Nézheted a Canelo és Golovkin (GGG) csatornákat a Kodi-on?

A Canelo és a GGG 2 számos késés után végre megtörténik. Ezt a mérkőzést élőben nézheti meg online az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Ausztráliában és a világ bármely pontján, mindaddig, amíg a megfelelő forrásokat használja. De a szeptember 15-i küzdelem mellett a sarkon lehet látni Canelo-t és a GGG-t a Kodi-on?

Nézheted a Canelo és Golovkin (GGG) mérkőzést a Kodi_-en

A Canelo és a GGG 2 sugárzását kizárólag a pay-per-view lehetőségek nyújtják. A Kodi-felhasználók számára ez azt jelenti, hogy nincs hivatalos lehetőség a mérkőzés megnézésére, sőt a Kodi-on keresztül még a nem hivatalos streaming lehetőségek is korlátozottak.

Kodi felhasználók Óvakodj: Az új törvények azt jelentik, hogy az internetszolgáltató eladhatja és megoszthatja böngészési adatait

A legutóbbi törvénymódosítások lehetővé teszik az internetszolgáltató számára, hogy megosztja vagy eladja személyes adatait harmadik felek számára. Ez nem csak azt jelenti, hogy az internetszolgáltatók profit céljából gyűjthetik az Ön adatait, ez egy elismerés, hogy az internetszolgáltató láthatja az összes streaming-tevékenységet. Nekik nem kell megkérniük az engedélyed az adatok lefojtásához is, mivel ezt a jogot Ön megadja, mihelyt feliratkozik a szolgáltatásra.

Az online tevékenységeket elrejtheti VPN segítségével a kapcsolat titkosításához. Webes tevékenysége nemcsak a külső nézőktől rejtőzik el, hanem adatait sem lehet megosztani, eladni vagy ellopni.

A tesztelt VPN-k közül az IPVanish első számú választás az erős titkosításhoz és a gyors sebességhez, online streaming közben..

Canelo és GGG 2 a Kodi-en: Korlátozott streaming lehetőségek

HBO PPV lesz a meccs az USA-ban is BT Sport Box Office az Egyesült Királyságban, és Főverseny (a Foxtel-n keresztül) Ausztráliában. Ezen lehetőségek egyike sem érhető el a Kodi-n keresztül a hivatalos Kodi-kiegészítőkből. Nem valószínű, hogy nem hivatalos kiegészítőkkel is megtalálja őket.

Mi lenne a nem hivatalos Kodi kiegészítésekkel??

Valószínű, hogy néhány harmadik féltől származó IPTV-kiegészítő, például Játékosok Klub, cCloud TV, önzetlen, vagy Ultra IPTV viselheti a meccset. Nincs garancia, és meg kellett várnia és megnéznie, amelyben csalódott lehet, és teljesen elmulasztja a harcot. Ezenkívül ezek a lehetőségek jelentős adatvédelmi, biztonsági és jogi kockázatokat hordoznak. Végül nem ajánljuk őket. Ehelyett néhány lehetséges alternatívát javasolunk, amelyeket a Kodi-felhasználóknak fontolóra kell venniük.

Figyelem: A Kodi csak olyan tartalomhoz használható, amelyhez Ön törvényesen hozzáfér. Sem a Kodi Alapítvány, sem a Comparitech nem támogatja a Kodi kalózkodásra történő felhasználását.

Kodi alternatívák a Canelo és a GGG között

Attól függően, hogy hol él, néhány alternatív online megtekintési lehetőséget kínál a Canelo vs Golovkin harchoz. Szükség lesz VPN-re ahhoz, hogy hozzáférjen ehhez az adatfolyamhoz, ha ezekhez a folyamokhoz szeretne hozzáférni azon a megyén kívül, amelyen a műsorszolgáltató található.

Egyesült Államok:

  • HBO Pay-Per-View keresztül hagyományos kábeltelevíziós szolgáltató online streaming lehetőségekkel
  • HBO Pay-Per-View keresztül Sling TV (nem megerősített)
  • FITE.tv webhely (nincs szükség kábelszolgáltatóra!)

Egyesült Királyság

  • BT Sport Box Office (BT TV, Sky vagy Virgin Media kívánt)

Ausztrália

  • Főbb alkalom weboldal (Foxtel kábel előfizetés szükséges)

Az Egyesült Államokon, az Egyesült Királyságon és Ausztrálián kívüli lehetőségek korlátozottak. Előfordulhat azonban, hogy VPN és megfelelő fizetési hitelesítő adatok használatával csatlakozhat ezekhez a lehetőségekhez az Egyesült Államokon kívülről. Az IPVanish jó lehetőség, és magában foglalja a 7 napos pénz-visszafizetési garanciát.

KIZÁRÓLAGOS AKCIÓ: Takarítson meg akár 60% -ot az IPVanish tervein itt.

Canelo vs. GGG 2: Küzdelem kártya és esemény részletei

Canelo Alvarez és Gennadi Golovkin várhatóan küzdelemben veszi részt a sorozatban 2018. szeptember 15-én, a T-Mobile arénában, Las Vegasban. Ha azt akarja, hogy elkapja a harcot, mindenképp be kell állítania a kívánt streaming-forrást a 20:00 EST / 1:00 GMT + 1 a harci kártya elején.

Élvezheti még a harcot, amely a fő eseményhez vezet. A teljes harc kártya tartalmazza:

  • Roman Gonzales és Moises Fuentes - Bantamweight
  • David Lemieux és Gary “Spike” O’Sullivan - középsúly
  • Jaime Mungia és Brandon Cook - Junior középsúly cím
  • Gennadi Golovkin és Canelo Alvarez (főverseny) - középsúly

Mivel a Canelo és a GGG 2 elleni küzdelem pontos ütemezése attól függ, hogy mennyi ideig tart a többi mérkőzés, akkor érdemes beállítania a 8:00 EST / 1:00 GMT + 1 indulási időt.. 

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

40 − = 32

Adblock
detector