News Kodi addons: Как да гледате новини и клипове на живо на Kodi

Новини Kodi добавки 2Ако наскоро сте преминали към поточно видео, може би се чудите как да получите местни, национални и световни новини без кабелни или сателитни услуги. Тази статия ще обясни как можете да получите всички новини, които искате, без кабел или сателит. По-конкретно, той ще изброява най-добрите Kodi добавки за гледане на новинарски канали или клипове на най-новите новини.

Какво е Коди?

Kodi е революционен софтуерен медиен плейър от Фондация Kodi. Тя позволява на потребителите да възпроизвеждат аудио и видео файлове от устройство или да предават съдържание от Интернет, като премахва необходимостта от уеб браузъри или отделни части от софтуера за работа с различни източници на медия. Той също така блокира реклами от някои сайтове за поточно видео.

Kodi може да бъде инсталиран на Nvidia Shield, PC, Mac, Apple TV, Android или iOS телефон. Наскоро Коди се сдоби с лоша преса за това, че се използва в онлайн пиратството. Въпреки това, има много добавки на Kodi, които се предават от разрешени източници, особено добавките за новини, препоръчани в тази статия.

Предупреждение: Kodi трябва да се използва само за съдържание, до което имате законно право на достъп. Нито Фондация Коди, нито Компаритех не се застъпват за използването на Коди за пиратство.

Защо винаги трябва да използвате VPN с Kodi

Потокът на видео онлайн винаги носи известни рискове за поверителност и сигурност и можете да избегнете много от тези рискове, като винаги използвате VPN. Например хакерите могат да се опитат да получат лична информация от вас, като подслушват данни, които се изпращат между вас и уебсайтове, до които имате достъп. Използването на VPN помага да се предотврати този проблем, защото криптира вашите данни, което прави много трудно за хакера да извлече полезна информация от него.

Използването на VPN също може да помогне за предотвратяване на дроселиране на скоростта на ISP и често може да отключи геблокирано съдържание.

Не всички VPN мрежи обаче са ефективни за поточно видео. Някои нямат сървъри в достатъчно държави за ефективно разблокиране на съдържание или нямат местни приложения за популярни телевизионни устройства.

Поради тези причини, ние предлагаме IPVanish като VPN решение за потребителите на Kodi. IPVanish има собствено приложение за Amazon Fire Stick и Nvidia Shield, което го прави лесен за инсталиране за потребители на поточно видео. Той има сървъри в над 60 държави, което позволява на потребителите да отключат максималното количество блокирано съдържание. Не съхранява журнали. Като цяло той е отличен VPN за потребители, които предават видео.

За списък на повече препоръчителни VPN за използване с Kodi, прочетете нашето ръководство.

ПРОГРАМА НА ЧИТАТА: Спестете 60% на IPVanish

Шестнадесетте най-добри добавки на Kodi за новини на живо и други новини

Следните шестнадесет добавки предоставят актуални новини за местни, национални и световни събития. Някои от тях предоставят новинарски канали на живо, докато други предоставят само клипове. Повечето от тях нямат абонаментна такса. Всички те, с изключение на един, са достъпни от официалното хранилище на аддиани на Kodi.

вестникарче

Newsy Kodi addon

Newsy е популярен безплатен уебсайт, който произвежда видеоклипове с кратки форми. Тези видеоклипове са особено полезни, ако нямате много време да гледате телевизия, но искате бързо да наваксате какво се случва в света. Newsy предлага и безплатен, денонощен кабелен новинарски канал с „минималистичен“ акцент, в който анализът и мнението са ограничени, за да се фокусира върху фактите.

Добавката Newsy Kodi ви дава достъп до двата клипа от уебсайта и безплатния канал на живо. Тя може да бъде намерена в официалното хранилище на добавки Kodi.

Newsmax TV

Newsmax TV Kodi addon

Newsmax TV е друг безплатен, денонощен кабелен канал на живо. Той е създаден като издънка на консервативния уебсайт за новини, Newsmax.com. Някои от най-популярните му предавания са Зад завесата с Джак Бъркман, Разговори с Нанси Бринкър, и Newsmax Prime.

Newsmax TV Kodi addon ви дава достъп до този канал плюс избрани клипове от предавания.

Haystack.tv

Haystack.TV Kodi addon

Haystack.TV е агрегатор на новини, който намира актуални новини от голямо разнообразие от канали YouTube и Vimeo. Съдържанието му е категоризирано в актуални заглавия, новини, развлекателни новини, наука & технология, бизнес & финанси, новини за видеоигри, предавания в късна нощ и трейлъри на филми. Обикновено видеоклиповете му са с продължителност от две до три минути, така че това е още едно страхотно допълнение, за да получите бързо обобщение на различни събития, случващи се в света.

ВИЖТЕ СЪЩО: Най-добрите 109 Kodi добавки

Sky News

Коди адон

Ако живеете в САЩ или просто се интересувате от американската политика и култура, добавката на Sky News Kodi е отличен начин да получавате новини от тази област. Той носи както живия поток на канала на Sky News, така и най-новите клипове от news.sky.com. Съдържанието му се предлага без геоблоки и напълно безплатно.

Fox News

Fox News Kodi addon

Кабелните канали на Fox News и Fox Business News по принцип не са достъпни без заплащане на услуга за премиум стрийминг като PS Vue. Въпреки това, Fox News поддържа YouTube канал и уебсайт, които предлагат безплатни клипове от неговото програмиране. Можете да получите достъп до всички тези клипове с добавката Fox News Kodi.

Добавката на Fox News съдържа четири раздела. Първият от тях предоставя клипове от предавания на Fox News, организирани от конкретното шоу. Вторият предоставя клипове за новини, организирани по категории, включително политика, здравеопазване, технологии, наука, пътувания, свят и други. Третата и четвъртата секция съдържат клипове на Fox Business News, също организирани по шоу или категория.

CBC.ca

CBC.ca Kodi addon

CBC.ca Kodi addon предоставя най-новите новинарски клипове от Canadian Broadcasting Corporation. Ако живеете в Канада или по друг начин се интересувате от канадски новини, този добавка е отличен начин да получавате новини от канадска гледна точка.

Прочетете още: Как да инсталирате Sportsnet Now Kodi addon

Pluto.tv

Pluto.TV Kodi addon

Pluto.tv е безплатна телевизионна услуга, която осигурява над 100 канала, включително над 13 новинарски канала. Той съдържа днешната най-нова история, News 24/7, NBC News & MSNBC, Cheddar, CBSN, TYT Network, RT America, Business News 24/7, Bloomberg TV и европейската версия на CNBC. Той също така предоставя живи потоци на Newsy, Sky News и Newsmax TV, въпреки че все още ще се нуждаете от отделни добавки на тези мрежи, за да получите достъп до техните клипове.

Livestream

Коди аддон на живо

Всички по-горе добавки са страхотни, ако искате да гледате национални или световни новини. Но какво ще стане, ако искате да сте в крак с събитията, случващи се в собствения ви град или щат? Това е мястото, където се добавя Livestream Kodi addon. Много местни новинарски станции използват Livestream софтуер, за да излъчват своите новинарски предавания през интернет, а добавката ви дава достъп до тези потоци, както и много други. Налични са над 250 от тези потоци от градове по целия свят.

PS Vue

PSVue Kodi addon

Докато останалите добавки в този списък са безплатни, някои потребители на Kodi може да предпочетат да получават своите новини от канали, които зареждат да видят техните живи потоци, като американската версия на CNBC, Fox Business News и Fox News. Ако е така, добавката за PS Vue Kodi ще ви позволи да видите тези потоци срещу заплащане. Цените на пакетите варират от 39,99 до 74,99 долара, в зависимост от това до кои канали, които не са новини, искате да получите достъп. Също така ви позволява да добавяте любимите си новинарски предавания към списък, който да се записва и съхранява в облака, полезна функция, ако понякога сте твърде заети, за да ги гледате, когато те излъчат за първи път.

Свързана статия: Kodi добавки на телевизия на живо, които действително работят

Нюсън

NewsOn Kodi addon

NewsON е друга новина Kodi addon, фокусирана върху местните канали. Той носи над 180 станции на 90 различни местни пазарни канали. За разлика от Livestream, NewsON извършва само излъчвания на новини, базирани на САЩ. Ако живеете в САЩ и не можете да намерите вашия местен канал за новини в Livestream, можете да опитате NewsON вместо това. При тестване установихме, че NewsON работи понякога, а друг път потоците не успяват да се заредят. Все пак не бива да ви спира да изтеглите и изпробвате сами NewsON. Когато работи, NewsON разполага с впечатляваща библиотека от поточни новини на живо.

New York Times Video

Ню Йорк Таймс Видео Коди добавка

New York Times Video ви дава достъп до видео покритие на здравето, храната, пътуванията, науката, спорта, недвижимите имоти, бизнеса и технологиите. Акцентът е върху задълбоченото разследване на репортажите с висококачествена кинематография и музика, а не просто изложение на фактите. Ако оценявате новинарски клипове с по-артистичен усет, може да се насладите на съдържанието, предлагано от този Kodi addon.

News Blender

News Blender Kodi addon

News Blender предоставя видеоклипове от различни източници, включително Bloomberg, Business Insider, Forbes, CNBC, Australian Financial Review, Die Zeit, The Wall Street Journal и др. Ако искате да получите различни гледни точки за това, което се случва в света, News Blender разполага с това, от което се нуждаете.

Прочетете още: Как да гледате документални филми на Kodi

NHK Live

NHK Live Kodi addon

NHK World е международното излъчване на японската корпорация за обществено излъчване. Съдържанието му е на английски. Поради това той стана популярен сред хората по целия свят, които искат да бъдат в течение с случващото се в Япония или със световните събития от японска гледна точка. Добавката NHK Live Kodi предоставя на потребителите достъп до потока на живо на този канал.

The Wall Street Journal на живо

Wall Street Journal Live Kodi addon

Коди добавката на Wall Street Journal предлага видеоклипове от YouTube канала на WSJ. Той предлага новини за всички аспекти на бизнеса, включително финансовите пазари, управленските практики, технологичните разработки, културата, политиката и други. Съдържанието е организирано в 33 различни категории, което улеснява намирането на това, което търсите.

CNN

CNN Kodi addon

В миналото добавката на CNN Kodi предоставя видеоклипове както от CNN.com, така и от официалния YouTube канал на CNN. За съжаление частта на CNN.com на този аддон вече не работи по предназначение. Разделът в YouTube обаче предлага изобилие от съдържание. Ако сте почитател на журналистиката на CNN, това добавяне на Kodi все още е задължително.

Свързана статия: Как да актуализирате Kodi на Amazon Fire Stick

FilmOn Simple

FilmOn Simple Kodi addon

FilmOn е безплатна, най-горната телевизионна услуга. Той носи повече от 600 канала, включително 21 новинарски канала. Предлага Buzz60 News, CCTV News, Job Channel Network, Newsmax, Newsy Politics, Press TV, Truth Files и други. FilmOn Simple е добавка, която ви дава достъп до тези безплатни канали.

Simple Addi на Kodon е единственият аддон в този списък, който не може да бъде получен чрез официалното хранилище на Kodi. За да го инсталирате, първо трябва да инсталирате TVAddons Repo, който можете да намерите тук.

заключение

Ако искате да видите поточни новини или клипове на последните новини, Kodi може да помогне. Независимо дали искате новини за здравето, бизнеса, политиката, пътуванията или просто искате да знаете какво се случва в определена държава или град, има добавка, която може да ви даде съдържанието, което търсите.

Ако сте намерили информация в това ръководство за Kodi за полезна, може да искате да разгледате някои от нашите други ръководства за Kodi, включително най-добрите Kodi добавки за гледане на филми, как да инсталирате YouTube за Kodi и петте най-добри спортни Kodi добавки.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 7

Adblock
detector