NBA League Pass Kodi addon: Cum se instalează NBA League Pass pe Kodi

Nodi League Kodi addon

Dacă sunteți un fan al baschetului care a decis să elimine televiziunea prin cablu și să obțină tot conținutul online, este posibil să vă fi greu să găsiți toate jocurile dorite. Aici intervine suplimentul Kodi League NBA League Pass.

Pentru 17,88 USD pe lună, NBA League Pass vă permite să urmăriți echipa favorită pe tot parcursul sezonului. Pentru 39,99 dolari / lună, NBA League Pass vă permite să vizionați fiecare joc NBA fără reclame. Adaosul NBA League Pass Kodi vă oferă acces la toate aceste jocuri din interiorul playerului dvs. media Kodi, eliminând nevoia de a utiliza un browser web pentru a le vedea.

Acest articol vă va oferi tot ce trebuie să știți cum să instalați și să folosiți suplimentul Kodi League Pass Nodi.

Ce este Kodi?

Kodi este un player media software conceput pentru a vă permite să vizionați orice videoclipuri doriți pe televizor sau computer. Poate funcționa și pe un smartphone Android sau iOS, Roku Box, Apple TV sau Amazon Fire Stick. Kodi provine de la XBMC Foundation, un colectiv non-profit de dezvoltatori de software care lucrează în principal la aplicații open-source.

Kodi se poate descărca și instala gratuit, iar suplimentele sunt gratuite. Singurul lucru pentru care trebuie să plătiți vreodată cu Kodi este conținutul pe care îl transmiteți.

Kodi a primit un rap rău în mass-media, deoarece este adesea folosit pentru a transmite conținut piratat. Cu toate acestea, există și o mulțime de conținut legitim disponibil și pentru Kodi, inclusiv suplimentul NBA League Pass. Folosirea Kodi pentru a vizualiza acest conținut este mult mai convenabilă decât utilizarea unui browser web. Poate fi operat cu o telecomandă RF, un smartphone sau un controler de joc.

Cum să folosiți Kodi în siguranță și în privat

Deși există o mulțime de avantaje în utilizarea Kodi, există și anumite riscuri. Deoarece Kodi folosește suplimente create de dezvoltatori independenți, este la fel de sigur ca serverele acestor dezvoltatori. Este posibil ca un hacker să schimbe în secret codul într-un addon și să-l folosească pentru a face un atac „om la mijloc” pentru a-și reutila datele de streaming în propria sa rețea. Aceste date private furate pot fi apoi utilizate în scopuri rău intenționate.

În plus, ISP-urile au fost cunoscute pentru a accelera viteza de internet a persoanelor care transmit Netflix și pentru a spiona utilizatorii Kodi care accesează conținut piratat. Nu ar fi surprinzător dacă ar fi făcut acest lucru și utilizatorilor Kodi care transmit prin NBA League Pass sau alte servicii video online.

Cea mai bună modalitate de a rezolva aceste două probleme este utilizarea unei VPN. Un VPN criptează datele dvs. și le transmite prin rețeaua VPN, deghizând adresa IP și împiedicând ISP-ul și orice hackeri să știe ce faceți. De asemenea, poate rezolva problemele de tamponare Kodi.

  A Kodi Github böngészőt a TVAddons alkalmazásból ismerteti így

Din păcate, însă, multe VPN-uri sunt lent, deoarece închiriază echipamente depășite de la alte companii. Acesta este motivul pentru care recomandăm utilizatorilor Kodi să profite de IPVanish. IPVanish este un serviciu VPN care își menține propria infrastructură. În testarea noastră, am constatat că IPVanish este extrem de rapid și potrivit pentru video și audio de înaltă calitate. Important, spre deosebire de unele VPN-uri, nu păstrează jurnalele de activitate ale clienților, astfel încât site-urile pe care le vizitați și conținutul pe care îl transmiteți vor rămâne private. IPVanish funcționează pe toate dispozitivele de streaming majore, inclusiv Firestick.

Puteți citi recenzia noastră detaliată despre IPVanish aici.

LECTURĂ DE CITITOR: Cititorii noștri pot economisi exclusiv 60% din planurile IPVanish aici.

Comparitech nu supune sau încurajează nicio încălcare a restricțiilor privind drepturile de autor, inclusiv transmiterea ilegală prin Kodi. Kodi poate fi utilizat în multe scopuri excelente, legale de streaming online. Vă rugăm să luați în considerare legea, victimele și riscurile pirateriei înainte de a descărca sau de a transmite materiale protejate de drepturi de autor fără permisiune.

NBA League Pass Kodi addon ghid de instalare

Instalarea Nodi League Pass Kodi addon este ușoară. Urmați doar aceste instrucțiuni.

 • Deschideți Kodi și selectați „addons” din meniul principal
 • Selectarea suplimentelor din meniul principal Kodi
 • Faceți clic pe caseta deschisă din colțul din stânga sus al ecranului
 • NBA League Pass Kodi addon: Cum se instalează NBA League Pass pe Kodi
 • Selectați „instalați din depozit”
 • Kodi17 Krypton se instalează din depozit
 • Selectați „Kodi addon repository”
 • Depozitul oficial suplimentar Kodi17 Krypton
 • Selectați „suplimente video”
 • Kodi17 Componente video Krypton
 • Selectați NBA League Pass
 • Nodi League Kodi addon
 • Faceți clic pe „instalați”. Instalarea nu trebuie să dureze mai mult de câteva secunde.
 • NBA Liga de trecere

Cum se folosește suplimentul Kodi League NBA League Pass

După ce ați instalat suplimentul, faceți clic dreapta pe el și selectați „informații” pentru a afișa ecranul cu informații. Faceți clic pe „configura” și apoi pe „nume de utilizator” pentru a introduce numele de utilizator al NBA League Pass. Puteți face același lucru cu selecția „parolă” pentru a finaliza procesul de autentificare. Dacă încercați să deschideți suplimentul fără a face acest lucru mai întâi, vă va oferi totuși o listă de programare disponibilă. Cu toate acestea, va produce un mesaj de eroare oricând încercați să jucați ceva.

  วิธีติดตั้ง VPN บน OpenELEC: คู่มือทีละขั้นตอน

Puteți utiliza, de asemenea, ecranul de configurare pentru a seta rezoluția suplimentului pentru a se potrivi cu televiziunea sau dispozitivul dvs., pentru a seta echipa preferată, a comuta dacă ascundeți sau afișați scoruri și comutați să afișați jocuri live în zona dvs. locală.

După configurarea suplimentului, reveniți la ecranul de informații și selectați „deschis” pentru a ajunge la meniul principal. Din acest meniu, puteți decide dacă vedeți o listă de jocuri live, jocuri arhivate, clipuri video sau conținut de la NBA TV. Puteți, de asemenea, faceți clic pe „jocurile echipei favorite” pentru a vedea o listă cu viitoarele jocuri din echipa pe care ați ales-o ca favorită când v-ați înscris.

Meniul principal al Kodi NBA League Pass

Prezentare generală pentru Kodi League Pass NBA

NBA League Pass vă permite să urmăriți orice jocuri NBA doriți, fără a fi legat de un pachet de sporturi prin cablu TV.

Dacă, în general, urmărești doar jocuri din echipa ta preferată, cel mai bine este să mergi cu pachetul de 17,99 USD pe lună. Acest lucru vă permite să vedeți toate jocurile dintr-o echipă pe care o selectați când v-ați abonat pentru prima dată, excluzând oprirea. Dacă sunteți interesat de mai multe echipe sau dacă doriți să vizionați cât mai mult baschet, planul de 28,99 USD / lună vă permite să vedeți fiecare joc din fiecare echipă, cu excepția celor care sunt înnegrate în zona dvs..

Pentru 39,99 USD / lună, nu numai că puteți urmări fiecare joc, dar puteți obține, de asemenea, un flux „in arena” din mai multe unghiuri, chiar și atunci când sunt difuzate reclame. În esență, vă puteți viziona gratuit jocurile comerciale.

Indiferent de planul pe care îl alegeți, canalele locale și naționale cumpără uneori drepturi de streaming exclusive pentru anumite jocuri. Dacă jocul pe care doriți să-l urmăriți este unul dintre acestea, acesta va fi anulat pe NBA League Pass. Cu toate acestea, marea majoritate a jocurilor nu fac parte din această categorie. Dacă jocul special pe care doriți să îl urmăriți este înnegrit pe NBA League Pass, este posibil să îl găsiți folosind unul dintre suplimentele suplimentare Kodi enumerate mai jos.

Componente suplimentare NBA Kodi

NBA League Pass vă va oferi aproape toate jocurile NBA care au loc într-un sezon. Cu toate acestea, este posibil să lipsească câteva din cauza restricțiilor de oprire. Iată câteva alte opțiuni pentru vizionarea jocurilor NBA pe Kodi fără abonament la TV prin cablu. Dacă jocul dvs. nu este disponibil pe NBA League Pass, poate fi pe unul dintre canalele oferite prin aceste addonuri.

Toate aceste suplimente se află în depozitul oficial Kodi, cu excepția cazului în care se specifică altfel.

  P2P Kodi добавки: какви са те? Трябва ли да ги използвате?

PlayOn și DirecTV Acum

Addion Playon Kodi

PlayOn este un serviciu DVR care vă permite să înregistrați programe din mai multe canale de streaming diferite, inclusiv Netflix, Hulu și Amazon Prime Video. Cel mai important pentru fanii sportului, este compatibil cu DirecTV Now și permite chiar și unele transmisii în direct limitate prin diferite servicii de streaming sportiv.

OFERI ALERTA: Încercați Playon gratuit timp de 7 zile

DirecTV Now este un serviciu de streaming TV similar cu Playstation Vue. Pentru 35 de dolari / lună, oferă FOX, ABC, NBC, CBS, ESPN, ESPN2, FS1 și NBCSN.

Pentru a urmări DirecTV Now pe Kodi-ul dvs., veți avea nevoie nu numai de un abonament la acesta, ci și de un abonament la PlayOn. Cu toate acestea, PlayOn este destul de ieftin la 30 USD / an. Accesarea acestor canale prin PlayOn vă va permite, de asemenea, să le înregistrați și să le salvați cât doriți, chiar dacă anulați DirecTV Now în viitor.

Adăugarea PlayOn Kodi se află în depozitul oficial Kodi, iar meniul DirecTV Now poate fi găsit în meniul principal al acestuia.

Chiar și cu restricțiile de oprire, NBA League Pass Kodi addon oferă încă cele mai multe jocuri NBA din orice addon legal Kodi. Dacă sunteți fan baschet, este un lucru extraordinar.

USTVNow

USTV Acum Kodi addon

USTVNow este un serviciu de televiziune în flux comercializat către personalul militar american din stația de peste mări. Cu toate acestea, este foarte popular și pentru persoanele care doresc pur și simplu să se uite la televizor fără abonament prin cablu. Versiunea gratuită a serviciului oferă FOX, ABC, NBC și CBS. Multe jocuri televizate la nivel național sunt pe aceste canale. Pentru 19,00 USD / lună, USTVNow vă va oferi, de asemenea, ESPN și ESPN2.

Sportsnet Acum

Sportsnet Acum Kodi addon

Sportsnet este o colecție de canale sportive oferite în Canada. Jocurile Toronto Raptors sunt adesea purtate de aceste canale. Puteți obține un abonament la Sportsnet Now pentru 24,99 USD / lună și puteți utiliza addonul Sportsnet Kodi pentru a-l transmite în flux. Sportsnet Acum funcționează și cu un VPN dacă călătorești în afara Canada, dar va solicita un cont canadian de card pentru a vă înscrie.

Puteți instala addonul Sportsnet Now din depozitul oficial de addonuri Kodi.

Playstation Vue

Playstation Vue Kodi addon

Playstation Vue este un serviciu creat special pentru tăieturile de cabluri. Este destinat să furnizeze toate canalele pe care le obțineți în mod normal cu abonament prin cablu, dar fără a fi nevoie să închiriați o cutie de cablu sau să respectați regulile arbitrare ale companiilor de cablu.

Pentru 39,99 USD / lună, Playstation Vue vă oferă ESPN, ESPN2, FS1, FS2 și NBCSN. Dacă nu îți găsești jocul în biletul Ligii NBA, este probabil pe unul dintre canalele purtate de Playstation Vue.

Adăugarea PlayStation Vue este disponibilă din depozitul oficial de adăugare Kodi.

Vezi si:

 • Cum să faceți flux NBA pe Kodi
 • Componente sportive Kodi

About the author

Comments

 1. Nu sunt un fan al baschetului, dar acest articol mi-a oferit o perspectivă interesantă asupra modului în care Kodi poate fi utilizat pentru a urmări jocurile NBA. Este important să se ia în considerare riscurile de securitate asociate cu utilizarea Kodi și să se utilizeze o VPN pentru a proteja datele personale. În general, acest articol oferă o mulțime de informații utile pentru cei care doresc să utilizeze Kodi pentru a urmări conținutul online.

Comments are closed.