NHL.tv Kodi addon: Hogyan telepítsük az NHL.tv fájlt a Kodi számára

NHL.tv Kodi addon

Ha jégkorong rajongó vagy, és sok NHL-játékot szeretne nézni, akkor nehéz lehet megtalálni az összes játékot, amelyet online látni szeretne. Itt segíthet az NHL.tv Kodi kiegészítő.

Az NHL.tv a National Hockey League által fizetett streaming szolgáltatás. Ez lehetővé teszi, hogy NHL-játékokat nézzen, amelyeket a helyi TV-állomások nem folytatnak. Az NHL.tv Kodi-kiegészítő lehetővé teszi a szolgáltatáshoz való hozzáférést a Kodi-on keresztül, akárcsak bármilyen más streaming tartalmat..

Ez a cikk elmagyarázza, hogyan kell telepíteni és megnézni az NHL-t a Kodi-n.

Lásd még: Hogyan nézhetem meg az NHL-t a Kodi-n a lehetőségek teljes listájáért.

Mi az a Kodi??

A Kodi egy ingyenes médialejátszó, amellyel online TV-műsorokat, filmeket, sporteseményeket és egyéb programokat nézhet a számítógépen. A tartalom streamingjéhez használható sokféle alternatívától eltérően a Kodi rendelkezik egy intuitív interfésszel, amely hasonló ahhoz, hogy kábeldobozt vagy DVD-lejátszót használjon..

Vezérelhető okostelefon-alkalmazáson vagy RF távirányítón keresztül, és sokféle streaming tartalmat integrálhat egyetlen szoftverbe. Ez megakadályozza, hogy minden alkalommal váltania kell a különböző alkalmazások és a böngészők között, amikor valami újat szeretne megnézni.

Ezen okok miatt Kodi nagyon népszerűvé vált a „kábelvágók”, vagy azok számára, akik online keresik a kábeltelevízió alternatíváit.

A Kodi hozzáadható szinte bármilyen olcsó streaming eszközhöz, például a Roku Boxhoz, az Amazon Fire TV-hez és az Apple TV-hez, vagy letölthető bármilyen Windows, iOS, Mac OS vagy Android készülékre..

Kodi az utóbbi időben némi negatív médiafigyelmet kapott, mert állítólag eszköz a kalóz tartalmak elérésére. Noha igaz, hogy a Kodi erre a célra használható, rengeteg törvényes program áll rendelkezésre rá.

Van néhány adatvédelmi és biztonsági kockázat a Kodi használatakor, de ezeket a megfelelő óvintézkedésekkel minimalizálhatjuk.

Hogyan kell használni a Kodi-t biztonságosan és magántulajdonban?

Az NHL.tv kiegészítő a hivatalos Kodi-lerakat része. Ez azt jelenti, hogy egy szigorúbb ellenőrzési folyamaton ment keresztül, mint a legtöbb harmadik féltől származó bővítménynél. Ennek ellenére továbbra is vannak bizonyos adatvédelmi kockázatok.

Például sok Kodi-felhasználó pufferproblémákat tapasztalt a videók lejátszásakor. A legtöbb esetben ezeket a problémákat olyan teljesen normális problémák okozzák, mint például a lassú kapcsolatsebesség, a hálózati csatlakozási problémák vagy a gyorsítótár mérete nem optimalizálása. Egyes esetekben azonban a felhasználók még akkor is tapasztaltak ezt a problémát, ha az összes szokásos magyarázatot kizárták. Ha ez történik veled, ez azt jelentheti, hogy az internetszolgáltató szándékosan lecsökkenti a sebességet, mert nem szereti, ha videókat streamál, nem pedig kábeltévé-feliratkozásra.

A probléma kezelésének egyik módja a VPN használata. A VPN elrejti az elküldött adatokat, és elfedi az IP-címet. Ilyen módon az internetszolgáltató csak azt tudja megmondani, hogy sok adatot tölt le, de nem miért csinálja.

Sajnos a legtöbb VPN-szolgáltatást nem azoknak a felhasználóknak nyújtják, akik videókat közvetítenek. Néhányuk elavult szervereket bérel, és nem tud lépést tartani a nagyfelbontású videóhoz szükséges nagy mennyiségű adattal. Mások nyilvántartást vezetnek a felhasználók tevékenységeiről, és a meghatározott hackerek és más rosszindulatú személyek számára elérhetővé teszik az adatfolyam-szokásaikról szóló privát adatokat..

Ezért javasoljuk az IPVanish alkalmazást a Kodi felhasználók számára. Biztosítja saját fizikai infrastruktúráját, hogy magas adatátviteli sebességet tudjon tartani. Ez segít kiküszöbölni ezt a bosszantó pufferelési problémát. Ezenkívül naplókat sem tart, így éjszaka alaposan aludhat, tudva, hogy a személyes adatai nem kerülnek rossz kezekbe.

OLVASÓ OLDAL: Olvasóink kizárólag 60% -ot spórolhatnak meg itt az IPVanish tervekkel.

A Comparitech nem ismeri el, és nem ösztönzi a szerzői jogi korlátozások megsértését, ideértve a Kodi-on keresztüli illegális adatfolyamot sem. A Kodi számos kiváló, legális online streaming célra felhasználható. Kérjük, vegye figyelembe a törvényeket, az áldozatokat és a kalózkodás kockázatait, mielőtt a szerzői joggal védett anyagot engedély nélkül letölti vagy adatfolyamát továbbítja.

NHL.tv Kodi addon telepítési útmutató

Az NHL Kodi kiegészítő telepíthető a hivatalos Kodi lerakatból. Itt van, hogyan kell csinálni.

 • A főmenüben válassza ki a nagyító ikont a képernyő bal felső sarkában.
 • Kodi
 • Kattintson a „kiegészítők keresése” elemre.
 • NHL.tv Kodi addon: Hogyan telepítsük az NHL.tv fájlt a Kodi számára
 • Írja be az „NHL” kifejezést a keresőmezőbe, majd kattintson az „OK” gombra.
 • Belép
 • A listából válassza az „NHL TV” lehetőséget.
 • NHL.tv Kodi addon: Hogyan telepítsük az NHL.tv fájlt a Kodi számára
 • Kattintson az „install” gombra
 • NHL.tv Kodi addon: Hogyan telepítsük az NHL.tv fájlt a Kodi számára
 • Ha harmadik féltől származó lerakat van telepítve a Kodi-jára, akkor megjelenhet egy üzenet, amelyben megkérdezi, hogy melyik lerakatból szeretné telepíteni az NHL TV-t. Ha igen, válassza a „Kodi addon repository” lehetőséget. Ha nincs harmadik fél adattára a Kodi-n, automatikusan telepítenie kell a hivatalos lerakatból..

Az NHL.tv Kodi kiegészítő használata

Mielőtt megpróbálná lejátszani a videót az NHL.tv kiegészítőből, be kell állítania azt a „konfiguráció” menü segítségével. Ennek eléréséhez kattintson a jobb gombbal a kiegészítőre, és válassza az „információ” menüpontot, majd válassza a „konfiguráció” lehetőséget. A bal oldalon a „Bejelentkezés”, „Vizuális” és „Pontszám értesítések” feliratú fülek láthatók. Alapértelmezés szerint a fület „bejelentkezés” -re kell állítani.

A bejelentkezés menüben kattintson a „felhasználónév” elemre az NHL TV felhasználónevének megadásához. Ugyanezt tegye a „jelszó” mezővel a bejelentkezési adatok kitöltéséhez. Ha az előfizetés az NHL TV-re az Akamai vagy a Harmadik szint segítségével, válassza ki a szolgáltatót a „CDN” menüből. Ha Rogers előfizető, válassza a „Rogers előfizető” lehetőséget. Ha közvetlenül az NHL TV-re feliratkozott a webhelyről, hagyja a „CDN” mezőt „preferencia nélkül” beállításra.

Kattintson a „vizuális” fülre, hogy megtekinthesse azon lehetőségek listáját, amelyekkel a kiegészítő megjeleníti a videót. Ezek közül a legfontosabb az „adatminőség” opció. Állítsa ezt túl magasra, és pufferelést fog tapasztalni. Túl alacsonyra állítsa, és alacsony minőségű videofelvételt fog kapni. Azt javaslom, kísérletezzen, amíg meg nem találja a legjobb bitrátát a rendszeréhez.

A „vizuális” fül lehetővé teszi a pontszámok elrejtését vagy megjelenítését is, beállíthatja kedvenc csapatát, és megjelenítheti a csapat neve megjelenítését, többek között.

NHL.tv Kodi addon: Hogyan telepítsük az NHL.tv fájlt a Kodi számára

Válassza az „Értesítések pontszáma” pontot, hogy elmondja a kiegészítőnek, hogyan jelenítse meg a célokat tartalmazó értesítéseket. Szabályozhatja, hogy hány másodpercig maradjon az értesítés a képernyőn, és hogy a célt „leírták” vagy pusztán kijelentik-e. A célértesítéseket teljes mértékben kikapcsolhatja, ha túl zavarónak találja őket.

NHL.tv addon áttekintés

Ha jégkorong rajongó vagy, az NHL.tv kiegészítő nagyszerű kiegészítés a Kodi alkalmazáshoz. Maga a szolgáltatás szezononként mindössze 111,96 dollárért megvásárolható, ha csak egyetlen csapatot akar követni. Ha figyelembe vesszük, hogy a jégkorong-szezon kilenc hónap hosszú, ez havi 12,44 USD. Ha követni szeretné az összes csapatot, és megszerezné az összes játékot, akkor még mindig csak 139,96 dollár van szezonban, ami körülbelül havi 15,55 dollárnak felel meg..

Ha nem akar fizetni a szolgáltatásért, akkor az NHL.tv Kodi kiegészítő felhasználható az NHL.com ingyenes tartalmainak megtekintésére is. Ez a legújabb játékok rövid klipeiből, hírekből és az 1959-1993 közötti klasszikus játékok felvételeiből áll.

A kiegészítés egyik jelentős hátránya, hogy egyes játékokat elfejtik, ha azok streaming jogát olyan nemzeti televíziós csatornák vásárolták meg, mint az NHL Network vagy az NBCSN. Ha nem látja a kívánt játékot a Kodi NHL.tv kiegészítő használatával, keresse meg a legjobb kiegészítők listáját, hogy nézze meg az NHL-t a Kodi-n. Lehet, hogy egyikükön elkaphatja a keresett játékot.

Javasolt cikkek:

 • Hogyan nézhetem az NFL-t a Kodi-n
 • Hogyan nézhetek filmeket a Kodi-on
 • A legjobb Kodi kiegészítők a sporthoz
 • Hogyan nézhetem az NHL-t a Kodi-n

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

67 + = 74

Adblock
detector