NBA League Pass Kodi addon: Hogyan telepítsük az NBA League Pass szoftvert a Kodi oldalra

NBA League Pass Kodi kiegészítő

Ha olyan kosárlabda rajongó vagy, aki úgy döntött, hogy megszünteti a kábeltelevíziót, és az összes tartalmát online elérhetővé teszi, valószínűleg nehezen találja meg az összes kívánt játékot. Itt jön be az NBA League Pass Kodi kiegészítő.

Havi 17,88 dollárért az NBA League Pass lehetővé teszi, hogy egész szezonon keresztül kövesse kedvenc csapatát. Havonta 39,99 USD-ért, az NBA League Pass lehetővé teszi, hogy minden NBA játékot megnézhessen reklám nélkül. Az NBA League Pass Kodi addon hozzáférést biztosít mindezen játékokhoz a Kodi médialejátszón belül, elkerülve a webböngésző használatának szükségességét a megtekintésükhöz..

Ez a cikk mindent tartalmaz, amire szüksége van az NBA League Pass Kodi kiegészítő telepítéséhez és használatához.

Mi az a Kodi??

A Kodi egy olyan médialejátszó, amelynek célja, hogy bármilyen videót nézhessen a televízión vagy a számítógépen. Ez is működhet Android vagy iOS okostelefonon, Roku Boxon, Apple TV-n vagy Amazon Fire Stick-en. A Kodi az XBMC Alapítványtól jön létre, amely szoftverfejlesztők nonprofit csoportja, akik elsősorban nyílt forrású alkalmazásokon dolgoznak.

A Kodi ingyenesen letölthető és telepíthető, és a kiegészítők is ingyenesek. Az egyetlen dolog, amit valaha fizetnie kell a Kodi-val, az a tartalom, amelyet streamálsz rajta.

Kodi rossz rapnt kapott a médiában, mert gyakran használják kalóz tartalmak streamingjére. A Kodi számára ugyanakkor rengeteg jogszerű tartalom is elérhető, beleértve az NBA League Pass kiegészítőt. A Kodi használata a tartalom megtekintéséhez sokkal kényelmesebb, mint egy webböngésző használata. RF távirányítóval, okostelefonnal vagy játékvezérlővel működtethető.

Hogyan kell használni a Kodi-t biztonságosan és magántulajdonban?

Noha a Kodi használatának számos előnye van, vannak bizonyos kockázatok is. Mivel a Kodi független fejlesztők által létrehozott kiegészítőket használ, csak annyira biztonságos, mint a fejlesztők kiszolgálói. A hackerek titokban megváltoztathatják a kódot egy addonban, és felhasználhatják azt egy „középső ember” támadásra, hogy átirányítsák az Ön streaming adatait a saját hálózatába. Ez az ellopott személyes adat rosszindulatú célokra felhasználható.

Ezenkívül ismert, hogy az internetszolgáltatók gátolják a Netflix-et közvetítő emberek internetes sebességét, és kémkednek a kalóz tartalmakhoz hozzáférő Kodi-felhasználók számára. Nem lenne meglepő, ha ezt megtennék a Nodi League Passból vagy más online videoszolgáltatásokból élő Kodi felhasználók számára is.

A két probléma megoldásának legjobb módja a VPN használata. A VPN titkosítja az Ön adatait, és elküldi azokat a VPN hálózatán keresztül, elfedve az IP-címet, és megakadályozva az internetszolgáltató és a hackerek számára, hogy tudják, mit csinál. Javíthatja a Kodi pufferelési kérdéseit is.

Sajnos azonban sok VPN lassú, mert elavult berendezéseket bérelnek más cégektől. Ezért javasoljuk, hogy a Kodi felhasználók élvezzék az IPVanish előnyeit. Az IPVanish egy VPN szolgáltatás, amely fenntartja saját infrastruktúráját. Saját tesztelésünk során azt találtuk, hogy az IPVanish rendkívül gyors és kiváló minőségű videó és audióhoz alkalmas. Fontos szempont, hogy a VPN-ekkel ellentétben nem tárolja az ügyfelek tevékenységének naplóit, így a meglátogatott webhelyek és az Ön által közvetített tartalom privát marad. Az IPVanish minden nagyobb streaming eszközön működik, beleértve a Firestick alkalmazást.

Itt olvashatja az IPVanish részletes áttekintését.

OLVASÓ OLDAL: Olvasóink kizárólag 60% -ot spórolhatnak meg itt az IPVanish tervekkel.

A Comparitech nem ismeri el, és nem ösztönzi a szerzői jogi korlátozások megsértését, ideértve a Kodi-on keresztüli illegális adatfolyamot sem. A Kodi számos kiváló, legális online streaming célra felhasználható. Kérjük, vegye figyelembe a törvényeket, az áldozatokat és a kalózkodás kockázatait, mielőtt a szerzői joggal védett anyagot engedély nélkül letölti vagy adatfolyamát továbbítja.

NBA League Pass Kodi kiegészítő telepítési útmutató

Az NBA League Pass Kodi kiegészítő telepítése egyszerű. Csak kövesse ezeket az utasításokat.

 • Nyissa meg a Kodi-t, és válassza a főmenüben az „addons” elemet
 • Kiegészítők kiválasztása a Kodi főmenüből
 • Kattintson a képernyő bal felső sarkában lévő nyitott mezőre
 • NBA League Pass Kodi addon: Hogyan telepítsük az NBA League Pass szoftvert a Kodi oldalra
 • Válassza a „telepítés a lerakatból” lehetőséget
 • Kodi17 Krypton telepítés a lerakatból
 • Válassza a „Kodi addon repository” lehetőséget
 • Kodi17 Krypton hivatalos addon-tár
 • Válassza a „video kiegészítők” lehetőséget
 • Kodi17 Krypton video kiegészítők
 • Válassza az NBA League Pass lehetőséget
 • NBA League Pass Kodi kiegészítő
 • Kattintson a „telepítés” gombra. A telepítés csak néhány másodpercig tarthat.
 • NBA bajnokság

Az NBA League Pass Kodi kiegészítő használata

Miután telepítette a kiegészítőt, kattintson a jobb gombbal rá, és válassza az „információ” elemet az információs képernyő megjelenítéséhez. Kattintson a „konfigurálás”, majd a „felhasználónév” elemre az NBA League Pass felhasználói név megadásához. Ezután megteheti ugyanezt a „jelszó” kiválasztásával a bejelentkezési folyamat befejezéséhez. Ha megpróbálja megnyitni a kiegészítőt anélkül, hogy először meg tenné, akkor az továbbra is megadja a rendelkezésre álló programozási listát. Ennek ellenére hibaüzenet jelenik meg, amikor megpróbál valamit lejátszani.

A konfigurációs képernyő segítségével beállíthatja az addon felbontását, hogy megfeleljen a televízió vagy az eszköz képességének, beállíthatja a kedvenc csapatát, bekapcsolhatja, hogy elrejtse vagy megjelenítse-e a pontszámokat, és azt, hogy élő játékokat jelenítsen meg a helyi időzónában..

A kiegészítő konfigurálása után térjen vissza az információs képernyőre, és válassza a „nyit” lehetőséget a főmenübe való belépéshez. Ebből a menüből eldöntheti, hogy megjelenjen-e az élő játékok, archivált játékok, videoklipek vagy az NBA TV tartalmainak listája. Ha rákattint a „kedvenc csapat játékaira”, megtekintheti annak a csapatnak a közelgő játékok listáját, amelyet kedvencként választott ki a regisztrációkor.

A Kodi NBA League Pass főmenüje

Az NBA League Pass Kodi addon áttekintése

Az NBA League Pass lehetővé teszi, hogy bármilyen NBA játékot megnézhessen anélkül, hogy kábeltelevíziós sportcsomaghoz kötne.

Ha általában csak a kedvenc csapata mérkőzéseit figyeli, akkor a legjobb, ha a havi 17,99 dolláros csomagot használja. Ez lehetővé teszi, hogy egy csapat összes játékát megtekinthesse, amelyet az első feliratkozáskor választott ki, kivéve az áramszünetet. Ha egynél több csapat iránt érdeklődik, vagy ha annyit szeretne nézni a kosárlabdát, akkor a 28,99 USD / hónap terv lehetővé teszi, hogy minden csapat minden játékát láthassa, kivéve azokat, amelyeket az Ön területén fekszik..

Havonta 39,99 dollárért nemcsak minden játékot nézhet, hanem több szögből is megkaphat egy „arénában” közvetítést, még akkor is, ha reklámok futnak. Ez lényegében lehetővé teszi, hogy ingyenesen nézze meg a játékokat.

Függetlenül attól, hogy melyik tervet választja, a helyi és a nemzeti csatornák néha megvásárolják az exkluzív streaming jogokat bizonyos játékokhoz. Ha a nézni kívánt játék az egyik ilyen, akkor azt az NBA Ligája Pass-ban lefedik. A játékok túlnyomó többsége azonban nem tartozik ebbe a kategóriába. Ha az a játék, amelyet meg akar nézni jelentése Az NBA League Pass-on eltakarva megtalálhatja az alább felsorolt ​​további Kodi-kiegészítők egyikével.

További NBA Kodi kiegészítések

Az NBA League Pass szinte az összes NBA játékot megadja, amelyek egy szezonban zajlanak. Az áramszünet korlátozásai miatt azonban még mindig hiányozhat néhány. Itt található még néhány lehetőség az NBA játékok Kodi-n keresztül történő kábeltelevíziós előfizetés nélküli nézésére. Ha játékod nem érhető el az NBA League Pass oldalán, akkor lehet, hogy ezen csatornák egyikén kínál csatornákat.

Mindezek a kiegészítők a hivatalos Kodi-tárházban találhatók, hacsak másképp nem jelezzük.

PlayOn és DirecTV Now

Playon Kodi addon

A PlayOn egy DVR szolgáltatás, amely lehetővé teszi számos különböző streaming csatorna műsorának felvételét, beleértve a Netflix, a Hulu és az Amazon Prime Video csatornákat. A sport rajongók számára a legfontosabb: kompatibilis a DirecTV Now-val, és korlátozott élő közvetítést is lehetővé tesz különböző sport streaming szolgáltatásokon keresztül.

VÉGREHAJTÁS: Próbálja ki 7 napig a Playon alkalmazást

A DirecTV Now egy streaming TV szolgáltatás, hasonló a Playstation Vue-hez. Havonta 35 dollárért kínálnak FOX, ABC, NBC, CBS, ESPN, ESPN2, FS1 és NBCSN.

Ahhoz, hogy a DirecTV Now-t nézhesse a Kodi-on, nem csak előfizetésre, hanem előfizetésre van szüksége a PlayOn-ra. A PlayOn azonban nagyon olcsó, 30 dollár / év. Ezeknek a csatornáknak a PlayOn segítségével történő elérése lehetővé teszi azok rögzítését és mentését, ameddig csak akar, még akkor is, ha a jövőben lemondja a DirecTV Now szolgáltatást..

A PlayOn Kodi addon a hivatalos Kodi lerakatban található, a DirecTV Now menü pedig a főmenüben található..

Az NBA League Pass Kodi addig is, még az áramszünet korlátozása esetén is, a legális NBA játékokat nyújtja a legális Kodi kiegészítőknek. Ha kosárlabda rajongó vagy, nagyszerű kiegészítő.

USTVNow

USTV Most Kodi addon

Az USTVNow egy olyan streaming TV szolgáltatás, amelyet a tengerentúlon telepített amerikai katonai személyzet értékesít. Azonban az is nagyon népszerű az emberek között, akik egyszerűen csak TV-t akarnak nézni kábel előfizetés nélkül. A szolgáltatás ingyenes verziója FOX, ABC, NBC és CBS szolgáltatásokat kínál. Számos országosan televíziós NBA játék van ezeken a csatornákon. Havi 19,00 USD értéken az USTVNow ESPN-t és ESPN2-t is biztosít Önnek.

Sportsnet most

Sportsnet Now Kodi addon

A Sportsnet Kanadában kínált sportcsatornák gyűjteménye. A Toronto Raptors játékok gyakran ezek a csatornák. A Sportsnet Now előfizetést havonta 24,99 USD-re kaphatja, és a Sportsnet Kodi addon segítségével streamálhatja azt. A Sportsnet Now VPN-vel is működik, ha Kanadán kívül utazik, de kanadai hitelkártya-fiókkal kell regisztrálnia.

A Sportsnet Now bővítményt telepítheti a hivatalos Kodi addon lerakatból.

Playstation Vue

Playstation Vue Kodi kiegészítő

A Playstation Vue kifejezetten kábelvágók számára készült szolgáltatás. Célja, hogy biztosítsa az összes olyan csatornát, amelyet általában kapsz egy kábel előfizetéssel, de anélkül, hogy kábeldobozt bérelne, vagy más módon kövesse a kábelszolgáltatók önkényes szabályait..

Havonta 39,99 dollárért a Playstation Vue ESPN, ESPN2, FS1, FS2 és NBCSN szolgáltatásokat nyújt Önnek. Ha nem találja a játékot az NBA Ligában, akkor ez valószínűleg a Playstation Vue egyik csatornáján található.

A PlayStation Vue kiegészítő elérhető a hivatalos Kodi addon lerakatból.

Lásd még:

 • Hogyan közvetíthetem az NBA-t a Kodi-n
 • Kodi sport kiegészítők

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

28 − 26 =

Adblock
detector