu gledati WWE. Također će navesti nekoliko dodataka WWE-u za koje mislimo da su rizični i da ih je najbolje ostaviti na miru.

Što je Kodi?

Kodi je besplatni i prenosivi medijski player iz zaklade Kodi. Omogućuje korisnicima gledanje TV emisija i filmova putem interneta pomoću računala, Mac, Android ili iOS telefona, Amazon Fire Stick uređaja ili Apple TV streaming kutija. Kodi se ponekad optužuje da se koristi u internetskom piratstvu. Međutim, postoje mnogi zakoniti dodaci za Kodi, uključujući i WWE opcije preporučene u ovom članku.

Zašto se kodi Kodi uvijek treba koristiti VPN

Svaki put kad strujirate videozapise, trebali biste koristiti virtualnu privatnu mrežu (VPN) kako biste zaštitili svoju privatnost i sigurnost. Ako ne upotrebljavate VPN, davatelj internetskih usluga lako može saznati s kojih web lokacija struji. To može dovesti do usporavanja vaše brzine Interneta ako misli da web mjesto koristi preveliku propusnost. Usluge streaminga videa mogu vas blokirati i od sadržaja na osnovu mjesta na kojem se nalazite, a hakeri vam mogu ukrasti vaše osobne podatke putem napada čovjek-u-sredini ako nisu šifrirani.

VPN pomaže u sprečavanju svih tih problema kriptiranjem vaših podataka i skrivanjem vaše geografske lokacije promjenom IP adrese. Na taj način vaš davatelj internetskih usluga ne zna s kojih web lokacija struji, web stranice za streaming ne znaju gdje se nalazite, a hakeri imaju manje vjerojatnosti da uopće nešto znaju..

Nažalost, nisu svi VPN-ovi učinkoviti. Neki čuvaju zapise o aktivnostima kupaca, što dovodi do više podataka koji se mogu ukrasti. Drugi nemaju poslužitelje u dovoljno zemalja, što otežava pristup geoblokiranom sadržaju. Većina nema nativne aplikacije za popularne uređaje poput Amazon Fire Stick-a.

Preporučujemo IPVanish za Kodi korisnike. Nema dnevnika, ima poslužitelje u preko 60 zemalja i ima izvornu aplikaciju za Amazon Fire TV i Fire Stick.

PROČITANJE ČITALA: Ovdje uštedite do 60% na IPVanish planovima

Upozorenje: Kodi treba upotrebljavati samo za sadržaj na koji imate zakonsko pravo pristupa. Ni Kodi fondacija, ni Comparitech ne zagovaraju upotrebu Kodija za piratstvo.

Najbolji dodaci WWI Kodi

Svi sljedeći dodaci testirani su i otkriveni su da djeluju od 19. prosinca 2017. Tokovi dolaze iz licenciranih izvora, omogućujući im da daju izvrsnu sliku i zvuk gotovo bez mrtvih veza. Također su sa stajališta privatnosti manje rizični u usporedbi s dodacima koji pružaju nelicencirane struje. Mislimo da bi bilo koji od ovih dodataka bio sjajan dodatak WWE-ovoj kolekciji.

WWE YouTube

WWE na YouTubeu Kodi addon

WWE-ov Kodi dodatak WWE prenosi sadržaj sa WWE-ovog službenog YouTube kanala. Ovo je sjajno za pronalaženje najnovijih vijesti o WWE-u, intervjua s hrvačima i ostalih bonus sadržaja koji se ne nalaze u redovitim emisijama WWE-a. Taj isti sadržaj možete dobiti pomoću uobičajenog dodatka za YouTube koji je spomenut u nastavku, ali opcije izbornika u tom dodatku nisu tako prikladne za pristup službenom WWE sadržaju. Dakle, WWE YouTube addon je lijepo imati čak i ako ga već imate.

Dodatak WWE YouTubea nalazi se u spremištu SuperRepo. Ne treba ga brkati s drugim dodatkom pod nazivom "WWE na YouTubeu", koji je također u SuperRepo-u, ali ne funkcionira..

VIDI TAKOĐER: Kako instalirati SuperRepo

YouTube

YouTubeov dodatak Kodi

Kao što je prethodno napomenuto, dodatak YouTubeu Kodi omogućuje vam pristup sadržaju s WWE službene stranice YouTube-a, ali s manje praktičnim opcijama izbornika. Ipak, korištenje glavnog YouTube dodatka također omogućuje gledanje sadržaja s drugih kanala, poput podcasta WrestleTalk TV, Aaron Rift (s NoDQ.com) i noahmania. Ako volite WWE, ovi podcastovi mogu biti jako zabavni. Zbog toga je YouTube Kodi dodatak odličan izbor za ljubitelje hrvanja.

Vezani članak: Kako instalirati dodatak YouTube Kodi

USTVNow

USTVNow Kodi addon

Očito gledanje bonus sadržaja i podcasta nije baš zadovoljavajuće ako ne možete vidjeti neke utakmice. Ovdje USTVNow može biti od pomoći. USTVNow je internetska TV usluga za američke vojne pripadnike stacionirane u inozemstvu i američke iseljenike. Ali svatko se može prijaviti, čak i ako živite u SAD-u ili uopće niste povezani s Sjedinjenim Državama..

Mnogi Kodi korisnici vole USTVNow jer im besplatno nudi sljedeće mrežne kanale: ABC, CBS, Fox, CW, PBS i My9. Čitatelje ovog članka vjerojatno će više zanimati činjenica da i on nosi Mrežu SAD-a kao dio paketa sa 24 kanala koji košta 19,99 dolara. Ovo je značajno jeftinije od PS Vue ili DIRECTV NOW. SAD je jedini kanal koji nosi Ponedjeljak navečer sirova i Smackdown: Uživo, tako da je pristup njemu obavezan za WWE fanove.

Jedini veliki nedostatak USTVNow-a za hrvate navijača je što ne nosi E! Mreža, pa ga ne možete koristiti za gledanje Totalni Divas ili Total Bellas. Ako ste veliki obožavatelj ovih emisija, morat ćete upotrijebiti neki drugi dodatak u nastavku, umjesto USTVNow.

Čitaj više: Kako instalirati USTVNow za Kodi

PS Vue

PS Vue Kodi addon

PS Vue je vrhunska TV usluga. Sadrži paket od 47 kanala za 39,99 USD koji uključuje i SAD i E! Mreža. Ovo je značajno skuplje od USTVNow-a, tako da ćete morati odlučiti vrijedi li dodatni novac da biste vidjeli Totalni Divas, Total Bellas, i sav sadržaj koji se ne bori.

Jedna bonus značajka PS Vuea na koju treba imati na umu je da omogućuje dodavanje emisija na vašu listu "najdražih emisija" i njihovo automatsko snimanje za vas te pohranjivanje u oblak. Ovo je korisno ako vam raspored ne dopušta gledanje sirov ili Smackdown kad zrači.

Dodatak PS Vue Kodi nalazi se u službenom spremištu Kodi.

Vezani članak: Najbolji dodaci za TV Kodi uživo

DIRECTV NOW i PlayON

DIREKTNO SADA kroz PlayOn

DIRECTV NOW je vrhunska TV usluga slična PS Vue. Međutim, on je malo jeftiniji od 35 USD mjesečno za 71 kanal, uključujući SAD i E! Veliki problem s DIRECTV NOW za Kodi korisnike je taj što ne postoji samostalni Kodi addon za to. Jedini način gledanja DIRECTV-a sada putem Kodi-ja je pretplata na PlayOn za 30 USD godišnje i korištenje dodatka PlayOn Kodi za gledanje televizije.

PlayOn je internetski DVR servis koji omogućuje legalno snimanje programa iz širokog spektra streaming usluga, uključujući Netflix, Hulu, Amazon Prime Video, DIRECTV NOW i mnoge druge. Nakon što snimite ove programe, možete ih sačuvati zauvijek, čak i ako otkažete uslugu streaminga ili sam PlayOn. Ako želite trajne kopije svojih omiljenih hrvačkih emisija, možda će biti vrijedno koristiti kombinaciju DIRECTV NOW / PlayOn umjesto PS Vue ili USTVNow.

PlayOn se može instalirati iz službenog skladišta Kodi addon. Izbornik DIRECTV NOW je dostupan unutar njega.

VIDI TAKOĐER: Najbolji sportski dodaci Kodi

WWE Network Kodi addon?

Prije nego što raspravimo popis dodataka koji bi trebali ne biti instaliran, prvo bismo trebali razmotriti nedavne tvrdnje da postoji WWE Network Kodi dodatak. Da postoji takav dodatak, bila bi velika korist hrvanju navijačima koji koriste Kodi. WWE Network nudi daleko najviše WWE sadržaja bilo koje legalne usluge video streaminga. Bilo bi sjajno kada bi korisnici mogli pristupiti ovom sadržaju putem usluge Kodi.

Međutim, ne postoji radni dodatak Kodi koji se može koristiti za pristup WWE mreži. Iako u Addonu postoji dodatak mjpbaywolf repo koji tvrdi da pruža pretplatu WWE Network pretplatnicima, moje vlastito testiranje s probnom pretplatom utvrdilo je da stvara samo pogreške "jedan ili više predmeta nije moguće reproducirati".

Nadam se da će neki budući programer riješiti ovaj problem. U međuvremenu, gore navedeni dodaci i dalje su jedini koji preporučamo za gledanje WWE sadržaja.

WWE addons da se kloni

Sljedeći dodaci često se preporučuju na ostalim web mjestima. Međutim, oni pružaju pristup piratskim sadržajima i rizični su iz perspektive privatnosti i sigurnosti. Ne preporučujemo ove WWE dodatke. Imajte na umu da je, iako je Kodi zakonit, njegova upotreba za pristup piratskom sadržaju u većini zemalja protuzakonita.

WWE na zahtjev

WWE on Demand bio je popularni Kodijev dodatak prije studenog 2017. Omogućavao je pristup mnogima piratskim strujama WWE Raw i Smackdown epizode i obilje događaja s plaćanjem po prikazu. Neki fanovi hrvanja također su ga voljeli zbog blistavih pozadinskih slika logotipa WWE.

Međutim, WWE na zahtjev bio je dio Ares repoa koji je nedavno zatvoren pravnim postupkom. Službene kopije Ares repoa više nisu dostupne. To znači da su bilo kakve kopije WWE na zahtjev, pronađene na webu, bile neovlaštene i trebalo bi ih smatrati sigurnosnim rizikom..

Ne preporučujemo instaliranje WWE na zahtjev za Kodi addon.

AllWrestling

AllWrestling bio je popularni dodatak koji je ponudio veze do neslužbenih streamova WWE, TNC, RoH i drugih hrvačkih liga, kao i nekih UFC događaja. To je bio dio starog repoa fusion.tvaddons.ag, koji je ugašen u ljeto 2017. nakon što su hollywoodski vlasnici autorskih prava tužili TVAddons..

TVAddons je nakon toga postavio novu web stranicu na TVAddons.co, nakon čišćenja AllWrestlinga i svih ostalih dodataka koji krše autore. AllWrestling se više ne ažurira i rizično je instalirati. Ne preporučujemo instaliranje AllWrestling Kodi dodatka.

Phoenix i Bennu

Phoenix je bio Kodijev dodatak koji je pružao nelicencirane tokove iz mnogih različitih sportova. Kad se još ažurirao, često je sadržavao veze na WWE događaje "pay per per view". Međutim, kada je stari repo TVAddons ugašen u ljeto 2017. programer je prestao ažurirati i prestao je s radom.

Programer je potom stvorio novi dodatak pod nazivom "Bennu" koji je trebao zamijeniti Phoenix. Bennua je umjesto u Coloradovom repu umjesto na TVAddonsu. I on je ugašen kad je Colossus repo pogođen pismom primirja i udruživanja.

Iako još uvijek postoje stare kopije Phoenixa i Bennua koje možete pronaći na Internetu, one se više ne ažuriraju i možda su neovlašteno uništene. Instaliranje dodataka Phoenix i Bennu Kodi se ne preporučuje.

Zaključak

Ljubitelji WWE hrvanja imaju mnogo opcija za gledanje WWE sadržaja na Kodi-ju, uključujući intervjue i vijesti s WWE-a - YouTube, podcastove s YouTubea i sirov i Smackdown s USTVNow, PS Vue ili DIRECTV NOW / PlayOn. Tu su i Totalni Divas i Total Bellas, koji se može gledati na PS Vue ili DIRECTV NOW / PlayOn.

Nažalost, trenutno ne postoji zakonski ili siguran način gledanja sadržaja WWE Network-a na Kodi-ju, uključujući WWE događaje koji se plaćaju po prikazu poput Kraljevska tutnjava i WrestleMania.

Ako su vam informacije u ovom članku bile korisne, možda ćete htjeti pročitati naše druge vodiče za Kodijev sadržaj, kao što su Kako gledati NFL igre na Kodi-u, Kako gledati MLB igre na Kodi-u i Najbolji Kodi anime dodaci.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

44 + = 52

Adblock
detector