Nem biztos Kodi Addon: A nem biztos, hogy legális és biztonságos-e használni?

nem biztos a kodi addonban

A Not Sure Kodi addon népszerű módja lett a Kodi felhasználók számára, hogy ingyenes filmeket és TV-műsorokat nézzenek. De a Not Sure Kodi addon legális? És biztonságos-e telepíteni az eszközére?

Ebben a cikkben elmagyarázzuk, mi a Not Sure Kodi addon, és milyen kockázatokkal járhat annak telepítésekor. Biztosítunk néhány alternatív Kodi-kiegészítőt is, amelyet ingyenes filmek és műsorok megtekintésére használhat, ha nem akarja vállalni ezeket a kockázatokat.

Mi az a Kodi??

A Kodi egy nyílt forrású médialejátszó az Amazon Fire Stick, az Nvidia Shield, az Apple TV, a PC, a Mac, az Android és az iOS eszközökhöz. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy eszközükön tárolt vagy az internetről streamált videókat játsszanak. A Kodi nagyon népszerűvé vált a videofájlok streamingjein keresztüli hirdetések blokkolásának módjaként, akadálytalan hozzáférést biztosítva a felhasználóknak egy hatalmas film- és műsorkatalógushoz..

Figyelem: A Kodi csak olyan tartalomhoz használható, amelyhez Ön törvényesen hozzáfér. Sem a Kodi Alapítvány, sem a Comparitech nem támogatja a Kodi kalózkodásra történő felhasználását.

Mindig használjon VPN-t a Kodi-val

Amikor a Kodi videofilmet közvetít online, mindig használjon VPN-t a magánélet és a biztonság védelme érdekében. Az internetszolgáltatók néha lelassítják azoknak a felhasználóknak a sebességét, akikről ismerték, hogy streaming videókat közvetítenek. Ezt a sávszélesség megőrzése érdekében teszik, de ez gyakran a felhasználók videóinak pufferolását okozza. A VPN segíthet ebben a problémában. Ez titkosítja az Ön adatait, megakadályozva az internetszolgáltatóját abban, hogy megtudja, hogy videót streaming.

A VPN lehetővé teszi az IP-cím kiválasztását is azon országtól, amelyben nem tartózkodik. Ez lehetővé teszi, hogy olyan tartalmat láthasson, amelyet egyébként megtilthatna a megtekintésből, például külföldi TV-műsorok és filmek.

Nem minden VPN jó a Kodi felhasználók számára. A legtöbb országban nincsenek olyan alkalmazások olyan népszerű TV-készülékekhez, mint az Amazon Fire Stick. Sok országban nincs olyan kiszolgáló, amely elegendő országban megfelel a video streaming-ek igényeinek. Néhányan nyilvántartást vezetnek a felhasználók tevékenységéről, új adatvédelmi kockázatokat hozva létre.

Ezért javasoljuk az IPVanish alkalmazást a Kodi felhasználók számára. Ez egy alkalmazás az Amazon Fire Stick és az Nvidia Shield számára, több mint 60 országban rendelkezik szerverrel, és nem tart naplókat. Ez egy nagyszerű lehetőség a Kodi-felhasználók számára adatvédelmük streaming közbeni védelmére.

KODI LEGJOBB VPN: Az IPVanish a legjobb választásunk. Nagy, túlterhelt szerverhálózattal rendelkezik, és jó sebességet ér el. Az erős biztonsági és adatvédelmi szolgáltatások teszik az IPVanish-ot kedvencévé a Kodi és az Amazon Fire TV Stick felhasználók számára. Próbálja ki kockázatmentesen a 7 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Mi nem biztos Kodi addon?

A Not Sure egy népszerű Kodi-kiegészítő, amely sok különböző webhely tartalmát közvetíti. A Not Sure népszerűvé vált, mivel hozzáférést biztosít újabb filmekhez, amelyek még mindig mozikban vannak, vagy éppen kijöttek a színházakban. Emellett hozzáférést biztosít a prémium brit élő sportcsatornákhoz, gyermek-műsorokhoz, rádióállomásokhoz és egyéb tartalmakhoz.

Problémák a Nem biztos Kodi kiegészítéssel

E robusztus katalógus ellenére vannak problémák a Not Sure Kodi addonnal. Az első probléma az, hogy a Not Sure által nyújtott tartalom szinte teljes része nem hivatalos forrásokból származik. Más szavakkal: szerzői jogokat sértő. Ha keres jogi videókat, amelyeket a Kodi-n keresztül nézhet meg, nem nagyon sokat találsz a Not Sure segítségével.

A Not Sure második problémája az, hogy sok kockázatot hordoz a felhasználók magánéletére és biztonságára. A Not Sure eredetileg egy viszonylag ismeretlen Kodi repóban található FireTVGuru. Ezt a repót egy névtelen fejlesztő tartja fenn, akit csak a twitter kezelője ismeri. A fejlesztő névtelensége miatt a felhasználóknak nem lenne jogorvoslati lehetősége, ha a Fire TV Guru kiegészítőjével reklámprogramokat vagy más rosszindulatú programokat telepítne a felhasználók számítógépére..

Bár még senki sem talált ilyen kódot a kiegészítőben, lehetséges, hogy a jövőben frissítéssel hozzá lehet adni, anélkül, hogy a felhasználók tudnák azt. Úgy gondoljuk, hogy a Kodi-felhasználóknak tisztában kell lenniük ezzel a kockázattal.

De még jelentősebb probléma merül fel a Not Sure Kodi addonnal: már nem érhető el a FireTVGuru repóból. Ez azt jelenti, hogy nem hivatalos A Not Sure példányai léteznek. Ennek eredményeként a példány beszerzésének egyetlen módja az, hogy megpróbálja megtalálni azt peer-to-peer fájlmegosztó hálózaton. Ez még kockázatosabb, mint a fejlesztőtől beszerezni, mivel mind a fejlesztőbe, mind a véletlenszerű személyekbe vetett bizalom megkövetelését igényli,.

Mivel a kalóz tartalmat továbbítja, és jelentős biztonsági és adatvédelmi kockázatokat hordoz magában, nem javasoljuk a Not Sure Kodi kiegészítő telepítését vagy használatát. Ehelyett az alább felsorolt ​​tökéletesen legális és viszonylag biztonságos kiegészítőket javasoljuk.

Lásd még: Kodi biztonságos és törvényes??

A Not Sure Kodi kiegészítő legjobb alternatíva: Tubi TV

TubiTV Kodi addon

A Not Sure legjobb alternatíva a Tubi TV Kodi addon. Ez a kiegészítő a TubiTV.com oldalról, egy legális streaming video-webhelyről származik, amelynek több mint 50 000 címe van. A Tubi TV népszerű akciófilmeket, drámákat, gyerekshow-kat, anime és sok más televíziós és film műfajt hordoz. A legjobban, hogy a Kodi kiegészítő blokkolja a Tubi TV összes reklámját, lehetővé téve, hogy megszakítás nélkül nézhesse őket.

A Tubi TV katalógusának számos különböző változata létezik. Ezek közé tartozik az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság, a kanadai és a „nemzetközi” verzió. Ezeknek a verzióknak a felhasználását az adott országon kívüli felhasználók ellen geoblokkolják. Tehát VPN-re van szükség, ha hozzáférni szeretne a webhely összes címéhez.

Így telepítheti és használhatja a Tubi TV Kodi kiegészítőt.

A Not Sure egyéb alternatívái

PopcornFlix

Popcornflix Kodi addon

Ha azt akarta, hogy a Not Sure Kodi addon nézzen filmeket, a PopcornFlix remek alternatíva. Nincs olyan újabb film, amely éppen kijutott a színházból, de rengeteg magasan értékelt film, például Shutter Island (főszerepben Leonardo DiCaprio), A legkeresettebb ember (főszereplője Philip Seymour Hoffman) és Napfény (főszereplője Sylvester Stallone). A PopcornFlix Kodi addon nem jelenít meg hirdetéseket, és az oldal nem számít fel előfizetési díjat..

Így telepítheti és használhatja a Popcornflix programot a Kodi számára.

CW TV hálózat

cw tv hálózat kodi addon

Ha azt akarta, hogy a Nem biztos legyen, hogy megnézhesse az igény szerinti TV-műsorokat, akkor a CW Network Kodi kiegészítő jó pótlást jelent. A CWTV.com tartalmát közvetíti, ideértve a Életfogytiglan, Fekete villám, Természetfölötti, Bombázó, és Az eredetiek. Bár ezeknek a műsoroknak a böngészőn keresztüli megtekintése hirdetéseket eredményez, a Kodi addon lehetővé teszi, hogy hirdetés nélkül nézhessék őket.

A CW hálózat része a MetalChris lerakatnak, de a legegyszerűbben telepíthető az Indigo kiegészítő telepítőjével. A CW Network telepítéséhez töltse be az Indigo alkalmazást, és válassza a lehetőséget addon telepítő, majd válassza a lehetőséget videó kiegészítők → C → CW TV hálózat → Telepítés.

Ha az Egyesült Államokon kívülről érkezik az internetre, akkor szüksége lesz egy VPN-re a CW TV Network használatához a Kodi számára.

Lásd még: A legjobb VPN-k, amelyek külföldön nézhetik a CW hálózatot

PBS Kids

PBS Kids Kodi addon

Nem biztos, hogy a Kodi addon ismert a gyermekbemutatók válogatásáról. Ha szeretne egy hasonló tartalommal rendelkező kiegészítőt, a PBS Kids-nek meg kell tennie a trükköt. A népszerű gyerekbemutatókat közvetíti a PBSKids.org oldalról, ideértve a Caillou, Clifford a nagy vörös kutya, Kíváncsi George, és több.

A PBS Kids a Kodi hivatalos lerakatának része. A telepítéshez kattintson a gombra addons a Kodi főmenüjéből. Ezután kattintson a gombra letöltés → videó kiegészítők → PBS Kids → telepítés.

Olvass tovább: A legjobb Kodi kiegészítők gyerekeknek szóló műsorokhoz

Zattoo Box

zattoo box kodi addon

Ha élő sportprogramokat keres, akkor a Zattoo Box Kodi kiegészítő kiválóan helyettesíti a Not Sure játékot. Hozzáférést biztosít a legtöbb ingyenes brit csatorna számára, beleértve a BBC, iTV, S4C, DAVE és mások számára. E csatornákon gyakran megragadhatsz a Premier Ligát, a Golfot, a Rögbi Labdarúgást, a Forma 1-es versenyt és más sporteseményeket.

A Zattoo Box használatához Kodi-hoz először regisztrálnia kell egy fiókot a Zattoo.com webhelyen. Miután ezt megtette, kattintson a gombra addons a Kodi főmenüjéből. Ezután kattintson a gombra letöltés → videó kiegészítők → Zattoo Box → telepítés. A Zattoo Box a Kodi hivatalos lerakatának része.

A Zattoo.com Svájcban található, és mindenki számára blokkolva van, akinek nincs svájci IP-címe. Tehát, ha Svájc kívülről csatlakozik az internethez, VPN-re lesz szüksége a Zattoo tartalmának megtekintéséhez.

Kapcsolódó cikk: Hogyan nézhetem a Kodi világkupáját?

USTVnow

USTVNow_Lineup

Egy másik nagyszerű lehetőség az élő sportprogramozáshoz az USTVnow for Kodi. Ez az add-stream a watch.ustvnow.com webhelyről folyik. Bármely amerikai sportesemény, amelyet a nagy levegőhálózaton sugároznak, elérhető az USTVnow-n, beleértve számos NFL, NBA és MLB játékot, valamint NASCAR versenyeket, NHL jégkorong-mérkőzéseket és még sok minden mást..

Itt található egy teljes útmutató az USTVnow for Kodi telepítéséhez és használatához.

FilmRise

FilmRise Kodi addon

A FilmRise egy újabb kiváló Kodi kiegészítő, amely mind filmeket, mind TV-műsorokat keres. Ez a FilmRise YouTube-csatornák gyűjteményéből származik, beleértve a FilmRise, a FilmRise True Crime, a FilmRise Horror és mások. A katalógus dokumentumfilmeket, kemping horrorfilmeket, klasszikus birkózást, kriminalisztikai fájlok és megoldatlan rejtélyek epizódjait és háborús filmeket tartalmaz, feloszt, Széttépett, és Csata Hadithaért.

Itt található egy teljes útmutató a FilmRise for Kodi telepítéséhez és használatához.

Reméljük, hogy hasznosnak találta ezt a Not Sure Kodi kiegészítő útmutatót. Ha többet szeretne tudni arról, hogyan lehet megtalálni a legjobb filmeket és műsorokat a Kodi segítségével, akkor nézd meg a többi Kodi cikkünket, beleértve a legjobb Kodi film kiegészítéseket, a legjobb Kodi sport kiegészítőket és a Kodi Android alkalmazás használatát..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 3

Adblock
detector