NBA League Pass Kodi addon: Как да инсталирате NBA League Pass на Kodi

Лига на НБА Паси Коди аддон

Ако сте фенове на баскетбола, който е решил да премахне кабелната телевизия и да получи цялото си съдържание онлайн, може да ви е трудно да намерите всички игри, които искате. Това е мястото, където идва NOD League Pass Pass Kodi addon.

За $ 17.88 на месец NBA League Pass ви позволява да следвате любимия си отбор през целия сезон. За $ 39.99 / месец, NBA League Pass ви позволява да гледате всяка игра в NBA без реклами. Noda League Pass Kodi addon ви дава достъп до всички тези игри от вашия медиен плейър Kodi, премахвайки необходимостта от използване на уеб браузър, за да ги видите.

Тази статия ще ви даде всичко, което трябва да знаете как да инсталирате и използвате NBA League Pass Kodi addon.

Какво е Коди?

Kodi е софтуерен медиен плейър, предназначен да ви позволява да гледате каквито видеоклипове искате на вашия телевизор или компютър. Той може да работи и на Android или iOS смартфон, Roku Box, Apple TV или Amazon Fire Stick. Kodi идва от XBMC Foundation, нестопанска група от разработчици на софтуер, които работят предимно върху приложения с отворен код.

Kodi е безплатен за изтегляне и инсталиране, а добавките също са безплатни. Единственото нещо, което някога трябва да плащате с Kodi, е съдържанието, което предавате в него.

Kodi получи лошо рапване в медиите, защото често се използва за стрийминг на пиратско съдържание. Въпреки това, има много легитимно съдържание, достъпно и за Kodi, включително и добавката на NBA League Pass. Използването на Kodi за преглед на това съдържание е много по-удобно от използването на уеб браузър. Може да се управлява с радиочестотно дистанционно управление, смартфон или контролер за игри.

Как да използвате Kodi безопасно и насаме

Въпреки че има много предимства от използването на Kodi, има и някои рискове. Тъй като Kodi използва добавки, създадени от независими разработчици, той е също толкова сигурен, колкото и сървърите на тези разработчици. Възможно е хакер тайно да промени кода в добавка и да го използва, за да извърши атака „човек в средата“, за да пренасочи вашите поточни данни в собствената си мрежа. След това тези откраднати частни данни могат да бъдат използвани за злонамерени цели.

Освен това е известно, че интернет доставчиците намаляват скоростта на интернет на хората, които предават Netflix и шпионират потребителите на Kodi, които имат достъп до пиратско съдържание. Не би било изненадващо, ако те направиха това и на потребителите на Kodi, предаващи от NBA League Pass или други онлайн видео услуги.

Най-добрият начин за решаване на тези два проблема е използването на VPN. VPN криптира вашите данни и ги изпраща през мрежата на VPN, маскирайки вашия IP адрес и предотвратявайки вашия интернет доставчик и хакери да разберат какво правите. Той може също да коригира проблеми с буферирането на Kodi.

За съжаление обаче, много VPN мрежи са бавни, тъй като отдават под наем остаряло оборудване от други компании. Ето защо препоръчваме потребителите на Kodi да се възползват от IPVanish. IPVanish е VPN услуга, която поддържа собствена инфраструктура. В собственото си тестване открихме, че IPVanish е изключително бърз и подходящ за висококачествено видео и аудио. Важното е, че за разлика от някои VPN мрежи, той не поддържа регистрации на клиентска активност, така че сайтовете, които посещавате, и съдържанието, което предавате, ще останат частни. IPVanish работи на всички основни поточни устройства, включително Firestick.

Можете да прочетете нашия подробен преглед на IPVanish тук.

СЪОБРАЖЕНИЕ НА ЧИТАТИ: Нашите читатели могат да спестят изключително 60% от IPVanish планове тук.

Comparitech не оправдава и не насърчава нарушения на ограниченията на авторските права, включително незаконно стрийминг през Kodi. Kodi може да се използва за много отлични, легални онлайн поточни цели. Моля, помислете за закона, жертвите и рисковете от пиратството, преди да изтеглите или стриймирате материали, защитени с авторски права, без разрешение.

Ръководство за инсталиране на NBA League Pass Kodi addon

Инсталирането на NBA League Pass Kodi addon е лесно. Просто следвайте тези инструкции.

 • Отворете своя Kodi и изберете „addons“ от главното меню
 • Добавя селекция от главното меню на Kodi
 • Кликнете върху отвореното поле в горния ляв ъгъл на екрана
 • NBA League Pass Kodi addon: Как да инсталирате NBA League Pass на Kodi
 • Изберете „инсталиране от хранилище“
 • Kodi17 Krypton се инсталира от хранилище
 • Изберете „Коди хранилище за добавки“
 • Официално хранилище за добавки на Kodi17 Krypton
 • Изберете „видео добавки“
 • Видео добавки на Kodi17 Krypton
 • Изберете НБА Пропуск
 • Лига на НБА Паси Коди аддон
 • Щракнете върху „инсталирайте“. Инсталирането трябва да отнеме не повече от няколко секунди.
 • Пропуск за НБА лига

Как да използвате NBA League Pass Kodi addon

След като инсталирате добавката, щракнете с десния бутон върху него и изберете „информация“, за да изведете екрана с информация. Щракнете върху „конфигуриране“ и след това „потребителско име“, за да въведете вашето потребителско име за NBA League Pass След това можете да направите същото с избора на „парола“, за да завършите процеса на влизане. Ако се опитате да отворите добавката, без първо да правите това, тя ще ви даде списък с програмиране, който е на разположение. Въпреки това, той ще генерира съобщение за грешка, когато се опитате да играете нещо.

Можете също да използвате екрана за конфигуриране, за да зададете разделителната способност на добавката да отговаря на възможностите на вашата телевизия или устройство, да зададете любимия си екип, да превключвате дали да скриете или да показвате резултати и да превключвате дали да показвате игри на живо във вашия местен часови пояс.

След конфигуриране на добавката, върнете се на екрана с информация и изберете „отвори“, за да влезете в главното меню. От това меню можете да решите дали да видите списък с игри на живо, архивирани игри, видеоклипове или съдържание от NBA TV. Можете също да кликнете върху „Игрите на любимия отбор“, за да видите списък с предстоящи игри от екипа, който сте избрали за своя любима, когато се регистрирате.

Kodi NBA League Главно меню

Преглед на NBA League Pass Kodi addon

NBA League Pass ви позволява да гледате каквито НБА игри искате, без да сте обвързани със спортен пакет за кабелна телевизия.

Ако обикновено гледате само игри от любимия си отбор, най-добре е да отидете с пакет от $ 17,99 на месец. Това ви позволява да видите всички игри от един отбор, които сте избрали при първото си абониране, с изключение на затъмненията. Ако се интересувате от повече от един отбор или искате да гледате колкото се може повече баскетбол, планът от $ 28,99 на месец ви позволява да виждате всяка игра от всеки отбор, с изключение на тези, които са затъмнени във вашия район.

За $ 39,99 на месец можете не само да гледате всяка игра, но също така можете да получите поток „в арена“ от множество ъгли, дори когато се пускат реклами. Това по същество ви позволява да гледате игри, комерсиални безплатно.

Независимо кой план изберете, местните и националните канали понякога изкупуват изключителни права за стрийминг за конкретни игри. Ако играта, която искате да гледате, е една от тях, тя ще бъде затъмнена на NBA League Pass. По-голямата част от игрите обаче не са в тази категория. Ако конкретната игра, която искате да гледате е почернен на Pass NBA League, може да успеете да го намерите с помощта на някой от допълнителните добавки на Kodi, изброени по-долу.

Допълнителни добавки на Kodi NBA

NBA League Pass ще ви предостави почти всички мачове от НБА, които се случват през сезон. Въпреки това все още е възможно да пропуснете някои поради ограниченията на затъмнението. Ето някои други опции за гледане на NBA игри в Kodi без абонамент за кабелна телевизия. Ако вашата игра не е налична в NBA League Pass, тя може да е на един от каналите, предлагани чрез тези добавки.

Всички тези добавки се намират в официалното хранилище на Kodi, освен ако не е посочено друго.

PlayOn и DirecTV сега

Playon Kodi addon

PlayOn е DVR услуга, която ви позволява да записвате програми от много различни поточни канали, включително Netflix, Hulu и Amazon Prime Video. Най-важното за любителите на спорта, той е съвместим с DirecTV Now и дори позволява ограничен стрийминг на живо чрез различни спортни стрийминг услуги.

СЪОБРАЖЕНИЕ НА СДЕЛКА: Опитайте Playon безплатно за 7 дни

DirecTV Now е услуга за стрийминг на телевизия, подобна на Playstation Vue. За $ 35 / месец те предлагат FOX, ABC, NBC, CBS, ESPN, ESPN2, FS1 и NBCSN.

За да гледате DirecTV Now на вашия Kodi, ще ви трябва не само абонамент за него, но и абонамент за PlayOn. PlayOn обаче е доста евтин при $ 30 / година. Достъпът до тези канали чрез PlayOn също ще ви позволи да ги запишете и запишете толкова дълго, колкото искате, дори и да отмените DirecTV Now в бъдеще.

Добавката PlayOn Kodi се намира в официалното хранилище на Kodi, а менюто DirecTV Now може да се намери в главното меню на него.

Дори и с ограниченията за затъмняване, NBA League Pass Kodi addon все още осигурява най-много NBA игри на всеки легален Kodi addon. Ако сте фенове на баскетбола, това е чудесно допълнение.

USTVNow

USTV Now Kodi addon

USTVNow е телевизионна услуга за стрийминг, предлагана на американски военни, разположени в чужбина. Въпреки това той е много популярен и при хора, които просто искат да гледат телевизия без абонамент за кабел. Безплатната версия на услугата предлага FOX, ABC, NBC и CBS. Много национални телевизионни игри в НБА са по тези канали. За $ 19,00 / месец USTVNow ще ви предостави и ESPN и ESPN2.

Sportsnet Now

Sportsnet Сега Kodi addon

Sportsnet е колекция от спортни канали, предлагани в Канада. Игрите в Торонто Raptors често се носят от тези канали. Можете да получите абонамент за Sportsnet Now за $ 24.99 / месец и да използвате добавката Sportsnet Kodi, за да го предавате. Sportsnet Now също работи с VPN, ако пътувате извън Канада, но ще се изисква канадска сметка за кредитна карта, за да се регистрирате.

Можете да инсталирате добавката Sportsnet Now от официалното хранилище на добавки Kodi.

Playstation Vue

Playstation Vue Kodi addon

Playstation Vue е услуга, създадена специално за режещи кабели. Той има за цел да предостави всички канали, които обикновено получавате с абонамент за кабел, но без да се налага да наемате кабелна кутия или по друг начин да следвате произволните правила на кабелните компании.

За 39,99 долара на месец Playstation Vue ви предоставя ESPN, ESPN2, FS1, FS2 и NBCSN. Ако не можете да намерите играта си на пропуск в НБА Лига, вероятно е по един от каналите, превозвани от Playstation Vue.

PlayStation Vue добавката е достъпна от официалното хранилище на добавки Kodi.

Вижте също:

 • Как да предавате NBA на Kodi
 • Kodi спортни добавки

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

46 + = 48

Adblock
detector