Nézze meg a Walking Dead 10. évadot online a Kodi, a Sling TV vagy a PS Vue segítségével

Nézze meg a Walking Dead 10. évadot online a Kodi, a Sling TV vagy a PS Vue segítségével

Hogyan nézhetem a The Walking Dead-ot a Kodi-n

A The Walking Dead 10. évad Kodi-on történő megtekintéséhez tegye a következőket:

 1. Iratkozzon fel mindkét oldalra Sling TV vagy PlayStation Vue
 2. Töltse le és telepítse a Kodi legújabb verzióját
 3. Töltsd be Kodi-t és menj ide kiegészítések > Telepítés a lerakatból > Videó kiegészítők
 4. Keresse meg és telepítse a Sling TV és / vagy PlayStation Vue Kodi kiegészítőit (Sling.tv és PS Vue a Kodi-on)
 5. Töltse be a választott kiegészítőt, és írja be bejelentkezési adatait
 6. Töltse be az AMC streameket

Figyelem: Használjon VPN-t a Kodi streaming segítségével

Ha egy másik országban él, vagy az Egyesült Államokon kívül utazik, a PlayStation Vue és a Sling TV hozzáférése le lesz tiltva. Hogy ezt megkerülje, használhat VPN-t a „megtévesztő” helyzetéhez. A VPN titkosítja az összes internetes forgalmat, és közvetítő szerveren keresztül küldi el az Ön által választott helyen - ebben az esetben az Egyesült Államokban. Megtaláljuk a részleteket, hogyan lehet ezt megtenni minden szolgáltatáshoz lejjebb.

Fontos megjegyzés a Kodi-felhasználók számára:

A Kodi-nak vannak aggasztó adatvédelmi és biztonsági kérdései, ezek vonatkoznak mind a Kodi-t legálisan használó, mind az illegálisan használókra. A Kodi-felhasználók közös aggodalma az, hogy az internetszolgáltatók kémkednek arról, hogy miként használják a Kodi-ot és mit közvetítenek, még akkor is, ha nem kalóz tartalom. A VPN megállítja az internetszolgáltatót vagy mások szippantását az internetes tevékenységeinél. A VPN védelmet nyújthat olyan biztonsági problémákkal szemben is, mint például a Man in the Middle támadások, amelyekre a Kodi felhasználók ki vannak téve.

A legtöbb VPN túl lassú ahhoz, hogy használni tudja a Kodi-vel. Mások naplózják az ön tevékenységét, így nem védik az Ön személyes adatait. Javasoljuk az IPVanish alkalmazást, mivel az elég gyors a HD vagy akár UHD streaminghez, nem tárolja a felhasználói tevékenységek naplóit, minden népszerű eszközzel működik, és az Amazon Firestick felhasználók számára a legegyszerűbb VPN-t telepíteni..

IDEÁLIS A SZAVÍTÁSOKHOZ: Az IPVanish egy gyors, biztonságtudatos VPN nem naplózási politikával és világszerte több mint 1,00 szerverrel.

Figyelem: A Kodi csak olyan tartalomhoz használható, amelyhez Ön törvényesen hozzáfér. Sem a Kodi Alapítvány, sem a Comparitech nem támogatja a Kodi kalózkodásra történő felhasználását.

Hogyan közvetíthetem a Walking Dead-ot a Kodi-n

Két törvényes és törvényes lehetőség van az AMC Kodi-n keresztüli megfigyelésére. A legtöbb más Kodi-kiegészítő, például a cCloud TV, az Ultimate IPTV vagy a RocketStreams, kalózfolyamokat használ fel..

A legjobb módszer a Kodi-n keresztül: Sling.tv Kodi addon

A Sling TV egy legnépszerűbb streaming szolgáltatás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy tucatnyi csatornát (köztük az AMC-t) élőben nézhessenek online. A csomagok havi 15 USD-tól indulnak, bár a regisztrációhoz egy amerikai címhez kapcsolt hitelkártyára van szüksége.

Az induláshoz csak telepítse a Sling.tv Kodi kiegészítőt a hivatalos Kodi repóból. Ezután kattintson a jobb gombbal az ikonjára, és válassza a lehetőséget Beállítás, és írja be a bejelentkezési adatait. Mostantól bármilyen probléma nélkül megnézheti a Sling TV-streameket.

A Sling.tv és más streaming-kiegészítők nem kerülnek előre telepítésre a Kodi-on. Telepítenie kell egy repót, majd telepítenie kell egy repót a repóból, hogy megkezdhesse a stream-eket. Itt megtekintheti a TV és filmek közvetítéséhez a legjobb Kodi-kiegészítők listáját. Itt megismerheti a repók és kiegészítők telepítését, és itt megtekintheti a 2019-es Kodi legfontosabb kiegészítők listáját, hogy tudd, melyik a biztonságos használat és melyik elkerülhető..

Kiegészítő opció: PS Vue Kodi addon

Ha úgy dönt, hogy a PlayStation Vue-val utazik, szerencséd lesz. Nem csak a PlayStation Vue futtatására képes nagyszámú eszközön keresztül, hanem a Kodi addon segítségével is csatlakozhat fiókjához..

A PS Vue addon megtalálható a Hivatalos Kodi Addon Repository-ban. Annak érdekében, hogy fiókjához itt férhessen hozzá, a kiegészítő betöltése előtt meg kell adnia a hitelesítő adatait. Ha a kiegészítőt anélkül tölti be, hogy hitelesítő adatait megadta, akkor a kiegészítő összeomlik.

A kiegészítő letöltése és telepítése után keresse meg azt a Kiegészítők szakaszban, majd Jobb klikk Rajta. Kattintson Beállítások, majd írja be felhasználónevét és jelszavát.

Az alap PlayStation Vue előfizetés havi 49,99 dollárból indul, több mint 60 csatornán, beleértve az AMC-t is. A The Walking Dead-ot élőben nézheti a TV-készüléken, vagy felhasználhatja a beépített felhőalapú DVR-t a későbbi mentéshez..

A PlayStation Vue már nem korlátozódik csupán a PS3-ra és a PS4-re. Megnézheti az Amazon Fire TV-n, a Roku-n, az Apple TV-n, a Chromecaston, bármilyen Android vagy iOS eszközön, sőt még a böngészőjén is. A PlayStation Vue Mobile iOS és Android készülékeken is elérhető, de használatához aktív, TV-hez csatlakoztatott eszközre van szüksége. Számos mobilcsatorna szintén korlátozott az engedélyezési jogoktól és az Ön tartózkodási helyétől függően.

A Walking Dead 10. évad élő közvetítésének további lehetőségei kábel nélkül

Vannak más kábelvágó-kábel TV-opciók is, amelyek AMC-t is tartalmaznak. Sajnos a legtöbb AMC-t hordozó huzalvágó lehetőségnek nincsenek Kodi-kiegészítései. Valójában az egyetlen másik hivatalos, az USA-ban működő streaming szolgáltatás, amely együttműködik a Kodival, a Pluto.tv, a Tubi TV, az Xumo, a Crackle, a Funimation és a DAZN. Ezek közül egyik sem tartalmaz AMC-t.

Ha Kodi-t használ Windows vagy Mac számítógépen, vagy olyan streaming eszközön, mint például az Amazon Fire TV Stick, regisztrálhat és továbbfolytathat a következő kiegészítő lehetőségek egyikét, amelyek AMC-vel rendelkeznek:

 • Philo - $ 20 havonta az AMC és ~ 40 további csatorna eléréséhez
 • NÁL NÉL&T WatchTV - Havonta 15 USD az AMC és ~ 30 további csatorna eléréséhez
 • Sling TV - Havonta 15 USD az AMC és ~ 30 további csatorna eléréséhez
 • YouTube TV - 49,99 USD havonta, hogy AMC-t és ~ 60 további csatornát szerezzen (nincs Fire Stick alkalmazás)
 • Hulu élő TV-vel - Havonta 44,99 USD az AMC és ~ 50 további csatorna eléréséhez
 • NÁL NÉL&T TV most - Havonta 50 USD az AMC és ~ 60 további csatorna eléréséhez
 • fuboTV - 54,99 USD havonta az AMC és ~ 80 másik csatorna eléréséhez
 • HDHomeRun Premium TV - 34,99 USD havonta az AMC és ~ 40 további csatorna számára

Az olyan VPN-hez hasonlóan, mint az IPVanish, együtt kell működnie ezekkel a szolgáltatásokkal, hogy külföldön nézhesse és elkerülje az ISP fojtását, bár más lehetőségek, mint például az ExpressVPN, a Cyberghost vagy a NordVPN, jobb választás lehet a Kodi-n kívüli megtekintéshez..

Összefüggő: A Kodi AMC Addon telepítése.

Jorge Figueroa „A gyalogos halott” licencét a CC BY-SA 2.0 engedélyezte

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 8

Adblock
detector