Nézze meg az NCAA College labdarúgását a Kodi-n, amely kiegészítők legjobban működnek

Az USA-ban folytatódott a főiskolai futball. Nemzeti Kollégiumi Atlétikai Szövetség (NCAA) A College Football minden évben olyan labdarúgó-vándorolást hoz létre, amelyet valószínűleg csak a profi felülmúl Nemzeti Labdarúgó Liga (NFL) futball. Idén ősszel megnézheti az NCAA Főiskolai Labdarúgó-mérkőzéseket a Kodi-on, valamint élő forrásként is más forrásokon keresztül. Valójában használhat néhány hivatalos Kodi-kiegészítőt is ehhez.


Kodi_NCAA_College_Football

Az NCAA élő játékai idén is augusztus 25-én, szombaton kezdődtek umass vs Duquesne, Rizs vs. Prairie View, Colorado állam vs. Hawaii, és New Mexico vs. Wyoming.

Mindeddig a játékokat számos forrásból sugározzák, például ESPN, CBS Sports, Stadion, Fox Sports, Pac-12 hálózat, ACC hálózat, Big Ten Network, és több. Különböző szolgáltatók és szolgáltatók szállítják a szükséges hálózatokat is, és ezeknek a szolgáltatóknak vannak olyan Kodi-kiegészítői is, amelyek segítségével megnézheti a játékokat.

Néhány Kodi-kiegészítő felhasználó esetleg ingyenes patakokat is kereshet nem hivatalos, harmadik fél által létrehozott kiegészítőkből, például Ultra IPTV, cCloud TV, SportsDevil, vagy más ismert kiegészítők. Nem javasoljuk ezeket a lehetőségeket, és később megvitatjuk.

Függetlenül attól, hogy telepítette-e a Kodi-t egy Roku, Amazon Fire TV-re vagy Firestick-re, Raspberry Pi-re, iPhone-ra, Mac-re, Windows PC-re, Nvidia Shield-re, Apple TV-re vagy Chromecastra, akkor elkaphatja NCAA-ját a Kodi-on.

A Kodi legújabb stabil verziója a Kodi v17.4 “Krypton”

Vessük át az NCAA labdarúgó-játék elfogásának lehetőségeit a Kodi-n.

Lásd még: Hogyan nézhetem az NFL-t a Kodi-n.

Óvakodj: Az új törvények azt jelentik, hogy az internetszolgáltató eladhatja és megoszthatja böngészési adatait

A nettó semlegességi szabályok elvesztése azt jelenti, hogy az internetszolgáltató kiszűrheti, összegyűjtheti és értékesítheti személyes böngészési adatait. Az internetszolgáltató összegyűjtheti és nyereségre eladhatja mindazt, amit néz, és ahol néz.

Végül ez azt jelenti, hogy az internetszolgáltató láthatja * mindent *, amit online csinál, és kiválaszthatja, hogy mit árul vagy jelent. Egy jó virtuális magánhálózat vagy VPN azonban titkosítja az internetes forgalmat egy privát alagút mögött, amelyre még az internetszolgáltató sem képes betörni és megnézni.

Kipróbáltuk a legfontosabb VPN-ket a biztonság és a magánélet szempontjából, és az IPvanish a Kodi streaming első számú választása.

Kerülni kell a Kodi földrajzi tartalmi korlátozásait

A Kodi használatakor előfordulhat, hogy egyes bővítmények nem működnek adatfolyamként a tartózkodási helyed miatt. Más kiegészítők biztonsági és adatvédelmi kockázatot is jelenthetnek.

Az alább ajánlott néhány lehetőség, például a DAZN, teljesen jogszerű és megbízható használatban van, ám VPN-t igényelhet az NCAA College Football eléréséhez. Más kiegészítők, amelyeket megpróbálhat használni, rosszindulatú programokat hordozhatnak, vagy átjáróként szolgálhatnak a hackeléshez a középtávú ember eltérítésével. Függetlenül attól, hogy a kiegészítő hivatalos vagy nem hivatalos forrásból származik, az összes Kodi-kiegészítő megadja a hozzáférést a rendszeréhez, ezzel minden felhasználót veszélyeztetve.

Védheti a privát streaming csatornáit, és megkerülheti a földrajzi tartalom korlátozásait egy VPN segítségével. Javasoljuk az IPVanish alkalmazást a legjobb megoldásként a Kodi felhasználók számára. Az IPVanish a Kodi streaminghez lett optimalizálva, és katonai titkosítási szabványokkal biztonságos. Ezenkívül több ezer szerverrel rendelkezik a világ minden tájáról, így ez az egyik legjobb lehetőség a földrajzi ugráshoz és a Kodi addon stream eléréséhez bárhol..

Olvasó üzlet: Takarítson meg akár 60% -ot az IPVanish tervein itt.

Az IPVanish a legfontosabb ajánlásaink, nyugodtan keresse meg a Kodi számára ajánlott VPN-szolgáltatások teljes listáját, hogy megértsük, mi más van odakint.

Figyelem: A Kodi csak olyan tartalomhoz használható, amelyhez Ön törvényesen hozzáfér. Sem a Kodi Alapítvány, sem a Comparitech nem támogatja a Kodi kalózkodásra történő felhasználását.

Hogyan nézhetem az NCAA főiskolai futballát a Kodi-en: nagyobb hálózatok

A következő nagy hálózatok sugározzák az NCAA főiskolai labdarúgó-játékokat:

 • ESPN
 • ESPNU
 • ESPN 3
 • CBS Sports
 • FOX Sports
 • ABC
 • Pac-12 hálózatok
 • ACC hálózat
 • Big Ten Network
 • stádium
 • SEC hálózat

Megtalálható keverék más hálózatokból is, amelyek a szezon során játékokat szállítanak. További részleteket itt találhat.

E hálózatok online streaming-társai gyakran élő közvetítést is folytatnak. Ez a helyzet a WatchESPN esetében. Érdekes módon a Facebook valójában több játékot közvetít idén, akárcsak a Twitter.

Hogyan nézhetem az NCAA-t a Kodi-en: hivatalos kiegészítők

PlayStation Vue (PS Vue)

playstation vue

A PS Vue egy Kodi kiegészítő, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a PlayStation Vue szolgáltatás elérését. Ez elérhető a Hivatalos Kodi kiegészítő tárolóban.

A Playstation Vue a Sony élő streaming TV szolgáltatása. Csatornák széles választékát kínálja. Az olyan csatornák, mint az ESPN és az ABC, amelyek egyetemi futball játékokat mutatnak, a Vue-n keresztül érhetők el. A szolgáltatás magában foglalja a DVR képességét és akár öt eszköz egyidejű adatfolyamának továbbítását.

A Playstation Vue érvényes előfizetésre van szükség, és csak az Egyesült Államokban kínálják. Teljesen legális és a nézők számára alternatívát kínál a hagyományos TV-szolgáltatás számára. Ez nagyon érdekes, figyelembe véve a Sony játék hátterét.

ESPN 3

Az ESPN 3 közvetlenül elérhető a Kodi-n keresztül az ESPN 3 Kodi-kiegészítő használatával. Ha foci rajongó vagy, és el akarja kapni a közelgő játékokat, akkor egyszerűen ellenőrizze az ütemtervet, hogy mikor jelenik meg az ESPN 3-on.

A tartalom eléréséhez a bővítményen keresztül aktív előfizetéssel kell rendelkeznie a kábelszolgáltatóján keresztül.

Az ESPN 3 legálisan hozzáférést biztosít a sporttartalomhoz, és ez az egyik ajánlott Kodi kiegészítőnk.

ESPN Player

Az ESPN Player Kodi kiegészítő hozzáférést biztosít az ESPN azonos nevű streaming szolgáltatásához. A Kodi kiegészítő mellett ez a szolgáltatás elérhető mobil eszközökön, valamint Mac és Windows számítógépeken is.

Az ESPN Player előfizetéssel elérhető Európában, a Közel-Keleten, és Afrika.

Az ESPN Player egy teljesen legális lehetőség, amely lehetővé teszi a kedvenc főiskolai futball játékai elérését, amíg megfelel az ESPN Player szolgáltatás követelményeinek..

USTVNow

Kodi USTVNow Plus Addon Main

Az USTVNow Plus az amerikai katonaságban szolgálatot tartó személyeknek szól, de nincs sok akadály, hogy mások felfüggesztsék a felvételt. Néhány csatornához hozzáférést biztosít ingyenes csomagjával. Az alapszintű ingyenes szolgáltatással hozzáférhet az ABC, CBS, My9, CW, Fox, NBC és PBS szolgáltatásokhoz..

Ha további csatornákat szeretne, akkor frissítheti az egyik fizetett csomagra, amely több csatornához is hozzáférést biztosít. Azonban csak egyetemes labdarúgó-mérkőzéseket tud elkapni ABC az ingyenes csomagon. Látogasson el az USTVNow webhelyre, ahol további információt szerez a fizetett csomagokról, amelyek 19 USD-tól kezdődnek.

Az USTVNow jogszerű módszerekkel biztosít hozzáférést a tartalomhoz. Megtalálható a hivatalos Kodi-kiegészítő tárházban. Ez azonban nem a legújabb verzió. A legfrissebb verziót nézze meg a TVADDONS kiegészítők tárházában. 

Lásd még: Az USTVNow telepítése a Kodi-on.

Pac-12 Networks Kodi kiegészítő

A Pac-12 Networks Kodi kiegészítő minden portál a Pac-12 hálózatokhoz. A PAC-12 hálózatok az NCAA Pac-12 konferencia sportcsapataival kapcsolatos tartalom megjelenítésére szolgálnak. Ez természetesen azt jelenti, hogy itt több futballjátékot fog elfoglalni.

A Pac-12 Networks hozzáférést biztosít a felhasználókhoz a legális adatfolyamokhoz. Megtalálható a TVADDONS addon lerakatban.

DAZN

Nézze meg az NCAA College labdarúgását a Kodi-n, amely kiegészítők legjobban működnek

A DAZN lesz az egyik legjobb lehetőség, ha az NCAA Főiskolai Labdarúgást kell nézni a Kodi-n, de van remény. Az egyetlen DAZN régió, amely jelenleg az NCAA sportokat kínál, a DAZN Kanada. Ha van DAZN fiókja, VPN segítségével hozzáférhet a DAZN Canada-hoz.

Tesztelésünktől a VPN egyenesen eljuttatja a Kanada DAZN-be, de általában más régiókba, például az Egyesült Államokba vagy Németországba való bejutásuk során sikertelen lesz. Mindazonáltal, amíg már van DAZN fiókod, a DAZN Canada tölti be a fájlt, és megnézheti a Pac-12 Networks játékait.

Telepítheti a DAZN Kodi-kiegészítőt a Hivatalos Kodi-kiegészítők tárházából. 

Plútó TV

Pluto.TV Kodi addon

Az ingyenes IPTV szolgáltatás, a Pluto.TV rejtett gyöngyszemmel rendelkezik: Stadion. A Stadium egy ingyenes, élő online TV-műsorszolgáltató, amely egész maroknyi NCAA konferencia játékot hordoz az egész szezonban. Megszerezheti a Watch Stadium webhelyen, vagy megtekintheti közvetlenül a Pluto TV Kodi addon keresztül. A stadionban nem lesz a legtöbb elérhető játék, de ez jó lehetőség jó számú játék elkapására a szezon során.

Mivel ez teljesen törvényes lehetőség, megtalálhatja a Pluto TV Kodi Addon-ot a Hivatalos Kodi Addon-tárházban. Ha az Egyesült Államok területén kívül tartózkodsz, egy olyan VPN, mint például az IPVanish hozzáférést biztosít a Pluto TV-hez és a stadionhoz.

Nem hivatalos Kodi kiegészítők, amelyek az NCAA Labdarúgást szállítják a Kodi-n

Bár ezek a nem hivatalos kiegészítők ingyen közvetítik a várt NCAA focimeccseket, kérjük, ne feledje, hogy ezek nem törvényesek. Ezeknek a kiegészítőknek a felhasználásával jogi problémák merülhetnek fel, vagy bajba kerülhetnek az internetszolgáltatóval. Az ezekből a kiegészítőkből származó adatfolyamok szintén nem olyan megbízhatóak, mint a hivatalos kiegészítőkön keresztül elérhetők. Nem javasoljuk a felhasználóknak, hogy az NCAA labdarúgó-patakok ezen kiegészítőinek bármelyikéhez forduljanak.

SportsDevil

sportsdevil

Mi az? A Kodi Sportsdevil bővítmény patakok gyűjteményét biztosítja az interneten keresztül számos eseményre. Ezen felül olyan csatornák, mint például az ESPN, amelyek egyetemi labdarúgást közvetítenek, megtalálhatók a Sportsdevil oldalon.

Miért kellene elkerülni?? A Sportsdevil által biztosított patakok kalózok, ezért kerülendő. A Sportsdevil nem az egyik ajánlott kiegészítőnk.

Ultra IPTV

Mi az? Az Ultra IPTV egy olyan internetprotokoll TV-bővítmény, amely nagy csatornákkal rendelkezik, köztük sokkal, amelyek NCAA sportokat hordoznak. Az ESPN és más opciók az addon keresztül érhetők el.

Miért kellene elkerülni?? Sok kérdés merül fel azzal kapcsolatban, hogy az Ultra IPTV mikor nyeri be streamét. Nem csak a szolgáltatás olcsóbb, mint az összes legálisan fizetett IPTV, hanem csak egy vázlatos nem hivatalos kiegészítő tárolón keresztül is elérhető. Mint ilyen, nem ajánljuk ezt a lehetőséget a Kodi felhasználók számára.

cCloud TV

Mi az? A cCloud TV egy közösségvezérelt IPTV-szolgáltatás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy több száz ingyenes élő TV-adatfolyamot érjen el a világ minden tájáról. Előfordul, hogy magában foglalja a népszerű hálózatok, például az ESPN és a FOX Sports közvetítését is.

Miért kellene elkerülni?? A cCloud TV a múltban többször is offline volt. Az alkalmazás most csak egy rosszul átvilágított adattáron érhető el, és az eredeti alkotója nem tartja karban. Lehet, hogy közvetítéseket sugárzási jogok nélkül is biztosít. Nem ajánljuk a cCloud TV-t streaming forrásként az NCAA Football számára.

A Kodi kiegészítők telepítése

A Kodi kiegészítők telepítéséhez előbb telepíteni kell a szükséges tárolókat. Ezután a kiegészítő kereshető és telepíthető. Alternatív megoldásként a kiegészítők .ZIP fájlokkal is telepíthetők.

Ha meg szeretné tudni, hogyan kell telepíteni a Kodi kiegészítő tárolókat, akkor nyugodtan nézze meg a folyamat példáját itt.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

About the author

Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

73 − = 64