NHL.tv Kodi addon: Cum se instalează NHL.tv pentru Kodi

NHL.tv Kodi addon

Dacă sunteți fan hochei și doriți să urmăriți o mulțime de jocuri NHL, poate fi greu să găsiți toate jocurile pe care doriți să le vedeți online. Aici vă poate ajuta addon NHHtv Kodi.

NHL.tv este un serviciu de streaming plătit oferit de Liga Națională de Hochei. Vă permite să vizionați jocuri NHL care nu sunt purtate de posturile TV locale. Adăugarea NHL.tv Kodi vă permite să accesați acest serviciu prin intermediul Kodi dvs., la fel ca și orice alt conținut în streaming.

Acest articol vă va explica cum să instalați și să urmăriți NHL pe Kodi.

Vezi si: Cum să urmăriți NHL pe Kodi pentru o listă completă de opțiuni.

Ce este Kodi?

Kodi este un player media gratuit pe care îl puteți utiliza pentru a viziona emisiuni TV online, filme, evenimente sportive și alte programări pe computer. Spre deosebire de multe alternative care pot fi utilizate pentru streaming de conținut, Kodi are o interfață intuitivă care se simte similar cu utilizarea unei cutii de cablu sau a unui player DVD.

Poate fi controlat printr-o aplicație pentru smartphone sau o telecomandă RF și poate integra o mare varietate de conținut de streaming într-o singură bucată de software. Acest lucru vă împiedică să comutați între diferite aplicații și browsere web de fiecare dată când doriți să urmăriți ceva nou.

Din aceste motive, Kodi a devenit foarte popular în rândul „tăietorilor de cablu” sau a persoanelor care caută alternative online la televizorul prin cablu..

Kodi poate fi adăugat la aproape orice dispozitiv de streaming ieftin, precum Roku Box, Amazon Fire TV și Apple TV, sau descărcat pe orice dispozitiv Windows, iOS, Mac OS sau Android..

Kodi a atras atenția mass-media negativă în ultima vreme, deoarece se pretinde a fi un instrument pentru accesarea conținutului piratat. Cu toate acestea, deși este adevărat că Kodi poate fi utilizat în acest scop, există și o mulțime de programe legitime disponibile pentru acesta.

Există unele riscuri de confidențialitate și securitate atunci când utilizați Kodi, dar acestea pot fi reduse la minimum cu precauțiile adecvate.

Cum să folosiți Kodi în siguranță și în privat

Adăugarea NHL.tv face parte din depozitul oficial Kodi. Aceasta înseamnă că a trecut printr-un proces de verificare mai strict decât majoritatea suplimentelor terțe. Cu toate acestea, mai are unele riscuri de confidențialitate.

De exemplu, mulți utilizatori Kodi au întâmpinat probleme de tamponare atunci când încearcă să redea videoclipuri. În cele mai multe cazuri, aceste probleme sunt cauzate de probleme complet normale, cum ar fi viteze de conectare lente, probleme de conectivitate de rețea sau dimensiunea cache-ului nefiind optimizate. În unele cazuri, însă, utilizatorii au întâmpinat această problemă chiar și atunci când toate explicațiile obișnuite au fost excluse. Dacă vi se întâmplă acest lucru, poate însemna că ISP-ul dvs. vă reduce viteza în mod deliberat, deoarece nu vă place să transmiteți video în loc să vă abonați la TV prin cablu.

Un mod de a aborda această problemă este utilizarea unei VPN. Un VPN deghizează datele pe care le trimiteți și vă maschează adresa IP. În acest fel, ISP-ul tău îți poate spune doar că descarci o mulțime de date, dar nu și de ce o faci.

Din păcate, majoritatea serviciilor VPN nu sunt făcute pentru persoanele care transmit video. Unele dintre ele închirie servere care sunt depășite și nu pot fi la curent cu cantitatea mare de date necesare pentru videoclipuri de înaltă definiție. Alții păstrează jurnalele de activitate ale utilizatorilor, lăsând date private despre obiceiurile de streaming disponibile pentru hackeri hotărâți și alte persoane răuvoitoare.

Din aceste motive, recomandăm IPVanish pentru utilizatorii Kodi. Acesta oferă propria infrastructură fizică, astfel încât să poată menține viteze mari de date. Acest lucru ajută la eliminarea acelei probleme enervante de tamponare. De asemenea, nu păstrează jurnalele, așa că poți dormi bine noaptea, știind că informațiile personale despre tine nu intră în mâinile greșite.

LECTURĂ DE CITITOR: Cititorii noștri pot economisi exclusiv 60% din planurile IPVanish aici.

Comparitech nu supune sau încurajează nicio încălcare a restricțiilor privind drepturile de autor, inclusiv transmiterea ilegală prin Kodi. Kodi poate fi utilizat în multe scopuri excelente, legale de streaming online. Vă rugăm să luați în considerare legea, victimele și riscurile pirateriei înainte de a descărca sau de a transmite materiale protejate de drepturi de autor fără permisiune.

Ghid de instalare NHLtv Kodi addon

Adăugarea NHL Kodi poate fi instalată din depozitul oficial Kodi. Iată cum se face.

 • În meniul principal, selectați pictograma lupă în colțul din stânga sus al ecranului.
 • Kodi
 • Faceți clic pe „suplimente de căutare”
 • NHL.tv Kodi addon: Cum se instalează NHL.tv pentru Kodi
 • Tastați „NHL” în caseta de căutare și faceți clic pe „OK”
 • introduce
 • Din listă, selectați „NHL TV”
 • NHL.tv Kodi addon: Cum se instalează NHL.tv pentru Kodi
 • Faceți clic pe „instalați”
 • NHL.tv Kodi addon: Cum se instalează NHL.tv pentru Kodi
 • Dacă aveți depozite terțe instalate pe Kodi, puteți vedea un mesaj care întreabă din ce depozit doriți să instalați NHL TV. Dacă da, selectați „Kodi addon repository”. Dacă nu aveți niciun depozit terț pe Kodi, acesta trebuie instalat automat din depozitul oficial.

Cum se utilizează suplimentul NHL.tv Kodi

Înainte de a încerca să redați videoclipuri din suplimentul NHL.tv, trebuie să îl configurați folosind meniul „configurare”. Pentru a accesa acest lucru, faceți clic dreapta pe addon și selectați „informații”, apoi selectați „configurare”. Vedeți vedea un set de file pe stânga etichetate „autentificare”, „vizual” și „notificări de scor”. În mod implicit, fila trebuie setată pe „autentificare”.

Din meniul de conectare, faceți clic pe „nume de utilizator” pentru a introduce numele de utilizator NHL TV. Procedați la fel cu câmpul „parolă” pentru a vă completa datele de autentificare. Dacă v-ați abonat la NHL TV prin Akamai sau Level Three, selectați furnizorul dvs. din meniul „CDN”. Dacă sunteți abonat Rogers, selectați „Abonat Rogers”. Dacă v-ați abonat la NHL TV direct de pe site-ul web, lăsați câmpul „CDN” setat pe „nicio preferință”.

Faceți clic pe fila „vizuală” pentru a vedea o listă de opțiuni pentru modul în care addon-ul va afișa videoclipul. Cea mai importantă dintre acestea este opțiunea „calitatea fluxului”. Setați acest lucru prea sus și veți experimenta tamponarea. Setați-l prea jos și veți obține videoclipuri de calitate scăzută. Aș recomanda să experimentați până când veți găsi cel mai bun bitrate pentru sistemul dvs..

Fila „vizuală” vă permite, de asemenea, să comutați dacă să ascundeți sau să afișați scoruri, să setați echipa favorită și să afișați cum apare un nume de echipă, printre alte opțiuni.

NHL.tv Kodi addon: Cum se instalează NHL.tv pentru Kodi

Selectați „notificări de scor” pentru a spune suplimentului cum se afișează notificările când au fost marcate golurile. Puteți controla câte secunde notificarea rămâne pe ecran și dacă obiectivul este „descris” sau doar declarat. De asemenea, puteți dezactiva notificările privind obiectivul în totalitate dacă le găsiți prea distragătoare.

Prezentare generală a addon NHHtv

Dacă sunteți fan de hochei, suplimentul NHL.tv este un plus excelent pentru aplicația dvs. Kodi. Serviciul în sine poate fi achiziționat cu doar 111,96 USD pe sezon, dacă doriți să urmați o singură echipă. Când considerați că un sezon de hochei durează nouă luni, acesta este de 12,44 USD pe lună. Dacă doriți să urmați toate echipele și să obțineți toate jocurile, rămân doar 139,96 USD pe sezon, ceea ce echivalează cu aproximativ 15,55 USD / lună..

Dacă nu doriți să plătiți pentru serviciu, suplimentul NHL.tv Kodi poate fi utilizat și pentru a urmări conținut gratuit de la NHL.com. Aceasta constă din scurte clipuri de jocuri recente, știri și înregistrări ale jocurilor clasice din 1959-1993.

Un dezavantaj semnificativ pentru adăugare este faptul că unele jocuri sunt anulate dacă drepturile de a le transmite au fost achiziționate de canale de televiziune naționale precum NHL Network sau NBCSN. Dacă nu puteți vedea jocul pe care doriți să îl utilizați Kodi NHL.tv addon, navigați pe lista noastră cu cele mai bune suplimente pentru a urmări NHL pe Kodi. S-ar putea să fii capabil să iei jocul pe care îl cauți pe unul dintre ei.

Articole sugerate:

 • Cum să urmărești NFL pe Kodi
 • Cum să vizionezi filme pe Kodi
 • Cele mai bune suplimente Kodi pentru sport
 • Cum să urmărești NHL pe Kodi

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 − = 5

Adblock
detector