Недостаје или нецете преузети Ресолвер УРЛ-а Коди УРЛ-а? Ево зашто

Ресолвер УРЛ-а недостаје или не ради

Зависност од Коди УРЛ Ресолвер-а је у последње време доживела неке промене. Овај чланак ће објаснити шта да урадите ако недостаје Ресолвер УРЛ-а, неће се преузети или не ради.

15. новембра, неколико програмера Коди аддон-а добило је писма од удружења за сликовне филмове (МПА) и Савеза за креативност и забаву (АЦЕ). То је довело до тога да се складиште Цолоссуса направи ван мреже, узимајући са собом неколико популарних додатака других произвођача попут Цовенант, Бенну и Арес Визард. Међутим, како је Ресолвер УРЛ-а развио један од тих људи, такође је уклоњен. Овај чланак ће објаснити шта ради Ресолвер УРЛ-а и где се може пронаћи напред.

Једини програмери на које се односе ове правне претње били су они који су креирали нелиценциране додатке за стриминг. Позивамо наше читаоце да користе само званичне изворе; далеко су сигурнији, често пружају приступ библиотекама садржаја сличне величине и потпуно су легалне за коришћење.

Овде имамо пуне детаље зашто се Коди Цолоссус не инсталира и овде детаље зашто недостаје Коди Бенну. Прочитајте више о Коди УРЛ Ресолвер-у.

Упозорење: Коди треба користити само за садржај на који имате законско право приступа. Ни Коди фондација, ни Цомпаритецх не заговарају употребу Кодија за пиратерију.

Важно: Увек користите ВПН уз Коди

Неки користе виртуелну приватну мрежу (ВПН) да би сакрили нелиценцирани стриминг од свог провајдера интернетских услуга (ИСП). Међутим, ВПН-ови имају и неколико потпуно легитимних употреба и могу вам помоћи у одржавању приватних података.

ВПН-ови функционишу тако што криптирају сав долазни и одлазни мрежни саобраћај. То значи да ниједан спољни посматрач не може рећи шта радите на мрежи. То спречава вашег даватеља интернетских услуга да прода ваше навике прегледавања или их користи као оправдање за угађање ваше интернетске везе. ВПН такође чини већину напада Ман-ин-Миддле бескорисним и на тај начин чува осетљиве информације попут поверљивих података за пријаву или е-поште..

Избор правог ВПН-а је од виталног значаја. Неки ће успорити вашу везу до готово неупотребљиве брзине, док други воде детаљне записе ваше повијести прегледавања. Ово смањује смисао коришћења ВПН-а и знатно олакшава праћење ваше мрежне активности.

Препоручујемо ИПВанисх. Има минималан утицај на брзину ваше мреже и пружа стабилно стабилне везе у више од 50 земаља. То је такође најлакши ВПН за инсталирање на мобилним платформама као што су Андроид, иПхоне и Амазон Фирестицк.

ПРОЧИТАЊЕ ПРОЧИТА: Уштедите 60% на годишњем ИПВанисх плану овде.

Шта се догодило са Ресолвер УРЛ-а?

Јсергио123, Коди програмер који је радио на неколико додатака других произвођача, први је објавио да ће прекинути развој њихових додатака. Ово укључује УРЛ Ресолвер и Мета Хандлер, две зависности на које су се ослањали многи неслужбени додаци.

Јсергио123-ов твит прекид дизајна УРЛ Ресолвер-а

Катализатор ове одлуке било је правно писмо које је добио од МПА и АЦЕ, колаборација између титана медијске индустрије попут Диснеиа, Нетфлика, Парамоунт Пицтурес, Амазона и СКИ-а у Великој Британији.

Проблем овде је што се Ресолвер УРЛ-а не користи само за нелиценциране додатке за стриминг. Једноставно пружа начин за преузимање садржаја из УРЛ-а, рачунајући за ЦАПТЦХА верификацију и разне структуре датотека веб локација. Због тога га користе и неки званични додаци. Да ствар буде још гора, неким незваничним додацима, попут Бубблес-а, чак и није потребан Ресолвер УРЛ-а јер могу разрешити властите везе или користити друге скрипте, попут НаН Сцрапер-а, који раде другачије, али дају сличан резултат.

Тим за ТВАддонс накратко је вратио своје складиште ван мреже у августу, чекајући законску тужбу, али се убрзо вратио након што су уклоњени сви нелиценцирани додаци. УРЛ Ресолвер је био један додатак који није уклоњен, а ТВАддонс су рекли да ће убудуће преузимати развој на њему. Међутим, приметили су да би ажурирања могла доћи споријим темпом као резултат пензионисања јсергио123.

Шта се даље дешава?

Уклањање УРЛ-а Ресолвер-а оставило је празнину за искориштавање нападача. У ствари, нека спремишта попут Церебро-а већ су започела с уклањањем уклоњених додатака и објављивањем ажурирања. Без потпуног прегледа кода, не можете рећи шта ће урадити ове исправке, ако ништа друго. Као такве, ове исправке треба сматрати несигурним док их уопште не верификује Коди заједница.

Иако је постојао мешовит одговор на уклањање додатака других произвођача попут Цовенант-а, општи консензус међу програмерима Коди аддон-а је да је Ресолвер УРЛ-а пресудан. Ипак, преузимање развоја ове зависности могло би привући нежељену пажњу МПА-е.

Више него вероватно, УРЛ Ресолвер ће и даље функционисати као и обично, мада ће ажуриране верзије вероватно бити потребно ручно инсталирати, барем у кратком року. Иако је УРЛ Ресолвер потпуно нестао, већина званичних додатака би наставила да ради.

Како сачувати свој систем

Правне претње МПА-е послале су ударне таласе кроз Коди заједницу. Добили су неколико репо и аддон такедовнс, укључујући све из Арес Визард тима, Тхе_Алпха, јсергио123, Ецхо Цодер, ДандиМедиа, Луцифер, Пулсе и МуцкиДуцк.

Пошто је бар један ГитХуб налог програмера избрисан, то корисничко име је сада бесплатно за свакога. То се раније догађало и коришћено је за пуштање несигурног ажурирања Екодуса, тако да нема разлога да мислите да се неће поновити.

Из тог разлога позивамо наше читатеље да онемогуће аутоматско ажурирање додатака. То се може учинити кликом на икона зупчаника на Кодијевом почетном екрану. Затим кликните на Подешавања система и изаберите Додаци на левој страни екрана. У пољу са десне стране кликните на Ажурирања подешавање. На крају, одаберите Обавештавајте, али не инсталирајте исправке. Ово ће вас обавестити о свим новим исправкама како бисте их могли истражити и сазнати да ли их је заједница верификовала или не.

Искључите аутоматске исправке корак 4

Добро правило је да сачекате неколико недеља након што ажурирање постане доступно, јер пре овог времена људи обично само нагађају о циљу ажурирања.

ТВАддонс је познати развојни тим и пошто су рекли да ће објављивати ажурирања за Ресолвер УРЛ адреса, нема разлога да их преузимате из било којег другог извора.

Званичне додатне препоруке

Ресолвер УРЛ-а се углавном (али не у потпуности) користи за додатке других произвођача. Као такве, ове промене неће утицати на већину званичних додатака. Следећи додаци ће и даље радити, потпуно су легални и нуде библиотеке садржаја сличних величина као оне најпопуларнијег додатка других произвођача.

Бигстар Мовиес & ТВ

Филмови БигСтар и ТВ Коди аддон

Бигстар Мовиес & ТВ је интернет стриминг платформа која нуди хиљаде наслова за избор. Његова медијска библиотека одвојена је у прилично специфичне категорије и ниједан њен садржај није закључан по региону. То значи да га можете гледати без обзира на то где се налазите у свету.

Постоји функција претраживања која ће вам помоћи да пронађете нешто конкретно, а иако је већина понуђених филмова прилично непозната, постоји неколико награђиваних филмова и ТВ емисија, укључујући читаве сезоне британског култног класика, Пееп Схов.

Бигстар Мовиес & ТВ аддон можете наћи у МеталЦхрис репозиторијуму.

ЈуТјуб

ИоуТубе додатак Коди

ИоуТубе је највећа платформа за стреаминг видео записа на свету и има библиотеку медија која би била потребна хиљадама година да би је гледали. Главна предност коју ИоуТубе има над својим конкурентима је широк спектар садржаја; постоје видео снимци који покривају све, од књижевне критике до уради сам. То значи да ће увек постојати нешто што вам се чини занимљиво.

ИоуТубе Коди додатак одржава већину функционалности веб локације. Корисници могу да додају видео записе у спискове за репродукцију, прегледају своје претплате и креирају ред чекања. Иако не можете да коментаришете или користите ИоуТубе-ове функције за размену порука, оне нису нарочито корисне у оквиру Коди-ја, па је лако разумети зашто су ове функције уклоњене.

ИоуТубе аддон се може наћи у званичном складишту додатака Коди.

ПлаиОн Бровсер

Плаион Коди аддон

ПлаиОн претраживач омогућава Коди корисницима да интегришу своје налоге са различитих платформи за стриминг на мрежи и гледају њихов садржај на једној локацији. Пошто не постоје званични додаци за Нетфлик или Амазон Приме Видео, ПлаиОн претраживач је најлакши, најсигурнији начин за приступ њиховим медијским библиотекама у оквиру Коди-ја.

Премиум чланство кошта 2,50 долара месечно и не само да проширује спектар извора који се могу повезати, већ откључава и могућност прескакања огласа и снимања видео записа у локалну меморију. Будући да бесплатна верзија нуди само мали избор бесплатног за гледање садржаја, плаћено чланство је дефинитивно боље.

Додатак ПлаиОн Бровсер-а може се наћи у службеном спремишту Коди аддон-а.

Филм Једноставно

ФилмОн Симпле Коди аддон

Једна ствар која се Савез и слични додаци ретко нуде је могућност гледања ТВ стреамова уживо. ФилмОн Симпле нуди стотине ТВ канала из целог света и док су на располагању плаћена чланарина, већину њих можете гледати бесплатно.

Постоји незнатна замена у томе што су бесплатни токови доступни само у стандардној дефиницији, али с обзиром на то да нема закључавања у региону и постоје токови из бројних земаља, на неколико различитих језика, то није велико питање.

Додатак ФилмОн Симпле можете наћи у спремишту ТВАддонс.

Ресолвер УРЛ-а је важна Коди зависност, али није од виталног значаја ако користите само званичне додатке. Постоји пуно висококвалитетних додатака који неће утицати на то, без обзира да ли тражите спортску емисију, филмове, ТВ емисије или пренос уживо. Такође је вредно напоменути да се било који проблеми које имате можда не односе на Ресолвер УРЛ-а, зато погледајте наш водич за уклањање погрешака неких од најчешћих Коди проблема.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 2

Adblock
detector